World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra szeretnék kérni vkit hogy küldje el nekem Joana guide-át. Biztos megvan vkinek, nekem is megvolt de full format után most már csak pénzért lehet letölteni. Ha vki emailben elküldené ([email protected]) nagyon hálás lennék.
Elõre is köszönöm
ui. ha esetleg van vkinek egy 1-60-as guideja vki profitól azt is szívesen várom
A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
jó filmeket csinálnak (mihez képest mondjuk Bloodrayne szörnyûséghez képest igen...) de azért joban örültem volna 1 Peter Jackson féle Wingnutnak ...
Amúgy + animációs filmrõl volt szó, csinálhatna 1-et blizz!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ahol a WoW tört verziójával foglalkoznak?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Warrior a patch utan - helyzetjelentes 😊
Nagyon jot derultem rajta, mondjuk nemi igazsag van benne, de azert meg igy is eleg vicces.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
amugy azt jelenti amit irtal igen.
Akkor marad a Bloodscalp, azon próbára teszem magam, meg a játékot ebben a 10 napban😞
Pedig pont erre a kettõre akartam belépni😞
Most próbálom ki a 10 napos trialt, és valami nyugis, magyar szervert akartam. A keresõnél kiválasztottam, hogy Oceanic (gondolom nem a United States-hez tartozunk😊), meg a Normal szervert, erre kidobott nekem 8 db Oceanic szervert, mondom akkor átnézek a US-re, de ott sem találtam.
Pls HELP!<#szomoru1>#szomoru1>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
egyebkent jo a technikai megoldasa de egy szar player, gondolhatod hgoy egy epitett group ellen mennyi eselye van. solo playereket ilyen modon olni meg sztem kicsit zzzz
anti hero
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
minek? <#confused>#confused>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez beteg basszus😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Esetleg valami addon?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M