World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
malacbeaternek fogom hívni

๏̯͡๏﴿

TDC Geronimo
-.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
ebbõl reroll be pala lesz itt is:d

๏̯͡๏﴿

sehogy😊 illetve annyi hogy ott a crusader strike😊

ami fontos retripalanal, hogy minnel lassabb 2kezes fegyot hasznalj(3.7-3.9+) mert a seal of command Proc per minute alapu vagyis minnel lassabb a fegyo, annal nagyobb eselyel procolgat egyes utesre a seal of command.

MrStokes
Jah meg vmi. Emlekszem, korabban azt halottam, hogy a palaknal az egyes proc-ok kiszamithatatlansaga, bizonytalansaga okozott gondot, ezaltal eleg bizonytalan sebzest tudtak leadni.

Ezen a dolgon hogyan segitettek a legutobbi patch-ek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszi, nem is gondoltam volna, hogy az a 10% ennyire sokat er.

Meg csak most kostolgatom a paladin class-t, meg nem nagyon latom, miket fogok PvP-ben sebzesre hasznalni pl. meele classok ellen.

Jelenleg nagyon alacsony szinten jarok, gyakorlatilag tegnap kezdtem ^_^ es feltoltam lv 11-re, hehe.

Ami most nagyon bejon, az a Seal of the Crusader-re Judgement par utes utan es ezt kovetoen pedig Seal of Righteousness, ezt szeretik a mobok nagyon, 3 utes es fekszenek. 😄

Kar, hogy a Divine Favor es Holy Shock a Holy ag legaljan van, el lehetne vele szorakozni. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jah es ha gondolod szanhatsz ra 2 pontot hogy improved sanctity aurad is legyen es akkro +6%kal tobbet healelsz a partydra ezaltal magadra is😊

sanctity az gyak +10% damage a seal of command procokra, a consecrationre, es a judgement of commandra ezeket mind fogod hasznalni pvpben. tovabba noveli az osszes tobbi holy damage sebzeset is,pl seal of righteousness, holy shock. szoval nagyon kafa aura, solo pvpre a legjobb, partyban ha healelni kell akkor ajanlott az improved concentration aura, de a 10/0/41 hez mindenkeppen sanctity aurat nyomd be, mert erosen megeri.

MrStokes
En is vmi ilyesmit nezegettem. Csak en a maradekot Protra tettem, imp. dev. aurara, meg Precision-re. De a majdnem megszakitatlan heal tenyleg tobbet er.

A Sanctity aura jo vmire 1latalan, er vmit?

pl

de varialgathatod ahogy jolesik 10/0/41 -et, soot ha healelni abszolut nem akarsz mikozben utnek akkor lehet 5/0/46

20mp/5 druidnak is.

20mp/5 druidnak is.

Még szerencse, hogy vannak akik regenre gyúrtak :S
Sikerült összehozni egy normális spirites, mana/5sec-es kombót, amit szépen elbaxnak.
De remélem csak feleslegesen sírok, és lesznek majd késõbb normális cuccok.
Mindig is volt egy olyan tippem, hogy az osszes skalazodo, trinketet, set bonust, itemet lenerfelnek, nehogy mar lvl70-en azt hord amit 60-on szereztel meg. Lesznek meg item nerfek kemenyen.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

"A Transcendence (3) 15%-ról sima mp5-re változott (nem skáláz ezentúl)."

Valaki tudja, hogy pontosan mennyi is lett a mana/5sec? Mert ha szaros 20 mana, akkor az egy kalap szarnak felel meg kb.
Full Retribution ág oszt jóvan<#hehe>

MrStokes
Paladinnak milyen talentbuild-et ajanlotok PvP-hez (nem healbot-kent) ?

Azt nem emelik, sot a BC megjelenese utan majd csokkentik. Blue post.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

"...This change allows the honor rewards to be obtained at rate that better reflects the item’s in-game value." Milyen szepen van megfogalmazva. Nah most ezek utan csak az itemek honor point erteket kene megemelni, es kesz is a karacsonyi ajanek. world of farmorecraft.

PiszkosFred
Thx.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

matol aktiv.

