World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2, pve --> pvp : errõl nem tudok (ettõl még lehet), mivel pve szerveren gyorsabb lehet a karakter felhúzása, így ezt kizáró okként ismerem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Vagy a Rend fightnal 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vagy a Rend fightnal 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de azis igaz hogy ellenfelek nem voltak a toppon, de ezt nagyjabol mindegyik pvp movierol elmondhatjuk. de nem is az a lenyege az ilyen movieknak hanem hogy szorakoztasson, ha nem tetszik nem nezed (ahogy ezt tetted is) ha meg tetszik akkro vegig nezed😊
a pala jol birta nagyon.
ap pom pyros mágus ellen mért nem tola?
vagy affos lock aki feldotolja és magával viszi a sirba?
lehet volt ilyen 10 percnél meguntam. a hunter erös de azért még mindig sokat számit ki irányitja na meg hogy ki tolja az ellenféllel! (12 évesek ftl)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
viszont a csapdázási módszerei és a pet-kezelése nagyon ott van...
nekem legalábbis mutatott pár olyan trükköt csapdákkal kapcsolatban, aminek asszem még sok hasznát fogom venni a jövõben <#vigyor0>#vigyor0>
na ilyet se láttam még... (érdemes megfigyelni mit mûvel a 8. perc környékén szegény paladin-nal)
rakd újra az UI-dat, valószinûleg behülyült valamelyik addonod...
van egy ilyen kijelölhetõ opció : Cancel recurring subscription plan... nem ez lehet a megoldás?"
nem tûnik el semmi.
megmaradnak a karakterek is, csak inaktív státuszba kerül az acc-od, ami azt jelenti, hogy az addig a napig, amig kifizetted a játékot, játszhatsz is, csak utána nem.
szóval ha azt szeretnéd, hogy ne vonjanak több pénzt a kártyádról, nyugodtan használd ezt a menüpontot, nem lesz tõle a karaktereidnek semmi baja.
ha meg újra aktívvá akarod majd tenni vmikor, akkor meg setup subscription-nel újra tudod aktiválni az acc-odat...
összetalálkoztam vele southern barrens-en, ahogy álldogált ott unatkozva szegény a sátránál, nem messze Camp Taurajo-tól...
gondoltam játszunk egyet...
hát ez lett a vége 😊)
jó sokat futottunk együtt, de nagy fun volt 😄
kép
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
accountot nem torolnek leglabb 6-8 honapnyi inaktivitasig.
ha beirsz gamecard szamot, vagy bankkartya szamot ujra aktiv leszel.
lenyeg hogy accountot nem torlik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
van egy ilyen kijelölhetõ opció : Cancel recurring subscription plan... nem ez lehet a megoldás?