World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leszeded a wowtorrentex nevû programot (google 1. találat), berakod egy helyre az aktuális blizz downloaderrel és kiszedi neked belõle.

bazza
a patch torrenteket le lehet vhonnan szedni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

MrStokes
Persze ez ketsegtelenul igy van, de azert a tapasztalat azt mutatja hogy meg szoktak az ilyen dolgokat azert indokolni. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
Mert felhúzod pve szerveren, aztán mész pvp-re genkelni. Persze ez itt teljesen normálisnak tûnik, de mások erre azt mondják, hogy fujj-fujj. Azok a mások biztos nagy lámák.

ಥ_ಥ

picket
És ez így van a karakter-transzfer létezése óta...

ಥ_ಥ

Lynx_TWL
nem kell indokolniuk, õk almighty blizzék 😊

๏̯͡๏﴿

MrStokes
Es mivel indokoljak a dolgot Blizzardek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

köszi, közben sikerült meglelni a worldofwarcraft.com fórumán a hivatalos infót, miszerint pvp->pve ok pvp<-pve nem ok

1, pvp --> pve : errõl tudok, pár ember a szerveremen pont ezen ügyködik
2, pve --> pvp : errõl nem tudok (ettõl még lehet), mivel pve szerveren gyorsabb lehet a karakter felhúzása, így ezt kizáró okként ismerem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

max azt fogadom el hogy vannak kivételek de ettöl tartom magam ahoz hogy kor függö is a dolog

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

PvP -> PvE mukodik, forditva nem.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Sephi
LELE

Vagy a Rend fightnal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
LELE

Vagy a Rend fightnal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MrStokes
A jatekos eletkora nem all egyenes aranyban a jatekos jatektudasaval.

illetve pvp-rõl is pve-re de gondolom ha az egyik megy akkor a másik is

Azt hallottam, hogy mostmár lehet PVE szerverrõl PVP-re költözni, ami kicsit vadul hangzik nekem... próbáltam keresni errõl infót, de a wow-eu döglött, a worldofwarcraft.com pedig mindenképp accountot szeretne tõlem amikor a paid transferre klikkelek a nyitólapon... van valakinek errõl infója?

MrStokes
Szegeny papodat meg cserbenhagyod? 😄

zero the hero
meg ha nem akarsz mindenkit lecsépelni UBRS, BWL felé..

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sephi
Tenyleg... vegulis az ugras mire jo? Egyedul BFD-ben kell ugrani...

Sephi
Sokat ugraltal mi?

Lynx_TWL
t hly nb :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
tönkrementabillemenaspaceb+:o

V9ykn8_TZL0

azt ugye lattad hogy az video elso feleben nincsen rajta "lathato" gear? 😊

de azis igaz hogy ellenfelek nem voltak a toppon, de ezt nagyjabol mindegyik pvp movierol elmondhatjuk. de nem is az a lenyege az ilyen movieknak hanem hogy szorakoztasson, ha nem tetszik nem nezed (ahogy ezt tetted is) ha meg tetszik akkro vegig nezed😊

aszem én is öszeálitok egy videót ahol zöld cuccos playereket verek be...
a pala jol birta nagyon.
ap pom pyros mágus ellen mért nem tola?
vagy affos lock aki feldotolja és magával viszi a sirba?
lehet volt ilyen 10 percnél meguntam. a hunter erös de azért még mindig sokat számit ki irányitja na meg hogy ki tolja az ellenféllel! (12 évesek ftl)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jah jol jatszott szeritnem, a klikkeles meg nem gond, tekintve azt hogy milyen keves gombot kell nyomkodni es milyen ritkan😊 lazan kivitelezheto egerklikkelessel😊 ebbol is latszik kinek szantak ezt a classt😄D

jó, ettól most tekintsünk el, azon én is meg voltam lepõdve kicsit <#idiota>

viszont a csapdázási módszerei és a pet-kezelése nagyon ott van...
nekem legalábbis mutatott pár olyan trükköt csapdákkal kapcsolatban, aminek asszem még sok hasznát fogom venni a jövõben <#vigyor0>

The Garrett
egérrelklikkelos skill odabasz 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
lál sry pedig kajak rakerestem thottboton is elotte 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

O.O
na ilyet se láttam még... (érdemes megfigyelni mit mûvel a 8. perc környékén szegény paladin-nal)

szerintem meg interface/addons könyvtár törlése, WTB, WTB könyvtárakkal együtt...
rakd újra az UI-dat, valószinûleg behülyült valamelyik addonod...

