World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Syron
beírsz egy kamu bankkártyaszámot és arról nem fogja tudni levonni, tudok egy ien oldalt ahol van fenn pár.. trialt is mindig ienekkel csináltam 😄

De akkor az acc nem tûnik el?

cancel account

Valaki nem tudja véletlenül hogy hogyan lehet leállítani azt, hogy a bankkártyáról a feltöltési idõ lejátakor ismét levonjon a Blizzard?

Lynx_TWL
salakanyag / gyári hulladék

๏̯͡๏﴿

Syron
meg egy kérdés... CT_Profiles addon mindig frissíti a karit, csak legelõször kell majd beírni azt a kódot ami azonosítja?
persze majd újra aktív acc.-ommal tudom megtenni, csak gondoltam megkérdem 😛

Syron
enchantingnál nem lesz vmi spec?

spellfire tailoring

tailoring specializacio lesz.

Zeccc
A burning crusade-ban három féle tairoling specializáció közül választhatunk, ez olyan mint a blacksmithnél az armor és weapon smith...

Spellfire Tailoring
Allows a tailor to make special fire and arcane armor that is unavailable to a normal tailor.

Mooncloth Tailoring
Allows a tailor to make special healing and mana restorative armor that is unavailable to a normal tailor.

Shadoweave Tailoring
Allows a tailor to make special frost and shadow armor that is unavailable to a normal tailor.

egyéb kérdés? :\

The Garrett
hát nem wowban az biztos.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sugam
borzaszto:/

Syron
na yoo ieneket ne.. 😄

A jelenlegi Mark of Honorok ugye megmaradnak?
Semmi kedvem 20 peceket szenvedni a PuGokkal 20 medálért, ha eltûnnek ^^

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

/off

valodi gumiember

zomg?

/on

Zeccc
Hello!
A Spellfire Tailoringot hol lehet megtanulni?

Syron
pénzt akarok, pénzbõl meg gamecardot... 😄
wow után most 10 nap wow nélkül.. ááh.. elvonási tünetek... 😄DDD

tigeroo
/reroll human rogue

😄 majd lesz valami
BEAST
gonosz :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sugam
nem svédországot akartal irni?😄

mi annak az adonnak a neve amit használ a csávó a movie elején?

Decimation V1

" In Decimator V1 they show you the possibilities and limitations in PvE with the current itemization, in the form of a Dps movie with a gnome fury warrior (Lilos) dealing an average 1550 DPS on Patchwerk fight (Boss in Naxxramas)."

BEAST
jo szorakozast 😄 ... mi mar nem leszunk itt mire hazaersz xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Hajnalban indul a gép,most még bepakoltam,és megyek zsugázni egyet a srácokkal,aztán majd jövök. -.- Addig nagyon ne kapjatok hajba,fárasztó lenne minden dezertõrt egyesével szénnéflémelni. -.-
Davidus
te miért nem ausztráliában vagy?-.-

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Koszonom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszi, igy mar vilagosabb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

netlimiter

MrStokes
Milyen progival lehet a feltoltest korlatozni?

Tééényleg!😄D THX! LOOOOL
The Garrett
nekem kb 1- masfel ora alatt lejott a peccs torrentrol =)

Botond
Reggel óta megy és 61%. -.-
mi az hogy nem tudsz?
kattints kettõt a wow.exe-re.

De nem tok wowozni!!!!!!! Ti sem? Nektek is ugyanez van???
ne foglalkozz vele

Ja, lejött a 653mb(7 óra alatt lol), de az elõzõ probléma akkor is fennáll.
HI!
The file "D:\games\World of Warcraft\wow-partial-1.MPQ" appears to be corrupt. You may need to download this file again.
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

És hiába nyomok repairt végigellenõriz, mindent rendben talál. De ha elindítom a wowot ugyanez jön be.:SSSSSS HELP PLS!
mind bc zene, az elso az az uj fomenu zene.

Davidus
én nem tudok semmit esküszöm!<#duma><#rinya>

V9ykn8_TZL0

zeki
Köszi

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Syron
így van

[negativ] Cirek
szerintem casual szempontból pont hogy jobb lesz. Nem lesznek rankok, nem lesz heti honorszámítás, hanem napi szinten frissítõdik majd. a rewardoknak nem rank requirmentje lesz, és nem is kerül pénzbe, hanem honort és BG tokeneket költesz rájuk.
Ez azt jelenti, hogy ha pl te kinézted magadnak a mostani rank13as vállast akkor szépen pvp-zgetsz és ha megvan a hozzé szükséges honormennyiség és tokenek akkor beváltod érte.(honor pontok nem évülnek el hetente) gyakorlatilag pár nap alatt szerintem egy egy item megszerezhetõ lesz, míg most ha r13as vállast akarsz akkor elég sok hétig kell keményen kockulnod.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zeki
Szóval amit most tõltök 653MB-ot abban sincs még EXE tehát lesz 3-része is a dolognak ... ki mit tud???

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Syron
hát yah, már rájöttem közben mert megint csak letöltött egy darabkát 😛

The Garrett
gondolom abban lesz az installer... 😊

BEAST
<#banplz>

PSAV
ez a kérdés

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Tafaya
Lesz. Ha nem, akkor sorry for the inconvenience <#vigyor5>

de lesz szerdan most peccs v nem?
Tafaya
Egy szimpla figyelmeztetés hogy a patch elõtti maintenance utáni honor el fog veszni 😊

Syron
yoo... csak arra gondoltam h ien 500 mb körüli vagy inkább 50 mb.. 😄