World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na én hülye,időközben megtudtam,hogy gold-ért "árulják" ha van Garrison küldid,mert 645-ös tárgyat dob 😊 na majd legközelebb 😄 akkor ezért hálálkodott a 2 arc akiket beszerveztem magam mellé tegnap 😄
"Amikor bejelentették azt hittem, hogy kapunk valami folytonosabb Alteracot ."
Miért, Alterac miből állt? Tömeg ritkítja egymást középen, néha meg egy-egy NPC-t is levágnak. Aztán a Horda veszít. Ez pont a régi Alterac. Csak eltelt azóta 10 év. :-))
Miért, Alterac miből állt? Tömeg ritkítja egymást középen, néha meg egy-egy NPC-t is levágnak. Aztán a Horda veszít. Ez pont a régi Alterac. Csak eltelt azóta 10 év. :-))
nah GOLD garrison Invasion done😛 partyban 3 fővel, 645-ös sityó 😛
Lehet csak én néztem be, de szerintem a lvl3 tavern missionoket normális 100as helyett ad. A 2 napig amig volt ilyen tavernem 1 darab xp missiont kaptam, porig is égettem utána...
az első 2 percben amit elmond,nagyon igaz!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.07. 17:14:42
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.07. 17:14:42
igen
köszönöm!
Ahhoz hogy maximalizáld a kvesztek számát kell egy 90-94 és egy 95-99 közti follower is, ha viszont erre figyelsz, akkor nagyjából sose fognak elfogyni a küldetések.
Ha más is válaszolhat, akkor csak akkor, ha kell belőle az acsi, a pénzes kvesztek miatt nem, annyit nem adnak.
Valaki esetleg tudna nekem olyan addont javasolni, ami mutatja az enemy frame alatt az aktuális target nevét anélkül hogy ki lenne téve focusba vagy targetolnám?
sajnos rosszul indult a napom a 93%-os siker arány ellenére a 10 órán át tartó 655-ös High Maul küldi nem sikerült....és a 97%-os 645-ös epik gatyó sem.......ennyit a Blizzard randomról! rohadjanak meg 😛
Devil a tier3-as fogadót megéri megcsinálni?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.07. 09:01:30
Devil a tier3-as fogadót megéri megcsinálni?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.07. 09:01:30
jaja 😊 be kell rakni egy nem 100-ast 😄
???
szerintem is "csodás". el van baszarintva.
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy megint vissza nézzek a WoW-ra. Be tudtok picit számolni a Ragnaros Horda és Twisting Nether horda oldalról ? Mennyi magyar aktív raidelő van? Úgy látom Ragnaroson elég sok, nem tudom Twisting Netherrel mivan, vannak-e ott még magyarok.
Eljött az ideje, hogy megint vissza nézzek a WoW-ra. Be tudtok picit számolni a Ragnaros Horda és Twisting Nether horda oldalról ? Mennyi magyar aktív raidelő van? Úgy látom Ragnaroson elég sok, nem tudom Twisting Netherrel mivan, vannak-e ott még magyarok.
ha megcsinálok egy régi raid instát 10-es ben ,megtudom 25-ös ben is csinálni ugyanazt?
leeeeroy 612-es Tank gearben elsőre 😛 ennyit számít,hogy értelmesen húztam 😊 Istenem a healerrel kb. 10. alkalomra lett meg......ás akkor már 640-es gearben volt
Thrall a warcraft n*ggere? 😄 Jópofa lett
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Valszeg hamar elakadás jelzőt fog kapni. <#eljen>#eljen>
On: Ashran csak szerintem lett csalódás? Garrisonba szedni a csontot-on kívül semmi értelme. Nincs értelmes objective amit csinálni lehetne és csak egy végtelen kötélhúzás megy egy poros úton ahol a melee classok keveset tudnak érvényesülni.
Környező objectivek jó kis csatateret nyújtanának, de lett belőlük egy egyszer végigvivős content. /max pár emberrel össze állva agyonverni a gyanútlanokat elfoglaltságot lehet űzni ezután/
Amikor bejelentették azt hittem, hogy kapunk valami folytonosabb Alteracot . *sadface*
On: Ashran csak szerintem lett csalódás? Garrisonba szedni a csontot-on kívül semmi értelme. Nincs értelmes objective amit csinálni lehetne és csak egy végtelen kötélhúzás megy egy poros úton ahol a melee classok keveset tudnak érvényesülni.
Környező objectivek jó kis csatateret nyújtanának, de lett belőlük egy egyszer végigvivős content. /max pár emberrel össze állva agyonverni a gyanútlanokat elfoglaltságot lehet űzni ezután/
Amikor bejelentették azt hittem, hogy kapunk valami folytonosabb Alteracot . *sadface*
Shamanrol tud mondani valaki véleményt 100-on? Ele és Resto része érdekelne leginkább, valószínűleg Healelnék vele, de olyankor Ele-t is nyomnék funból. Köszi.
Neked meg mid faj faszkalap? Meselj rola.
kakaterem 😄
karaktert akartam irni, sorry, mobilon nem egyszeru "gepelni" 😄
nalam rosszabb a helyzet.
