World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Aki nem látta még,
-azt nem érdekli
-most sem tudja mi van
-megspórolt sok aranyat <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
2,5 <#bee1>
Az akkor 40 dps. Annyit vágjanak hozzá a harcoshoz mondjuk, és a lockok telisírnának minen fórumot <#crazya>
Azt meg lexarom, hogy mire van balance-olva, ha a többi kaszt meg nem arra. Vagy arra van most balance, hogy az a lock még mindig lolock legyen, aki nem veszi meg a kieget, és 70-eseket ölhessen? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
en sem ertem mi bajod van 😊

elmagyarazta annak aki eletebe nemlátott még loathebet, hogy hogy lehetséges az hogy 5 en lenyomnak egy olyan bosst amire eddig 40 es raiddel is 800g ket koltottunk hetente hogy biztosan lemenjen.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
x kasztból y darab pléjer leölte a z mobot = óda.
Én meg leszólóztam lvl10-en Hoggert. Ez is óda. Ha igaz, ha nem (pedig igaz <#idiota>). Miért nem írtam ide? Mert senkit nem érdekel, öntömjénezés, és adott kaszt magasztolása. A shadow priestek ráadásul kényszeres önigazolásicitiszben szenvednek, ami viszont senkit nem érdekel (kb mint buzifelvonulás, az sem érdekel, de õk csakazértis). Minden más kaszt csöndben teszi a dolgát, esetleg hajba kapnak, hogy resto, feral vagy balance, de egyik sem jön, hogy 3 feral drood így, meg 4 mukigeci úgy. Akkor ez hogyisvan?

&#3237;_&#3237;

100dmg/3sec
wtb edit

ja ez így jól hangzik.. OMG 32%+DMG
csak az más kérdés hogy ez 100dmg/sec ami kb semmi
de mondom nem a mostani 4.5k átlag hphez kell mérni, hanem majd bcben a 8-15k hoz. szted akkoris ilyen "imba" lesz?

Halihó Picket 😊
Tudom hogy Shadow fób vagy, de azért ne koncolj fel mindenkint akinek az irásában szerepel a shadow szó. Trutyi csak elmagyarázta miért és hogyan volt lehetséges ez a kill. Nem látom hogy ódákat zengene a spapokról, vagy olyat irna hogy a többi ág gyenge vagy felesleges.
Mint lelkes fórumolvasó tudom hogy általában van alapja ha kötözködöl, de ez most mellément szerintem.
Egyébként sok sikert az új guildben, látom te is dezertõr lettél 😊

Bloodpanther BS Mostly Harmless
Mighty
32% dmg up a tickekre. Az tényleg piskóta. Legalább kéne 50%

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

60on még így mûködik igen. de ez már csak kevesebb mint 2 hétig lesz így(ugye semmi sem 60ra van balanceolva már).
nem semmi ez a tömérdek sírás, hogy végre használható lett az aff tree is.. (ráadásul mennyit is változtattak? dmgben nem sokat (310 helyett 410et tickel a dot WOW)
inkább a destro lock miatt kéne sírni ~
2 napja pl 7ks soul firet lõttem, de 1 seduce után már kb mindenki halott.. sb/soul fire, immolate, conflagrate, shadowburn, R.I.P.

picket
És ez hogyan tetszik: dd vagy, sokat tudsz gyorsan sebezni -> warlock halott, dot kajál -> meghaltál. Konklúzió: ha lockal találkozol mindenképpen halott vagy 1vs1-ben. Utána a lock soulstone-al felkel, /lol /spit. Folyománya: mész sírni, hogy "emmegmi?".
Nem számoltam a következõkkel: healing potion minden mennyiségben (bár a wildori idõszámítás óta tudjuk, hogy ebben mindenki csak úgy úszik, és gyakorlatilag kifogyhatatlan készlettel rendelkezik), egy ticknyi kötözés <#idiota>, ima Azeroth mindenféle isteneihez miközben azt látod, hogy "Körz of egöni 550, mert megérdemled lol" <#ticking>
Ezek után hol érdekel az engem, hogy mennyi idõ alatt halok bele, ha egyszer belehalok?! Vagy a lockot kéne sajnálnom, mert nem kap értem honort <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ez mind szép és jó. DE! mennyi idõ alatt is szedi le a 80% hpd? 24 másodperc? mennyi dmget tol ki annyi idõ alatt más hm?

