World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Wow interface? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
Neverwinter Nights 2 (c) Atari *CLONEDVD* ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

warez vagy bolti verzio? Mert nekem utobbi kellene, de meg nem szoltak...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MarkBlade
bocs az off de kijött az NWN 2.. aki nem tudná 😊
A healbot-ot nem ismerem (mar ha ez egy addon nev es nem osszefoglalo nevnek szantad a healer addonokra utalva).
En Ceasyhealer-t sokaig hasznaltam. A progi a kovetkezot tudja. Kirak egy kis ablakot ahol felvannak sorolva az emberkek hp veszteseg szerinti sorrendben. Ezt a kis ablakot maszkolhatod..ertsd bizonyos kasztokat nem rak bele, petet nem rak bele stb. Ezenkivul beallithatsz kulonbozo gomb kombokra kulonbozo spelleket (pld jobb click rank 4 flash heal..jobb click + shift rank 4 shield..stb). Tehat a fent emlitett progi nem ad semmi fele plussz funkciot csupan a kijelolest segiti illetve nem kell a gombokat keresgelned annyit a billen.
Ez szvsz semmi elonyt nem jelent, egyszeruen gyorsabb, kenyelmesebb hasznalatot a healre..tulajdonkeppen ha kint van az emberkeknek a hp csikja ugyanezt ered el vele..

Nem attol lesz "izgalmasabb" a heal, hogy plussz 1et kell kattintanod, hogy kijelold az "aktualis" celpontot. Es a fenti es ehhez hasonlo addonok hasznalataval nem veszited el a gondolkodas kepesseget sem..ez egy targetelest segito addon.

Van persze olyan addon is ami kb megnyomom az 1es gombot ..kivalassza automatan a legkisebb hpju embert..megkeresi a megfelelo ranku healt..elnyomja a healt... Ez valoban ertelmetlen, de a fenti addon jo szolgalatot tehet akarkinek (mondjuk MT healer eseteben totalisan felesleges)
Csak nem Decurse-os premade-el talalkoztal?! 😄 Vagy lehet kivetelesen Beyond Redemption volt?! 😮

milyen 52-es?
le vagy maradva, már rég 60-as <#ejnye1>

a többi stimmel <#vigyor5>

hitsmode
nurfed combat log

Sugam
okaj, koszi

nem tud valaki olyan chatmodot ahol lehetni formazni, hogy hogyan irja ki a combat logot,pl mas szinnel amikor engem utnek massal amikor en utok, me g a critikalokat is mas szinnel stb.

May the force serve you well!

mert nem értem, miért jó, ha valaki egygombossá redukálja a karakterét ^^

Wildornak ne szólj be mert õ a világlegjobb healerje aki 52-es shadowként lezúzza a 60-as (!!!) holy priesteket healbe, kikapcsolt UI-val sõt néha még a monitort sem kapcsolja be. Mindenki más aki nem így csinálj szar. Ezáltal te is <#idiota>

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

picket
Attól függetlenül, hogy nem értek egyet egyikõtökkel sem (természetesen <#idiota>), valamennyire mindkettõtöknek igaza van. Naná, hogy egyszerûbb lesz tõle (ebben van neked igazad), de unalmasabb is. Ráadásul kivonod azt a tényezõt a healelésbõl, ami néha rosszat, de sokszor jót is tehet: az emberi agyat. Persze lehet mondani, hogy gh spamhez nem kell agy, kussolj noob. Ahhoz nem is kell. Ahhoz kell agy, hogy manád is legyen rendesen, meg akik rád vannak bízva, azok is életben legyenek. Ha healbotolsz, akkor talán megtakarítasz némi manát (mert mindig a megfelelõ rangú varázslatot nyomja el például), de egyrészt halálra unod magad, másrészt a healbot nem tudja, hogy mondjuk 1 sec múlva úgyis üt a mob a tankra egy 2000-est, és akkor már pont elfér benne a gh. Helyette nyom egy kicsi flash healt, mert annyi kell bele, aztán nyomhatot megint a -2000 miatt. De mindegy, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Attól még iwin button <#bee1>

Ja, és BC-ben már nem fog mûködni a spell rank váltogatás, mert nem kapnak az addonok döntési lehetõséget spellek tolása elõtt. Meg ugye valamilyen játékosi interakció is kell hozzá, mint már most is.

