World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warez vagy bolti verzio? Mert nekem utobbi kellene, de meg nem szoltak...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
En Ceasyhealer-t sokaig hasznaltam. A progi a kovetkezot tudja. Kirak egy kis ablakot ahol felvannak sorolva az emberkek hp veszteseg szerinti sorrendben. Ezt a kis ablakot maszkolhatod..ertsd bizonyos kasztokat nem rak bele, petet nem rak bele stb. Ezenkivul beallithatsz kulonbozo gomb kombokra kulonbozo spelleket (pld jobb click rank 4 flash heal..jobb click + shift rank 4 shield..stb). Tehat a fent emlitett progi nem ad semmi fele plussz funkciot csupan a kijelolest segiti illetve nem kell a gombokat keresgelned annyit a billen.
Ez szvsz semmi elonyt nem jelent, egyszeruen gyorsabb, kenyelmesebb hasznalatot a healre..tulajdonkeppen ha kint van az emberkeknek a hp csikja ugyanezt ered el vele..
Nem attol lesz "izgalmasabb" a heal, hogy plussz 1et kell kattintanod, hogy kijelold az "aktualis" celpontot. Es a fenti es ehhez hasonlo addonok hasznalataval nem veszited el a gondolkodas kepesseget sem..ez egy targetelest segito addon.
Van persze olyan addon is ami kb megnyomom az 1es gombot ..kivalassza automatan a legkisebb hpju embert..megkeresi a megfelelo ranku healt..elnyomja a healt... Ez valoban ertelmetlen, de a fenti addon jo szolgalatot tehet akarkinek (mondjuk MT healer eseteben totalisan felesleges)
le vagy maradva, már rég 60-as <#ejnye1>#ejnye1>
a többi stimmel <#vigyor5>#vigyor5>
nurfed combat log
May the force serve you well!
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Ja, és BC-ben már nem fog mûködni a spell rank váltogatás, mert nem kapnak az addonok döntési lehetõséget spellek tolása elõtt. Meg ugye valamilyen játékosi interakció is kell hozzá, mint már most is.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
reroll...
anti hero
Egyik ismerosom emlitett egy olyan addonos dolgot hogy pl o csak siman rakkatint a sebzet jatekosra es mar alapbol kasztolja a Flash Healt (vagy amit bealit). Kerdem en , ohh , ennek mijazneve es hogy kell ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
pap = shadow.
minden más abnormális <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
(csak vicceltem 😛)
Miért is kardoskodtál itt oldalakon keresztül a shadow pap oldalán? <#mf2>#mf2>
Nem vagy te konzervatív, inkább csak azt vagy azokat tûrõd meg magad körül, ami/aki neked tetszik. Mindenki más hülye.
Szóval van egy nagy adag ellentmondás az életfelfogásodban <#nyes>#nyes>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
lehet ezek még csak placeholder árak
"Btw, I thing I just noticed, either prices for the weapons are not finalized, or TuF ( and maybe AV stuff ) are going to get a huge buff ( TuF costs 20k honor and 80 Av marks, GM weapons have load more stats and cost :40_ AV marks less, according to those screenshots."
szal' van itt két kép:
1.
2.
az elsõ képen a GM Mageblade 15000 honor és 20 AB mark, a második képen meg a Sageclaw (most ab exalted caster tõr) meg szintén 15000 honor és 60 AB mark.
innentõl, ha "elvileg" honorból és mark-okból lesz vásárolható cucc, akkor mi értelme lesz megvenni a Sageclaw-ot, mikor 3x annyi token, mint a GM Mageblade, ugyanannyi honor, de rosszabb stat-jai lesznek?
egy érdekes topic (képekkel)
meg ezt is érdemes végigolvasni
ha még általános iskolások lennének, akkor még azt mondom ok, mert farsangkor én is be voltam öltözve anno 20 évvel ezelött ûrhajóstól zorroig mindenbe.
de valahol most már, ha ilyenbe kéne belebújnom, akkor valahol égõnek érezném (pláne úgy, hogy utána a fél világ a képen röhögne).
de az is lehet, hogy csak én vagyok konzervatív ilyen téren -.-
"World of Warcraft: Playing the game for an extended period of time no longer results in the game failing to respond when using a Radeon® X800. Further details can be found in topic number 737-22632"
TSW: Tunderke
Szip.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De ha nekik ez kell, am legyen, a lenyeg hogy jol szorakozzanak - es legalabb addig sem wowoznak, amig a jelmezzel (vagymiez) tokolnek... ;]
;d
anti hero
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bullshit, ez kb. megint pvp lesz orrvérzésig.
de még mindig jobb, mint a mostani rendszer, már csak azért is, mert elvileg itt kiválasztható lesz, hogy mit akarsz elöször megvenni (nekem pl. a lángoló vállasra fáj a fogam :F)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
egy kérdés: ti milyen hamar rázódtatok bele a dolgokba? az elején minden questet megcsináltatok? nekem kb. 3hónapba telt míg elértem 60-ra
az jó idõ?😄 tudniillik én attólfélek hogy az eredeti már bugmentes lesz, összes talent mûkszik, nincsenek falakon átrohanó, rohattnagy aggros mobok, és az összes quest megy...ti minden q-t felvettetek/megcsináltatok?😄 talenteket félek h hogy osztom majd el (hiszen törtön szinte mindegy volt hogy mire raktál - ugysem ment)
de most félig felis vagyok dobva, menyország lesz ezekhez a tákolt emukhoz képest