World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
arcane dmg es dagger 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

miarák ez? melee mage? ^^
😄

TDC Geronimo
Pedig ott se voltam :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azt hiszem, erre mondják, hogy: csúnyán beégtek 😄

Lynx_TWL
self pwn ez éppen

๏̯͡๏﴿

ilyenkor qva keménynek érzed magad ugye?

Zeccc
neked meg hello kitty-t 😛

[HUN]Crassus
Látom neked is inkább a CS-t kellett volna installálnod WOW helyett......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
és ez igy egy mondat. 😄

akkor a hunternek a brutality blade ien trimket!

[HUN]Crassus
Nálunk most lesz majd az elsõ Ashkandi egy hunteré,mert már csak egyetlen warrinak kell a guildben aki történetesen az MT ,de neki ugye igazság szerint nem a legjobb választás egy 2handed még farmolni sem /38deffel-nekem is ennyi van most😛 és jobban élvezem és hatásosabb is ezen talent mellett az1h+pajzzsal való farm...még DD cuccban is röhej amit mûvel a kari😊/ szóval õk lebeszélték egymás közt,hogy ha kiesik a kövi az a hunter-é lesz/gratula Frici!😛😊 szóval lehet ezt így is megoldani nem csak nézem a DKP pontjaimat és szarok a többiekre felfogásban.....
Uff

[HUN]Crassus
Na ez a rossz hozzáálás!,mert ha te így állsz a lõfegyverekhez ami voltaképp csak trinket egy warriornak/kétségkívûl nagyon is hasznos trinket/ akkor ne csodálkozz ha elõször az egyik hunta viszi el a faszentos 1 kezes fegyódat egyszer meg a másik és majd a kék szarral ütegetheted a mobokat a faszentos 1% hit-es nyílpuskáddal....megérte?nem hinném...nem jobban járna mindenki ha ÉSZZEL needelne mindenki az egyes lootokra? figyelembevéve a csapattársad/raidtársad/klántársad érdekeit? együtt játszotok hónapokig ,szenvedtek a gyakorlással az új bossokra és akkor egy kibebaszott lila tárgy miatt a sok hónapos együttöltött "munka" gyümölcsét egy lootolásnál lezuzzantja egy ilyen nekem minen need-es arc....hát gratula az olyan guildeknek akiknél az ilyesmi megengedett.....fasza kis közösség lehet egy élmény lehet ott játszani.....

TDC Geronimo
mer te nubvagy

BEAST
jah 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
nekünk jó lesz a T4. majd rûgyurunk T6ra😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
hat en fel nem vennem az biztos -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
úbazz BE-n mondtam h dúrva lesz >.<

Fenrir
/hug

A halál csupán a kezdet...

Oldern the 1st
Csak vicceltem, nyugi 😊
Egyébként én bírom a normális huntereket. Hülyék minden kasztból vannak.

Lazarus
/golfclap
/salute
Lazarus
Meg, minden hunter genetikailag kleptomániásnak születik... valószínû
Fenrir
Én pl DD warriorként simán elninjáznám a Crossbow of Imminent Doom-ot a chance to hit miatt a hunterek elöl 😛

A halál csupán a kezdet...

Oldern the 1st
Meg is érdemlitek? 😄

mert ok is tudték h jobb a quest bow😊

Lazarus
Nekünk (hunterek) MCben a gun/bow dropokat nem adták oda (Mert nem hunter weapon) ... btw csak arra rollolhattunk amire rá van írva Class: Hunter
azéé nem minden hunter ien😛

Oldern the 1st
A Hunter az a kaszt, ahol az igazi n00b-ok MINDENBEN találnak valamit, ami miatt PONT nekik találta ki a blizz azt a bizonyos tárgyat.

Legjobb a Glowing Brightwood staff esete, thottboton látni 😄

wowtorrentextractor

Zeccc
melyik az a program amivel a blizz down exe-t áttudom alakitani torrent fájlra? :|

[HUN]Crassus
jah realis...nalunk is mar minden warrior Ashjre'thul-al huz😛😊

nem

Zeccc
Amit anno alpha-nal lelehetett tölteni wowkliens az jó a bétához csak patchelni kell? :|

The Garrett
olyna hulyek vagytok, lehet már a 4. ashbringert vitte õ és senkinek sem kellett Oo

Zeccc
ez a legjobb...

áhhh ugyan már

Kicsit metrosexuális ^^

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

Davidus

V9ykn8_TZL0

nálam Firefox-al szokott ilyen történni
próbáld IE-vel

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

teaser.wow-europe.com oldalon próbáld, a fileplanetes amerikai trial.

[HUN]Crassus
Pont officer vitte....milyen guildvezetes van egy ilyen guildben ahol a warrior officer vagy a paladin officer/mikor megcsinalja az ember a questet elgge hasznalhato pladinoknak is/ nem vetozza meg azt,hogy egy Hunter elvigye....kerdezem en mire hasznalja?Masok idegelesen kivul ugyanis nemsokra jo neki....ja 2% krit...pfff

[HUN]Crassus
Mekkora jellemtelen ember lehet az ilyen?? Szep kis officer....
Azert egy ilyen targyat elvinni csak azert,mert szep,mert mindent gyujt valaki az ritka nagy bunkosag.....
majdnem 2 eve jatszom a WOW-al,de egyetlen egyszer sem vittem el egyetlen targyat sem csak azert,mert volt ra dkp-m....

TDC Geronimo

FragStaR
Vége a 10 napos trial lehetõségnek mert nekem nem siekrült regelnem?! Vkinek összejött a trial regelés ma már? Van webkártyám nem azzal van a gond sõt 3 fileplanetes accom is van csak amikor beírom a random generált kódot a mezõröl és nyomok egy next et mindig kidob egy újat (helyesen írom be) 5let ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Ars3nal
inkabb eliszom😄

nemszarkárbelepénzfeccolni😄

Ars3nal
csatok fuggok, jo game?

Lynx_TWL
war edge valami kegyetlen jól néz ki:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;