World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mai HC napi reggeli KV mellé: a srácok konstans 8-9 ezres DPS-el szenvednek Grimrailben...../638 iLVL-ben spam heal kell nekik,mert össze vissza attackolják a grpokat/ 3. mob csoport az első kanyar után a hunter lövés közben,mert megijed beugrik a másik grp közepébe....8 mob plussz felrobbantja azt a goblin kerékbombát is ,mert belelő a majom-->WIPE
beírom: Hunter pls figyelj oda: majd 4 -en nekem esnek,hogy miért nem healelek és STFU ,NOOB healer és kibasztak.............nem fényezem magam,de most már olyan gearem van,hogy értelmes emberekkel még innom sem kell és 60% alá nem csökkennek.......tényleg elkeserítő!

Ez egyébként egy jó kezdeményezés. Legalább valami minimál DPS-szakítás-WASD képessége megvan az illetőnek.
akkor te legalább tudsz szakítani 😄 mert ma azt is megkaptam mikor "beszóltam",hogy ugyan ne castoljon már szét a spellcaster mob,hogy ő nem tud szakítani ,mert ő nem PVP-zik......OMFG

más: már van 630iLVL-es Followerem 😛 igaz még 640-es geares küldit nem kaptam,de bizakodom 😄
LeWyTy
Az is egyik másik castal 2 gomb és megvan míg másikkal azért le kell izzadni.
De voltaképpen en sem eröltettem mive még normalon se coltam egyik új dungeonban sem... mivel csak pvpzek.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Nem próbáltad? Anélkül nem mehetsz instázni...

Nem tudom, nem emlékszem rá, nem próbáltam azt.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

devlking
Mint a proving grounds random hc előtt? <#idiota>
Talán lehetne egy challenge rendszert beleépíteni a játékba, ami kicsit sem könnyű. Olyas valami, mintha egyedül mennél instába, pl NPC-ket healelsz, de vért izzadva. És bizonyos contentekhez csak akkor enged hozzá, ha ki van pipálva a challenge.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

arra lenne hápogás 😊
LeWyTy
Akárki eljuthat 100ig egyedül is. Ez egyáltalán nem jelenti azt hogy tud játszani. Kellene valami olyan a játékba 100on hogy csak azokat engedi tovább akik tényleg tudják mit is csinálnak.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Azok az idők elmúltak hogy lvl90-ig szintezve megtanítson a játék a normális dolgokra (kb. BC végén). Nagyon gyorsan különösebb odafigyelés nélkül végigrohannak a questeken , instákon gyakorlatilag csak időráfordítással lépnek 90re. Onnan sem nehéz a lvl100.
Talán ebben a kieg ben már jobb lesz a helyzet mert teljesíteni kell olyan dolgokat hogy bejuss egy HC instába amihez már oda kell figyelni s kihasználni a karaktered és ez talán nevel a "vér pistiken" kicsit vagy kiszűri őket valamennyire. Ha ez nem jön be vagy kiveszik akkor minden remény elveszik és marad az amiért panaszkodsz 😊 Másik megoldás - ami tudom, nem mindig egyszerű - hogy klánnal mész vagy friend listbe begyűjtesz ismerősöket akikkel jól tudsz játszani és szervezetten együtt mentek .

"vessetek a mókusok közé" :)

BoneDragon
Nem az. Inkább az, hogy naponta olvasni kell a sírásodat. De majd próbálom szelektálni.

nem lesz az ember instant 100-as.........azért feltételeztem,hogy nem okoz nehézséget egy átlagos képességű játékosnak egy 5 fős instance ami a játék egyik alapja /már 10 éve 😊 /

BoneDragon : szerinted nem bosszantó,hogy vársz, majd a 20-30 perces menet helyett elbaszol egy órát? és ha kilépsz akkor magaddal cseszel ki,mert megkapod a debuffot? vagy ellövöd azt,hogy oda mehess amit te választasz? annyira alap dolgok kellenek és mégis rengetegen képtelenek rá......
BoneDragon
Azt hinni az ember 10 év alatt te is felnősz, de ugyan úgy 14 éves szinten hisztizel. 😊

