World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friczy
Rosszul fogalmaztam vagy félreérthetõen. A miért nem férsz be jelen esetben azt is jelenti, hogy saját nézeted miatt nem tudod elkézelni magad egy társaságban sem.

keep walking... www.artum-inferniti.net

'nyád! 😄

na errõl a toep mizériáról tudnék még mesélni én is 😊)

volt ugye a dkpwar feketemágus meg köztem a toep-ért...
õ elvitte elõlem 1800 dkp-ért, kiégette vele az összes dkp-ját. nekem meg véren forogtak a szemeim, hogy nem szállt ki, s várhatok rá megint.

aztán 2 hétre rá kiesett még egy, azt vittem 1100 dkp-ért, mert arek egy másik mage is ráment, de azt csakazért is elvittem (õ inkább a Nefa staff-ra spórolgatott).

aztán következõ héten arek nem volt online, darienlelo épp beesett gyerekfürdetés után asszem a boss-kill-re, erre mi esik ki megint: TOEP!

3 hét alatt 3 db, elötte meg 3/4 évig 1 db-ot se láttunk 😄

s bazzeg, elvitte alapáron 50 dkp-ért, mert nem volt több mage a raid-ben, akinek akinek még kellett volna...

na én akkor azt hittem kivágom azonnal a gépemet az ablakon 😄D

QuippeR
"Háát, szép az élet guild nélkül. Nem is akarom tudni miért nem férsz be egy társaságba sem."

hmm... hát ez érdekes, hogy azt hiszed, ha valakinek nincs guildje, az azért van, mert nem fér be sehova. (csak azért írom, mert most nekem sincs guildem, de jelenleg nem hiányzik a hátam közepébe sem. az utóbbi egy hónapban a két karakteremmel összesen kb tizenöt guildnek mondtam nemet.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Count Adyn
neem, egy bizonyos csokis fedõnevü még crue ben😊)
de nem bántom mert amugy jófej volt csak ezt igy nagyon benézte😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
tuti twymmio volt álnéven <#idiota>
s0n1c
amúgy se érte meg a 41 pontot subon, így meg pláne nem fogja
TVelvet
francba.... felháborító.. 😄
Count Adyn
haha bezzeg nekem hogy lett toepem😄
még anno 2005 juliusában vittem el -30 dkp ért, ami az jelenti hogy nem volt semmi dkpm, és hitelbe ugymond😄
akkoriban még nem volt divatcucc, 2-3 embernek volt a guildbe is😊
egy másik mage nek kellet volna rajtam kivül aki ottvolt de õ elfelejtett bidelni mert éppen égett az arca hogy pont elõtte nyert egy bidwart a t1 vállasért, aztán kiderült hogy volt már neki egy. <#wow1><#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Friczy
Indul a bakterház:
Bendegúz - Errefelé minden dinnyét nekem találtak ki.

Ez az alapja a lootvitáknak. Lehet nagyon le van egyszerûsítve, de tény.

Ez mind szép és jó csakhogy guildvezetéshez közöm sincs, nem véletlen hogy róluk és az õ altjukról szól ez. Pont tegnap este volt hogy Crown of Destruction-t vitt el egy olyan hunter akinek már T2 fejese volt. Félreértés ne essék közöm sinc a CoD-hoz de volt olyan hunter aki hasznát tudta volna venni.

Röviden a DKP rendszerrõl hogy nincs bid. Van a cuccnak egy ára, van a fószernek egy DKP-ja, és a needelõk közül a legtöbb DKP-val rendelkezõ viszi el. Nemtom régen mi volt a divat manapság sokan használják ezt.

"nem azt mondtad kicsit feljebb, hogy egy dps cucca sincs még? ^^"

Valóban volt 2 amibõl egyet tudott használni, de UTB-vel sincs elõrébb mert nagyjából megint 1 DPS cucca van.

"bár gondolom akkor ezek szerint te nem is tartasz igényt se Might és Wrath cuccokra, mint dps warrior."

Mivel ugyanúgy fizetnem kell érte mint egy tanknak, csak akkor viszem el hogy ha lényegesen jobb mint a jelenlegi cuccom, egyébként van 4-6 tank csak van aki 1 hétig fel sem bukkan stb...

