World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel ez még csak béta nehéz lenne, meg felesleges is godolkodni mi lesz a jõvõ raidjen.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ugyan ilyen felszereltségû spap mint amilyen te vagy 4k felett crittel 1,5 sec alatt. MB-SW😄 comboval kb neki is ennyi crit esélye van az uj talent miatt.Szerintem te 1,5 sec alatt nem tudsz ekkorát sebezni mind1 mire talentelsz+ raideken a warlockra nagyon érzékenyek a mobok mert nincs nagyon agrocsökkentése. spapnak meg a MB-ról is levették a + agrogenerálást így a 2 agrocsökkentõ talent mellett nem nagyon fogja leforgatni.

ugyan elsõ három ránézésre nem stimmelt a dolog, de csak kiszámoltam rendesen, és télleg 😊
már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet ezt majd kihasználni, mivelhát a vampiric touch mégiscsak a shadow ág utolsó talentje
nem gondolom hogy pvp-ben nagy jelentõsége lenne (bár ehhez nem értek annyira), mivel egyrészt esetleg pofátlanul leszedik ezeket a dolgokat a célpontok, másrészt 1.5 sec + instant + sebzés elkezdése, a maradék pár másodpercben visszakap a pala 100 manát
pve-ben meg ugye kérdéses hogy hány full shadow pap fog szambázni, megfelelõ cuccban, aki mellé ugye be kell tenni a palát, amibõl nem feltétlenül kerül be több a csapatba, mivel hát akkor az aura ugye
szóval én azt gondolom, hogy ez egy jó kis kombó, de szerintem nagyon kevesen tudják majd kihasználni, elsõsorban azok, akik olyan klánban vannak ahol shadow papok mászkálnak fel s alá, és ott is inkább csak egy paladin fogja kapni a bónuszt... ez kb minden ezredik paladin
vagy rosszul gondolom?

mármint 4k crit ~

még nagyon sok minden fog változni 😊
azt mondjuk kétlem hogy olyan erõs lenne priest dps, márcsak azért is mert lvl64es rank1 incinerate spellel 4k alap sebzésem van selfbuffokkal(coe/sapphiron trinket/raid build) 25% crit ratel
ezis tuti változni fog még 😊)

Lazarus
Ha ez working as intended akkor énis rerollolok BE palára
Azt kifelejtettem, hogy amit a VE heal a csapat tagjaira ugyan ugy tud crittelni mégha csak MF-fel DDzel akkor is.

Viszont hivatalosan is megerõsítették a MF nerfet. Ami annyit jelent, hogy a MF a + dmg nek csak az 57 % át fogja megkapni a 81 % helyett, amit kapnia kellene. Hivatalos indolkás szerint a 81 % amit kapnia kellene a spellnek nem lennne balanced. Olvastam bétában játszó játékosoktól, hogy a 81 % MF-fel és az uj dot + sw:d vel kb ugyan annyi dmg tól a spap mint 1 ugyan ugy felszerelt mage és sokkal többet mint 1 warlock. Gondolom ennek köszönhetõen történt a nerf)ha bétában lehet ilyenrõl beszélni). Ennyit a spap dps-rõl a jövõben...<#buck>
Másik érdekes dolog amit olvastam az a spap több palával 1 csapatban. Palák kaptak 1 uj spellt:
Spiritual Attunement - Rank 2
Requires Level 66

A passive ability that gives the Paladin mana when healed by other friendly targets. The amount of mana gained is equal to 10% of the amount healed.

Ez akkor lesz érdekes amikor a spap DDzik VTés VE használva. VT ugye a sebzés 5 % manában adja vissza a csapatnak, VE meg a sebzés 30 %át gyógyítja a csapat minden 1es tagjára ami a teszter szerint +550 dmg-vel olyan 200 hp/sec healt és ezáltal 20 mana/sec-et jelent (67es szinten fõleg 60as epic cuccokban). Na most VT+VE így 200+ mana/5secet ad minden 1es palának a csapatában.

ha most megnezed mar kijavitottak😊

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-priest/talents.html

kicsit osszekeveredtek az adatok es hibasan jelezte ki.

Lynx_TWL
akkor már miért nem azt kérdezed, hogy a forsakenek miért támadhatják meg a scourgeöt?
forsakenek felszabadultak arthas hatalma alól.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
nem szar a történet, csak azon vannak, hogy az legyen:x
egyre több hülyeséget írnak bele, mert ugye mindent meg kell magyarázni

Davidus
nem mert az új login képernyõ szebb+lesz új CG intró is😄

V9ykn8_TZL0

tigeroo
<#eljen> felesleges is lenne megvenni a játékot annak akinek a karija nem lvl60-as (vagy nem blood elf/draeneit akar startolni)
most ovlastam kektol hogy gyak minden benne lesz a kovektezo patchben ami nem expansion only, beleertve a hunter class changet, rate systemet, talentek 41 pontig, honor rendszer stb.

