World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor marad a Bloodscalp, azon próbára teszem magam, meg a játékot ebben a 10 napban😞
Pedig pont erre a kettõre akartam belépni😞
Most próbálom ki a 10 napos trialt, és valami nyugis, magyar szervert akartam. A keresõnél kiválasztottam, hogy Oceanic (gondolom nem a United States-hez tartozunk😊), meg a Normal szervert, erre kidobott nekem 8 db Oceanic szervert, mondom akkor átnézek a US-re, de ott sem találtam.
Pls HELP!<#szomoru1>#szomoru1>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
egyebkent jo a technikai megoldasa de egy szar player, gondolhatod hgoy egy epitett group ellen mennyi eselye van. solo playereket ilyen modon olni meg sztem kicsit zzzz
anti hero
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
minek? <#confused>#confused>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez beteg basszus😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Esetleg valami addon?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
másodlagosból az összeset felveheted bármikor (cooking, first aid, fishing)
(ha letöltöm a lvl20-as trial verziót, de a normál accommal megyek fel, az uolyan jó?)
๏̯͡๏﴿
és játszani is lehet iylen videókarival de nem valami tökéletes lessz.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0