World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem találom a nekem való kasztot, már azon gondolkodom nem az én játékom...
akkor cserebere lesz 😄 köszönöm 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.02. 16:45:56
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.02. 16:45:56
<#eljen>#eljen>
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ha úgyis az észt osztom, akkor lássuk!
1. Osztom az észt.
Az elmúlt 1000 hsz-ből tippre 10-20 az enyém. Kb fele egy kép, esetleg egy popcornos gif. Van az a szellemi szint, ahol ez már észosztásnak számít? Látom, hogy utálsz, de egyrészt nem látom az okot, másrészt leszarom. Ha nem baj nem életcélom, hogy neked megfeleljek, kitérjek az utadból, vagy nem tudom mit akarsz.
2. Én meg Spock hol vagyunk egymástól?
Attól, hogy berakok egy képet, vagy poénkodok valakivel, még nem kívánok sem a bőrébe bújni, sem többnek vagy egyenlőnek feltüntetni magamat. Jacko popcornozós képet is linkeltem már, senki nem szólt be érte, hogy ne mérjem már össze vele magamat, és nem álmodozom arról, hogy sokezres tömeg ellőtt moonwalkolva pottyantom az orrom az első sorokra, ahogyan Spocknak sem képzelem magam. Spock egy kitalált földönkívüli, ha valaki linkelni meri a képét és megszemélyesíti, hogy elsüssön egy gyenge poént, és ez téged zavar, akkor a háziorvosod tud a megfelelő szakorvoshoz vagy terapeutához irányítani. Ha a poént nem értetted, akkor az lehet az én hibám is, de én meg a pickpocketes poént nem értem (vagy szóvicc akart lenni, csak nem vették fel a szóvicc-óvodába)
3. Majom ponttal.
Ha arra akarsz provokálni, hogy töröljem a hsz-eidet, hogy elmondhasd rossz házigazda vagyok, mert visszaélek a hatalmammal, akkor melléfogtál. Itt hagyom, nem engem minősít. Az elmúlt egy évben szerintem 20 hsz-t nem töröltem (csak anyázást meg reklámot), ellenben váltottak dizájnt, amivel dolgozni kellett azért pár órát... és mindezt egy olyan játék topikjában, ahova csak azért jövök maximum, hogy nosztalgiázzak, vagy nagyjából tudjam, hogy hol tart. Ha azt hiszed jobban csinálod, akkor csináld, bár egyelőre nem tolonganak a támogatóid, és azt sem mondtad el, hogy mi a bajod a téma karbantartásával, vagy a hsz-ek törlésével / nem törlésével, miért csinálnád te jobban. Nem tettél javaslatot rá, hogy én mit csináljak jobban (tudom, csak húzzak el a pébe, mert utálsz - lásd leszarom pont alatt a szótárban). Azért mert nem én vagyok a házigazda még épp úgy olvasnék és kommentelnék, és nem más a tartalma sem ettől a ténytől. Ha csak azért akarsz házigazda lenni, hogy az ártalmatlan hsz-eimet töröljed, mert neked derogál a személyem, akkor feljelentelek a moderátoroknál, és megint nem vagy házigazda, én meg még mindig köcsög vagyok és utálsz. Ennek mi értelme lenne? Mit nyersz? Egy majmot ponttal.
1. Osztom az észt.
Az elmúlt 1000 hsz-ből tippre 10-20 az enyém. Kb fele egy kép, esetleg egy popcornos gif. Van az a szellemi szint, ahol ez már észosztásnak számít? Látom, hogy utálsz, de egyrészt nem látom az okot, másrészt leszarom. Ha nem baj nem életcélom, hogy neked megfeleljek, kitérjek az utadból, vagy nem tudom mit akarsz.
2. Én meg Spock hol vagyunk egymástól?
Attól, hogy berakok egy képet, vagy poénkodok valakivel, még nem kívánok sem a bőrébe bújni, sem többnek vagy egyenlőnek feltüntetni magamat. Jacko popcornozós képet is linkeltem már, senki nem szólt be érte, hogy ne mérjem már össze vele magamat, és nem álmodozom arról, hogy sokezres tömeg ellőtt moonwalkolva pottyantom az orrom az első sorokra, ahogyan Spocknak sem képzelem magam. Spock egy kitalált földönkívüli, ha valaki linkelni meri a képét és megszemélyesíti, hogy elsüssön egy gyenge poént, és ez téged zavar, akkor a háziorvosod tud a megfelelő szakorvoshoz vagy terapeutához irányítani. Ha a poént nem értetted, akkor az lehet az én hibám is, de én meg a pickpocketes poént nem értem (vagy szóvicc akart lenni, csak nem vették fel a szóvicc-óvodába)
