World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Szia!

Az elején nagyon jól lehet szintezni instákban, olyan 65-ig.
Silvermoon városban van egy portál (legészakibb pont) ami elvisz Undercity-be. Északi kijáratot elhagyva indulj el nyugatnak át silverpine foresten a főúton. Ha ennyi vagy, akkor már van mountod, gyorsabb lesz. Neked kell felfedezni minden repcsi pontot (érdemes, térkép mutatja), hogy használhasd.
Gridben biztos be lehet állítani, de nem tudom fejből hogy. Ment be beállításaiba, biztos megtalálod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hi!
Most játszok először a wowal és van néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban (horda, blood elf, holy priest):
Jelenleg ghostlandsban küldetésezek de már 23as vagyok még maradt néhány küldetés de azok már alig adnak xpt. A guideban néztem hogy 20-25 ös terület az a hillsbard foothills de fogalmam sincs hogy lehet oda jutni. Megkell csinálni valami küldetést vagy van valami fast travel lehetőség?
17esen elkezdtem dungeonozni és minden dungeonba majdnem 3 szintet fejlődtem később is ennyi xp fognak adni vagy aránylag kevesebbet?
Fölraktam a grid addonot így kényelmesebb a csapatot healelni, de ugye fügőlegesen sorolja a tagok, nem lehet beállítani hogy vízszintesen legyen?(akkor huzhatnám a spellek fölé)

jazzy
Ugyanez, csak nekem ezeréveshdd vs új hdd, az újjal lényegesen jobb volt még úgy is, hogy nem ssd. Hamarosan beszerzek én is egy ssd-t, szerintem fényévekkel jobb lesz.
devlking
Új dragon age sima hddmen 60fpsel megy, viszont ahogy elkezdem mozgatni a kamerát elkezd akadni. SSD-ről tükörsimán viszi. Kb 4 éves a hdd szóval nem lenne oka rá hogy szar legyen.
De ha jól emlékszem hasonló volt wowban is, amikor először beszereztem ssd-t.
picket
Nekem nem ez, de több játék is ssd-ről fut. A dolog nem ilyen egyszerű, hogy vegyek-e, vagy ne. Gyorsabb lesz a töltés, ez tény, de ez nem minden.

Ellenérv: nem helyettesíti a merevlemezt mint a "nagy mennyiségű adattárolót", tehát ha az a bajod a vinyóddal, hogy lassú és hangos, akkor első körben azt ajánlanám, hogy azt cseréld le, hiszen (ssd-hez képest) fillérekre esett le az ára: egy terásat kapsz egy 120 gigás ssd áráért, ami azt jelenti, hogy nagyjából nyolcada a huf/byte, és az újak gyorsak és csendesek.
Mellette érv: a töltési idő ott jelentkezik, ahol nem is számítanál rá. Nekem 5 másodperc alatt bootol a windowsom. A nem túl helyigényes alkalmazások is simán elférnek ssd-n, így egy böngésző is szempillantás alatt indul. Temp könyvtár, lapozófájl, hibernálófájl is simán mehet az ssd-re (régen nem ajánlották az elöregedés miatt, de a tapasztalat szerint nincs ilyen gond).
Ellene érv: ha a játék bármilyen egyéb töltöget a közepes konfigodon - és te eddig azt hitted, ez az adatok vinyoról a memóriába töltése miatt van - ez nem fogja megoldani, és akkor kidobott pénz. Ha baj van a betöltés idejével, akkor érdemes megnézni a memóriahasználatot is, mert a windows hajlamos lapozni mint a hülyék egy bizonyos százaléknál kevesebb szabad memória után, és ezen az ssd csak látszólag segít (felgyorsul a lapozás), de a valós (és olcsóbb) megoldás a ram bővítése lenne.

Konklúzió: ha a memóriában terpeszkedik a wow meg a windows, és ha megengedheted magadnak, akkor a helyedben vennék egy 1 terás vinyót meg egy 120 gigás ssd-t (ez így 30k), ha nem engedheted meg magadnak, akkor vinyó (15k). Ha 10-20% körül van játék közben a szabad memória, akkor ramot vennék.