"Attól félek, hogyha cancel account-ra nyomok, akkor az egésznek lõttek!
van egy ilyen kijelölhetõ opció : Cancel recurring subscription plan... nem ez lehet a megoldás?"

nem tûnik el semmi.
megmaradnak a karakterek is, csak inaktív státuszba kerül az acc-od, ami azt jelenti, hogy az addig a napig, amig kifizetted a játékot, játszhatsz is, csak utána nem.

szóval ha azt szeretnéd, hogy ne vonjanak több pénzt a kártyádról, nyugodtan használd ezt a menüpontot, nem lesz tõle a karaktereidnek semmi baja.

ha meg újra aktívvá akarod majd tenni vmikor, akkor meg setup subscription-nel újra tudod aktiválni az acc-odat...

magus
eddig 48mb-n volt, most 200 megára állítottam, ugyanúgy fennáll a probléma. llandóan nyavajog mindegyik, h nil value-ra hivatkozik, de 10 perce még semmi baja nem volt

Próbálj meg több memóriát adni az addonoknak.
gondolom alli warlock-oknak nem ismeretlen Takar the Seer (??-es elite nekem jelenleg) neve, akinél lvl 20-on lehet felvenni a succubus küldit.

összetalálkoztam vele southern barrens-en, ahogy álldogált ott unatkozva szegény a sátránál, nem messze Camp Taurajo-tól...

gondoltam játszunk egyet...

hát ez lett a vége 😊)

jó sokat futottunk együtt, de nagy fun volt 😄

magus
játszom, játszom, egyszercsak kijön vmi ablak, titan panel picsog. leokézom, eltûnik az ui. joh, restart, visszajövök, s ez fogad. vki vmi ötlet? rebboot, semmi. ha kikapcsolom azt ami picsog, akkor más kezd el.

kép

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Köszi a sok segítséget, megcsináltam, s örülök.... a jó édes anyukájukat ezeknek, hogy helyettem akarnak intézkedni😊

ugyan hagyd! bc ben majd talalsz Blood elf igazit😊 addig meg bojtolsz😊

azzal ugy veszi hogy mar nem vagy elofizet a tovabbiakban, de a mar kifizetett jatekidot lejatszhatod.
accountot nem torolnek leglabb 6-8 honapnyi inaktivitasig.
ha beirsz gamecard szamot, vagy bankkartya szamot ujra aktiv leszel.
lenyeg hogy accountot nem torlik.

BEAST
hat , dec elsejeig van befizetve az accom , egyenlore nem tervezem hogy meghosszabitom (jelenleg nem is lenne mibol , hulye karacsony 😄 ) ... szal igyekeznem kell ha meg BC elott meg szeretnem talalni a nyalelf igazit <#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ezt kérdezi: Are you positive you want to deactivate your account? jééézus erre mondjak igent?

Syron
mien addon az ami ott a képgalériádban is van a képen? titant felismertem az oké, de alul, gondolom xp-bart mutatja meg mittomén, na xal az micsoda? 😛

Köszi...s hol találom azt pontosan...Bocsi, csak nem akarok semmit eltolni...😊

Lazarus
Én mindíg úgy csinálom hogyha lejárt akkor befizetem kártyával aztán egybõl nyomok egy cancel accountot hogy a következõ hónapba ne vonja le magától...
Syron
vkinek nincs egy fölös gamecardja? 😛 😄DDD

jaja nagyon romantikus ...nem😊 ki hitte volna amugy, hogy PONT ket nightelf -.-

Attól félek, hogyha cancel account-ra nyomok, akkor az egésznek lõttek!
van egy ilyen kijelölhetõ opció : Cancel recurring subscription plan... nem ez lehet a megoldás?

BEAST

le gasp!

😮

nem