3. Majom ponttal.
Ha arra akarsz provokálni, hogy töröljem a hsz-eidet, hogy elmondhasd rossz házigazda vagyok, mert visszaélek a hatalmammal, akkor melléfogtál. Itt hagyom, nem engem minősít. Az elmúlt egy évben szerintem 20 hsz-t nem töröltem (csak anyázást meg reklámot), ellenben váltottak dizájnt, amivel dolgozni kellett azért pár órát... és mindezt egy olyan játék topikjában, ahova csak azért jövök maximum, hogy nosztalgiázzak, vagy nagyjából tudjam, hogy hol tart. Ha azt hiszed jobban csinálod, akkor csináld, bár egyelőre nem tolonganak a támogatóid, és azt sem mondtad el, hogy mi a bajod a téma karbantartásával, vagy a hsz-ek törlésével / nem törlésével, miért csinálnád te jobban. Nem tettél javaslatot rá, hogy én mit csináljak jobban (tudom, csak húzzak el a pébe, mert utálsz - lásd leszarom pont alatt a szótárban). Azért mert nem én vagyok a házigazda még épp úgy olvasnék és kommentelnék, és nem más a tartalma sem ettől a ténytől. Ha csak azért akarsz házigazda lenni, hogy az ártalmatlan hsz-eimet töröljed, mert neked derogál a személyem, akkor feljelentelek a moderátoroknál, és megint nem vagy házigazda, én meg még mindig köcsög vagyok és utálsz. Ennek mi értelme lenne? Mit nyersz? Egy majmot ponttal.
ಥ_ಥ
best
(A) Disc lf casual 2v2 arena partner
Kazsual arena partnert keresek szerdán induló szezonra.
Jó magam ally disc priest, preferált classok: dk, ret, war, rogue. Továbbiak priv.
Kazsual arena partnert keresek szerdán induló szezonra.
Jó magam ally disc priest, preferált classok: dk, ret, war, rogue. Továbbiak priv.
Sziasztok! Van olyan addon ami magát a casting bart cseréli le? Régen tudom , hogy volt, de most nem találok olyat ami lecserélné (dominos egyedül, de számomra túl átláthatatlan és csak a többi castbarral megy együtt :/ )
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
valami nem baba,mert volt olyan nap,hogy 40-50-et megcsináltam
ti kaptok rendesen Garrison Follower Mission-t?? tegnap reggel óta összesen 5 db-ot kaptam...............25 follower és mind 100-as
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.02. 09:41:13
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.02. 09:41:13
értelmes megnyilvánulásod nincs csak osztod az észt mint valami önjelölt próféta
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az a legdurvább, hogy még egyet is értek, azzal a különbséggel, hogy kilométer magasról leszarom ki a házigazda.
egy újabb kép egy újabb PICKPOCKET, takarítsuk már ezt az embert a házigazda címszó alól, én vállalom +-ot kérek ha egyet érsztesz kommentben
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.12.01. 23:05:35
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.12.01. 23:05:35
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Egy guildnek nem nagy tétel. Aki meg nem raidel, annak úgysincs rá szüksége.
?????
-megállás nélküli anyázás
-mindenki más hülye
-mindenki más hülye
Egyértelmű, hogy ő az. Azt hittem már kinőtte a 14 éves rage korszakot.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.12.01. 20:32:02
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.12.01. 20:32:02
-pvp > all
-zárójelek helyett per jel
-mindenki más hülye
Kapitány, a szenzorok Crassus-t észleltek!

-zárójelek helyett per jel
-mindenki más hülye
Kapitány, a szenzorok Crassus-t észleltek!

ಥ_ಥ
1 misi? 😄 beteg árak vannak
annyi stat van azon a cuccon mint 3-om másikon 😄
annyi stat van azon a cuccon mint 3-om másikon 😄
kaptok garrison missionöket a followereknek?? mintha bebugzott volna.....több mint 2 órája 0-án áll
az a baj nekem annyira bugos,hogy nem tudom nem leszarni 😄 konkrétan nem mutat semmit 😛 a képem helye szürke és a csíkok nem mutatnak semmilyen változást 😛
Devilking melyik XPERL verziót használod?
