World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én druidával a diszkópapot nem szeretem, mert a mechanikája nagyon üti a druidáét. A bubik teljesen kinyírják a HoT-okat.
Nekem picit lehangoló, hogy bejön bármilyen PalaDruidPriest és elvernek (oké, fight függő, de összességében), mert elfogadom, hogy nem én szartam a spanyol viaszt és vannak ügyesebb játékosok, na de mindenki?!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ha ráérzel az ízére, nagyon élvezni fogod 😊
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.01.21. 16:08:12
Ki tudnad kicsit fejteni, hogy miben latod a nehezseget ?
Mar nezegettem guide-ot, hogy legyen rola fogalmam, mikor mit kell hasznlani, single target heal, tank heal, aoe heal, burst heal, ilyesmik, de nekem igy elsore nem tunt tul bonyolultnak.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
World of Warcraft: Warlords of Draenor - Collectors Edition
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.16. 16:06:43
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
en hdd-t vettem, 1terrasat, csendesebb meg valamivel gyorsabb, de azert nem fenyevekkel.
ha van lehetoseged, es nem feltetlen kell a hely, akkor ssd jobb valasztas szerintem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
(azert csak 97-98-asok,meg mielott valaki rakerdez, mert elso korben salvage epuletig szinteztem oket + banyak, a tobbi meg raer, majd mission xp-kbol meglesz +1 szint, a maradok egy meg mar easymode)
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.04. 22:38:21
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.01.01. 18:37:34
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?