World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WoD-ról volt szó, előtte nem tudom milyen volt, kiegre tértem vissza.

Zenszkij
őrült Max!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát, azért a SoO alatt a sámánhoz nem túl sok skill kellett. Chain heal + healing rain azt' jóccakát.
Én druidával a diszkópapot nem szeretem, mert a mechanikája nagyon üti a druidáét. A bubik teljesen kinyírják a HoT-okat.
jazzy
Elfelejtettem írni, hogy ez az én tapasztalatom. Nem kizárt, hogy egy halál béna healer / monk vagyok, lehet. Wotlk 1. napja óta healer mainem van, bár ez nem jelent semmit, de talán valamennyi közöm van hozzá, remélem.

Nekem picit lehangoló, hogy bejön bármilyen PalaDruidPriest és elvernek (oké, fight függő, de összességében), mert elfogadom, hogy nem én szartam a spanyol viaszt és vannak ügyesebb játékosok, na de mindenki?!
Sajnos nem jutalmazza a játék a skillt, mert akkor fordított lenne a sorrend.

jazzy
És ha profin ráéreztél, akkor akár 4. is lehetsz Paladin, Priest, Druid után, tehát TALÁN elvisznek raidre, ha ezekből nincs. Shamanokat van esélyed megverni, ha bénák. Oké én nem mythicelek, csak Heroic 6/7 van meg több try Impre, de Impre általában egy "no monks ty" válasszal kiraknak.
Ha szereted a kihívásokat 😊 Az garantált, hogy megtanulsz vele healelni.

MrStokes
Koszi a valaszokat. Healer rutin, na az nincs! Lehet akkor nem a legjobb class megtanulni healelni... Na mindegy, most mar lesz ami lesz! Challenge accepted!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Minden helyzetet jól lehet vele kezelni, de sok dologra kell egyszerre figyelned, nagyon pörgős, és igazi hybrid. Folyamatos koncentrációt igényel és sok mozgást. Nem fogsz vele unatkozni. Rá kell érezni, hogy játssz vele, mit hogyan kezelj, mert nincs idő töprengeni. A ráérzéshez, gyors helyzetfelismeréshez és ahhoz, hogy közben higgadt maradj és jól egyensúlyozz az erőforrásaid között és ne égesd el a manád kell a healer rutin.

Ha ráérzel az ízére, nagyon élvezni fogod 😊
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2015.01.21. 16:08:12

Monkból két félét láttam, mind tankban, mind healban. Vagy ótvar szart, vagy prót. Úgy tűnik, van benne potenciál., de az nem jön ki még közepes képességű játékos esetében sem, azaz lassú a tanulási görbéje.
MrStokes
Epp most szeretnek elkezdeni monkkal healelgetni 5 fosben, most lett meg a lvl 90, de meg nem probaltam healer-kent.
Ki tudnad kicsit fejteni, hogy miben latod a nehezseget ?
Mar nezegettem guide-ot, hogy legyen rola fogalmam, mikor mit kell hasznlani, single target heal, tank heal, aoe heal, burst heal, ilyesmik, de nekem igy elsore nem tunt tul bonyolultnak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mi most a legjobb gold farm lehetoseg? herb meg minig nem hoz tul sokat, nagyon lementek az arak sajnos

Top guildek a min-maxolással egy külön világ... Nekem tetszik a healer monk, szerintem fun, nem egy szokásos healer. Az mondjuk igaz, hogy nem könnyű vele játszani, inkább rutinosabb healereknek ajánlott.

jazzy
Kikapcsoltam a hangját.. igaz egy csomó minden mást se hallok, bassza meg az összes ingame motoros 😞
Hála az égnek, eggyel kevesebb motor. Behányok a nonstop berregésétől... 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

jazzy
Jelenleg nem, talán később berakják goldért, de az alliance verzió is 100k.
LeWyTy
Kérdés: Ha valaki most kezdte a játékot pár hete... annak meglehet a hordás OCC chopper? Ha igen hogyan?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Egyébként én furcsállom, mert amiket top guildben látok Monk, az mind windwalker, se tankot, healert meg aki lehet elkerüli, meg se piszkálja.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.16. 16:06:43
Én nem értem ezeket a monkos dolgokat. Megtenné vki, hogy kifejteni mi a baj velük?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

BoneDragon
<#gonosz1>

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

ugyanez volt a bajom, egy regi 8 eves hdd-m volt, hangos volt, es lassu.
en hdd-t vettem, 1terrasat, csendesebb meg valamivel gyorsabb, de azert nem fenyevekkel.
ha van lehetoseged, es nem feltetlen kell a hely, akkor ssd jobb valasztas szerintem.

devlking
Hát szaros heroic lootra fog a halál napokat várni.
Fpocok
Én 4 napig még vártam, csak hogy meglegyen a 100. Megtanultad a leckét.