A "fákkoláson" olyan jókat szoktam nevetni, nem is hinnék milyen jól szórakozok rajtuk a gép előtt. Sok évnyi mmo pályafutás és healelés után rólam már lepereg 😄
na végre valaki aki hasonlóan cselekszik mint én 😄
csak akkor te is tudod,hogy ha ezt megteszed egyből jön a "fákkolás" akkor már egyből megtanulnak csetet olvasni/írni a kis gyépések 😊 ahogy te is mondod ennyi oktatás belefér! nem hiszem,hogy arrogancia lenne 😛 PEACE 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.01. 13:12:29
csak akkor te is tudod,hogy ha ezt megteszed egyből jön a "fákkolás" akkor már egyből megtanulnak csetet olvasni/írni a kis gyépések 😊 ahogy te is mondod ennyi oktatás belefér! nem hiszem,hogy arrogancia lenne 😛 PEACE 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.01. 13:12:29
mára már egyetlen emberke játszik ő is másik szerveren van /PVP ni szoktunk együtt/ én anno átmentem Stormscale-ra, voltam vezető PVP guildben is,vezettem olyan 100-150 győztes Premade BG csapatot,de azok az emberek is szétszéledtek....aztán meg 6-8 hónapok kimaradtak meg volt pár éve egy éves kihagyás is.....most gondolkodom azon lehet traszferelek valami Magyar guildhez,de mivel nekem annyira kiszámíthatatlan,hogy mikor és mennyit érek rá játszani így lehet csak "kolonc" lennék 😊
kingofnOOb ahogy mondod a Tank valóban többet megengedhet magának 😊 de ahogy írtam is nem véletlen minimális játékos játszik ilyen szerepkörben......én Tankoltam sokat,iszonyatos pszichikai,fizikai teher nehezedik rád és DPS-el szemben neked folyamatosan 100% on kell tolnod különben rántod magaddal a többi embert! Nem véletlen,hogy sokan nem is bírják ezt elviselni pszichésen ! Én élveztem,igaz az akkori guildem 90% ban nagyon jó és nagyon jófej emberkékből állt
kingofnOOb ahogy mondod a Tank valóban többet megengedhet magának 😊 de ahogy írtam is nem véletlen minimális játékos játszik ilyen szerepkörben......én Tankoltam sokat,iszonyatos pszichikai,fizikai teher nehezedik rád és DPS-el szemben neked folyamatosan 100% on kell tolnod különben rántod magaddal a többi embert! Nem véletlen,hogy sokan nem is bírják ezt elviselni pszichésen ! Én élveztem,igaz az akkori guildem 90% ban nagyon jó és nagyon jófej emberkékből állt
A tank neccesebb ügy, de ha nincs mana és esélytelen a heal akkor bizony leülök inni és sok szerencsét kívánok neki chaten, ha nem áll meg 😊
1 halált megér, ha tanul az esetből, de többnyire túl szokták élni, annyit hamar töltök, hogy még épp menthető legyen a helyzet, de arra jó, hogy megijedjen.
1 halált megér, ha tanul az esetből, de többnyire túl szokták élni, annyit hamar töltök, hogy még épp menthető legyen a helyzet, de arra jó, hogy megijedjen.
" nem 4 gépi AI-vel ülök le játszani hanem 4 másik érdekes emberrel "
Itt van a probléma. A DF nem erről szól, hanem arról, hogy azt a kötelező minimumot, ami gearben kell ahhoz, hogy érdekes emberekkel tudj játszani, kiszedd valahogyan. Ez olyan, mint a BKV. Ott sem haverkodsz a melletted ülővel. Egy eszköz ahhoz, hogy eljuss A-ból B-be.
A játék felépítéséből adódóan egy tank pedig sajnos többet megengedhet magának. Őt 2 perc alatt hívja be az insta, a DPS-t meg fél óra minimum. Szóval nem ő van rászorulva az alkalmazkodásra.
Utoljára szerkesztette: kingofn00b, 2014.12.01. 13:00:03
Itt van a probléma. A DF nem erről szól, hanem arról, hogy azt a kötelező minimumot, ami gearben kell ahhoz, hogy érdekes emberekkel tudj játszani, kiszedd valahogyan. Ez olyan, mint a BKV. Ott sem haverkodsz a melletted ülővel. Egy eszköz ahhoz, hogy eljuss A-ból B-be.
A játék felépítéséből adódóan egy tank pedig sajnos többet megengedhet magának. Őt 2 perc alatt hívja be az insta, a DPS-t meg fél óra minimum. Szóval nem ő van rászorulva az alkalmazkodásra.
