World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kockulást nem engedem, napi 1-1,5 órát számítógépezhet max😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Meg akarom majd venni a WoD-ot, de 1 hónapba 2 alapjatek+2 kieg hazavágná a büdzsét, szóval a kiegészítőket csak egy hónap múlva tervezem. Gondolom egy hónap WoD nélkül nem jelent nagy hátrányt, vagy tévedek?
PS4 ID: Vordengo
A tank+healer combo-ból mit ajánlanátok? Több helyen olvastam a blood DK+healert (lv55+ után)
Kisfiam még csak 10 éves, gondolom neki a fotm tank állna jól a skill tank-al szemben.
Healerből mit ajánlanátok nekem? Nem szeretem a túl sok gomb/skill (8+) rotációs classokat (mondhatjuk , hogy a faék egyszerűségű classokat/role-kat szeretem😊.
Illetve, mennyire látjátok szükségesnek a WoD kieg beszerzését, így a legelején? Vagy elég egyelőre a MoP mondjuk úgy lv60-ig?
Mindenki megkapta a pandáig bezárólag a kiegeket, aki valaha megvette a játékot. Igen már csak a Draneort kell megvenni és befizetni a játékra. A legjobb páros? Tank és healer. Egyből behív majd instába és ha nem akartok komolyabban raidelni csak néha napján lemenni puggal, akkor is ez a legjobb választás, mert instant vinni fognak. 😊
Kisfiammal szereténk elkezdeni wow-ozni, és lenne egy két kérdésem amire nem találtam a választ a faq-ban.
Nagyon regén megvettem az alapjátékot magamnak, jelenleg a státusza WoW: Mist of Pandria (standard edition) - frozen
Ez azt jelenti, hogy elegendő megvásárlnom a Warlords of Draneort, hogy fullos legyen a game? (illetve befizetni a havi díjat, hogy el is induljon)
Illetve, a gyereknek is szeretnek venni egyet, akkor elég az alapgamet és az utolsó kieget megvennem?
Leginkább duóban szeretnénk eleinte játszani, mai állás szerint mi számít jó duó-nak a gameban?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
Pari
Utoljára szerkesztette: Pari, 2015.01.31. 07:40:43
Nem lvl92-n akarom eldönteni hogy milyen, de van ilvl650-es hunterem, és 3-4k-t verek rá a lockokra úgy hogy ilvl660-670 közt vannak. És ez nem túl jó dolog. A 6.1-ben sem buffolják a lockot, szerintük rendben van az hogy pl a Rain of Fire (lvl92) 50-150-et üt a targetbe. Ez azért nem kicsit gáz, ekkorákat lvl20-ason ütnek mások. És BE-t sem generál. Gyakorlatilag nem tudom mi a szerepe a Rain of Fire-nek.
Szóval írhatnál milyen spec-en játszol, talentek, tapasztalatok. Nagyon megköszönném.
Vagy affli vagy destro. Még csak lvl92 vagyok de mind az affli mind a destro nagyon gyenge. Nem tudom 100-on milyenek lesznek, de nem sok jót nézek ki belőle.
A Rain of Fire aoe valami szánalmas, ki is vehetnék a játékból. Nem értem én ezt.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Csak kikívánkozott a téma, bocs, ha zavartam vele valakit...
Soha nem fogom megérteni az ilyen negatív, antiszociális egyéneket, mint amilyen te vagy. Mikor BC kijött, már azt írtam vmelyik fórumon, hogy miért nem lehetett a karakter modelleket egy kicsit feljavítani. Már akkor is azt kérdezte egy bölcs, hogy ez nekem a legnagyobb bajom? Erre eltelik 8 év, feljavítják a modelleket és mindenki örül, tyű milyen király. Na ja, jobb későn, mint soha. Még öt év és talán lesznek normális feral formák, aminek mindenki örülni fog, de most mégis csak ennyit vagy képes kiböfögni magadból. Gratulálok.
Annak kulon orulok, hogy tobbfele healer modozatot ki lehet hozni belole !
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyenlore gear-gyujto fazisban vagyok, minden olyan slot-ra uj gear kell, amin nem cserelodik a main stat >_<" .
Kenytelen leszek normal HM-et pugolni , mert klannal mar nem megyunk normalt, csak hc-t.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Én leginkább healereket játszok és én is priestet és druidot ajánlom és nem foglalkoznék azzal, hogy melyik a kezdő healer.
Ez SoO-ban Malkoroknál nagyon jól látszott. Ott ugye nem volt overheal a mechanika miatt, és egyből 30-40%-ot vertem a diszkópapunkra. :-)
Viszont ami még plusz jóság, hogy több féle módozatot is ki lehet hozni belőle, főként az új lvl100 talentekkel. Pl HoT-fókuszt, nagyon rohangálóst, olcsóért nagyokat hílelőst.
Szóval erősen tudom ajánlani, nagyon jó. Ja, emellett BG-n a CC-i eléggé hasznosak bírnak lenni.
Utoljára szerkesztette: kingofn00b, 2015.01.23. 11:19:37
Igazabol jelenleg a klanomban nincs szukseg uj healerekre, szoval raidekre max puggal tudnek lejarni a jovobeni healereimmel.
De valamiert nagyon izgatja a fantaziamat, hogy milyen lenne instakban felszintezni egy-ket healer kasztot. Na meg raideken healelni.
Kezdem mar kicsit unni a dps szerepkort...
Gladiusex addont hasznaltam arenara, es tok jo volt, hogy a sajat party-t is megjelenitette nem csak az ellent.
Ezt sima Gladiusban be lehet allitani? Vagy valami mas addonnal? Gladiusex nem nagyon mukodik
Aha, szoval pala vagy priest, valahogy sejtettem. 😊
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2015.01.22. 17:31:49
Paladint vagy Priestet ajánlanék kezdő healernek jelenleg.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.22. 17:22:03
Healernek egyenlore marad a monk, de azert erdekelne, hogy melyek azok a healer class-ok, amiket ajanlanatok egy korabbi heal tapasztalattal meg nem rendlkezo egyennek arra az esetre, ha szeretne jobban beletanulni a gyogyitas muveszetebe?