picket
És ismét kiderült, hogy nem kell más kaszt a játékba, csak a shadow pap. Mindenki más haszontalan, a másik 2 priest talent ágat törölni is kéne, mert felesleges, és a dolog így ~balanced~, bár a mob túl erõs, mert máshova egy shadow priest is elég. Köszönjük az infót!
(Még mindig nem értem, hogy miért nincs másik kaszt, amelyiknél az egyik talnetág "hívei" hirdetik, hogy csak õk a nyerõk. Erre tudna valaki nekem választ adni, vagy a pszichológia jelenlegi állása még többezer évre le van maradva, hogy ezt megfejtse?)

&#3237;_&#3237;

Ha nem Nepára jössz rosszul teszed...

BEAST
ez nagyszeru hir , akkor pala leszek es mostantol shadow papokat kerek main healernek hogy en uthessek , thx

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mint írtam a DnT leverte így.
Itt elolvashatod magad is.:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=61306469&sid=1

Amugy meg Thádénál spap még többet heal. Ott elég 1 sapap is , hogy életben tartson 1 csapatot csak a sebzésével.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mielött még értelmetlen postok születnének. Miért lehetséges ez?
3 spap nem tud kifogyni a manából sose, ha 1 csapatban vannak. VE(Vampiric embrace) mivel magic lett ezért telejes 1 percig a bosson van, pont ameddig a debuff tart. Spora buff miatt 0 az agrod és 60% felmegy a crited. DE mi ugye tudjuk crit a dotokra nincs hatással. Viszont amit sokan nemtudnak, hogy a dotból/dd bõl jövõ heal tud critelni. Ugyan ugy mint a rendes heal.
Számokban min 2000 heal/sec tud 3 jól felszerelt spap együtt critek nélkül. 60 % crit mellett ez jóval több mivel minden 1es dot crit tickre külön eszély van.Igy a 15 secenkénti doom-ot vigan kigyógyítja 3 spap VE-je.
Remélem a boss-t fogják megváltoztatni és nem a spapokat nerfelni...

picket
Igen <#idiota>
Avagy a szélsõnek.

&#3237;_&#3237;

picket
És ki healelt?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hyder
YO all

szeretném megkérdezni, h szerintetek a késõbbiekben melyiknek lehet nagyobb haszna PVP szerveren elsõdleges szempontból és nagyobb profit másodlagosan.

Weaponsmith vagy Armorsmith?

Steam: [HUN]Feriggno

Aki még nem olvasta volna.
DnT megölte Loathebet 5 emberrel. 1 warrior,1 warlock,3 shadowpriest.
Ahogy láttam a 94 doom-nál.

picket
"- Swift Green Hawkstrider and Swift Pink Hawkstrider still make kodo sounds when you mount them. Purple one is fine." - <#wow2> Ez feelinges lehet <#idiota>

&#3237;_&#3237;

unofficial beta patch notes 03/01

warlock úgy nézem inkább buffot kapott...

ja, amig 2 dot-ja csak 80% hp-ját nyalja le az embernek, úgy, hogy a lock semmit sem csinált, addig tényleg kicsit gáz szegény.
szerintem is kéne rajta erõsíteni -.-

milyen nerf?! erösítésre szorul a lock! 😄DD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

köszi , ha majd megint jelentkezik akkor tom h mit kell 😄 de az a poén h egyik naprol a masikra volt 😄 ,kössz.

http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=028

volt már valakinek olyan problémája hogy , az összes karakter neve Unknown , 2 percenként DC , söt a mégdurvább 😄 nem voltak ruhák a karikon 😄 , ja és nem müködött a chat sem 😛 ???

