World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elején nagyon jól lehet szintezni instákban, olyan 65-ig.
Silvermoon városban van egy portál (legészakibb pont) ami elvisz Undercity-be. Északi kijáratot elhagyva indulj el nyugatnak át silverpine foresten a főúton. Ha ennyi vagy, akkor már van mountod, gyorsabb lesz. Neked kell felfedezni minden repcsi pontot (érdemes, térkép mutatja), hogy használhasd.
Gridben biztos be lehet állítani, de nem tudom fejből hogy. Ment be beállításaiba, biztos megtalálod.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most játszok először a wowal és van néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban (horda, blood elf, holy priest):
Jelenleg ghostlandsban küldetésezek de már 23as vagyok még maradt néhány küldetés de azok már alig adnak xpt. A guideban néztem hogy 20-25 ös terület az a hillsbard foothills de fogalmam sincs hogy lehet oda jutni. Megkell csinálni valami küldetést vagy van valami fast travel lehetőség?
17esen elkezdtem dungeonozni és minden dungeonba majdnem 3 szintet fejlődtem később is ennyi xp fognak adni vagy aránylag kevesebbet?
Fölraktam a grid addonot így kényelmesebb a csapatot healelni, de ugye fügőlegesen sorolja a tagok, nem lehet beállítani hogy vízszintesen legyen?(akkor huzhatnám a spellek fölé)
De ha jól emlékszem hasonló volt wowban is, amikor először beszereztem ssd-t.
Ellenérv: nem helyettesíti a merevlemezt mint a "nagy mennyiségű adattárolót", tehát ha az a bajod a vinyóddal, hogy lassú és hangos, akkor első körben azt ajánlanám, hogy azt cseréld le, hiszen (ssd-hez képest) fillérekre esett le az ára: egy terásat kapsz egy 120 gigás ssd áráért, ami azt jelenti, hogy nagyjából nyolcada a huf/byte, és az újak gyorsak és csendesek.
Mellette érv: a töltési idő ott jelentkezik, ahol nem is számítanál rá. Nekem 5 másodperc alatt bootol a windowsom. A nem túl helyigényes alkalmazások is simán elférnek ssd-n, így egy böngésző is szempillantás alatt indul. Temp könyvtár, lapozófájl, hibernálófájl is simán mehet az ssd-re (régen nem ajánlották az elöregedés miatt, de a tapasztalat szerint nincs ilyen gond).
Ellene érv: ha a játék bármilyen egyéb töltöget a közepes konfigodon - és te eddig azt hitted, ez az adatok vinyoról a memóriába töltése miatt van - ez nem fogja megoldani, és akkor kidobott pénz. Ha baj van a betöltés idejével, akkor érdemes megnézni a memóriahasználatot is, mert a windows hajlamos lapozni mint a hülyék egy bizonyos százaléknál kevesebb szabad memória után, és ezen az ssd csak látszólag segít (felgyorsul a lapozás), de a valós (és olcsóbb) megoldás a ram bővítése lenne.
Konklúzió: ha a memóriában terpeszkedik a wow meg a windows, és ha megengedheted magadnak, akkor a helyedben vennék egy 1 terás vinyót meg egy 120 gigás ssd-t (ez így 30k), ha nem engedheted meg magadnak, akkor vinyó (15k). Ha 10-20% körül van játék közben a szabad memória, akkor ramot vennék.
ಥ_ಥ
Az érdekelne, hogy adott egy igencsak közepes config amin egész normálisan fut a játék, azonban régi lassú hdd-m van. Sokat tölt, hangos stb...
Gondolkodom egy ssd vásárlásán de előtte érdekelne pár tapasztalat. Hatással van e a gyorsabb töltési időn kívül másra? Vagy ugyanúgy fog futni mint eddig csak hamarabb végigmegy a töltőképernyő?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.12.28. 17:29:09
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
"vessetek a mókusok közé" :)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
questekkel es kincsvadaszattal sokkal gyorsabban es elvezetesebben lehet fejlodni.
98-on erdemes eloszor instaba menni a legendary quest miatt.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2014.12.15. 16:31:53
ha jól értem, ez azt jelenti, hogy ha egyiket loot-oltam, akkor a másik azon a héten a másik már nem fog adni semmit?
tehát tökmindegy, hogy a kettő közül melyiket ölöm le?
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2014.12.12. 14:42:37
Nincs PvP Power a játékban már. MoP-ban próbálták ezt behozni a pvp gearre azért, hogy az ne legyen a pve progressre hatással.
Jelenleg a következő történik:
-pvp item esetében annak ilvl-e felfelé skálázódik, amint csatára kerül sor - legyen az aréna, battleground vagy world pvp
-a mythicben elérhető legmagasabb ilvl 685 (+6 WF), pvp-ben elérhető conquest gear 660 -> 690 pvp esetén
Így, ha nincs esély heroic raidekben bossokat ölnöd (amik 670-et dobnak), igenis jó pve gear lehet a conquestből kivehető 660-as is.
Pvp gearen nincs már "pvp stat", se resilience, se pvp power, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak felskálázódik csatában, ami által simán erősebb lesz a karaktered.
Sem a pvp sem a pve gear nem helyetesithetik egymást.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.10. 09:09:16
én meg nagy nyugalommal pakolom random HC ban is 😄