World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legapróbb cuccok is 1-2 goldba kerülnek, az átlagosak 100 körül, a lvl 100-as cuccokról meg ne is beszéljünk (több tízezer)
Emlékszem régen még 5g kurva nagy szó volt 😄 A kérdésem az lenne, hogy miből tudnék valami pénzt csinálni? Próbálgatok eladogatni ilyen ritka zöld armorokat de nem nagyon akarja megvenni senki...jelenleg lvl 58 vagyok undead hunter, és fogalmam sincs mit csináljak. A küldetés lószar xp-t sem ad, az instancere pedig fél órákat kell várni, hogy 10 perc alatt végigrohanjunk egy unott cuccon. Mit lehet még csinálni egyáltalán?
Thursday, August 6 at 18:00 CEST - Live unveiling of the next expansion for World of Warcraft
Friday, August 7 at 18:00 CEST - Exclusive content updates for Heroes of the Storm and Hearthstone
Saturday, August 8 at 18:00 CEST – Exclusive content updates for Overwatch and Legacy of the Void
Sunday, August 9 at 17:00 CEST - The developers chat about the next World of Warcraft expansion
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.30. 20:09:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Most szerintem a Hearthstone/Heroes of the Storm/Overwatch és StarCraft 2 Legacy of the Void (CE kiadás, CGI Intro és megjelenési dátum) játékokról lesz szó elsősorban.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
na ezeket nem kellett volna bevezetni, aztán akkor még mindig meglenne az az 55%/45%-os arány.
jó példája ennek a nost privát server, ahol kb. 50-50% a megoszlás, ugyanis annyi idő és energia felszintezni egy karit maxlevelre, hogy mindenki 5x is meggondolja, hogy mit kezd és hol kezd. abban nem hiszek, hogy az 50-50% a véletlennek köszönhető.
visszatérve a topichoz:
a shipyard nálam kivégezte ez a kieg-et teljesen. garrison csalódás volt, erre beraktak egy garrison 2.0-át.
király. ennél elbaszottabb dolgot nem is tehettek volna.
more single player feeling.
na mindegy, talán majd a 7.0-tól...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
2007 környékén játszottam a játékkal úgy 1-2 hónapot, elvittem egy undead lockot lvl 50ig aztán ráuntam a játékra 😄
Most újra feltettem ezt a trial verziót, játszogatok vele és le vagyok döbbenve hogy mennyit változott a játék. Nagyon tetszik 😞 Ahogy nézem totálisan át van már varriálva minden, a szintetéztől a területekig és millió kontentet öltek már bele.
Azért írok ide, mert azon kívül, hogy millió nub kérdésem lenne, még azt is megkérdezném tőletek, hogy ki melyik szerveren játszik, mik a tapasztalatok, hogy érzitek magatokat most a játékban. Teljesen találomra a Burning Legion szeróra regeltem, de már a játék legelején találkoztam 1-2 magyarral. Jól választottam vajon?
Az meg, hogy nem tudod hogy kell gyorsan (általában, nem mindig persze) lenyomni a rareket, az nem azt jelenti hogy más sem.
aktiv acc hijan eleg problemas lenne kivitelezni 😊
viszont ettol meg lehet, hogy van olyan, aki biza 11 karival is leolte oket...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
https://www.twitch.tv/sp1gu
"This item is dropped from the following four rare spawns in Tanaan Jungle:
Terrorfist
Vengeance
Deathtalon
Doomroller
It has about 30 % drop chance, and you can only get loot on the first kill each day."
ha lenne guild, amelyik delelott is raidel, amikor en altalaban online vagyok, meg mindig jatszanek ott.
felhuztam egy karaktert 60-ra az viszont elmeny volt. minden zonaban jatekosok tomege, gankfest, world pvp, kozos kuldizesek, stb. mi szem-szajnak ingere.
igazi mmo-feeling.
ami a live wow-bol sajna totalisan eltunt, mert egy fos single-player-tamagochi-farm-szimulatorra degradaltak :/
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
A napi 3 apexis zone-t aki kitalálta az is megbaszhatja a kurva anyját nyugodtan. Repuk nélkül shipyardot nem is lehet nagyon fejleszteni, így a 10 altal egy élmény lenne ezt csinálni.