World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább tanulj valamit 4év ilyen meló és mellette elvégzel egy hasznos egyetemet, vagy több nyelvből meglesz a tárgyalási szint
ó bakki még az elején tettem csak be followert....és mivel csak hülye napi kvesztet adtak ezért kiszedtem őket :S nem olvastam el rendesen,hogy adnak több materialst is 😄
kösz.igen a meló jó csak kevés a pénz ((
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2014.11.30. 13:47:45
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2014.11.30. 13:47:45
jó melóhely lehet ez, hova kell küldeni az önéletrajzot? 😄
amúgy olyan 10 gigás kvóta TALÁN lefedné...
amúgy olyan 10 gigás kvóta TALÁN lefedné...
bocs az offért.sziasztok.szeretnék venni mobil netet,de nem tudom mekkorát vegyek.kb havi 200 órában twitch (WoW)nézésre kellene a melóhelyemre.szerintetek mekkora forgalmat generálhat a twitch nézése.kösz
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2014.11.30. 13:36:21
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2014.11.30. 13:36:21
Ugyanonnan ahonnan mindenkinek. Work order lootolás előtt berak lvl100 follower ez napi 12 + cd 4-10. Ennél többet csak az szerez aki primalért vesz még.
jaja honnan volt mats? /ki vesz 20 ezerért lootolos engi baromságot?? nekem összesen van 20k goldom
Mindig azt amiből nem volt ahban. Engiből a lootolós bumeráng ment el 20k felett mindig, amíg a többiek a puskát próbálták eladni dupla annyi materialból kevesebb goldért. Meg kezdésnek én bs fegyverem 1 nappal előbb lett meg mint bárki másnak (50k instant sell). Tailoringból belteket, cipőket.
Köszi!
Sziasztok!
Egy barátom megvette tegnap az alapjátékot (Battlechest). Az lenne a kérdésem, hogy ha recruit-el, akkor csak új accountot csinálhatom, vagy fel lehet használni már meglévőre is? Csak azért kérdezem mert még nem tud, de ha nem lehet akkor nem is szarakodnánk vele, megvenném már most én is.
Egy barátom megvette tegnap az alapjátékot (Battlechest). Az lenne a kérdésem, hogy ha recruit-el, akkor csak új accountot csinálhatom, vagy fel lehet használni már meglévőre is? Csak azért kérdezem mert még nem tud, de ha nem lehet akkor nem is szarakodnánk vele, megvenném már most én is.
a sok agyhalottnak hála elkezdtem én is "köcsög" lenni instában: ha bemegyek és nem köszön senki,de legalább egy ember akkor nem vagyok hajlandó elindulni,inkább dobjanak ki,nem érdekel! A köszönés azon kívül,hogy egy alap dolog számomra,hogy ezzel megtiszetelem a játékos társaimat egy teszt is,hogy figyelik-e a csetet a játékosok,ergó ha információt osztunk meg elolvassák-e......bár érdekes módon ha értelmesen kér valamit az ember,hogy castert ütünk,szakítunk,focusolunk ha lehetséges azt senki nem veszi észre...,de ha miután spam heal kell negyed órán át és felbaszódik az agyam és "CAN YOU PLEASE FUCKING FOCUS THE DPS ON CASTERS FIRST" felkiálltást nyomok akkor az a 4 prosztó egyszerre ugrik nekem,hogy rage kid,stfu, l2p stb.stb. értehetelen........ekkor szoktam azt csinálni,hogy elkezdek csak lassú nagy healt tolni, állni az AOE-ban és egyáltalán úgy cselekedni mint ahogy azt a 4 agyhalott játékostársam teszi ! Persze ilyenkor ismételten egyszerre ugranak nekem mind a négyen,hogy noob healer ! És IGEN ilyen egy Noob healer --> ilyenek ők ! ilyen embereket kell folyamatosan koncentráltan figyelve életben tartnaom 15-20 percen át egy rohadt instában,hogy nekem is meglegyen a napi questem?? hát LÓFAXT 😊 remélem,hogy ez a görbe tükör esetleg néhány játékosban pozitív változást fog előidézni! Kaptam már "SORRY MATE YOU ARE RIGHT"whispert és lement utánna rendesen az isnta....igaz inkább kidobják az embert,de nem bánom ! Rohadtul frusztráló,hogy healerként egyszer sem hibázhatsz ,de a kurva DPS úgy végigmegy az instán,hogy egyszer nem szakít,egyszer nem asszisztol vagy CC-z vagy azt a targetet üti ami első a prioritási sorrendben !
