World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de legalabb az en fejemen megall a soroskorso😊

Lazarus
A prófécia beteljesülni látszik
De õ megteheti mert õ nem kockafejû mint te.

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

Count Adyn
Lehet nem a WoW topicban kéne filmek után érdeklõdni hmmmm?<#idiota><#banplz>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Blinkye
Nem kretén. csak nem kockafejû mint te.. LOL

3Ds MAX :)

beszaras hogy az osszes kreten megtalalja ma ezt a topicot 😄

magus
ha peter jackson csinálta volna a wow filmet leugrottam voln aa 6.ról

Blinkye
Sziasztok. valaki dobjon már privibe please egy oldalcimet ahonnan sms ért lehet leszedni filmeket. a régi oldalam megszünt és amin most regelt 40-50K val jön csak 😞

3Ds MAX :)

Nem eleg hogy allandoan tort szerverrol kerdeznek, az ertelmi szinvonaluk verdesi alulrol egy papucsallatkaet, de ami a legrosszabb hogy nem tudnak ugy leirni egy mondatot hogy abban ne legyen 68 millio irasjel.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

QuippeR
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

a silverwing egy olyan szerver amire csak meghívóval lehet felmenni

Count Adyn
Ember esetleg fejtsd ki hogy mire gondolsz, mert nagyon el vagy tévedve😄
mien meghívóról beszélsz?😊 Komolyan nem vágja itt senki😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem hanem e-mail

hat a hulyesegnek tenyleg nincs hatara😄

Lynx_TWL
crash kapás van!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ez msn cím?

Ha nem irónikusan kérded akkor 1-et erre a címre: [email protected]

skorpio7
De persze, mennyi kell?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

TVelvet
? miva?
Hi, nem tudtok a silverwing serverre meghívót küldeni???

http://www.wow-pro.com/node/692

HunnernesKonge
Szerintem nem neked akarta hanem cagivamito-nak
iCESHiT
miért szted én mivel játszom?

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

iCESHiT
sziasztok
arra szeretnék kérni vkit hogy küldje el nekem Joana guide-át. Biztos megvan vkinek, nekem is megvolt de full format után most már csak pénzért lehet letölteni. Ha vki emailben elküldené ([email protected]) nagyon hálás lennék.
Elõre is köszönöm

ui. ha esetleg van vkinek egy 1-60-as guideja vki profitól azt is szívesen várom

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

nincs valakinek egy fölösleges kulcsa ??????????

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

nincs valakinek egy fölösleges kulcsa ??????????

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

JaSoN HuNTeR
Egyszer ugyis lesz nyugi.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Joe004
Igen de abba sztem picit több pénzt szántak, igaz a legendary pictures szárnyai alatt van a project (Superman Returns, Batman the Begining, 300)
jó filmeket csinálnak (mihez képest mondjuk Bloodrayne szörnyûséghez képest igen...) de azért joban örültem volna 1 Peter Jackson féle Wingnutnak ...

Amúgy + animációs filmrõl volt szó, csinálhatna 1-et blizz!

lotr is jó volt úgy

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Joe004
De élõszereplõs...

lesz film pár éven belül.

BlackShadow
nem vagyok nagy wowos csak régebben nyomtam.. most jutottam el odáig, h megnéztem a BC introját.. hát beszarás amit ezek mûvelnek 😄 azt nem értem miért nem csinálnak egy animált warcraft filmet -olyan gyûrûk ura hosszúságút ^^- nagyon jó lenne 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Tafaya
Laky
ismét köszi 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MaxPayne
Tud valaki olyan oldalt mondani vagy fórumot
ahol a WoW tört verziójával foglalkoznak?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

A warrior mindig is jo volt, csak keves a menekulo skillje, cserebe viszont elole sem nagyon lehet elmenekulni. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

MrStokes
Ezt lattatok mar?
Warrior a patch utan - helyzetjelentes 😊

Nagyon jot derultem rajta, mondjuk nemi igazsag van benne, de azert meg igy is eleg vicces.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rating Buster nevû addon átszámolja neked (a rating után zárójelbe odaírja), anno fórumon volt formula is ha jól emlékszem valahol.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

PiszkosFred
Ugy ahogy van az egesz, mappastul, addonostul, stb. Eleg egyszer felrakni a wowot, onnantol barmikor masolhato es mozgathato egyik geprol a masikra. Ha mondjuk rarakod egy kisebb vinyora, amit mindig hurcolaszol csak ezert magaddal egy rackben, onnantol a vilag barmely pontjan es barmely gepevel tudsz jatszani, eleg csak a vinyorol inditani a wowot. Vagyis ezzel a hulye peldaval azt akartam mondani, hogy ha jatszani akarsz egy gepen, nem kell arra direkt feltelepiteni a jatekot, eleg ha csak siman felmasolod valahonnan. Ezert javasoltam, hogy ird ki az egeszet egy dvdre (esetleg ha nem fer ra, takarits par dolgot belole, screenshotok, addonok, archiv peccsek - vagy ird ki ket dvdre), majd ezt vidd magaddal, masold fel arra a gepre, amin jatszani akarsz majd, es hajra, kesz is. Nem kell kliens letolteni, meg cdrol mountolni, meg installalni, sims par perces copy es vege.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Van aki meg tobb hetig vart a transzferre, szal nem lehet elore tudni. De a szerverek mostani allapotat tekintve en bizony mostanban nem inditanek transzfert, ki tudja mikorra er at, amikor amugy is boszmezik a Blizzard mindennel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

fél óra volt gondolom a szerencsésebbek közé tartozom

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Valaki aki már esett át kari transzferon megtudná mondani kb mennyi idõ még ezt elvégzik?
Lynx_TWL
ez nagyon jó, kár hogy csak poén😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

12ms az response time adat. innentol gondolom kitalalod, hogy az bizony valaszido.

amugy azt jelenti amit irtal igen.

az sem az a bloodscalp, csak a nevek egyeznek. de semmi köze a magyarokkal fertõzött területhez.

A büdös kurva életbe:@@@@

Akkor marad a Bloodscalp, azon próbára teszem magam, meg a játékot ebben a 10 napban😞

ha amerikai trialt töltöttél le (fileplanetrõl, v warcraft.comról), akkor nem fogsz tudni az EU servereken játszani.

Valaki légyszi mondja meg, hogy miért nem látom az Arathor ill. a Ragnaros szervereket a WoW szerverkeresõjében?

Pedig pont erre a kettõre akartam belépni😞

Most próbálom ki a 10 napos trialt, és valami nyugis, magyar szervert akartam. A keresõnél kiválasztottam, hogy Oceanic (gondolom nem a United States-hez tartozunk😊), meg a Normal szervert, erre kidobott nekem 8 db Oceanic szervert, mondom akkor átnézek a US-re, de ott sem találtam.

Pls HELP!<#szomoru1>