World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi,valaki az tudja,ha fent van a wow,es nem torlom le a mapjat,es ujrateszem wint,akkor a mapabol inditva mukodni fog?

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
care-o-meter

10 <- BC megjelenési dátum bejelentése
9 <- ötös lottó nyeõszámai
9
8
7
6
5
4
3
2 <- world 323rd sapphiron kill
1 <- Crassus kommentjei

V9ykn8_TZL0

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zeccc
má megwa.. 😄

TVelvet
Zeccc
ok.. akkor ma játszunk olyat, hogy noob vok: jön mégegy kérdés:

bétában hány szerver van? tipus? stbb.. kösz 😄

azért nem találod mert batehoz nincs.

TDC Geronimo
cursegamingrõl

Zeccc
azt a wow model viewer-t amivel a beta kliens t tudom nézegetni honnan tudom letölteni? googlen se találom :\

Sephi
Elkeztem egy rugot. Kellet egy kis ido amig felfogtam hogy amikor Stealth-be vaok akkor lecsereli a command panelt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
ok de akkor a raid mobok ne legyenek nagyobbak lvl70nel😛

V9ykn8_TZL0

és mi a biztosíték arra hogy jó lesz? :|

Lazarus
1337 ték
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=47194846&postId=469207273&sid=1#1

"+weapon skill was changed for a few reasons. First, it was "too good" point-for-point. However, we also made some slight improvements to +weapon skill to offset the nerf in order to maintain its use as the "best" stat you can get against a target 3 levels or higher than you, but not by as wide of a margin. In addition, we didn't want +weapon skill to affect glancing blows because glancing blows (along with crushing blows) are our sacrosanct protection against players fighting mobs they're simply not supposed to be fighting."

eh, reroll druida...
már ezért megéri 😄

Zeccc
ennyi idõ alatt már párszor újraraktad volna..

bár mondjuk segítehetnétek mer kurva idegesítõ😞

khm. mondjuk eredetim van.

Zeccc
huh köszi.. az akkor jó mert ha decemberbe jön meg a kulcs még akkoris lesz egy hónapom.. 😊

jan 15

Davidus
új verseny wowhun!

"WoW-beli Tauren vagy Night Elf barátnõd számára készíts egy ajándéktárgyat az Itemcreator segítségével, és küldd be nekünk a linket!"

sírjak vagy nevessek?<#guluszem1>

V9ykn8_TZL0

Zeccc
csak lehet mire megjön a kulcs... ha egyátalán megjön már zár a béta.. 😄 különben van már idõpont, hogy mikor van vége? 😄

Zeccc
én! 😊

[HUN]Crassus
remelem a WSG fleget igy is tudja majd vinni....😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Davidus

V9ykn8_TZL0

"Hogy a picsaba lehet ott fent tartani a Decursivot?"

roppant egyszerûen 😊

Oldern the 1st
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! "

hi!

nagy problémám lenne.
mégpedig, az hogy eddig semmi baja nem volt a wowomnak és ma amikor elkezdtem volna patchelni a 1.12.15875 ös verzióval.
nos igen szépne le is töltötte és kezdte volna raknji felfele amikor a repair.exe nél megáll és a következõt írja ki:
"the pacth: "WOW.exe" could not be applied (CRC mismatch: expected 0xd0dcf86b, actual 0x5a352d31) If this problem presists. you maybe able to slove it by uninstalling and then reinstalling the game. If you're unnable to correct this problem, please contact blizzard technicel support.

értem hogy mit kéne csinálni cask hogy uninstal nélkül vhogy nem lehetne megoldani ezt a problémát? mert nincs kedvem órákat a gép elõtt ülni és instalálgatni.. aki tud plz help!

TDC Geronimo
Itt a full

TVelvet
shit, nem nyertünk... kivi vok a pályázatokra.. Mondjuk nem is reméltem mást be-be nyögtem valamit. 😄
TDC Geronimo
67-es Holy/Prot pala

BEAST
najo 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo

BEAST
cry me a river ... nub <#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de tenyleg minden mas normalis oldalon olyan volt hogy add meg a nicked es a mailcimed, vagy csak menj be egy irc csatira aztan vagy nyersz vagy nem.
Itt meg alig par100 ember kozott sorsolnak es regenyeket kell irni meg kitalalni mindent.-

rp-s barmoknak meg retardalt dolgokat kitalalni kepes gyerekeknek voltak versenyek, hogy nyertunk volna..

The Garrett
na nyert valaki wow.hu betakey-t?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

? miert nem jo ott?

Sephi
Hogy a picsaba lehet ott fent tartani a Decursivot?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]Crassus
jaja én sem😛,de a kis bunkók elõkotródtak az óljaikból és csak beszóltak.....,de meg is érdemli az összes ,hogy kis neveletlen 10 éves vérpistik össze -vissza needelgessenek a raidjeiken aztán majd jöhetnek sírni ide.....mindenesetre hálistennek én normális guildben vagyok ahol az alább leírtak nem fordúlhatnak elõ......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
van 1-2 igazi Palalegenda 😊

Oldern the 1st
uupppsz, Benevolent a név természetesen, Venture.Co , ally oldal 😊

Oldern the 1st
Ma reggel Belevolent-féle (a srác egy legenda, most épp kiábrándult a pvp-bõl, és rank13-on tengeti napjait, term. paladin 😄) premade-el 15 darab AB-t nyertünk egy óra alatt, a horda 0, azaz 0 pontot szerzett, nem volt meccs, amikor ne 5-0 lett volna a bázisfoglalás eredménye már az elejétõl.

Ahhoz képest, hogy nem is akartam AB-zni, a hétvége miatt csak a gyõzelmek kb. 30k honort jelentettek 😊

PiszkosFred
auth server vszinu megint vacakol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nálatok megy a game csakmert login nál egyböl visszadob dc vel :/
Davidus
már kivették😛

V9ykn8_TZL0

általában nem szoktam, de most azért, ezzel egyetértek <#eljen>