World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Háááttt... ez akkor nem fordul elő ha nem randomokkal és botokkal mész be játszani hanem pl... guildel. (mi bemegyünk és még az oroszok is verhetőek)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

s0n1c
Healert 1v1-ben nem igen lehetett eddig sem leverni, a druid meg eddig is mobilis volt, szóval nem értem a meglepődés okát. Játszol már annyi ideje, hogy ehhez hozzászokj 😊 A ret pala meg végre jó, szóval örülj annak 😊
Mother Russia😊

Uplay: Speeddevil1969

jó a játék......

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.20. 16:40:15
160 Hp-s sámám megy Deepwind Goreban a bánya csílével......megyek utánna Ret pala PVP fegyóval ütöm,mint a gép....meg se áll,és 70% alá nem birtam leverni úgy,hogy a mi bázisunktól az ő bázisukig meg vissza követtem eltoltam minden CD-t 2x és csak megy előre farkas formában,néha kijött magára baxott egy earth shiledet meg insant healt.....és végig röhögött!

a Blizzard PVP emberei még 10 év elteltével is agyatlan barmok
De, komoly...én sem bírok bejutni oda.
Heroic Dungeonba sem, mert oda meg silver proving ground kellene az ilvl-en túl de azt se tudom megcsinálni, mert ugye a garizon nem működik, de még pandáriáról se lehet bejutni, mert azt írja, hogy "paused"
Tök jó. Marad a postaládán ugrálás meg a farmolás...
Végül is csak a játék kulcspontját baszták el.
PVP-tem először kieg megjelnése óta.....Hát nem kellett volna

megint minden szar végig CC ben tud tartani,de ami a legbosszantóbb,hogy szinte minden class 200% al fut,elrepül,elteleportál,begyorsít meg tudja tököm miket nyomnak ki,hogy 800.000 yardot utaznak ide-oda a mapen.....

ret palaként mentem rányomok egy pecsétet a dudura majd displace beast és 80-100 yarddal tőlem már cicában fut ezerrel elfele....totálisan esélytelen ,hogy egyáltalán kijöjjek combatból és mount mire már a saját bázisán van a zászlóval.....így hirtelen megint egy atom elbaszott PVP skilles rendszert kaptunk...semmi értelmes reform nem volt

az ugye meg nem komoly,hogy egy rohadt PVP vendor van az is ASHRAN-ban...tehát ha nem űlsz a gép előtt órákat,hogy behivjon az életben nem tudsz PVP geart venni mégha van is rá pontod....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.20. 14:52:27
jazzy
Ha elkezded channelezni a hearthstonet és vársz egy kis időt, néha újra megpróbálod 10-15 perc után ki lehet jutni.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.20. 14:48:48
na király! köszönjük! akkor nem kell találgatni 😊
most megint van 240 😛 de a 14 munkával most 2 napot ír.....mindegy a lényeg,hogy jön mint a gép
Egy ideig biztos, hogy nem teszem le a karakterem a Garrison-ban pihenni. Nagy örömömre bejutok a serverre, de Garrison kuka, így kb mintha be se jutottam volna. Egész estés csőd. Megoldhatnák vhogy, hogy ha lehal a Garrison insta, akkor vhova a "partjára" kidob, hogy legalább belépni be lehessen.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

devlking
Lumber mill fixen 20 resourcet ad lvl1-2n, lvl3on miután megcsinálod a followerhez a questet akkor azzal együtt 35.öt fog adni egy work order.
BoneDragon
Azt próbálom magyarázni, hogy 4 óránként gyárt le nyersanyagot. Ahogy nézem eléggé random mennyi garrison dobozkát ad, de ha átlag 20-al számolsz 4 óránként akkor az 120/nap. Az a 300 fa elég lesz egy hétig is.

shaba23
Amiből a max 250 😉
jaaa akkor még több, nekem az van fejben hogy napi ,mivel az elmúlt héten ürültem ha 1x beengedett naponta😄 most szedtem 1 óra alatt Nagrandban 300 fát 😛 lesz jó sok garrison alapanyag
MrStokes
Szia!

En most csabultam vissza a jatekba par ev kihagyas utan, igy nem tudok neked pontos infoval szolgalni.

Elso korben azonban szerintem erdemes volna eldontened, hogy melyik oldalon (alliance vagy horda) szeretnel indulni, illetve meg a pvp/pve szerver valasztas is befolyasolhatja, hogy melyik szervert fogjak tudni a tobbiek ajanlani neked.

Tudtommal jelenleg az Arathor-on vannak az allience oldalon magyarok szep szammal, en is ott tevekenykedem, lepten-nyomon magyar jatekosokba botlom.

A Ragnaros-on a hordas oldalon van sok magyar, illetve meg a Twisting Nether-rol tudok, hogy szinten vannak hordas oldalon.
Bar azt azert tudni kell, hogy jelenleg Ragnaros-on eleg problemas az elet, este szep hosszu sorok vannak meg mindig. bar gondolom ez kesobb majd normalizalodni fog.

