World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A megoldas sztem valami olyasmi lehetne, hogy beraknanak egy olyan tereptargyat vagy neadj isten mobot a horda oldalra ami meggatolna a gyors atfutast az elso reszen a bazisnak. Mondjuk vmi brutal cleavelo bosst..amit megkene olni, hogy tovabb fussanak..vagy egyszeruen ha fent tamadnanak behuzna a lenti reszrol a mobokat automatan.Igy mondjuk kenytelenek lennenek eloszor az elso reszt clearelni, hacsak nem akarnanak ketszer annyi mobbal kuzdeni a masodik reszen.
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Ennek a gondnak neve the bridge..vagy mondhatnank magyarul is "a hid" 😄
Az a baj, hogy az ally attud lovagolni a horda elso vedekezesi pontjan a bazison belul es kozvetlen feltud menni a kapitanyig.Ezzel szemben a horda kenytelen lenyomni a druidakat meg a 2 tornyot is..persze miutan atjutott nagy kinlodva a hidon, amit 2-3 aoe kepes emberke siman tud tartani 10-15 masik ellen(mivel kozben eroteljes az ijjaszok tamogatasa a kozeli toronybol)..es akkor meg a griffet meg se ideztek, ami tulkepp ha megvan akkor a hidon szvsz az atjutas nehezebb mint maga a kapitany legyakasa(persze kell 1-2 ally mage aki novakkal megallitja a hidon a hordat).
A hordasok ha beallnak vedekezni valoban nyerhetnek, de ennek oka inkabb az, hogy az allyt elkeseritik es tobben kilepnek.Azonban ez onmagaban meg kozel sem eleg a horde winhez (mivel a terep adottsagai meg mindig az ally malmara hajtjak a vizet).
Egy lehetoseg adodna a hordanak is egy gyors gyozelemre, azonban ez igen ritkan valosul meg, mert kellene hozza az osszetartas, ami pugban 90%ban nincs meg. Ez pedig az lenne, hogy mounton elmennek SG-ig majd SH-ig (ha jo a team akkor SG ki is hagyhato) azt befoglalva pedig szinten mounton atrohannak hidon es lezergelik SP-t..itt varnak es befoglaljak a tornyokat..majd miutan erore kaptak johet a captain..de ehhez megfelelo mennyisegu aoe es batorsag is kell, ami ritkan valosul meg.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ez semmivel sem rosszabb mint a "fast kill Balinda" es a "kill balinda and lose fast" irogatasok AV-n.
A 12 nap meg szamodra lehet barmilyen hihetetlen, tobben elertek a 60at 5 nap alatt is..errol meg full hosszusagu videot is nezhetsz a neten. De mondjuk javaslok neked egy egyszerubb kulcsszot amivel talan kozelebb juthatsz a gyors xpzes fogalmahoz: "grind"...
A post lényege a szánalom hozzáállás a mások (figyeld a szót) csapatjátékához.
Most pedig bizonyítsd be, hogy te látod jól ezeket a dolgokat! (Ajánlom a szabályrendszerrel való dobálózást ami ezt lehetõvé teszi)
keep walking... www.artum-inferniti.net
Az AV viszont egyertelmuen ally oldalon konyebb a nerf ota.
aki még nem tudná: horda=ezmode.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
AV leech -> a horda ha egy picit is ertelmes jatekosok vannak allyba veszit (ezt most nem fejtegetem ha nem ertesz av-hoz, hogy miert akkor inkabb maradj is csendbe), ha pedig lattam gyozelemre eselyt akkor pedig en is mentem a tobbiekkel ahogy irtam is.A lootolas pedig abszolute nem zarja ki, hogy a harcban reszt vettem..ezt nem is tom hol olvastad a hozzaszolasomban.
Nem az a lenyeg, hogy meghazudtolsz, hanem, hogy meg sem probalsz gyozodni arrol, hogy igaz amit mondok (szivesen csinalok screenshotot, illetve erdeklodhetsz a friendjeimtol gameen belul, hogy mindez igaz).
2: ha kiszamolod ~270 gyozelem kell exaltedhez, ez siman vagy 3-4 szint lepes a tokenekbol (szoval kozben szintezel is) - egy wsg (amin eleg aktivan reszt tudsz venni druidkent, ertsd amikor wsgztem min 1, de legtobbszor mindharom zaszlot en vittem be) atlag 15 perc (legrovidebb wsgm olyan 7-8 perc volt, leghosszabb max 30 perc..azutan mar erdemes inkabb kilepni, illetve cross bg miatt megkersz vkit hivjon be mas bgre..aztan vissza wsgbe szinten keresre) szoval ez kb 3 nap playing timebol es egyarant 3-4 szintlepes..szoval nem lehetetlen kozel sem
3: szolj mikor vagy online es megmutatom a wsg ex gatyat..ha mar ennyire hihetetlennek tartod
Az ilyen lech-ek a leg gerinctelenebb játékosok.
Lehet a leacher férgek miatt bukik a horda?
Ilyen vagy te is? Rendben, ez a te gyengeséged. De miért kell erre buzdítani másokat? Hogy személy szerint ne csak téged vessen meg a társadalom?