ಥ_ಥ

bowden
Van itt olyan esetleg akinek ssd-ről fut a játék?
Az érdekelne, hogy adott egy igencsak közepes config amin egész normálisan fut a játék, azonban régi lassú hdd-m van. Sokat tölt, hangos stb...
Gondolkodom egy ssd vásárlásán de előtte érdekelne pár tapasztalat. Hatással van e a gyorsabb töltési időn kívül másra? Vagy ugyanúgy fog futni mint eddig csak hamarabb végigmegy a töltőképernyő?

a nevvaltoztatast meg lehet uszni ingyen, nekem volt hogy egy GM nem tudta, hogy Race Change melle jar-e, ezert adott egyet ingyen. Maskor irtam ticketet hogy valamilyen nyelven rosszat jelent a nevem, es azt mondtak reportolni fognak, akkor is adott ingyen a GM name change lehetoseget. Szoval erre vannak trukkok.

LeWyTy
Kitörlöd a karaktert vagy átírod a nevét másra. Majd veszel egy boostot a huntidhoz aminek a pala régi nevét adod. Ennek nagyja megoldható a shop segítségével. Soha senki sem tudja meg. <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.12.28. 17:29:09

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Igen, felhúzol egy huntit
vagy van valami módja ennek az egésznek?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Shopban van olyan, hogy pl palát akarok huntira változtani?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Ez egy üres koment nálam . <#conf>

"vessetek a mókusok közé" :)

BoneDragon
Tök jó, hogy ilyenekre van idejük, de arra nincs, hogy a téli eventet kicsit megújítsák...

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkHorSe
koszi

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Fpocok

DarkHorSe
forras?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Caliph
gondolkodnak a gold traden, és az aranyért vásárolható play timeon😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

shaba23
Hali!

A followereket hogy a leggazdaságosabb upgradelni? ilvl-re gondolok.
Fpocok
Amikor rámész, kérdezi, hogy újat akarsz csinálni, vagy létezőt boostolni.

ezt a karatker boost-ot csak már meglévő karakterre lehet eltolni vagy csinálhatok egy lvl 1 est is?
Komám, köszi a jó tanácsot, de én instázni szeretnék, mert engem az jóval inkább leköt, és haladósabbnak is érzem, még ha valójában nem is az. Egyébként meg nem sietek sehova. És hogy kinek mi az élvezetes, azt mindenki eldönti maga 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Persze 😊 Azért ekkora béna nem vagyok 😊 Minden más karakteremmel simán megy minden, van 100-asom is persze, de ezzel a karival itt ez a hiba és nem látom az okát.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

potival, jó gearrel meg úgy, hogy nem az első karit húzod kb 6-8 játékidő alatt fel lehet rántani a karaktert 100-ra.
felesleges 90-98 kozott instazni, csak agygorcs es idopazarlas a jutalom erte.
questekkel es kincsvadaszattal sokkal gyorsabban es elvezetesebben lehet fejlodni.
98-on erdemes eloszor instaba menni a legendary quest miatt.

Pyotr
be van pipálva a spec? 😛

&#9608;&#9608;

Arra még nincs szükség. 96-os szintről van szó.

Megvan az adott rolehoz tartozó silver proving ground?
Gondolom ez azért nem lehet így, mert ez esetben, mikor először szerzed meg az itemleveled az első instához, már akkor sem kéne, hoyg beengedjen. A random csupán annyit jelent, hogy ne te választod ki, hogy hova mész. Ha a palettában csak 1 insta felel meg az adottságaidnak, akkor oda be fog rakni a random is. Tehát valami más lesz a baj. Relog sem segített persze.

Panzeradler
Szerintem az lehet a baj, hogy csak 1 instához van meg az itemlevel-ed és így nem lenne "random".
Azt tudja esetleg valaki, hogy miért lehet az, hogy random draenor LFG-znék, de amint join-ra nyomok, egyből visszadob, hogy nincsenek meg a feltételek a joinoláshoz. Ellenben, ha specific dungeonra megyek, akkor ki tudom választani jelenleg Iron Docksot és tudok joinolni. Tehát az itemlevel megvan. Mondjuk érdekes, hogy az Iron Docks előtti instát nem is hozza a listába. Találkozott vki ilyennel vagy tudja a megoldást?

torrente111
igazad van.dehogy voltak rendben.gyengék voltak.