Napi filozófiai rovatunkat olvashatták a kedves érdeklődők 😊
ja és már 5. napja nem tudok egy leeeeeroy -t kiütni,hiába szervezem meg a csapatot, hiába mondok el mindent az elején, idáig nem sikerült...
Napi filozófiai rovatunkat olvashatták a kedves érdeklődők 😊
ja és már 5. napja nem tudok egy leeeeeroy -t kiütni,hiába szervezem meg a csapatot, hiába mondok el mindent az elején, idáig nem sikerült...
370k? ÚramIsten !nekem 10 év alatt most van az egyik karimnál 21000 a másiknál 7000 meg max 5000 szétszórva bizbasz altoknál 😊
Jól kezdődött ez a kieg. 2 hét alatt jött kb 370k gold csak 2 karakter craftjaiból (na meg egy world epic 100kból). Már csak el kéne adni. <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont ami kibaszottul bosszant az az hogy az eddigi 1100 missionból, ami salvage lvl3 óta lement egy kurva epic sem esett. Betaban meg persze kb minden századik után jött valami...
Viszont ami kibaszottul bosszant az az hogy az eddigi 1100 missionból, ami salvage lvl3 óta lement egy kurva epic sem esett. Betaban meg persze kb minden századik után jött valami...
Köszi.
Nagrandban néztem az ah-t de csak egy bárány pet van benne folyton.
Majd meghirdetem hogy vennék. Köszi a tippet.
Rare-t is majd megnézem melyik dobja
Nagrandban néztem az ah-t de csak egy bárány pet van benne folyton.
Majd meghirdetem hogy vennék. Köszi a tippet.
Rare-t is majd megnézem melyik dobja
Hát azt biztos nem ezért a semmiségért kapnám. <#vigyor3>#vigyor3>
Aki tud ésszel exploitolni, annak még csak egy warningja sincs (mint nekem).
Aki tud ésszel exploitolni, annak még csak egy warningja sincs (mint nekem).
ú basszus nagyon brutál sok durva followered van! én az elmúlt héten,volt,hogy 40-50 küldit is megcsináltam naponta followereknek és nincs ennyi ilyen gearben! jó nagy a random faktor 😊
ennek a Brawl arénának mi a lényege?
ennek a Brawl arénának mi a lényege?
Csak aztán nehogy kapj egy 3 napos jegyet a Banamákra. ;-)
AHban biztosan van, vagy ha van egy ismerősöd, aki már bentvan, akkor kérd meg, hogy adja Neked, ha jól emléskzem a rank4 eléréséért jár 1.
Ezen kívül egy rare dob Nagrandban.
Ezen kívül egy rare dob Nagrandban.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a Brawl arénához hogyan szerzek meghivot?
Pandában nemigen játszottam, WOD-ra jöttem vissza.
Annyit találtam hogy black marketből kéne meghivot szerezni de ott egyenlőre nem láttam semmien formában.
Aki tudna tippet adni, azt megköszönném.
Olyan kérdésem lenne hogy a Brawl arénához hogyan szerzek meghivot?
Pandában nemigen játszottam, WOD-ra jöttem vissza.
Annyit találtam hogy black marketből kéne meghivot szerezni de ott egyenlőre nem láttam semmien formában.
Aki tudna tippet adni, azt megköszönném.
Magas ilvl missiont az szerint kapsz, hogy hány olyan ilvlű followered van. Ha van 3 630-as akkor jönnek a 630as missionok, ha van 3 645, akkor jön high maul.
Millhouset pedig egyszerűen elő lehet hozni, csak odébb kell rakni a tavernt a másik medium spotra (csere, nem veszik el semmi), ezt addig csinálni amig meg nem jelenik.