Erre nem kell reagálni, gondolkozni kell.
keep walking... www.artum-inferniti.net
A stonescale eel fogashoz par jotanacs:
-ne hasznalj csalit mert felesleges (persze a megfelelo skill szukseges hozza - asszem 260 koruli)
-vmi miatt mintha sotetben jobban harapnanak a stonescale eelek
-nem kell helyet valtanod, egyszeruen csak bedob-kivesz-bedob-kivesz..egy adott teruleten belul mindenhol ugyanolyan a kapas
Papkent meg javaslom neked az instakat, foleg stratban jon jo penz, de ha normalis grouppal mesz akkor scholoban is teremhet baber (foleg azert mert scholoban sok a greed item, ha nem kezdo csapattal mesz), de en anno papkent sokat szoloztam is instakat (es nem a shadow miatt..a mind control esszel hasznalva csodakra kepes)..pld szolozhato 60askent konnyen uldamanba nehany boss, illetve mara princess is - egy-egy run olyan 5-10 perc es olyan 2-5g esik (ez olyan 30-50g/ora) bar ehhez mar nem art gear.
Valaki kerdezte, hogyan kell irtam nehany jol hasznalhato peldat, te meg itt pofazol..talan inkabb te is irj vmi segitseget annak aki nem tudja, hogy kell penzt farmolni..vagy inkabb meg se szolalj . Retard..
ott a fishing, tanarisban kis obolben stonescale eel horgaszat
- hol van ez a kis öböl? a mólónál, kalózoknál vagy lent délen az elrejtett kincs környékén?
40en megvolt riding skill es a lo is. 60at elerve rogton 6(+av) epicem volt ( 3db darkmoon card, darkmoon nyaklanc, wsg exalted gatya, av exalted cuccok , warden staff ). A huzas 60ra 12 napos playing time volt, ami atlagosnak mondhato.
Ez ha osszeadogatja az ember, kb. 1000g-nyi cucc..szal fel a fejjel nem nehez megcsinalni.
Penzkereseti lehetosegek a huzas soran:
-skinning szvsz nem sokat hoz a konyhara..illetve amennyit hoz azt el is veszted azzal, hogy "castolod" a skinninget minden mobon..inkabb minning vagy herba..en elobbit javaslom azoknak akik a makra tobb hangsulyt fektetnek,utobbit azoknak akik kitartobbak es jobban birjak a farmolast (de hogy konkret legyek, stealthes kasztal a hiveokbol peldaul silithusba boldogan lehet farmolgatni a novenyt-ercet)
-a masodik szakmad vmi szokasos legyen, enchant vagy engineering akar.Minden szakmaban vannak olyan dolgok amik eros penzt hoznak, erre mindenki maga fog rajonni es peldaul erosen szerver fuggo is.En peldaul az engivel kooperaltam ezzel a karival - heti 100-200gt mindenfele extra munka nelkul..csak cucc megcsinal-berak AH modszerrel , de mondjuk enchanttal is lehet (es itt nem arra gondolok, hogy enchantokat arulsz, pld alacsony szinten lehet egy wandot csinalni ami kurva jol hozza a penzt siman vendornak eladva)
-ha vegkepp nem boldogulsz semmivel ott a fishing, tanarisban kis obolben stonescale eel horgaszat (1ora alatt olyan 20g minimum bevetel vele), ez kisse unalmas, bar ha vki rajon az izere akkor akar tvnezes vagy olvasas, illetve felig alvasos allapotban is konnyeden megteheto
-50. szint felett a legjobb szintezesre,honorra,penzre es mindenre AV..fogod magad belepsz - kapod a honort - es olod a sajat frakciod farkasait (tudom nem leszel senkinek a kedvence emiatt, de a horda pld default lose, szal olyan mind1..ha meg normalis a csapat meg mindig mehetsz a tobbiekkel) ,ezek olyan 3s-t dobnak, plussz ha skinner vagy nyuzhatod oket es xp is jol jon, respawnal semmi gond(szvsz legjobb grind hely nem aoe kasztnak), kesobb mar mehetsz a barlangba is farmolni..aztan ha unatkozol mesz a tobbiek utan es gyorsan felkapkodod a human npc-k hullaibol a runeclothot illetve szerencsesebb esetben a szurke itemeket, esetleg kekeket vagy epiceket(igen elvileg ezt is dobhatnak), mindenesetre ha ugyes vagy a hullalootolasban (shift-jobbclick ajanlott) akkor csak a tobbiek utan valo rohanasbol 2-3g de akar 5-10g is siman osszekapkodhato
Na durvan ennyi...amugy meg mindenki talalhat szamara kedvezo dolgokat.
- többen panaszkodnak, hogy nem annyira friss hatvanasként fél vagy full HC guildben gyakorlatilag esélyük nincs epic cuccok szerzésére, memberek lesznek mondjuk 2 hónap múlva, és gyakorlatilag néhány (5 vagy 10) ember felszerelésérõl (meg tengernyi wipe-ról) szól a történetük. Persze mire memberek lesznek addigra a guild feloszlik vagy átalakul. Ha véletlenül egy kasztból egyedül van bent valaki és adott boss dobhatna neki cuccot, akkor belép valakinek a haverja / altja és kinyilatkoztatja, hogy az a loot az övé, mert csak. Én ezt köcsögségnek tartom, mégha nem is velem csinálják

Nekem meg nem adod be hogy 80 óra alatt összehozol 100 aranyat + mountot + 40-es szintet (napi 4 óra hetente 5-ször)... fõleg nem feral dr00d-al 😄
A: No. While you will need to purchase the expansion in order to upgrade, you will continue to have the same subscription options available to you.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ಥ_ಥ
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)