Utoljára szerkesztette: kingofn00b, 2014.12.01. 13:00:03
Az ovis sértődés mindig megoldás mindenre, főleg ha a tank gyökér, mert akkor az egész csapatot ÉS magadat is szopatod.
Ha tanács kell, javaslom tedd amit én szoktam healerrel. Írj a delikvensnek, aztán ha tovább csinálja a hülyeséget vagy nem áll ki, akkor ne healeld. 1-2 halál után meg szokták tanulni, az anyázásról meg ne vegyél tudomást és meg van oldva 😊
Eleve minek mész random emberekkel? Tök hülyeség az egész, számomra pl. egy felesleges funkció a DF. Sőt, egyenesen közösségromboló dolog. Az egyik fő oka annak, hogy folyamatosan butulnak az MMO-k, mert frankón belenevelte a türelmetlenséget a játékosokba.
(Bocs, ezt nem Kryon-nak akartam, hanem csak úgy mindenkinek.)
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.12.01. 12:54:06
(Bocs, ezt nem Kryon-nak akartam, hanem csak úgy mindenkinek.)
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2014.12.01. 12:54:06
nem értem miért van azzal baj,hogy kommunikálni próbálok egy online játékban aminek tudomásom szerint éppen az a lényege,hogy nem 4 gépi AI-vel ülök le játszani hanem 4 másik érdekes emberrel és arra a 20-25 percre szeretnék egy jót játszani és nem ínyhüvely gyulladást kapni csak,mert 4 ből 3-om vagy 4 ből 4 szarik a fejemre és ha nekem nem tetszik akkor oldjam meg! nem "fuckolni" szoktam hanem értelmes ,emberi,udvarias kommunikációval megkérni a társaimat,hogy a sikeres,vidám szórakozás jegyében mire kell figyelni ha esetleg még nem tanulták volna meg,hogy OOM-ből nem lesz heal és 3 grp-ot lehet már nem lehet lemanagelni 😊
"LK óta játszom,soha nem volt ilyen gondom"--> ha meg nem megy akkor leave" 😊
itt meg azért írtam le,osztottam meg,mert feltételeztem,hogy van rá orvosság a leave-en kívül is....amit esetleg ti tudtok.....
én anno és most is meghallgatom ha okos tanácsot javaslatot kapok amivel jobb lehet a játéktechnikám és nem mondom azt az illetőnek,hogy azért mondja,mert biztos arrogáns meg egy fogadatlan oktató 😛
ja és még annyi ezeket érdekességnek írtam le,mert kirívó esetek és mivel rég játszottam furcsa volt ismételten ezzel szembesülni ,persze ,hogy elújságolja az ember...vagy amúgy mire van ez a fórum? szerinted mit lehet ideírni?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.01. 12:48:46
"LK óta játszom,soha nem volt ilyen gondom"--> ha meg nem megy akkor leave" 😊
itt meg azért írtam le,osztottam meg,mert feltételeztem,hogy van rá orvosság a leave-en kívül is....amit esetleg ti tudtok.....
én anno és most is meghallgatom ha okos tanácsot javaslatot kapok amivel jobb lehet a játéktechnikám és nem mondom azt az illetőnek,hogy azért mondja,mert biztos arrogáns meg egy fogadatlan oktató 😛
ja és még annyi ezeket érdekességnek írtam le,mert kirívó esetek és mivel rég játszottam furcsa volt ismételten ezzel szembesülni ,persze ,hogy elújságolja az ember...vagy amúgy mire van ez a fórum? szerinted mit lehet ideírni?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.01. 12:48:46
Azért tankok és healerek közt is akad bőven retardált. Gyakori eset pl. az istenkomplexussal súlyosbított papír tank, aki ráadásul ész nélkül rohan, és ha valami nem jön össze mindenki hülye csak ő nem. Szintén sűrűn találkozni az önjelölt healerrel, aki egyik nap arra ébredt, hogy ő mostmár healer és igaz ugyan hogy fogalma sincs a healelésről, de azért bejelent...
Sok a béna minden szerepkörben, az igazán ügyesek pedig nagyon ritkák, de ezen kár bosszankodni. A nehézség szerencsére úgy van belőve, hogy félhülye csapattal is simán lemegy minden. Szélsőséges esetek persze vannak, de fogd fel gyakorlásnak, vagy ha nagyon reménytelen akkor leave.
Köszönésről meg annyit, hogy randomban már valamiért nem divat, ami tény hogy bunkóság, de így alakult.
