World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Nem akarom kiírni, nekem egy képfile kell (pl. iso) amit be tudok mountolni, és fel tudom róla telepíteni a wow-ot. Bizos le lehet valamilyen hivatalos lapról tölteni, mivel havidíjas, és tulképpen magában használhatatlan.

Lazarus
elsõdleges professionödbõl max 2 lehet

másodlagosból az összeset felveheted bármikor (cooking, first aid, fishing)
Lazarus
Nem tudja 😛
Hi, ha megtanulok egy foglalkozást akkor utána még lehet másikat is megtanulni??? Úgy értem ha megtanulom pl a cooking-ot utána meg tudom tanulni pl a tailoring-et???

Azt 1 dvd-re lehet kiírni ha akarod.

panther112
köszi, azt tudtam, hogy honnan lehet tölteni, csak azt nem, hogy akkor ez kiváltja-e az 5cd-s telepítést.

teaser.wow-europe.com

panther112
Lehet valahonnan (blizz honlap elsõsorban) letölteni mountolható wow-ot, sajnos nekem ez az 5 cd-s verzióm van, és ezen a gépen nincs cd olvasóm, hurcolászni meg semmi kedvem. elõre is köszi

(ha letöltöm a lvl20-as trial verziót, de a normál accommal megyek fel, az uolyan jó?)

Lynx_TWL
lehet örült volna a postás, ha oda dobom be a pénzt a csekkel együtt :c

๏̯͡๏﴿

picket
A bank elõtt mindig van egy postaláda te n00b! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

kössz

posta.hu

[HUN]Crassus
nyááááád😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Shift+click az itemre->szám beír->külön slotba mozgatja és kész is

Lynx_TWL
általában meddig van nyitva egy posta? :d de komolyan😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hi, még elég noob vagyok de hogyan lehet azt megcsinálni hogy ha van 5 darabom egy cuccból és azt ketté akarom választani egy 2-es és egy 3as csomagra akkor melyik gombot kell lenyomva tartani vagy hogyan lehet ezt megcsinálni???

Botond
Ma is okosabb lettem. -.-
MaxPayne
Akkor a következtetésekbõl azt veszem ki hogy elindul
és játszani is lehet iylen videókarival de nem valami tökéletes lessz.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

miután magyarland usa tagállammá vált biztos le fog menni az ára.

picket
Hunter fegyver, nem tudom ezt miért nem látod elsõ ránézésre <#idiota>

&#3237;_&#3237;

JaSoN HuNTeR
Szerintem letarolja a wowot csak jöjjön ki.!!!Srácok én lehet hogy mostanság megveszem a wowot,láttam mennyire lement az ára de a gc ára nem fogg lemenni???

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

PiszkosFred
Koszonom ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
Palaitem -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TVelvet
Davidus
x3x3

V9ykn8_TZL0

- ha hógolyóval is képesek megszakítani, akkor gratula érte (ráadásul akkorát repült tõle a karim, hogy AV-n leesett valami mélyedésbe). IF-ben a battle jelentkezési helyen most a grafikai hibákat egy fenyõ takarja ki, bár néhány vonal még megmaradt

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Prince of Máté
Most a wowban karácsony hangulat van?
Mert azt hallottam hogy a farkasodat átlehet alakítani rénszarvassá,lehet hógyolózni és lehet ajándékot adni a másiknak.😞
Biztos jó lehet!

- orosz szöveget simán olvasok (tanították 9 évig), legfeljebb nem értem. Bár a cirill betûvel írt 'go, mob, xexe(hehe)' csak eleinte volt szokatlan

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nirvanaa
Én több, mint 1 évig egy ilyen karival játszottam. Ha van mellette legalább 1 giga ram (mondjuk az amúgy sem árt) akkor elég elviselhetõ, mert ha nincs akkor a vidkártya is jobban megmutatkozik, hogy nem igazán erre lett kitalálva. Legalábbis nekem csak raideken ment le az fps-em olyan 6-10 körülire, meg Orgriban voltak gondjaim. Egyéb területeken 20-30 között mozgott, ami azért nem is olyan rossz. Legalábbis már élvezhetõ.

picket
Ugyan már, az orosz meg a görög nem idegesítõ, úgysem tudod elolvasni, viszont cserébe szépen eltolja a chatablakodból a felesleges oda nem illõ magyar szöveget.
Szerintem az ilyen síróknak a fele nincs is trade-en meg generalon, a másik fele meg nem ismeri a /leave parancsot <#idiota>
Bal***ok meg minden nációban elõdordulnak, de ugye okos ember fikázza a sajátját, sõt kijelenti, hogy nem játszik velük, mert biztos büdösek, vagy hülye mind, esetleg írni mernek a saját nyelvükön. <#confused>

&#3237;_&#3237;

😄DD
picket
Képregény-rajongó vagy? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

MaxPayne
akkor köszi, csak attól féltem hogy felrakom és nem fog elindulni a videókari miatt. Akkor most megnyugodtam. Köszi az infót.

simán

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

elindulni elindul geforce 2-vel is.

MaxPayne
Azt mondjátok meg légyszi hogy Radeon 9200-as kártyán elindul a WoW?

capaszabi
azok a szerverek se jobbak ahol a generalon görög/svéd/orosz (tetszés szerint mással is behelyettesithetö) nyelven megy a spam.

Igaz, hogy nem a WOW-ban lesz, de most õszintén, jól néznek ki vagy jól néznek ki?
Tier 3 Chosen
Tier 3 Magus (Female)
Tier 4 Magus

Az meg, hogy Magyarul beszélnek...nem is csoda 80-90% Magyar a szerveren 😊
A maradék külföldi meg már makogja a Magyart 😊 legalábbis kármokodni már tudnak 😊

JA nekem ezek ki vannak kapcsolva 😊 Egyébként ez azokon a szervereken is elõfordul ahol nincsenek vagy csak kevés Magyar van.

MrStokes
A fenet normalizalodott.
Nap mint nap lehet latni, ahogy a sok idiota magyarul telespammeli a general es trade csatit mindenfele, oda nem vonatkozo dolgokkal.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Count Adyn
Alacsony szintu területeken nem lehet megtámadni ugyse, lvl 30 tol 60ig meg legalabb megtanul jatszani az ember😊 nem kell félni a pvp realm tól😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Elhanyagolható az ilyen atrocitás. Sokan kibírtuk nem is egy alkalommal.
Meg nagyon rossz érzés az amikor melletted ott rohangál az ellenséges frakció egyik tagja és max köpködni tudod. 😊

- szókincsednek sztem tuti használna, egyre választékosabban tudnád magad kifejezni... gondold meg yól

Igen, de pvp-re nem nagyon akarok menni, mert pöttyet frusztrálna, ha magasabb szintû karik folyton betámadnának, én meg nem tudnék fejlõdni...:S

A bs se olyan xar mint ahogy sokan beállítják.
Biztos a kezdeti idõkben az volt (akkor még nem itt játszottam) de most már normalizálódott a helyzet.

Mert?

zeki
A RAGNAROS a legjobb !!!!!!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Hülye kérdés, de hátha tudok rá válaszolni😊

Szerintetek a Nordrassil, vagy az Arathor jobb szerver?
Melyiken vannak komolyabb emberek, ill. klánok, meg több magyar?😊