PiszkosFred
Mikor lesz aktiv az a honorfarmos hotfix, amit bluepostkent is linkelt itt valaki? Most? Jovo het? Egyeb?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

egyes tier5 setbonusok megtalalhatok itt a kommentek kozt.

capaszabi
na ott 😄

capaszabi
valahol láttam róla KÉK et

zeki
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=55975614&sid=1&pageNo=1

Itt a link sajnos igaz !!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

jajo azthittem most liveban volt +40% hp😊 de mar utananeztem es minden tiszta😊

pedig nem õ mondta.

errõl a 30% honor csökkentésrõl valaki látott valami hivatalos infót is, vagy csak megint megy a pánik hogy omg mi lesz most
néztem az usa fórumot, amin valaki beidézett egy szöveget a témában, de nem mondta meg hogy ki, mikor és hol mondta az idézett dumát...
szóval ez alapján még Frei Tamás is mondhatta

Inditsa varazsloharcost! Es nem csak a te valladra rakhatol zodlevelet, hanem masera is. <#vigyor2>

ezt a privát üzenetet most kaptam <#ticking>

Szia,
A múltkori félresikerült mûsorom miatt úgy döntöttem, szeretnék kicsit elmélyûlni az MMORPG-k világában, hogy tisztább képet kaphassak a 4. dimenzióról.
Tudnál pár tanácsot adni, hogy milyen varázsmágiázós karakterosztállyal érdemes elkezdeni a játékot?
E-mail cimem: [email protected]
Vegyél fel légyszives MSN-re is, címem: [email protected]

Köszönöm elõre is.
Üdvözlettel:
Tomi

benne leszek a tv-ben vazze' <#hehe>

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
az biztos de x% hp bónusz sose volt😛 +1240 hp van fixen

V9ykn8_TZL0

+% total health > +% total stamina

Crassus: last standot nem hiszem nerfelnek, az talent annak az a lenyege hogy skalazodjon ahogy egyre mesz fel, de a bwl trinketek tul erosek lettek volna level 70 en level 60 as itemkent, tehat azokat modositottak ugy, hogy ne skalazodjanak.

Davidus
ez csak a betara vonatkozik sazl mi csak januárban találkozunk vele.
remélem:p

V9ykn8_TZL0

Davidus
vagy mégsem? ahhoz hogy a mostani extra lifeot adja nkell legalább 400 stamina.

B+:o

V9ykn8_TZL0

TVelvet
hello a bokrot hogytudom felraknimagamra?
Hello most tettem fel elõszõr a wowot
egy kis segitség kéne hogy hogy menjek szerverre.
msn:[email protected]
elõre is kõsz.

vegyétek fel pls

Davidus
az nem nerf! fix lifeot adott most 25% stamina. 70en többre jön ki mint most az extra lájf

V9ykn8_TZL0

TVelvet
TVelvet

lehet béka ogyáto kmeg.
TVelvet

No comment.. 😄

By blackravens
TVelvet
Végre nem lesz a rugóktól instant kill renetakival meg teával. yeah😄 erre vártam 😊 mert rengeteg renetakis ellen nemvolt esélyed mert stun alatt meghaltál.
TVelvet
khm..: - New Raid zones added to LFG(Grull's, Tempest Keep, Coilfang, Mag's lair, Hyjal).
TVelvet
- Exp needed to level lessened... ex. 64-65 was 780k, is now 680k.

jokór.. lol
TVelvet
egyébként most Beta serveren is pöccsvan. imba hol van már a BC cinematic videó???
TVelvet
Hunter

- The Lvl70 Aimed Shot doesn't scale anymore with AP. Now it's a flat +870 damage.
ez szopááás😄
TVelvet
Rogue

- Rogue talent Weapon Expertise changed to 2/2 increasing weapon skill of daggers/swords/fist weapons by 10.
- Suprise attacks dmg increased from 8% to 10%.
- Renataki Charm of Trickery changed (scales with lvl now, 40 energy at lvl 70): see pic.
- Venomous Totem changed to: Use: Increases the damage dealt by instant Poison by 65 and the periodic damage dealt by Deadly Poison for 22 for 20 sec.

Haha szánalmas 😄D

- Rogue T4 set bonuses changed, are now:
(2) Set: increases the duration of your Slice and Dice ability by 1 sec per combo point.
(4) Set: Your finishing moves have a 15% chance to grant you a combo point.