World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nostalrius vanilla 1.12 server.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha megvenném a WoD kieget, akkor kapnék mellé 30 nap game time-ot?
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
New Garrison Vendor
There’s a new vendor coming to your Garrison who allows you to spend Garrison Resources on Follower Trait Retraining Guides or Follower Ability Retraining Manuals.
Szar dolog az tény. Ez van. Inkább örülj hogy két hét múlva lehet goldot venni pénzért. (És rohadjanak meg, hogy rontani próbálják az üzletem. Azért az a heti 18k huf/100k gold nem volt rossz. )
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
"New Garrison Vendor:
A new vendor has been added allowing players to use Garrison Resource to purchase items to upgrade Followers, or items that can be used to spawn a rare mission."
Na most én sehol nem találok olyan vendort, ami follower itemeket árul resource-ért. Valaki megtalálta már?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
World of Warcraft Will Start Selling Subscription Time For Gold
Parasite Eve 2, best game EVER!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Istenem bmeg...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk akkor mar ertem, miert ilyen rohadt olcso minden ah-ban.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
akkor ezek szerint ha ugyanazon a szerveren a hordas karimmal beteszek valamit, allissal ki tudom venni igy penzt adni at?
Raid : Raidelni maximum crossrealm fogsz,de ahhoz is kellenek más szerverről barátok, akik beinvelnek, vagy raidcall-os raidekkel mész.
Guild : Gondolom van ezer meg egy szépnevű hordás guild, de semmit nem fogsz elérni velük, mert max 0-10ember játszik bennük, vagy belépsz egy "monstre" guildbe amiben akár 100 account is van, ott a nagy létszám és a kis populáció miatt lehet jó a közösség, de nem építenék erre.
AH: WoD óta, közös az allis és a hordás AH, igy minden lesz benn mi szem szájnak ingere
PVP : Szerintem annyira ritka hogy hordást látnak azon a szerveren, hogy lehet hogy meg sem ölnek, csak több tucatnyi ember fog követni, mint egy látványosságot.
Minek akarsz ilyen szerverre menni? Mazochista vagy? Ha nem akarsz a szokásos szerverekre menni Ragna/Arathor/TN, akkor keress egy olyan szervert ami nincs ennyire felborulva faction balance szempontjából, vagy menj egy connected szerverre.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2015.02.24. 12:01:46
Az lenne a kérdésem a szerverek kapcsán, hogy milyen hátrányt jelent az a későbbiekre nézve (raid, guild, ah, stb.), hogy ha a Silvermoon pve szerveren indítok hordást karakter?
A wowprogress adatai szerint a szerveren 56 fő hordás és 16718 fő allis játszik.
Utoljára szerkesztette: Pari, 2015.02.23. 15:59:15
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Ha megnézed a guild infót, akkor sok a magyar köztük, de nemzetközi guildként külföldiek is vannak náluk. Gondolom nem is voltak elegen hozzá vagy éppen nem is akartak csak tisztán magyar guildet létrehozni itt.
Ja igen felvétel ügyben keresd Bambudruida-t.
Utoljára szerkesztette: skorpio7, 2015.02.10. 23:35:10
Tegnap leszedtem pár addont, beállítgattam szépen meg minden az egyik karakteremen.
Hogy tudnám azokat a beállításokat a legegyszerűbben. leggyorsabban átmenteni a többi karakteremre? Van erre valami addon?
Ezeket az addonokat szedtem le: moncai compare, adi bags, bartender, move anything, pawn, prat, sell junk, shadowed ui, xloot
Ezekből mi baromság? illetve mit ajánlanátok még, ha egyelőre nem akarok craftolni és raidelni.
Ezt írja a faq:
Recruit A Friend is available to players in Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Players outside these countries are ineligible
g2a.com, livekodok.hu
vagy bimbi: https://www.facebook.com/bimbihivatalos?ref=ts&fref=ts
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.02. 14:42:18
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.02.02. 14:19:19
Sok év nyűglődés után, rávettem az asszonyt, hogy próbálja ki a játékot. Egy hónap után ott tartunk, hogy a vasárnapi ebéd is csak késve készült el, mert addikt lett a drága 😊
Most viszont eljött az idő, hogy mehetne WoD-ba, nem találok sehol dobozos verziót 😞
Tudtok valahol maradék készletet, vagy ha minden kötél szakad, akkor egy megbízható oldalt, ahol csak a key-t értelmes áron (a blizzard 15.000 Ft-os ára kösznemkell) meg lehet venni?
Látom a 6.1-ben a lock további brutális nerfet kap. Úgy tűnik a blizzard követi a sémát, ami erős buffoljuk ami gyenge azt nerfeljük.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.02.02. 10:49:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”