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
reroll matchboxozás

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Reroll shadow priest <#idiota> <#crazya><#crazya><#crazya>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Ohh nos en nem vagom mi is a te bajod. Szal neked jobb egyfeszt klickleni ket kezzel amikor egy sima clickel megoldhato lenne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

na, aki csak ilyennel tud healelni, annak részvétem...
reroll...

Lazarus
healbot a neve
picket
Broken I.W.I.N. Button...

&#3237;_&#3237;

sztem vhol ez egy faszsag..

anti hero

soká, még ptr sincs.

Sugam
1.13 petcs mikor jon?

Sephi
Kerdes papoknak.

Egyik ismerosom emlitett egy olyan addonos dolgot hogy pl o csak siman rakkatint a sebzet jatekosra es mar alapbol kasztolja a Flash Healt (vagy amit bealit). Kerdem en , ohh , ennek mijazneve es hogy kell ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nincs ebben semmi nemnormális.
pap = shadow.
minden más abnormális <#hehe><#hehe><#hehe>

(csak vicceltem 😛)

Mighty
Szóval akkor a te olvasatodban a "normálistól" eltérõ dolog nem fun.

Miért is kardoskodtál itt oldalakon keresztül a shadow pap oldalán? <#mf2>

Nem vagy te konzervatív, inkább csak azt vagy azokat tûrõd meg magad körül, ami/aki neked tetszik. Mindenki más hülye.

Szóval van egy nagy adag ellentmondás az életfelfogásodban <#nyes>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jó kérdés, köv beta peccsben jön majd a teljes pvps content a gamebe (lvl70el együtt), szóval akkor majd többet tudunk
lehet ezek még csak placeholder árak

bár ahogy nézem a post-okat, ezt más is felfedezte:
"Btw, I thing I just noticed, either prices for the weapons are not finalized, or TuF ( and maybe AV stuff ) are going to get a huge buff ( TuF costs 20k honor and 80 Av marks, GM weapons have load more stats and cost :40_ AV marks less, according to those screenshots."

namost nekem 1 dolog nem világos, valaki elmagyarázhatná.
szal' van itt két kép:

1.

2.

az elsõ képen a GM Mageblade 15000 honor és 20 AB mark, a második képen meg a Sageclaw (most ab exalted caster tõr) meg szintén 15000 honor és 60 AB mark.

innentõl, ha "elvileg" honorból és mark-okból lesz vásárolható cucc, akkor mi értelme lesz megvenni a Sageclaw-ot, mikor 3x annyi token, mint a GM Mageblade, ugyanannyi honor, de rosszabb stat-jai lesznek?

akár verseny akár nem, ez akkor is gáz valahol, hogy felnõtt emberek ilyenbe öltöznek be, s azt hiszik, hogy ez fun.
ha még általános iskolások lennének, akkor még azt mondom ok, mert farsangkor én is be voltam öltözve anno 20 évvel ezelött ûrhajóstól zorroig mindenbe.
de valahol most már, ha ilyenbe kéne belebújnom, akkor valahol égõnek érezném (pláne úgy, hogy utána a fél világ a képen röhögne).

de az is lehet, hogy csak én vagyok konzervatív ilyen téren -.-

Ezen kívül mi van benne, nem látok mást😞

"World of Warcraft: Playing the game for an extended period of time no longer results in the game failing to respond when using a Radeon® X800. Further details can be found in topic number 737-22632"

TSW: Tunderke

Sephi
Hmm... full rested lvl 58-59 ig ... egy scholo es egy full BRD-bol meglett egy full level. Es haromnapos rested volt. Jah a Scholo 4 emberes volt es meg az a tonna csotvazos boss is lement. Tank full T2 vala 😄
Szip.

Mighty
Ha jól tudom ezek a képek egy kosztüm versenyre készültek. Nem baj, fikázzatok le zsigerbõl mindenkit.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tafaya
Szemét PCT megint nem megy rendesen, próbáltam 3x is, mondjuk legalább a pénzt nem vonta le, de kiírta hogy 24 óráig ne próbálkozzak, mert letilt 72 órára... Valaki Neptulonon tudna kölcsönadni a Tafaya nevû karimnak 80g-t? Mihelyst mûködik a PCT visszaadom.