LeWyTy
Miért feltételezed azt hogy csak veteránok játszanak? Vagy olyanok akik eredendően tudnak is játszani? Vagy egyáltalán életképesek? Üdv a "gaming era"-ban<#banplz>

mertem remélni 10 év alatt a legszerencsétlenebb is megtanult annyira játszani,hogy egy 5 fős instában elboldogul 😛

LeWyTy
Üdv a wowban <#banplz>

637 iLVL healer pala 😛

de már agyfaszt kapok annyi barom idiótát láttam instában......

Tank húz mikor 20% manám van
Tank húz mikor a csapat átlag HP-ja egy grp után 50% alatt
DPS nem szakít
DPS nem Fókuszt tol
Tank nem látja,hogy jön a patrol
Tank nem látja,hogy 2 grp-ot húzott be
Tank chargeolva húz
üt a mob healerként és mikor odaviszem elé még akkor sem veszi észre
DPS áll az AOE-ban
Tank áll az AOE-ban /ofc észre nem vennék/
Tank: első HC-m
Tank: első tankolásom

így hirtelen ennyi! komolyan mondom ezekkel olyan 2003 november 26.-a körül is tisztában voltunk már
LeWyTy
Írtam privátban.

És melyik guildben vagy? Van hozzátok toborzás?
LeWyTy
Pl.. én.

Sziasztok,

Van itt valaki PvP guildből? (Ragna; Horda)
Szeretném elkezdeni, eddig PVE contentet toltam, de kipróbálnám komolyabban ezt a részét is a játéknak.
A tavern nem arra van, hogy tápos followert adjon, hanem arra, hogy olyan followert toborozhass, amiből hiányod van.
Magas szinűt followereket repuval, instákból lehet például szerezni.
Amúgy nemrég volt egy hotfix, aminek hatására mindig van a followered szinttartományába (90-94, 95-99) eső küldetés, 1-2 szinttel nagyobb küldetésekért pedig fele XP jár, szóval nem olyan nehéz felhúzni, ennyire ne félj tőle. 😊
megcsináltam a 3-as városokmat: pakoltam is bele gyorsan egy war mill-t meg tavern-t a cuccok miatt és hogy legyen fasza followerem.....na igen ám,de 90-es! followert ad a tavern.....szóval kb. cseszhetem úgy ahogy van...hiszen 90-as küldi szinte nincs és 91-94 is alig....ha magasabba teszem csak 10% XP-t kap :S így aztán van sok értelme :S majd jövőre lesz 100as kb 😄

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.24. 21:13:18
DarkHorSe
mit kebzelsz magad'ro!!!!!4454

Swedish people are albino monkeys&#65279;

jazzy
Azt hittem ilyen gép mellé és "Hobby: Minden ami számítógép 😊" mellé jár már google skill is.

http://lmgtfy.com/?q=wowhead+wod+profession

Hú mit kapok én ezért, hogy mekkora bunkó fasz vagyok.

Terawatt
Köszi, akkor enchant és jewel lesz 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

alph4
Most melyik szakmák érik meg amúgy legjobban? Vhol van egy link ahol leírják melyik mit is ad pontosan? Nem találtam pontos infót. Köszi.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

devlking
BS ad egy 4 órás buffot, amikor nem vesztesz durabilityt, és harc közben spawnolhat egy erős elemental melléd.
(nincs a buffon cd, rajtad lehet mindig)
Zenszkij
nem, alchemy, a bs már nem ad bonust, javasolnék mellé jewelcraftingot, vagy enchantingot, többi szakma kb semmit nem ér, tailoring még jó talán, meg a játék elején az inscription a darkmoon kard miatt, utána kuka
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.24. 14:31:22