Millhouset pedig egyszerűen elő lehet hozni, csak odébb kell rakni a tavernt a másik medium spotra (csere, nem veszik el semmi), ezt addig csinálni amig meg nem jelenik.
jaja, salvage yard a follower boost bánya, cca. minden 2. ladaban follower upgrade item.
Szerintem első körben 615-re vidd az ilvl-t, mert főleg olyan kveszteket fogsz kapni. Persze én se bírtam megállni, hogy Millhouse-t 655-be öltöztessem. 😄
Érdemes magas szintű followereket fenntartani és minden küldetésre elmenni, hogy folyamatosan jöjjenek a salvage yard ládák, de érdemes mindig tartani 1-2 followert 95-100 és 90-95 közt is, mert akkor kapsz egy csomó freeloot lowlevel küldetést is, én ezeknek úgy csinálok helyet, hogy azokat az epik followereimet elteszem inaktívba, amik counterjeire van legalább 3 másik followerem.
Általában minden nap jön annyi garrison resource-os küldi, hogy fenn bírd tartani, de főleg eleinte érdemes lumber millt és/vagy trading postot tartani resource termelésre.
Trading post ha jól tudom lvl2-től, LM pedig lvl3-on followerrel 30 resource-ot termelnek.
Kezdeti resource lökést adhat a treasure hunter acsi, az összes wanted kveszt, illetve Gorgrondban a sziklák/gyökerek kifarmolása.
Epic (2 counter) 100-as follower szerezhető könnyen bloodmaul slag minesból, UBRS speedrunnal, brawler guild rank4ért, illetve ha van inned, akkor Millhouse, de ahhoz szerencse kell, hogy megjelenjen.
Amúgy érdemes valami listát vezetni vagy addont használni arra, hogy lásd, mire van countered és megpróbálni mindenre nagyjából ugyan annyi countert fenntartani, tapasztalatom szerint 3-as barrack mellett legalább 3 counter mindenre tartható.
Én például így vezetem és így állok most aktív followerekkel:
4 Danger Zones 622 615 615 615
4 Deadly Minions 655 615 615 91
3 Group Damage 615 615 615
4 Magic Debuff 615 615 615 94
4 Massive Strike 615 615 615 91
3 Minion Swarms 615 615 99
5 Powerful Spell 615 615 615 615 615
4 Timed Battle 655 615 615 99
4 Wild Aggression 618 615 615 98
Érdemes magas szintű followereket fenntartani és minden küldetésre elmenni, hogy folyamatosan jöjjenek a salvage yard ládák, de érdemes mindig tartani 1-2 followert 95-100 és 90-95 közt is, mert akkor kapsz egy csomó freeloot lowlevel küldetést is, én ezeknek úgy csinálok helyet, hogy azokat az epik followereimet elteszem inaktívba, amik counterjeire van legalább 3 másik followerem.
Általában minden nap jön annyi garrison resource-os küldi, hogy fenn bírd tartani, de főleg eleinte érdemes lumber millt és/vagy trading postot tartani resource termelésre.
Trading post ha jól tudom lvl2-től, LM pedig lvl3-on followerrel 30 resource-ot termelnek.
Kezdeti resource lökést adhat a treasure hunter acsi, az összes wanted kveszt, illetve Gorgrondban a sziklák/gyökerek kifarmolása.
Epic (2 counter) 100-as follower szerezhető könnyen bloodmaul slag minesból, UBRS speedrunnal, brawler guild rank4ért, illetve ha van inned, akkor Millhouse, de ahhoz szerencse kell, hogy megjelenjen.
Amúgy érdemes valami listát vezetni vagy addont használni arra, hogy lásd, mire van countered és megpróbálni mindenre nagyjából ugyan annyi countert fenntartani, tapasztalatom szerint 3-as barrack mellett legalább 3 counter mindenre tartható.