az tény és való h a huntié elég ratyi ,szómiszó hát ...
legjobb az egyik mage , priest sztem. ( ja meg a rogue az nagyon állat , föleg ha szép csajon mutat 😊
mármint a t5 be , t4 ben legjobb a pala 😛

Az a kék rémálom T5-ös szet.
PiszkosFred
Melyik a huntere? A valodi hunter szetre gondolsz? Vagy arra, amelyre igenyt tartanak eppen? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

újabb beta peccs..
kiváncsi vagyok most milyen lock nerfek lesznek <#idiota>

Ja akkor elnézést, nem tudtam sry. De a hunteré akkor is ronda :-(
azért már sokat javultak t1,2,3 óta
és nekem pl bejönnek t4-t5-ök :p

amugy minden szethez(tier4 es tier5 is) kesz van mind a 8 darab armor darabka, modellel es texturaval, tehat nem emiatt 5 darabosak egyelore ezek a szetek.

Nem olvasom minden nap a fórumot, és amikor olvasom akkor is csak 1-2 lapot megyek vissza. A tényeken nem változtat. A Blizz designereire ráférne 1 kreativitás és ízlés buff. Remélem kapnak.
nem torli az accountot, csak az elofizetes fajtajat.

welcome to the past!

hunter*
Láttátok a T5 szetteket? Durva milyen szarok. Statban nem annyira de kinézetre.... És mi a faszért nem tudtak egy rohadt cipõt tenni bele? Miért csak 5 darabos a szet? Komolyan rajzolok a Blizznek cipõket ha ennyire n00bok hogy nem képesek egy olyan szettet összehozni ami jól mutat. A drood meg a huner a legrondább. Inkább megtartanám a T2-t. Botrány...
sziasztok az a kérdésem hogy én most anyagigondok miatt akarom egy hónapra szuneteltetni a wowot és nekem bankkártyáról megy a befizetés és automatán veszi le a pénzt és hogy a manage accountban van egy olyan hogy"Cancel recurring subscription plan"és hogy ez törli az accot vagy csak szunetel vagy ez hogy mûködik. aki tud segíteni elõre is köszö<#integet2>nöm
mondassz vmit 😊 sokszor tapasztalja ezt az ember , de aztán csak lekell hûteni õket .

Közben sikerült az átutalás, de ott még azt írja a status-nál, h pending, ez addig lesz ott amíg a mostani GC-m le nem jár?
Mert felette ott van, hogy: Your Visa will be automatically billed on 4 January 07 12:08 CET, ekkor járna le a mostani GC.
ez jó 😄 , bár még csak késöbb veszem meg 😊

Oldern the 1st
Meg is érdemlik a nyomorult hordások 😄
Ezer meg egyszer volt, hogy nem hagytak farmolni, de mindezt úgy hogy már a társa mondta a barom rugónak (akit amúgy 1v1-ben vagy hatszor kalapáltam el), hogy most már álljon le, csak nem bírtak magukkal. Mindig van egy-két ilyen barom - érdekes, az ilyen "neutral" grind-spotokon miért mindig csak az ally tud viselkedni? 😄 (Venture Co-n természetesen, többin nem ismerem az állapotokat 😊

TDC Geronimo
hehe nekünk nem kell raid. Ketten bísztel beverünk mindenkit -.-

btw fasza a 20-as wide moncsid :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
áááááá nem vittuk tulzasba a gankelest 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
kb 3-5%-os eséllyel lehet lenyúzni a kb lvl30-lvl45-ös állatokról.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
melyik állatról lehet a legnagyobb eséllyel heavy hide-t skinnelni??
RatBaG
"birom, hogy olyan alkot véleményt rólam, aki még a büdös életben nem játszott velem együtt 1 percet sem, sem partyban, sem máshogy."

<#idiota> <#lama>

Per Aspera Ad Inferi.