World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: Lazarus megelõzött, de azért se szedem ki a hozzászólásomat 😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
De komolyan!! <#shakehead>#shakehead>
ಥ_ಥ
Csak azt nem értem, hogy a Bloodelf csajnak a szemöldöke is hosszú a már megjelent karakter grafikák alapján, ennek meg csak a füle nõtt meg. Hiába, ilyen ez a mai fiatalság, tövig kiszedik a szemöldöküket. Azért bírnám markolászni a fülecskéjét is<#eplus2>#eplus2>
Ja, azért a fire mage sem szívbajos, ahogy elnéztem. Laza kézmozdulattal feloszlatta a rá támadó meggondolatlan tömeget<#nyes>#nyes>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amennyiben ez igy van, akkor mi a halalert laggolnak orrba-szajba a game szerverek?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Jah, nekünk végre sikerült kiküszöbölni a Decurse-öt, tegnapelõtt Vem-ék meg is adták magukat egybõl.
V9ykn8_TZL0
Mi tegnap megtaláltuk és le is mentünk. Decursive nélkül kicsit izgalmasabb volt Lucifron, de azér csak lement. Mondjuk a TS régen volt ilyen hangos a sok visítástól. Folyton csak azt hallottuk, hogy "Szedjétek le a Curse-öket, szedjétek leeeeeee".
Csata végére azért nekünk mágusoknak is tele lett az a bizonyos<#falbav>#falbav>
még qrva MC-be sem tudtunk bemenni, mert nemvolt meg az insta.
ez alapbol szinezi range alapjan, nekem olyan 20fps-be faj, ha bekapcsolom
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Asszem az elõbbi lesz😊
Köszi
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
caster---------------- 2.0 -------- beta 40% ---------- beta 25%
3620 ----------------- 4860 ----------5068 ------------- 4525
5020 ----------------- 6260 ----------7028 -------------- 6275
10120 ---------------- 11360 ----------14168 -----------12650
V9ykn8_TZL0
hasznal vki Nurfed UI-t?
minden ujralogolaskor a karaketerm HP es mana-t mutato ikonja beugrik kozepre, milyen beallitassal lehet lefixalni?
illetve meliyk szerintetek a legjobb UI?
thx
Spiral Zone fan
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Te, ez az UI csomag igazi kis gyöngyszem. Napok óta hajkurászom az ACE2-t mert sok új addon csak azzal hajlandó mûködni és ebben benne van. le is szedtem és most hekkelem. Remélem jó lesz.
Amúgy mage-rõl nincs arena videód? Mert a mage-ek szakszervezete fel van háborodva, hogy mennyire tápos lett mindenki csak õk nem.
Mondjuk CoS cd-je is csak 1 min és base szal nem lesz ez rossz...ratyi rugók 😊
Sztem nem olyan nagy szám egy 5 másodpercig tartó effektet használni 2 percenként, de embere válogatja. A cuccai viszont elég korrektek, szerintem anélkül a 41 pontos képesség nélkül is írtott volna rendesen<#hehe>#hehe>
UI: itt pasz melyik az benne, nem szedtem le😊
azert harcol egyedul 2 ellen mert megkerte a tarsat hogy ne avatkozzon bele, mutatni akarta hogy mennyire imba dolog a cloak of shadows.
És nemtod véletlenül mi az az addon, ami a dotok és effektek idejét mutatja a karakter alatt? Nagyon jól jönne és még mûködik is rendesen. Legalábbis a videón így láttam.
Elõre is köszi.