World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
És még milyen magyar nyelvû szerverek vannak? (Bloodscalp kihúzva, nem akarok vérpistikézni - legalábbis mindenki óvva int😉)
msn : [email protected]
(elõre is elnézést kérek) <#wink>#wink>
Az lenne a kérdésem, hogy magyar normál, illetve pvp szervereknek mi a nevük? Vagy esetleg tudtok dobni egy linket, ahol ez le van írva?
Plusz:A Ragnaros és a Neptulon normál, vagy pvp szerverek?
írjatok privit, vagy vegyetek fel emesenre. <#nyes>#nyes>
Ezen kívül, ha válaszidõrõl is beszélünk, sajnos nem mindegy hogy pontosan milyen színrõl olt ki a pixel, és mit gyújt meg. Ebben a leggyorsabb a szürke-szürke, a tisztességesebb fajta gyártó ilyenkor esetleg mögé írja hogy (GG), azaz gray-gray, de biztos hogy nem írja oda mindegyik.
Namármost. Ugyanez a helyzet a fényerõvel is, és az összes többi LCD tuldajdonsággal.
Amit a gyakorlat mutat: az utóbbi két-három évben már csak olyan monitorokat gyártanak, amiknek nincs már utánhúzása, gyártótól függetlenül. Én személy szerint nem látok képminõségben sem irtózatos különbségeket... Általában azt szoktuk javasolni, hogy döntsön a vásárló márka-preferenci alapján, ha az nincs, de van pénze rá, akkor válasszon Samsungot, ha nincs annyi pénze, akkor meg válasszon ár alapján... Esetleg érdemes odafigyelni arra hogy van-e rajta DVI (az olcsókon nincs), és hogy a talpa forgatható/magasságban állítható-e (az olcsók nem)
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
es nem veletlen irtam oda hogy "ha van ra lehetoseg". es nem kell feltetlen wowval nezni.
es ne legyel pocs😄
csak kár, hogy nincs msn-je <#rinya>#rinya>
De mivel az lcd monitorok maskeppen mukodnek, mint a crt tarsaik (crt minden kepkockautan frissiti az egesz kepernyot, lcd csak a szukseges pixeleket) ezert nem ilyen egyszeru a dolog😄
Megjeleniteni meg fogja a kepkockakat, de mivel lassu a valaszido ezert keptelen az elozo kepkockak aktualis pixeleit idoben valtoztatni igy pl ha egy gyors mozgo objektum elhalad egyik iranybol a masikba, szellemkepet, utanhuzast fogunk latni, mivel meg ott van az elozokepkocka is, de ettol fuggetlenul megjelenitette mar az ujat is, tehat elsosorban az utanhuzas hatas miatt rossz jatekra a magas valaszido. Altalaban az lcd monitorok default ajanlott kepfrissitesi erteke a 60Hz szokott lenni, de igazabol itt teljese mas erteke van ennek, mint egy crt monitor eseteben.
Tovabba, hiaba van rairva a monitorra, hogy 2ms meg 4ms stb, nem feltetlen tud is annyit az egyes neten megtalalhato tesztek alapjan, raadasul az overdrive miatt itt meg mar overshot hatast vehetunk eszre. ezert a legjobb tenyleg az, hogy az ember elmegy kiprobalja vasarlas elott a kivant monitort, ha van ra lehetoseg akkor a nativ felbontasaban es a hasznalati celra megfelelo alkalmazassal.
Ezek nagyon ütnek, lécci engem is vegyetek fel emesenre lyányok és eklábbáfidenszforevör különbenis <#bee1>#bee1>
Amúgy hány minuszponttól jár permaban? <#nemtudom>#nemtudom>
Itt asszem nem ártana valakinek, de csak miután felvett emesenre. <#email>#email><#banplz>#banplz>
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
sajnos amit leirtal az a ctr monitorra igaz, a tf kicsit maskeppen mukodik, de azert szepen levezetted 😊
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
hmm, en qw-ztam 120Hz-en linux alatt 3 evig...
vagy koran van es en vagyok hulye?
Ebbõl kövezkezik,hogy a 16ms-es monitor 70hertzen becsíkoz,de 60 hertzen bõven jó. NFShez tuti elég a 60 fps, és mivel sose játszottam profi szinten FPS játékokat,így nem tudom megítélni,hogy az a 60 és 75 fps közötti különbség számít e ott.
Kérlek mester javítsd ki a fentieket,ha tévednék!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
http://privi.hu/cyccca--myccca - Ezt olvassátok végig, 10/10-es 😄
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amugy igen eléggé gyanus, de a 3.ik kép az elég ütõs😄
Meg végülis ez még õszintán sikít ahogy mondják😄DDD
vagy ahogy eta mondaná: dugnám, mint alopott biciklit😄D
"Szerk: Kaptam priviket, de inkább ide írom a választ: VEGYETEK FEL LÉCCI MSNRE 😄😄
Ott a címem és dumcsizhatunk 😛"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
most is csak cigizni mek el 😄
vegyétek fel még ma!
๏̯͡๏﴿