ó megvolt már 2x nekem is 😊
devlking
A legjobb persze az volt, hogy a missiont raid közben adta be, mielőtt meglett a 15 boss kill (csak heroic láda volt).
BoneDragon
Nekem beadta 94%-ra a mythic ládát. <#finom>

az meg mokasabb, hogy van egy valag 97-98-as karim, akiknek az inventory-ja tele van 630,645 ilvl-es token-ekkel 😄
(azert csak 97-98-asok,meg mielott valaki rakerdez, mert elso korben salvage epuletig szinteztem oket + banyak, a tobbi meg raer, majd mission xp-kbol meglesz +1 szint, a maradok egy meg mar easymode)

devlking
Nincs is jobb, mint a 95%-os highmaul mission fail.
Zenszkij
én hordásként mondom, hogy a hordások Ragnaroson még nagyobb parasztok, természetesen vannak cross realm zónák, ott minden szerverről befújja a szemetet a szél
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.04. 22:38:21

A pvp annyira nem zavar, amikor összefutok egy velem egyszintűvel jó párbajok szoktak lenni néhányat megis nyerek, a gond a kopányas szintűekkel van. Az a jobbik eset amikor 1 lövéssel kinyir a rosszabik amikor rámszáll és megöli az összes szörnyet előlem vagy amikor az egész küldetésadó brigádot lekaszabolják. Akivel vártam hogy respawnoljon a küldetésadó tökéletesen jelemezte őket: "highlevel dick allies". Szerintem elég gáz hogy valakinek az alacsony szintűek szivatása az endgame tartalom.
Itt is a hordánál vagyok blood elf, de ez a pvp a szintezésnél mennyire zavaró? Ha healerként a nyakamba ugrik egy magasabb szintű damagedealer akkor nincs sok esélyem ellene.
Zenszkij
jah és hordás szerver 😊

PiszkosFred
Azt azert ne felejtsd el, csak hogy ne erjen meglepeteskent, hogy a Ragna PVP szerver, a Bronze pedig PVE volt. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Indítottam egy új karaktert ragnaroson, az elején nagyon irritáló volt hogy mindig leölték előlem a szörnyeket meg 10en vártuk a bosst hogy respawnoljon, de miután elhagytam silvermoonont ez már nem volt probléma.
Zenszkij
jah detto

jazzy
Ne transferáld, ~5-6k huf, kezdj egy újat, én Ragnarost ajánlom. Ott is a hordán vannak többen. Ott már tudok segíteni én is, ha valami van.
Panzeradler
Megoldható, de 3napos karinak szerintem drága. Realm transfer(ha jól emlékszem) néven találod battle.net-en
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.01.01. 18:37:34
Bent vagyok egy angol guildben, tudok angolul is elég jól ahhoz hogy beszélgessek, de nem értek az mmokhoz, hogyha azt mondjátok hogy előnyösebb egy nagyobb szerveren játszani magyarokkal akkor lehet hogy átmegyek (sok időm nem veszik el mert még csak 3 napja játszok). Gondolom hülyeség de azért megkérdezem a karakterem át importálása egy másik szerverre semmilyen módon nem oldható meg?
Fpocok
Igen... főleg ha egyedül vágsz neki. Oda menj, ahol sok a magyar.

Zenszkij
igen szerintem hagyd ott a karit és húzz egyet Ragnaroson, ott sok a magyar

jazzy
Az mondjuk húzós, nem ismerek ott senkit. Lehet jobb ha még most átköltözöl valami populárisabb realmre, mint pl Ragnaros.
Realm: bronze dragonflight, Owein köszi az ajánlatot
jazzy
Vagy írj egy szervert és ingame nevet, lehet valaki van azon ahol te játszol és segít.
Fpocok
30 tól tudsz dual talentet tanulni pap trainertől, érdemes megvenni és akkor mehetsz holy mellett discként is, amivel jól lehet szintezni.

Köszi a választ