Én például így vezetem és így állok most aktív followerekkel:
4 Danger Zones 622 615 615 615
4 Deadly Minions 655 615 615 91
3 Group Damage 615 615 615
4 Magic Debuff 615 615 615 94
4 Massive Strike 615 615 615 91
3 Minion Swarms 615 615 99
5 Powerful Spell 615 615 615 615 615
4 Timed Battle 655 615 615 99
4 Wild Aggression 618 615 615 98
első epik 😊
ui: megint gyík 100alatti küldi hegyek 😞

ui: megint gyík 100alatti küldi hegyek 😞

jaja megvan ,de 4db 100-ast húzok,hogy mindet tudjanak sacc/kb counterelni.....most kaptam egy 645-ös epik trinketes küldit ,de a keméynek épp küldiben vannak! remélem szerencsém lesz és behúzom 😄
jut eszmebe a 615+ os XP-s küldiknek mi értelme??? a 100-as lila followerek mit csináljanak az XP vel ? 😛
jut eszmebe a 615+ os XP-s küldiknek mi értelme??? a 100-as lila followerek mit csináljanak az XP vel ? 😛
Salvage Yard segít. lvl 2-n már eléggé jól dobja a ládikákból az item uppgradeket.
hmm na köszönöm én is skippelem a GR-t beletolni akkor,nem látom értelmét.....viszont ennyire mákosan kaptad a follower itemeket? 645-ös? az széép! nekem 630-as van kettő meg 2 db akik 607 és 620...próbáltam egy csapatot összeállítani : van benne Viviane ,Olin meg Benjamin Gibb: -50% a mission time! Swarm,Timed,SPell, és Mortal...90% ban mindent counterelnek így 3-an bennük bízom 😊
van 3 db followerem 100 alatt /95,96 és 98/ de a küldetéseim rendszeresen 90-98-as küldik...most is van 8 küldim abból 8!!! ilyen low level....viszik az időt,GRt-, adnak 2-300XP-t......kicsit szarul van belőve 😛
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.28. 09:05:08
van 3 db followerem 100 alatt /95,96 és 98/ de a küldetéseim rendszeresen 90-98-as küldik...most is van 8 küldim abból 8!!! ilyen low level....viszik az időt,GRt-, adnak 2-300XP-t......kicsit szarul van belőve 😛
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.11.28. 09:05:08
3-as van.
en nem pazarlok gr-t a work order-ekre, egyenlore kell az meg sok mas dologhoz is.
scrap metal esik mobokbol is, csak daily hc-kal mar 100 felett vagyok, ez boven jo.
en nem pazarlok gr-t a work order-ekre, egyenlore kell az meg sok mas dologhoz is.
scrap metal esik mobokbol is, csak daily hc-kal mar 100 felett vagyok, ez boven jo.
az en followerjeim nagy resze mar 1,5x nagyobb ilvl-ű, mint a karakterem.
s akkor, mikor a 645-ös followert berakom a 95-ös küldihez, kiirja, hogy sucess rate: 61%.
na ez a vicc...
ok,persze,vágom én, hogy nincs counter ability-je, de 572 ilvl-ben én is anno ránéztem timeless isle-n a 3,5 milla hp-s elitre, s az összecsuklott 4-5 mp alatt, minden megerőltetés nélkül -.-
s akkor, mikor a 645-ös followert berakom a 95-ös küldihez, kiirja, hogy sucess rate: 61%.
na ez a vicc...
ok,persze,vágom én, hogy nincs counter ability-je, de 572 ilvl-ben én is anno ránéztem timeless isle-n a 3,5 milla hp-s elitre, s az összecsuklott 4-5 mp alatt, minden megerőltetés nélkül -.-
Az ilyenekkel ne foglalkozz, nagy az arcuk mert jó cuccuk van, ezek így haladnak cm-ben is meg guildes runokon is. Vagy tudod tartani a tempót vagy ez van, ne vedd magadra. Én is utálom amikor guildes runon TS-en hallgatom a többieket hogy mekkora az arcuk.
PS4 ID: Vordengo
bakki :S oké most még nincs elég ressources,de később úgyse lehet mire költeni.....
komolyan mondom csak velem történnek ilyenek???