Fpocok
Kibaszott hazug blizz... pár napja még azt mondták, hogy a rugókkal minden rendben, most meg kapott egy durva buffot. Fasszopó banda.

shaba23
Hali!

Tudtok valami helyet, ahol a wod key-t esetleg be lehet szerezni akciósan?

köszi
Fehercsoki
Az alapjátékhoz ingyen megkapsz minden kiegészítőt a MoP-ig, ez a régi accokra is vonatkozik, tehát a régi accodon már rajta van a MoP.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2014.12.15. 16:31:53

hello, azon gondolkoztam megveszem ezt a kieget, de érdekelne 1 dolog. az ingyenes karakter boosthoz ami jár hozzá, tényleg kell a pandaria is? azzal már nem toltam, 85 ön hagytam abba anno. ha igen, akkor meg kell venni 15 euróért az 1-90 ig csomagot? abba van 1 hónap játékidő? mintha ezt olvastam volna. köszi
devlking
Ez hogy jött ki, azt nem tudom...
Fehercsoki
Igen, de alapvetően csak az egyik spawnol, server restartnál eshet meg az, hogy spawnol a másik.

"The world bosses Drov the Ruiner and Tarlna the Ageless in Gorgrond now share a single loot eligibility lockout."

ha jól értem, ez azt jelenti, hogy ha egyiket loot-oltam, akkor a másik azon a héten a másik már nem fog adni semmit?
tehát tökmindegy, hogy a kettő közül melyiket ölöm le?
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2014.12.12. 14:42:37

ennyi,köszönöm ! erről beszéltem 😊 hetente egy 660-as item fixen PVP ből megvan
11 hónapos cikket linkelni :S

Nincs PvP Power a játékban már. MoP-ban próbálták ezt behozni a pvp gearre azért, hogy az ne legyen a pve progressre hatással.
Jelenleg a következő történik:
-pvp item esetében annak ilvl-e felfelé skálázódik, amint csatára kerül sor - legyen az aréna, battleground vagy world pvp
-a mythicben elérhető legmagasabb ilvl 685 (+6 WF), pvp-ben elérhető conquest gear 660 -> 690 pvp esetén

Így, ha nincs esély heroic raidekben bossokat ölnöd (amik 670-et dobnak), igenis jó pve gear lehet a conquestből kivehető 660-as is.
Pvp gearen nincs már "pvp stat", se resilience, se pvp power, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak felskálázódik csatában, ami által simán erősebb lesz a karaktered.
Raidgearnél gyengébb, de a Hdungeon meg a 640 ilvl cuccoknál sokkal jobbak. Kiegészítésnél gearoptimalizáláshoz teljesen jók.
Nem egészen úgy van az ahogy mondjátok, egyrészt a pvp gear gyengébb a pve gearnél instában. Másrészt a pvp gear pvp ben pvp powert ad, bizonyíték itt: http://bisnation.net/pvp-power-changes-in-warlords-of-draenor/

Sem a pvp sem a pve gear nem helyetesithetik egymást.
Azért az nem igaz ,hogy nulla befektetés. Tolni kell az arénát vagy Rbgt. Na meg conquest pontnak heti cap van. A végtelenségig nem lehet farmolni.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

nem is az a "baj" hanem ,hogy nulla befektetéssel 660-ban nyomulsz PVE ben
Igen, mert a 660 PvP gear PvP szituban felskálázódok 700 fölé. Az bizony PvE-ben 660... :-)
Urak mégis mi értelme a PVE gearnek?? a PVP Aréna gear 660-as!! amit pikkpakk kipattintasz !? Felhúztam followereket ,hogy hozzák a 645-655-ös geart tükre örülök erre tegnap eszembe jutott már van aréna ott meg sokkal durvábbat szedsz össze mint HC raidben.....és ugye azért érdekes,mert semmi különbség PVE meg PVP gear között.....nem úgy mint korábban,hogy volt rajtuk a PVE-ben használhatatlan resilience ugye,most ez nincs.....
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.10. 09:09:16
Fpocok
Beadta a raides follower küldit, amiért 655 jár. Amint meglett a második karakterem is 645, bejött. Úgy látszik ekkor aktiválódik.

mekkora amatőr vagyok a Savage feast-es kaját árulják 20db --800G
én meg nagy nyugalommal pakolom random HC ban is 😄