Sok a béna minden szerepkörben, az igazán ügyesek pedig nagyon ritkák, de ezen kár bosszankodni. A nehézség szerencsére úgy van belőve, hogy félhülye csapattal is simán lemegy minden. Szélsőséges esetek persze vannak, de fogd fel gyakorlásnak, vagy ha nagyon reménytelen akkor leave.
Köszönésről meg annyit, hogy randomban már valamiért nem divat, ami tény hogy bunkóság, de így alakult.
A probléma nem ott van, hogy azt mondod, az átlag játékos béna. Béna. Pont.
A gond az, hogy az általad leírtakból egyfajta idegesítő arrogancia és fensőbbség jön, ami nem szimpatikus. Ha X év után nem tudod elfogadni, hogy a játékosállomány olyan, amilyen, az egy eléggé éretlen személyiségre utal, főleg, ha utána még tele is sírod ezzel a netet.
Ha akkora pro healer vagy, kihíleled, esetleg leavelsz. De nem játszol fogadatlan oktatót, senki nem kért meg rá, és főleg nem kellene utána még felháborodnod, ha megkapod az oltást miatta.
LK óta játszom, csak tank vagy heal karakterekkel. Soha nem volt még ilyen gondom. Soha. Ugyanis nem olvasom a csetet, nem állok meg pofázni és vitatkozni. Tankként nézem a healer manáját, healerként szólok, hogy OOM. Ha ennek ellenére mennek, akkor megyek utánuk, és igyekszem tolni. Úgy vagyok vele, hogy ha ki akarom tartani a raidet, akkor ezt is meg kell tudni oldani. Ha meg nem megy, akkor leave, és megyünk még egyszer. Eszembe nem jutna más emberek ostobasága miatt elcseszni a szórakozásomat.
A gond az, hogy az általad leírtakból egyfajta idegesítő arrogancia és fensőbbség jön, ami nem szimpatikus. Ha X év után nem tudod elfogadni, hogy a játékosállomány olyan, amilyen, az egy eléggé éretlen személyiségre utal, főleg, ha utána még tele is sírod ezzel a netet.
Ha akkora pro healer vagy, kihíleled, esetleg leavelsz. De nem játszol fogadatlan oktatót, senki nem kért meg rá, és főleg nem kellene utána még felháborodnod, ha megkapod az oltást miatta.
LK óta játszom, csak tank vagy heal karakterekkel. Soha nem volt még ilyen gondom. Soha. Ugyanis nem olvasom a csetet, nem állok meg pofázni és vitatkozni. Tankként nézem a healer manáját, healerként szólok, hogy OOM. Ha ennek ellenére mennek, akkor megyek utánuk, és igyekszem tolni. Úgy vagyok vele, hogy ha ki akarom tartani a raidet, akkor ezt is meg kell tudni oldani. Ha meg nem megy, akkor leave, és megyünk még egyszer. Eszembe nem jutna más emberek ostobasága miatt elcseszni a szórakozásomat.
Szerintem te néha azt se tudod miről beszélsz 😄 Ritkán látni ennyi sületlenséget 😄 😄
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
nincs igazam ugye? csak a DPS lehet síkhülye majd a tank meg a healer megoldja,de ha nem akkor legalább őket lehet szidni 😊
ebben a játékban a Tankok a PVP-sek/akik el is érték a 2200-at már legalább egyszer! szerény személyem minden szezonban 😛/ és a Healerek tudnak játszani ! a DPS játékosok 90%-a/és az összes játékos legalább 70-80%a csak DPS-el játszik!!/ nem véletlenül nem indít ilyen karakterosztályt avagy nem PVP-zik...... 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.01. 09:07:47
ebben a játékban a Tankok a PVP-sek/akik el is érték a 2200-at már legalább egyszer! szerény személyem minden szezonban 😛/ és a Healerek tudnak játszani ! a DPS játékosok 90%-a/és az összes játékos legalább 70-80%a csak DPS-el játszik!!/ nem véletlenül nem indít ilyen karakterosztályt avagy nem PVP-zik...... 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.01. 09:07:47
Lécci írd le a karakternevedet, hogy ignorera tehesselek, mert véletlenül sem szeretnék veled összefutni instában.
hmm X perl? nekem is az volt ,de most valamiért nem megy rendesen....pedig curse-ről rendszeres update-elem
dominos action bar
xperl a unitframe
skada dps meter
prat a chat
basicminimap
moveanything
ennyi
xperl a unitframe
skada dps meter
prat a chat
basicminimap
moveanything