rányomok random insta: berak Blackrockba ahol épp 4 emberből 1 halott 3 pedig 30-45% on ölik a mobokat az Insta legelején.....eltolom LOH,Szárnyak bementem őket ,de elbaxtam a manám.....felélesztem a halott gyereket majd köszönök /semmi válasz OFC/ buffolok majd leülök inni.....eközben fél HP alatt, a felélesztett gyereknek még annyi se és már rohannak is a kövi mob csapathoz......felállok 30% manán sajna egyikőjük meghal,de lemegy a mob csapat ! Megint resselek ,iszom....eközben írom várjanak és induljunk el normálisan! Semmi válasz.....és megint rohannak a kövi GrP-ra..........megint bementem őket,megint elfogy a manám,ott vagyunk első Bossnál: kérdezem nem lehetne normálisan tovább menni? Majd végre megszólalnak : elküldenek az anyámba! kiröhögnek,hogy noob, ha nem tetszik kidobnak úgyis...............hát nem vártam meg kiléptem.....és a poén az,hogy ilyen 18-20 ezres DPS-t tolt mind a 4 player,ergó nem voltak rossz cuccban....ez mi ez?? ,de most komolyan játszom egy ideje ,de ami itt megy instákban ilyet még életemben nem tapasztaltam /mármint ilyen mértékben,mert azért volt jópár hülye grp/ de ebben a kiegben képtelenség 4 normális embert találni?
rányomok random insta: berak Blackrockba ahol épp 4 emberből 1 halott 3 pedig 30-45% on ölik a mobokat az Insta legelején.....eltolom LOH,Szárnyak bementem őket ,de elbaxtam a manám.....felélesztem a halott gyereket majd köszönök /semmi válasz OFC/ buffolok majd leülök inni.....eközben fél HP alatt, a felélesztett gyereknek még annyi se és már rohannak is a kövi mob csapathoz......felállok 30% manán sajna egyikőjük meghal,de lemegy a mob csapat ! Megint resselek ,iszom....eközben írom várjanak és induljunk el normálisan! Semmi válasz.....és megint rohannak a kövi GrP-ra..........megint bementem őket,megint elfogy a manám,ott vagyunk első Bossnál: kérdezem nem lehetne normálisan tovább menni? Majd végre megszólalnak : elküldenek az anyámba! kiröhögnek,hogy noob, ha nem tetszik kidobnak úgyis...............hát nem vártam meg kiléptem.....és a poén az,hogy ilyen 18-20 ezres DPS-t tolt mind a 4 player,ergó nem voltak rossz cuccban....ez mi ez?? ,de most komolyan játszom egy ideje ,de ami itt megy instákban ilyet még életemben nem tapasztaltam /mármint ilyen mértékben,mert azért volt jópár hülye grp/ de ebben a kiegben képtelenség 4 normális embert találni?
Hálaadás 2014 Blizzard módra:
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
WAR MILL,DWARF BUNKER van valakinek? 3 napja csak 1 db!! Iron scrap metalt ad 20 garrison ressources work orderért cserébe 4 óránként.....bebugzott?
Hova rakták el a heirloom vendort? a guild vendoros meg van de a heirloomost nem találom.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
jobban jársz az addonnal,amugy Asharaban árulja egy terrokar hátul egy sátorfedél alatt közel a BS-hez
szóval addont tegyél fel,mert a térképet csak azután tudod megvenni,miután megcsináltad a story questeket /ergó kivégezted a mapet és mész tovább 😛
szóval addont tegyél fel,mert a térképet csak azután tudod megvenni,miután megcsináltad a story questeket /ergó kivégezted a mapet és mész tovább 😛
Handynotes addon, plusz hozzá a Draenor Treasures plugin. Rettentő hasznos!
sziasztok.láttam fórumokon és a twitchen,hogy a draenor mapokon mutatja a rareket meg a chesteket.de nekem semmit sem mutat.ez valami extra beállítás?kösz
hát a napi HC+ tavern küldikből öltöztem fel /meg Mc és JC/ és nem rohantam egyáltalán....sőt az összes küldit megcsinálom ! most jön az 5. map....4 map-en megvan minden küldi meg majdnem az összes kincs meg rare
Akkor ne játsz, ez nem iq játék, hagyjatok már ezzel, menj CS-zni ott a szakértelmednek az az előnye, hogy rommá lőheted a sok ilyen tardot 😄. Mindenki rohan előre, hogy hamar geart szerezzen. 1 hónap múlva már a játékosok csuklóból vágni fognak mindent a hc instákban. Minek 2 perc alatt kigearelődni. Én messziről kerülöm a HC-t addig amíg az embereknek nem lesz normal gearjük.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?