Botond
6.10es catalyst kijött, fixeltek benne egy halom wowhoz kapcsolódó bugot, és a még fixelendõ dolgok között nem hogy nem a szokásos 75% wow-hoz kapcsolódó bugok vannak,de egy sincs. Hát ezt is megértük.
PiszkosFred
Akkor te sem lattal meg felveteleket nagyobb SW/STrek talalkozorol. Ott van, aki egy urhajonak is beoltozik, ha olyanja van, aztan repked ossze-vissza 😄 (erdemes guglival utananezni, vagy akar a youtube-n, tuti vannak meg kepek dogivel, csak hasonlitaskeppen)

De ha nekik ez kell, am legyen, a lenyeg hogy jol szorakozzanak - es legalabb addig sem wowoznak, amig a jelmezzel (vagymiez) tokolnek... ;]

biszt malav dav?
;d

anti hero

zero the hero
ez már nekem túl sok, hogy lehet valaki ennyire gyíík? 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

The Garrett
kb ugyanannyi ido lesz osszeszedni a r13 settet mint most, annyi kulonbseggel hogy nem leszel rákénszeritve a napi 26 ora jatekra 😊

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tény, hogy én is sokat wow-ozok, de ezek még nálam is hülyébbek, pedig az már nagy szó <#idiota><#vigyor><#hehe>

TDC Geronimo
😄DDDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tehát ruhadarabonként kb. 530 hk-t kell bezsákolni, fegyverekért pedig 1470 körül (átlag 17 honorponttal számolva, bár itt kérdés, hogy arena, av, ab, wsg gyõzelmek mennyi bonus honort fognak érni)
bullshit, ez kb. megint pvp lesz orrvérzésig.

de még mindig jobb, mint a mostani rendszer, már csak azért is, mert elvileg itt kiválasztható lesz, hogy mit akarsz elöször megvenni (nekem pl. a lángoló vállasra fáj a fogam :F)

BEAST
jo , nem kell megjatszanod magad Wildor , tudjuk hogy te shadow priestnek oltoztel <#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ez már a klinikai eset kategória -.-

tigeroo
aham😊 mindent értek:o)

egy kérdés: ti milyen hamar rázódtatok bele a dolgokba? az elején minden questet megcsináltatok? nekem kb. 3hónapba telt míg elértem 60-ra
az jó idõ?😄 tudniillik én attólfélek hogy az eredeti már bugmentes lesz, összes talent mûkszik, nincsenek falakon átrohanó, rohattnagy aggros mobok, és az összes quest megy...ti minden q-t felvettetek/megcsináltatok?😄 talenteket félek h hogy osztom majd el (hiszen törtön szinte mindegy volt hogy mire raktál - ugysem ment)

de most félig felis vagyok dobva, menyország lesz ezekhez a tákolt emukhoz képest
magus
um, ti melyik szervert ajánlanátok hordának meg allynak? amin vannak magyarok de nem "túl" magyar mint bloodscalp?

PiszkosFred
Ha lesznek is, az alapjátékkal max megtekinthetõek, de nem használhatóak. A globális változások téged is érinteni fognak (honor rendszer, lfg csati, stb), de az új szakmák, területek, fajok, kasztok, cuccok, stb-t te nem használathatod addig, amíg nem szerzel BCt. Addig kapsz egy peccset majd, ami felkészíti az alapjátékodat arra, hogy a BCsekkel együtt tudj játszani egy serveren, de mégis külön tõlük, a 60+ részeket illetõen (textúrák, hangok, alakzatok, stbstb, hogy ne legyen gond a megjelenítéssel...)

tigeroo
értem. akkor a tbc-ben csak lvl60 utáni újítások lesznek (semmi uj quest az "eddigi" zónákban, uj itemek, setek..)
The Garrett
nem kell megvenni, csak ga nem veszed meg nem fejlodhetsz 60 fölé és nem hasznalhatsz semmit ami a BC vel együtt lett a játékba téve.