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Terawatt
Warrior a classom, ezesetbem blacksmith? Alchemyt könnyebb lesz alton húzni

s0n1c
tailoring vagy alchemy
Terawatt
Holnap meglesz a WoD és azon filózok, hogy melyik két szakmát húzzam fel a 60as karival amire a boostot nyomom. Enchatra gondoltam elsősorban és nem tudom mi legyen a párja. Friss acc nulláról tolom. Mit ajánlotok? :-)

Ti hogy fejlesztitek a Leatherworkinget? Én sehogy se bírom elkezdeni. 67/700-on állok, de amennyi leather ennek kell, nem tudom, mikor fogom tudni elkezdeni.
Tudnátok ajánlani egy jó helyet, ahol viszonylag gyorsan lehet Raw Hide Scrap-et gyüjteni? A garrison melletti farkasok viszonylag jók, csak kevesen vannak. 😊 Esetleg valami más ötlet?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

jön valaki kiütni CROMAG-ot a barbárt ? 😛
köszi
devlking
lvl100on zöldből rare 60k xp, rareből epic 120k xp
szóval senki nem vágja,hogyan lesz epik egy follower? /azon kivül hogy amikor megszerzed kaphatsz alapból epiket/
jaja csak éppen az egy db medium épület...úgy is sokáig tart 😛 épp most lett meg a 2000 a T3 váramhoz
devlking
2 lvl100as 25 followerrel
devlking
2 scavenger follower csinálgatni a resource missionokat.
lumber mill / trading post / stables eleg sok resources-t tud adni.

na szép 😛 akkor mégsem jó ? vagy csak pech?

amúgy honnan szedtek annyi resourcest? nekem ma lesz meg a 2000 a LVL 3-as városomhoz pedig már 4-5 napja 100-as vagyok...3 és fél mapen megcsináltam az összes küldit és a treasureok felét is kiszedtem már
BoneDragon
Hány karival húzod a salvaget? Gondoltam én is felhuzom de úgyse fog dobni és lvl96os karik kellenek hozzá :/

devlking
Egy kurva epic sem esett még a 400 mission alatt lvl3 salvagel. Persze betaban meg csak úgy potyogott...
jaja......a kövi karim már elég durva gearben lesz lvl100-ra,mert tudom milyen épületeket húzzak 😊 sajnos ebből a pénzkertesésből mi kimaradtunk 😛 igaz ez a része sosem izgatott a WOW-nak....az én karimnak legyen meg a cucca azt hali.
Az,hogy nem account bound az valóban faxság...már 2 karinál is hülyére logolgatom magam :S

A professionok húzása amúgy mocskosul lassan megy ! legalábbis a JC-ENG ami nekem van......50-100 ilyen biszembaszom kell egyetlen cumóhoz,de egy nap alig termelnek az épületek

amúgy a followereket,hogyan lehet epikra trainelni? azt vágom,hogy amikor megkapod őket akkor léphetnek "szintet" zöldről-kékről-lilára 😛 de láttam videókat ahol a csávó összes followerje lila 😛 az oké,hogy 100 után ILVL-t kapnak,de hogyan kapnak még képességeket ?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.23. 10:52:37
nem szukseges vele foglalkozni, de erdemes. akik pl. vagtak a mukodeset, s meg az elejen felhuztak a 3-as salvage yard-okat, azok mostanra gennyesre kereshettek magukat a ladakbol eso boe epic-ekkel.
emellett meg ha van profession-od, akkor is musthave.
ami engem zavar benne csak annyi, hogy jo lenne, ha account bound lenne a garrison, a follower-ek szempontjabol, mert akinek van 3-4 alt-ja az gyakorlatilag mast se fog csinalni, mert ki-logolgat veluk aztan mission-okre klikkelget, ami egy ido utan baromi agyzsibbaszto es faraszto lesz...

ez az ashran fight-ot (ha ez az, bar gonodlom) egyszeruen nem ertem egyelore. se eleje se vege nekem

Eltekintve hogy nem kell odamenned, hanem minden zónában van olyan asztal ahol el lehet küldeni a followereket, questelni, hát ki tudja, nekem bejön