World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet ezt majd kihasználni, mivelhát a vampiric touch mégiscsak a shadow ág utolsó talentje
nem gondolom hogy pvp-ben nagy jelentõsége lenne (bár ehhez nem értek annyira), mivel egyrészt esetleg pofátlanul leszedik ezeket a dolgokat a célpontok, másrészt 1.5 sec + instant + sebzés elkezdése, a maradék pár másodpercben visszakap a pala 100 manát
pve-ben meg ugye kérdéses hogy hány full shadow pap fog szambázni, megfelelõ cuccban, aki mellé ugye be kell tenni a palát, amibõl nem feltétlenül kerül be több a csapatba, mivel hát akkor az aura ugye
szóval én azt gondolom, hogy ez egy jó kis kombó, de szerintem nagyon kevesen tudják majd kihasználni, elsõsorban azok, akik olyan klánban vannak ahol shadow papok mászkálnak fel s alá, és ott is inkább csak egy paladin fogja kapni a bónuszt... ez kb minden ezredik paladin
vagy rosszul gondolom?
azt mondjuk kétlem hogy olyan erõs lenne priest dps, márcsak azért is mert lvl64es rank1 incinerate spellel 4k alap sebzésem van selfbuffokkal(coe/sapphiron trinket/raid build) 25% crit ratel
ezis tuti változni fog még 😊)
Másik érdekes dolog amit olvastam az a spap több palával 1 csapatban. Palák kaptak 1 uj spellt:
Spiritual Attunement - Rank 2
Requires Level 66
A passive ability that gives the Paladin mana when healed by other friendly targets. The amount of mana gained is equal to 10% of the amount healed.
Ez akkor lesz érdekes amikor a spap DDzik VTés VE használva. VT ugye a sebzés 5 % manában adja vissza a csapatnak, VE meg a sebzés 30 %át gyógyítja a csapat minden 1es tagjára ami a teszter szerint +550 dmg-vel olyan 200 hp/sec healt és ezáltal 20 mana/sec-et jelent (67es szinten fõleg 60as epic cuccokban). Na most VT+VE így 200+ mana/5secet ad minden 1es palának a csapatában.
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-priest/talents.html
kicsit osszekeveredtek az adatok es hibasan jelezte ki.
forsakenek felszabadultak arthas hatalma alól.
๏̯͡๏﴿
egyre több hülyeséget írnak bele, mert ugye mindent meg kell magyarázni
๏̯͡๏﴿
ezenkivul meg az uj UI lua verzio is 😊 vagyis ha kijon az uj peeecccs akkor nem lesz decursive, tehat pl noth nem lesz egyszeru 😊
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
(mind2 fajhoz)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(és úgy egyáltalán azt nemértem hogy az undead mióta hordás faj..nem azért hogy pár UD karit megbántsak, de totál nemillenek egy tauren druida vagy egy troll hunter mellé..<#wilting>#wilting>)
ugy kelett volna megcsinálni hogy:
-"még élõ elfek szövetsége" ,
-maga a horda (ork, tauren, troll)
-alliance (gnome, dwarf, human)
-undead (=forsaken)
de így nemmaradt volna meg az 50-50% egyensuly (sok szerveren pedig 40-60% az alli-horda "viszonya"..)
jaés a darenei az MI?😄 már bocs, de én lehet átaludtam a war3-at mert velük még eddig nemnagyon találkoztam blizz játékokban...(azt tudom hogy ûrhajóval jöttek...akkor starcraft?)
😮
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Ja õk voltak, Maxit utálom, pár napja WSG-ben chargeoltam (zerker buffal), már épp ott volt hogy õ 23%-on én meg kb 80-on, és eccercsak kaptam egy 1000-es auto-critet, meg egy 1300-as mást és már execute, és /bye.... A poén az hogy ha jól emlékszem DW volt, nek 1 fegyója ütött akkorát mint nekem a 2h :S
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
ugyanitt irják késöbb, hogy Pain Suppression-nek meg 30 yard-os hatótávja lesz, ami azt jelenti, hogy másik partytag-ra is elnyomható, akárcsak a Power Infusion.
már ha igaz lesz, mert azt is irják, hogy beta-ban még nem tapasztalhatóak a változtatások...
Ramonster + Buttlern igazából jó arcok, de valami kissebb klánban tolják (talán iO asszem) 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
dobnám is ki rögtön shard baget 😄
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)