ezenkivul meg az uj UI lua verzio is 😊 vagyis ha kijon az uj peeecccs akkor nem lesz decursive, tehat pl noth nem lesz egyszeru 😊

zero the hero
nálunk pl 70% alli, vagytöbb nemtom pontosan, pvp szempontból -hiába pve serveren vok- ez szar

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TVelvet
sorry a helyesírási hibákért, lusta vagyok helyesen írni mostanság.😊
TVelvet
rohadt jó a történet a warcraftban nemtom mirõl beszélsz, a scourge egy az a burning légiót követõk arthas, kil jaeden kel thuzad stb. a forsaken meg a sylvanas és par dreadlord által vezetet népség. wc3 ban is amikor a dreadlordok elárulták arthast vagy hogyvolt akkor szegült ellenük.
Lazarus
veri szún
TDC Geronimo
"soon"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Laky
EU PTR-ek kb. mikor lesznek üzemképesek?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Borgi
én az allis sámánt várom 😊

porki fagyok fállalon

nah mostmar sgn is van "OMG LORE IS DEAD" ember.😊

tigeroo
akkor is..nagyon erõltetett (és kissé szánalmas) próbálkozás az említett egyensúly megtartására...(ugyanugy mint az allis shaman...vagy hordás pala...érdekes lesz)
The Garrett
olvasd el a hozzajuk irt storyt wow.com on 😊

(mind2 fajhoz)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
szall full magic a cucc semmi starcrfat nincs benne😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
az nem ûrhajó hanem ilyen síkok között utazó izé😛

V9ykn8_TZL0

tigeroo
Egyébként hogy lehet az hogy a BE-k szövetségben lesznek a Forsakenekkel?! Silvermoon elesténél ha jól emlékszem Arthas nyírta ki Sylvanast és társait, majd amikor visszatért Lordaeronba Sylvanas továbbra is gyilkolta a BE-ket

(és úgy egyáltalán azt nemértem hogy az undead mióta hordás faj..nem azért hogy pár UD karit megbántsak, de totál nemillenek egy tauren druida vagy egy troll hunter mellé..<#wilting>)

ugy kelett volna megcsinálni hogy:
-"még élõ elfek szövetsége" ,
-maga a horda (ork, tauren, troll)
-alliance (gnome, dwarf, human)
-undead (=forsaken)

de így nemmaradt volna meg az 50-50% egyensuly (sok szerveren pedig 40-60% az alli-horda "viszonya"..)

jaés a darenei az MI?😄 már bocs, de én lehet átaludtam a war3-at mert velük még eddig nemnagyon találkoztam blizz játékokban...(azt tudom hogy ûrhajóval jöttek...akkor starcraft?)
http://www.blackravens.net/?p=787
😮

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

TVelvet
igen feloszlott meg az illu is, és amolyan "prok" bol lett a Noctis amolyan fusion vagy mi a halal. tok mind egy mert BC utan eleg sok klan szetfog esni
ezt valaki elmagyarázná nekem?
eléggé meglepett ez a kép ^^

wtf? ^^

nem

nektek is befostált az auth server?

Ja õk voltak, Maxit utálom, pár napja WSG-ben chargeoltam (zerker buffal), már épp ott volt hogy õ 23%-on én meg kb 80-on, és eccercsak kaptam egy 1000-es auto-critet, meg egy 1300-as mást és már execute, és /bye.... A poén az hogy ha jól emlékszem DW volt, nek 1 fegyója ütött akkorát mint nekem a 2h :S

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Tafaya
!

?

picket
nerf plz! <#banplz>

&#3237;_&#3237;

Vampiric Touch = Now instant with a 1.5 sec CD

ugyanitt irják késöbb, hogy Pain Suppression-nek meg 30 yard-os hatótávja lesz, ami azt jelenti, hogy másik partytag-ra is elnyomható, akárcsak a Power Infusion.

már ha igaz lesz, mert azt is irják, hogy beta-ban még nem tapasztalhatóak a változtatások...

Maxi meg Exequtor "A fegyverhúzó" /kár hogy menni nem bírnak/ lehetett. De meg nem is szól a HS KT elé 😞 😄

Ramonster + Buttlern igazából jó arcok, de valami kissebb klánban tolják (talán iO asszem) 😊

Sephi
Shorel'aran.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hogyne <#finom>

Lazarus
PvPre és HLIre az utóbbiból 5 táska ofc <#idiota>
igen de szted melyik éri meg jobban? 24 slot akármire vagy 1 teljes bag csak shardoknak

Lazarus
Core Felcloth Bag 28 slotos
kétlem hogy 24es lesz (22es sem biztos) 😊
dobnám is ki rögtön shard baget 😄

Lazarus
http://thottbot.com/beta?t=Tailoring
The Garrett
20-22-24 ha joltom 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bc-ben lesz nagyobb zsák mint 18 slot? lesz egy halom újfajta szövet...

Wildor megint bebizonyította hogy egy epic whore aki purple itemzért jáccik nem azért mert élvezi. gg

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Lynx_TWL
január még messze van