És még mielõtt valamelyik nagyokos megint elkezdene célozgatni rá hogy sírok amiért nem kaptam UTB-t, nem, elég távol vagyok tõle ugyanis amikor ez az eset történt még csak a guildben sem voltam egyrészt, másrészt van még 1-2 DPS warrior (rajtam) akik várnak rá.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

ez qrva gagyi -.-

Davidus
sgadowstep range nerf 30rol 20ra

V9ykn8_TZL0

Friczy
Csak egyszerûen nem értettem mire írtad.
Rinyáról szó sem volt. Még, az ezután jön!

erre az a jó megoldás, hogy szeparálni kell az alt-ok jogait a main karikétól.
ha valaki alt karival megy mc-be, csak akkor vihet cuccot main kari elõl, ha annak nem kell.

vagy ha nagyon kell neki, akkor 2x-es dkp szorzó vonatkozik rá...

a sokat szidott hunstars-ban, majd cod-ban ez volt a rendszer, s tökéletesen mûködött is.

class item-ekre természetesen a pve szabályok vonatkoztak, tehát might-ot, wrath-ot elõsorban a tankok vihették csak, ha meg esett még, s egyiknek se kellett már, akkor vihették csak a dps tankok.
viszont nem class specifikus cuccokra - pl. staff of dominance - mehetett warlock, mage, de akár priest is, ha bírta dkp-val (bár utóbbiak sose mentek rá, hisz nekik quest-bõl van jobb). ugyanilyen elven mehettek UTB-re warrior-ok, paladin-ok, és hunter-ek is (meg akit még kifelejtettem).

itt már csak a dkp-tól függött minden, meg, hogy ki mennyit volt hajlandó adni érte...
s a rotációs elv alapján, ha valaki sok dkp-ért akart vinni cuccot, az pillanatok alatt leégette volna a dkp-it, igy inkább kiszálltak az emberek... kivételek persze voltak, lásd pl. az alábbi story-t 😊

mindent elvisznek az arc elöl. Ha kell, ha nem
- én ezen akadtam meg
"- és te se rinyálj nekem!" Mivan...?
- itt is (máshol is) valaki mond valamit (esetleg a saját véleményét) az már mindjárt sírásnak / rinyának számít. Megpróbáltam átvenni ezt a stílust de még gyakorolnom kell (amúgy nem akartalak megbántani, csak hülyén jött ki :/ )

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Friczy
Szerinted ilyen vagyok? Hehe, én viszem a t3-at legkésõbb, mert eslõ vagyok dkp-ban.. 😛
Szövegértés itt rendben van, te viszont nem vagy élen benne. Esetleg egy kis visszaolvasás segíthet.

Hogy a 8ik ashkandit el fogom vinni az az én dolgom, épp most passzoltam le a 7ik-et. Igen full defes warrinak. Miért? Mert kérte! 😛
Tehát mindenki tud itt mindent, 1 féle világnézet létezik, az hogy minden fekete. Így elég egyszerû élete lehet pár embernek, bár hálistennek ezek nem a mi guildunkban vannak.... Ezért hát semmi közöm hozzá.

"Ezzel nem is lenne semmi gond ha nem egy olyanhoz került volna akinek egyetlen egy DPS cucca sincs és még csak a talentje sem stimmel.

ez csak áttálentezés kérdése... -.-
ha meg nincs dps cucca, akkor elkezdte gyûjteni. megteheti, hisz van rá dkp-ja, amiért megdolgozott. innentõl mi is a kérdés?

Áttelentezésrõl annyit hogy nem véletlen kapott meg szinte minden tank cuccot elsõként, mert offtank. Most akkor hogy is van?

az, hogy offtank-e vagy sem, az csak átmeneti állapot. ha X hónapon át ugyanazt kéne csinálnod minden instában, te is beleunnál. emberünk lehet, azon morfondírozik, hogy milyen jó lenne is egyet dps-t is osztani... akkor meg jól fog neki jönni az UTB.

Attól nem tudsz okádni hogy 2 hónapig egy helyben toporgunk 1-2 fasz miatt mert arról szól a guild hogy õket felcuccoljuk?

csak 2 tankotok van? az elég nagy hiba. bár gondolom akkor ezek szerint te nem is tartasz igényt se Might és Wrath cuccokra, mint dps warrior.
s ha olyan esik, ami már nem kell? disenchant vagy mi?
ráadásúl tank cuccokat lehet szép számmal craft-olni is...

Amúgymeg, ugyanez a fószer vitt már el egy Spinal Reapert és egy Zin'Rokh-ot is anno.

nem azt mondtad kicsit feljebb, hogy egy dps cucca sincs még? ^^
de itt még mindig ott van az, hogy ha van rá dkp-ja, had költse arra, amire szeretné...

A DKP szerzésrõl annyit hogy hiába vagyok ott minden raiden, az elkövetkezendõ 2 hónapban esélyem sincs behozni mert egyszerûen õ annyival régebbi tag."

hát erre csak 1 jó példát tudok mondani. anno még a hunstars-ban 2 mage vágyott nagyon a ToEP-re - Feketemágus és én. gyûjtöttük a dkp-t 1000L, majdnem 1 szinten voltunk - Feketének volt 100-200-zal több csak, mint nekem. ToEP kiesett, rámentünk mind a ketten mint vadállat. végül Fekete vitte, mert én nem akartam kiszállni - KELLETT a cucc, szal' elmentem a végsõkig, de õ is.
mi lett a végeredmény? õ vitte 1800 dkp-ért (akkor egy full MC run-unk olyan 50 dkp-t ért, szal' kb. fél évi melójába került), de ugyanezzel gyakorlatilag ki is nullázta a dkp-it.
nekem meg csak a bid-elési összeget vonták le.
a következõt (+ még belefért egy Mantle of Blackwing Cabal is) igy én vihettem már fixen, mivel neki nem volt dkp-ja, nekem meg igen...

