World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
fû, sámán allis "címerrel"😄 de furcsa...
összedobhatnának már egy új gameplay trailert legalább.

Davidus

V9ykn8_TZL0

BEAST
istennek semmi koze ehez -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zeccc
érdekes full rested vok pedig ugyvolt elveszik.. mindegy engem nemzavar 😄

grats😊

Zeccc
köszönöm istenem...

setuh
ok koszi

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

€13

setuh
na es ha van bankartyam es csak egy honapig akarom kifizetni akkor mennyi?

http://www.galaxisnet.hu/worldofwarcraft.php

setuh
hello!a kozel jovoben meg szeretnem venni a jatekot .lenne par kersdesem:mennyit kell fizessek havonta?mennyit ha ki akarom fizetni hogy mindig jatszhassak? es a jatek korulbelul mennyibe kerul ?meg kell vegyem a simat vagy a burning crusadost(ha egyaltalan azt lehet e mar kapni)?elore is koszi

capaszabi
😄DD

Zeccc
há még nembiztos hogy megszületik.. a wow karakterbe az a jó, hogy akár a születés elötti napon is ellehet vetetni 😊)

Dacid

BE ROGUE vagy BE PALA -> NEPTU -> születik: jan16

😊

Amúgy testrealm valszeg csak holnap fog beindulni?

Zeccc
kimondta hogy megveszem majd 😉 😄

elobb leloheted magadnak a poenokat az uj contenttel es igy hamarabb megunhatod es kevesbe lesz "utos" az, amikro felinstalallod az eredeti live bct! 😊 hf😄

Zeccc
huhu! a blizz ma de legkésõbb holnap küldi a beta key-t hurrá 😊

hát nagyon remélem hogy nem ezek lesznek a test serverek :p

Dacid
nah jó megértem :p

The Garrett
ptr haverokkal > Tbcbeta egyedül

ennnyi

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Engem be sem enged EU acc-al, azt irja rossz jelszo stb..

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Dacid
Igen én is sajnálom azokat akik TBC bétájával játsazhatnak de PTRen sajnos nem... <#beka3><#mf1>

The Garrett
btw elobb veletlenul beengedett a realm listig és ott a bloodmyst / tempest keepet láttam 😄

Lynx_TWL
mindjárt lesajnálom ezeket a szerencsétlen egyedeket...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
enis pont most akartam ugyanezt irni 😄

de szerintem még nincsenek test serverek és ezt azert irta ki mert nem lehet még karit másolni vagy ilyenek (legalábbis remélem)

onnan hogy most próbáltam belogolni saját accommal és kiirta hogy nem fog menni, mert az accom már egy újabb wow verzióra van upgradelve (másik accal meg nincsenek serverek.)
karakter kópi

Ezt honnan veszed? Engem még a kari másolós oldalra sem enged be. Van már infó mikor jön PTR?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

lol test serveren nem tud az játszani aki upgradelte accját bc betahoz <#boxer>

<#csodalk><#nevetes2>

Davidus
mindegy értésétek rá b+😛

V9ykn8_TZL0

BEAST
melee? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
meele😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
persze az elsõdleges meel DPS classnak megmarad a rugó de szerencsére az új shaman/druida meele dps group buffok csak akkor mûködnek ha õk is ott álnak és verik a mobot😄

V9ykn8_TZL0

jo csak ezzel meg jogosan sirni fog az aki pure dps classt rollolt pl rugo, mage. hybridek viszont rejoice😊

BEAST
pala > all .

Davidus
a különbség az egyéb skillek használata lesz amikre a jelengegi isntákban szinte minden mob immunis.

V9ykn8_TZL0

Davidus
BCvel egyértelmû céljuk hogy egalizálják a classokat DPSben. most egy meele DPS shamanon csak röhög mindenki de BCben nem viccbõl kapnak DW-t meg meele agro csökkentõ talentet. ugyanez érvényes a feral druidára is.

V9ykn8_TZL0

ha nem balancoljak ki massal, mint azt mondtam mar😊
pl szarabb caster itemizacio😊

caster nem szopja, es ezert lesz a siras a rugok felol😊 warlock es mage lesz a top2 dps.

Davidus
a glancing blow nerf nem számít. mivel mindenki egyformán szopja ezért olyan mintha nem is lenne😛

V9ykn8_TZL0

hmm erre nem is figyeltem hogy azt irja critstrike RATING, en automatikusan 1% nak vettem 10 weapon skillt😊

nem tudom akkro tenylegesne hogy lesz, de egyik esetben sem tul kecsegteto a glancing blow nerfhez kepest😄

Davidus
The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon skill

szal +100 weapon skill(BC cuccokon sok van szal lehet ennyi) = 10% crit rating? ha van mondjuk 140 crit ratingem ami 60on +10% crit akkor abbol lesz 154(11%)?

V9ykn8_TZL0

The Garrett
hat bizony elég nagy szopas, nalunk volt aki kifarmolt Dimbõl ilyen kék wep skilles övet, hogy ne legyen glancingblowja bossfightokon, és jelentosen el tudott igy huzni dmgben... de ugylatszik ez tul imba volt es most szepen lenerfelték :/

"- Weapon Skill now does the following:
- Weapon skill will no longer reduce the percentage damage lost due to
glancing.
- The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon
skill against monsters above their level."

ebbol milyen rinya lesz.
hat nem azert mondom de most akkor gyak nem eri meg talentpontokat rakni weapon skill talentre, pl pala prot tier8 talent 10 weapon skill 5 pontert = 1% crit meg a +hit (amirol nem irtak hogy nott volna szal akkor gondolom 0.04%/1 pont)
de rugok es melee dps nagyon sirni fog raidek miatt.

kb ma este 😊

Lazarus
Pedig nagyon megörültem hogy holnap kijön livera... depressziós leszek

Már azt is elterveztem a notes olvasás közben hogy ma elmegyek AV rewardot venni hogy holnap egybõl DWel arénázhassak 😞
Davidus
teszt realm ez lezs live kb 3-4 hét múlva

V9ykn8_TZL0

Sephi
Eza TB betahoz van? Vagy a mai patch?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tafaya
fórummotor roxx