Remelhetoleg a tobbiek majd jobban utba tudnak iranyitani.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BoneDragon
140? Főleg, hogy 4 óránként gyárt le nyersanyagot...
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.20. 09:20:38

aha! 10 fa nyersanyagért a műhelyben ad a csóka 10 garrison cumót kb. egy fából a kicsiből 4 bigyó esik a level 2-es gyárból amikor már közepes fát is tudsz vágni abból meg 6-8...szóval pikkpakk összejön az összes work orderre a fa ami napi 140 nekem
Sziasztok,
Eddig valahogy kimaradt az életemből a WoW, most kipróbálnám. Melyik szerveren vannak most a legtöbben magyarok? MIt ajánlotok?

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

BoneDragon
Ja, vársz míg kijavítják a hibát.

shaba23
Ha szerencsésen kilogoltam a garrisonban éls most annak a karinak world server is down, akkor van valami okosság, amit tenni lehet?
devlking
garrison blueprint 750-1000 gold és vendornak is ennyiért tudod vissza adni. glhf 😄
es akkor csak menjek vagjak fat, majd adjak ordert a lumber millnek, es kesz?

noooooooooooooooo 😞((((( picsa
jazzy
Ez így igaz. Viszont a bossok nehezek lettek, mondom, heal szempontjából ismerem őket csak, de általában kifutok manából és mindenki fél hpn van. Először gondolkodtam, hogy én vagyok béna, vagy a Monk gyenge, de rá kellett jönnöm, hogy csak nehéz..

Jó nyilván nem mindegyik boss, de vannak kemények. Pl Ner'zhul elég tökös. Warlord Zaela se rossz.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.19. 13:36:12
jazzy
Újra kell fejleszteni ha leromboltad és újra megépíted. 1-ről indul.
LUMBER MILL.......a 2-es Gladiátor épületem helyére betettem 😞 ezzel majd lesz sok garrison resources! Mindenkinek javaslom ezzel a medium épülettel kezdje mindenképp!

remélem nem veszett el a Gladi épület és majd nem kell újra felfejleszteni
Guildbankban tudsz sok pénzt átvinni vagy BoE epicekben és/vagy rare matokban, esetleg mountokban.
Utoljára szerkesztette: Schundi, 2014.11.19. 08:16:45
jut eszembe a Garrison dobozok farmolását nem lehet begyorsítani ? 😛 az a 2000 sose lesz meg kb....a treasure/rare vadászat nagyon lassú és ha csinálják a kisérők a küldiket azok is eszik a ressourcest

Ami meg kiborító az a professionok húzásának iszonyat lassítása.....naponta egy receptkönyvre beváltható cumót lehet csak készíteni?? és elmebeteg sok a nyersanyag költsége mindennek 😞 Még Grindelni sem tudsz ,mert azok a különleges hozzávalók amiket a Garrisonban kapsz iszonyat lassan gyűlnek.......
dettó...ráadásul Pala és egyetlen kurva instant spellem van/holy prism 20 sec CD az nem számít/ a többi mind kilőve a rengeteg rohangálás miatt........
Fehercsoki
Healerként tényleg szopás néha, főleg HC-ban vagy ha sok a melee(és beleállnak a '"tűzbe"😉, viszont azért CC-zni nem nagyon kell, illetve ha véletlen több trash packot húz be a tank mint kéne akkor az még nem jelent wipeot.

jazzy
What, milyen roleban, én healerként szopok mint a kisangyal
605 vagyok és normálban izzad az ember...mindenki borul 😛
devlking
Tévedésben élsz 😄
Most is az van instában mint eddig, már lvlup gearben is.
na megvan a 100.....kiváncsi leszek mire az évek óta lebutított instához szokott ,behúzunk mindent az GO srácok újra megtanulnak CC ni 😛
torrente111
sziasztok.karakter transfernél vagy frakcio váltásnál 50k gold a max limit.van valakinek ötlete arra hogyan lehetne több goldot átvinni,hogy ne kelljen 2- 3 karaktert transferelni fölöslegesen.kösz ha segít valaki

Terawatt
Ti már megkaptátok? 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

BoneDragon
Blue post.
link

Fehercsoki
Ezt hol olvastad?

a nem élő előfizetésekre is? : P
robotnyk
+5 nap ingyen gametime mindenkinek a launch problémák miatt
Csak az elsődleges statok, a másodlagosak nem. Ezért átlag alap geart összerakni nem nehéz, de a BiS még nehezebb lett.
Ami nekem nem szimpatikus az az, hogy a challenge módot is kvázi "kötelezővé" tették a maximális gearelődés szempontjából főleg az első időben. 540-et dob. Ami eddig maximálisan fun volt, az most egy "kötelező" szívás a progres raidelés elejére.
Őőőő azt vágjátok,hogy elég egy gear??? a kiegészítőkön kívül /gyűrű,nyaklánc,trinket/ talentváltáskor alakul a páncélzat stat is
ISTEN VAGY! 😄 köszi 😊
s0n1c
pro tip: low lvl dungeon-be bemész betámadnak a mobok, nem találnak el, de in combat státuszban maradsz --> nem vág ki a játék
91-es 😊

http://www.twitch.tv/AtheneLive
Fpocok
1 óra alatt -2000 ember...megy ez :S 😞
végre sikerült belogolnom tegnap reggel...már majdnem 98 vagyok,de sajnos IRL miatt megint ki kellett kapcsolnom....3965.......MIÉRT?!? BLIZZARD!! Már 5 nap eltelt!! mi ez?
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!