Az a baj hogy ismét bebizonyítottad hogy szövegértés terén van még mit elsajátítanod. Akár veszed a fáradtságot akár nem: senki sem rinyált / sírt.

De hát mit várhatnék egy huntertõl, akik úgy általában azt gondolják hogy minden lootot nekik terveztek?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
FERAL changes
-Feral Swiftness Dodge % now effects Dire Bear form
-Bear form is now 450% AC 40% sta
-Nurturing Instinct is now a perma buff (no duraction)

BALANCE changes
-Improve Moonfire (changed) Increase damage and critical strike chance by 5% (0/2)
-Improved Starfire In addition to 15% to stun, (REDUCES CASTING TIME PENALY OF BARSKING WOOOO by 33% (0/3)

RESTO changes
-OoC duration increased to 30min
-Insect Swarm damage increased significantly

nem merek örülni mert akkor tuti lenerfelik😄

V9ykn8_TZL0

Friczy
Háát, szép az élet guild nélkül. Nem is akarom tudni miért nem férsz be egy társaságba sem.
-Igazad van, tényleg köcsög hozzáállás. Biztos van ilyen is. De te hogy hogy kezelnéd az ilyesmit? Ha valakinek minden kell azonnal, ha nem akkor szartkever és áskálódik?
-Miért kéne mindenkinek kussban lennie? Mi ezért vagyunk egy jó csapat, nem pedig katonaság vagy ilyesmi.
"- és te se rinyálj nekem!" Mivan...?

Davidus

V9ykn8_TZL0

Sok helyen az ilyen rinyát egyszerûen kezelik, mindent elvisznek az arc elöl. Ha kell, ha nem. Magától nem jön rá, hogy nem róla szól a 40-es raid, akkor meg kell neki tanítani.
- ritka köcsög hozzáállás, talán ezért nem vagyok most egy guild-ben sem (ilyen eset velem nem esett meg, de ventrin hallgathatom az élõ példákat). Kommunikáció felsõ fokon, az van amit én mondok a többinek meg kuss, mert minden más rinyának / sírásnak számít. Ha ez nem tetszik, olyankor mi van? Reroll sakk vagy mi a túró?
- és te se rinyálj nekem!

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kriger
minenholCSAKALILAmindenhol 😛
A minõség színe. 😊
Pala FTW!

Davidus
mindenki lockot fog rerollolni-,-

V9ykn8_TZL0

Davidus
a kinétez még jó lenne de a szín?😮

V9ykn8_TZL0

TVelvet
rugóót ide.
Davidus
jó hát a pala set lol.... a többi kibaszott jó

V9ykn8_TZL0

Garf
papok kapnak jetpacket? :o

http://www.flickr.com/photos/bubue/

TDC Geronimo
BE-n dúrván fog majd kinézni. Az effektek a sapin meg vállason igazán ingame mutatkoznak meg, olyan mint t4-nél.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Naneee megint ilyen gay ( de jó amúgy 😄)

femkeret -.-

Lynx_TWL
felfele lógó lánc az kemény:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
beengedtek egy "férfi" ruhatervezõt blizzékhez.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hohoho nem semmi😄

kétlem

Davidus
ez elég draenei sztájl. lehet hogy BEknek lesz más skin?

V9ykn8_TZL0

elég nyomi lett a kép, de most legyen elég ennyi, úgyis kijön még ma a normális model változat
pala t5 (sapit elég nyomi módon raktam be, vszinü ennek is olyan mint a warrinak a texturája (azaz csak az egyik felét nézd, és az oldalnézetbõl van))

na megvan shoulder is :p

na mondom mit kaptunk ezzel a 13 megás(lol..) peccsel:
lock t5 sapi + pala t5 shoulder nélkül (legalábbis azt nem találtam)
elég buzis szine lett pala setnek megint 😄

worldofwar.net en szokott contest lenni, de még mindig küldenek random keyeket

magus
nekem tetszik, brutál

btw lehet még vhogy szerezni beta accot?

The Garrett
megeloztel 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

VÉGRE !!!!!

Highlights of the patch include:

* The level cap has been raised to 70.
* Blade's Edge Mountains are now open.(Please note that it is only open as a passthrough zone and is not complete.)
* Netherstorm is now open.
* Flying Mounts are now accessible from vendors.
* Heroic mode is now available for the Hellfire Citadel:Ramparts.
* Ranked Arena battles will now be available .

ok koszi
olyan mint t4 csak nem rózsaszín hanem pirosas (de ne vedd 100% ra, nem találok képet pala t4rõl amivel össze tudnám hasonlítani)