World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beírom: Hunter pls figyelj oda: majd 4 -en nekem esnek,hogy miért nem healelek és STFU ,NOOB healer és kibasztak.............nem fényezem magam,de most már olyan gearem van,hogy értelmes emberekkel még innom sem kell és 60% alá nem csökkennek.......tényleg elkeserítő!
más: már van 630iLVL-es Followerem 😛 igaz még 640-es geares küldit nem kaptam,de bizakodom 😄
De voltaképpen en sem eröltettem mive még normalon se coltam egyik új dungeonban sem... mivel csak pvpzek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Talán ebben a kieg ben már jobb lesz a helyzet mert teljesíteni kell olyan dolgokat hogy bejuss egy HC instába amihez már oda kell figyelni s kihasználni a karaktered és ez talán nevel a "vér pistiken" kicsit vagy kiszűri őket valamennyire. Ha ez nem jön be vagy kiveszik akkor minden remény elveszik és marad az amiért panaszkodsz 😊 Másik megoldás - ami tudom, nem mindig egyszerű - hogy klánnal mész vagy friend listbe begyűjtesz ismerősöket akikkel jól tudsz játszani és szervezetten együtt mentek .
"vessetek a mókusok közé" :)
BoneDragon : szerinted nem bosszantó,hogy vársz, majd a 20-30 perces menet helyett elbaszol egy órát? és ha kilépsz akkor magaddal cseszel ki,mert megkapod a debuffot? vagy ellövöd azt,hogy oda mehess amit te választasz? annyira alap dolgok kellenek és mégis rengetegen képtelenek rá......
de már agyfaszt kapok annyi barom idiótát láttam instában......
Tank húz mikor 20% manám van
Tank húz mikor a csapat átlag HP-ja egy grp után 50% alatt
DPS nem szakít
DPS nem Fókuszt tol
Tank nem látja,hogy jön a patrol
Tank nem látja,hogy 2 grp-ot húzott be
Tank chargeolva húz
üt a mob healerként és mikor odaviszem elé még akkor sem veszi észre
DPS áll az AOE-ban
Tank áll az AOE-ban /ofc észre nem vennék/
Tank: első HC-m
Tank: első tankolásom
így hirtelen ennyi! komolyan mondom ezekkel olyan 2003 november 26.-a körül is tisztában voltunk már
Van itt valaki PvP guildből? (Ragna; Horda)
Szeretném elkezdeni, eddig PVE contentet toltam, de kipróbálnám komolyabban ezt a részét is a játéknak.
Magas szinűt followereket repuval, instákból lehet például szerezni.
Amúgy nemrég volt egy hotfix, aminek hatására mindig van a followered szinttartományába (90-94, 95-99) eső küldetés, 1-2 szinttel nagyobb küldetésekért pedig fele XP jár, szóval nem olyan nehéz felhúzni, ennyire ne félj tőle. 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.24. 21:13:18
http://lmgtfy.com/?q=wowhead+wod+profession
Hú mit kapok én ezért, hogy mekkora bunkó fasz vagyok.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
(nincs a buffon cd, rajtad lehet mindig)
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.24. 14:31:22
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Tudnátok ajánlani egy jó helyet, ahol viszonylag gyorsan lehet Raw Hide Scrap-et gyüjteni? A garrison melletti farkasok viszonylag jók, csak kevesen vannak. 😊 Esetleg valami más ötlet?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
amúgy honnan szedtek annyi resourcest? nekem ma lesz meg a 2000 a LVL 3-as városomhoz pedig már 4-5 napja 100-as vagyok...3 és fél mapen megcsináltam az összes küldit és a treasureok felét is kiszedtem már
Az,hogy nem account bound az valóban faxság...már 2 karinál is hülyére logolgatom magam :S
A professionok húzása amúgy mocskosul lassan megy ! legalábbis a JC-ENG ami nekem van......50-100 ilyen biszembaszom kell egyetlen cumóhoz,de egy nap alig termelnek az épületek
amúgy a followereket,hogyan lehet epikra trainelni? azt vágom,hogy amikor megkapod őket akkor léphetnek "szintet" zöldről-kékről-lilára 😛 de láttam videókat ahol a csávó összes followerje lila 😛 az oké,hogy 100 után ILVL-t kapnak,de hogyan kapnak még képességeket ?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.23. 10:52:37
emellett meg ha van profession-od, akkor is musthave.
ami engem zavar benne csak annyi, hogy jo lenne, ha account bound lenne a garrison, a follower-ek szempontjabol, mert akinek van 3-4 alt-ja az gyakorlatilag mast se fog csinalni, mert ki-logolgat veluk aztan mission-okre klikkelget, ami egy ido utan baromi agyzsibbaszto es faraszto lesz...