11 kakaterembol csak ketto, ami lvl100, tobbi lvl91, de a 91-es karik szinte mindegyik (nincs sok, 4-7 db atlagban), follower-e mar lvl100-as, kek vagy sok esetben lila.
ebben az a vicces, hogy igy a csicska "commander" iranyitja a maxlvl hosoket 😄
11 kakaterembol csak ketto, ami lvl100, tobbi lvl91, de a 91-es karik szinte mindegyik (nincs sok, 4-7 db atlagban), follower-e mar lvl100-as, kek vagy sok esetben lila.
ebben az a vicces, hogy igy a csicska "commander" iranyitja a maxlvl hosoket 😄
alt karim 99 és 3/4-es...19 follower és az összes zöld😊)) mondjuk inkább sírnom kéne.....alig tudnak megcsinálni egy mocsok küldit
közben rájöttem,hogy mire jöttél rá 😄 jaja addon csinálja.....be lehet oda rakni 3-om csókát akiknek utána látod,hogy milyen %-os esélyei vannak a küldikre....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.04. 18:17:02
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.04. 18:17:02
megneztem, de ez nem az, ami engem erdekelt volna.
de mindegy, kozben annyira rajottem, hogy a master plan nevu garrison addon csinalja.
csak meg arra nem jottem ra, hogy mire jo...
de mindegy, kozben annyira rajottem, hogy a master plan nevu garrison addon csinalja.
csak meg arra nem jottem ra, hogy mire jo...
Oh yeah 😛

Köszönöm! És bocsi, hogy sokára kicsit sok zh-m volt 😊
garrison missions ablakban, fenn középen megjelent 3 üres kör alakú slot, amikbe follower-eket lehet belerakni.
ez mire szolgál?
ez mire szolgál?
Nekem GW2 majd Wildstar után kellemes csalódás a játék (rogue-gal), valóban elindultak abba az irányba, hogy több mozgás legyen, meg szakítani kelljen. A WoW-ot sose toltam nagyon HC módon, szerintem teljesen rendben van most a harcrendszere. Amit hiányolok, az az, hogy automatikusan kitargeteljen és elkezdjen ütni valakit, ha benyomok egy spellt, de ezt talán makróval meg lehet oldani, majd utána is nézek...
Segítséget kérnék.Van valami addon arra, hogy teljesen eltüntessem a questekkel kapcsolatos "nyilakat" és jelöléseket még a térképen is?Nagyon jó lenne.Minden objective-vel kapcsolatos segítséget ki szeretnék venni.A térképes és minitérképes sem akarom látni.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2014.12.03. 10:27:17
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2014.12.03. 10:27:17
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Annál tényleg lomhább főleg az első hasamra ütök 60 szinten amikor kevés skilled van. Ez szépen elmúlik.
Annak csak örülhetsz, hogy nem tudod összehasonlítani a gw2-vel. Én sajnos igen.
hat nemtom milyen a gw2,de en vhogy nem erzem lomhanak a class-okat.
en druiddal nyomom, meg jatszogatok a masik 10 class-al is, szerintem egesz jok es pergosek lettek a class mechanikak.
pve-ben meg kulonosen tetszik, hogy nem a mobok alapsebzese lett most nagy, hanem a spec kepessegeik azok, amik kinyirnak - ha nem teszel ellene spell szakitassal, cc-vel, kikerulessel. kicsit wildstar-os feeling-em van tole, abban lattam meg korabban ilyet.
nameg ez az iranyvonal, amit a timeless isle-bol athoztak es tovabb csiszoltak nekem baromira bejon, a nagy kedvencem a kieg-ben, hogy nem csak quest-ekkel lehet fejlodni max szintig, hanem kincsek utani futkosassal, keresgelessel is.
eddigi legjobb kieg lett ez szvsz, komplexitasat tekintve.
de mint mondtam, osszehasonlitasi alapom nincs gw2-vel :S
en druiddal nyomom, meg jatszogatok a masik 10 class-al is, szerintem egesz jok es pergosek lettek a class mechanikak.
pve-ben meg kulonosen tetszik, hogy nem a mobok alapsebzese lett most nagy, hanem a spec kepessegeik azok, amik kinyirnak - ha nem teszel ellene spell szakitassal, cc-vel, kikerulessel. kicsit wildstar-os feeling-em van tole, abban lattam meg korabban ilyet.
nameg ez az iranyvonal, amit a timeless isle-bol athoztak es tovabb csiszoltak nekem baromira bejon, a nagy kedvencem a kieg-ben, hogy nem csak quest-ekkel lehet fejlodni max szintig, hanem kincsek utani futkosassal, keresgelessel is.
eddigi legjobb kieg lett ez szvsz, komplexitasat tekintve.
de mint mondtam, osszehasonlitasi alapom nincs gw2-vel :S
Köszönöm a választ!Valószínűleg csatlakozom én is ehhez a kivételes világhoz.Régebben próbálgattam és próbálgatom most is(törtön), de elkezdtem olvasni a Warcraft történelmet és magával ragadó komplexitást mutat.Ha valóban elmesél történeteket és olyan történések amik összefüggnek a Warcraftal akkor minden küldetést végigolvasva fogok benne haladni.Bár ez már lehet, hogy off, csak gondoltam megosztom ilyen késő esti elmélkedésemet! 😊
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Üdv!Most a Wow kiegekkel(kivéve a Warlords of Draenor) 5 euró az eredeti oldalon?Tényleg tartalmazza a Burning Crusadet meg minden kieget?Előre is köszönöm a választ!😊
Ahhoz kéne 55+ kari 😊 Az a baj GW2 után lomha minden kaszt. Talán a rogue.