World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-azt nem érdekli
-most sem tudja mi van
-megspórolt sok aranyat <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Az akkor 40 dps. Annyit vágjanak hozzá a harcoshoz mondjuk, és a lockok telisírnának minen fórumot <#crazya>#crazya>
Azt meg lexarom, hogy mire van balance-olva, ha a többi kaszt meg nem arra. Vagy arra van most balance, hogy az a lock még mindig lolock legyen, aki nem veszi meg a kieget, és 70-eseket ölhessen? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
elmagyarazta annak aki eletebe nemlátott még loathebet, hogy hogy lehetséges az hogy 5 en lenyomnak egy olyan bosst amire eddig 40 es raiddel is 800g ket koltottunk hetente hogy biztosan lemenjen.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Én meg leszólóztam lvl10-en Hoggert. Ez is óda. Ha igaz, ha nem (pedig igaz <#idiota>#idiota>). Miért nem írtam ide? Mert senkit nem érdekel, öntömjénezés, és adott kaszt magasztolása. A shadow priestek ráadásul kényszeres önigazolásicitiszben szenvednek, ami viszont senkit nem érdekel (kb mint buzifelvonulás, az sem érdekel, de õk csakazértis). Minden más kaszt csöndben teszi a dolgát, esetleg hajba kapnak, hogy resto, feral vagy balance, de egyik sem jön, hogy 3 feral drood így, meg 4 mukigeci úgy. Akkor ez hogyisvan?
ಥ_ಥ
wtb edit
csak az más kérdés hogy ez 100dmg/sec ami kb semmi
de mondom nem a mostani 4.5k átlag hphez kell mérni, hanem majd bcben a 8-15k hoz. szted akkoris ilyen "imba" lesz?
Tudom hogy Shadow fób vagy, de azért ne koncolj fel mindenkint akinek az irásában szerepel a shadow szó. Trutyi csak elmagyarázta miért és hogyan volt lehetséges ez a kill. Nem látom hogy ódákat zengene a spapokról, vagy olyat irna hogy a többi ág gyenge vagy felesleges.
Mint lelkes fórumolvasó tudom hogy általában van alapja ha kötözködöl, de ez most mellément szerintem.
Egyébként sok sikert az új guildben, látom te is dezertõr lettél 😊
Bloodpanther BS Mostly Harmless
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nem semmi ez a tömérdek sírás, hogy végre használható lett az aff tree is.. (ráadásul mennyit is változtattak? dmgben nem sokat (310 helyett 410et tickel a dot WOW)
inkább a destro lock miatt kéne sírni ~
2 napja pl 7ks soul firet lõttem, de 1 seduce után már kb mindenki halott.. sb/soul fire, immolate, conflagrate, shadowburn, R.I.P.
Nem számoltam a következõkkel: healing potion minden mennyiségben (bár a wildori idõszámítás óta tudjuk, hogy ebben mindenki csak úgy úszik, és gyakorlatilag kifogyhatatlan készlettel rendelkezik), egy ticknyi kötözés <#idiota>#idiota>, ima Azeroth mindenféle isteneihez miközben azt látod, hogy "Körz of egöni 550, mert megérdemled lol" <#ticking>#ticking>
Ezek után hol érdekel az engem, hogy mennyi idõ alatt halok bele, ha egyszer belehalok?! Vagy a lockot kéne sajnálnom, mert nem kap értem honort <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
(Még mindig nem értem, hogy miért nincs másik kaszt, amelyiknél az egyik talnetág "hívei" hirdetik, hogy csak õk a nyerõk. Erre tudna valaki nekem választ adni, vagy a pszichológia jelenlegi állása még többezer évre le van maradva, hogy ezt megfejtse?)
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mint írtam a DnT leverte így.
Itt elolvashatod magad is.:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=61306469&sid=1
Amugy meg Thádénál spap még többet heal. Ott elég 1 sapap is , hogy életben tartson 1 csapatot csak a sebzésével.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
3 spap nem tud kifogyni a manából sose, ha 1 csapatban vannak. VE(Vampiric embrace) mivel magic lett ezért telejes 1 percig a bosson van, pont ameddig a debuff tart. Spora buff miatt 0 az agrod és 60% felmegy a crited. DE mi ugye tudjuk crit a dotokra nincs hatással. Viszont amit sokan nemtudnak, hogy a dotból/dd bõl jövõ heal tud critelni. Ugyan ugy mint a rendes heal.
Számokban min 2000 heal/sec tud 3 jól felszerelt spap együtt critek nélkül. 60 % crit mellett ez jóval több mivel minden 1es dot crit tickre külön eszély van.Igy a 15 secenkénti doom-ot vigan kigyógyítja 3 spap VE-je.
Remélem a boss-t fogják megváltoztatni és nem a spapokat nerfelni...
szeretném megkérdezni, h szerintetek a késõbbiekben melyiknek lehet nagyobb haszna PVP szerveren elsõdleges szempontból és nagyobb profit másodlagosan.
Weaponsmith vagy Armorsmith?
Steam: [HUN]Feriggno
DnT megölte Loathebet 5 emberrel. 1 warrior,1 warlock,3 shadowpriest.
Ahogy láttam a 94 doom-nál.
ಥ_ಥ
szerintem is kéne rajta erõsíteni -.-
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
legjobb az egyik mage , priest sztem. ( ja meg a rogue az nagyon állat , föleg ha szép csajon mutat 😊
mármint a t5 be , t4 ben legjobb a pala 😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
kiváncsi vagyok most milyen lock nerfek lesznek <#idiota>#idiota>
és nekem pl bejönnek t4-t5-ök :p
Mert felette ott van, hogy: Your Visa will be automatically billed on 4 January 07 12:08 CET, ekkor járna le a mostani GC.
Ezer meg egyszer volt, hogy nem hagytak farmolni, de mindezt úgy hogy már a társa mondta a barom rugónak (akit amúgy 1v1-ben vagy hatszor kalapáltam el), hogy most már álljon le, csak nem bírtak magukkal. Mindig van egy-két ilyen barom - érdekes, az ilyen "neutral" grind-spotokon miért mindig csak az ally tud viselkedni? 😄 (Venture Co-n természetesen, többin nem ismerem az állapotokat 😊
btw fasza a 20-as wide moncsid :d
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk