World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahogy néztem a lockból kicsit visszavettek a druid erõsödött a többi nem releváns szinte vagy legalábbis számomra nem😊
A hunteres kis eszmefuttatás érdekes de ahogy elhangzott ha a közelében tudsz maradni akkor nagyon sok dolog nincs vele.
hmm melyiknek is? en most neztem es nem igazan vettem eszere
May the force serve you well!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I LOVE DEEP
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hunter vs hunterben az nyer aki többet critel hamarabb.
fire mage ha arcodba blinkel dbvel bwvel fbvel gyoran megbaszhat
warriort ugyanúgy lehet kiteolni kb mint rugót kivéve amikor nem:d ekkor történik az, hogy rádchargeol kapsz egy 1500as pofont, meg beléd rug kettõt és meghalsz
nem duelrõl beszélek az a buziknak van:o
dot lockokat ha meg is ölöd dot megöl.
rugók stun lock alatt elintéznek sokszor
druida macska formban csúnyákat harap a medve stun meg gecire idegesítõ, és néha olyat csap medve, hogy csak nézek.
๏̯͡๏﴿
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
lvl70-en még nemtom 😊
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
amúgy a bm-es hunter a kedvencem, tenger rage (és enrage) van míg karmolászik az állata és lehet nukeolni 😊
(fury warri)
A hunter a legtaposabb siman tavoltartja a melee classokat, +elfut elolluk, casterekre manna szivas,silence,stun es iszonyatos sebzes.
Nem nagyon ertem hogy melyik lenne a huntert olo class. Pala sem jo mert nem eri utol csak percenkent 1x ha lestunolja, a mannajat is leszivja igy nem tud annyit gyogyitani sem.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
amúgy meg én nem duelezek hanem pvpzek ahol néha kialakul 1v1 is, és ezeknek a túlnyomó többségét hozom hunter ellen. ettõl függetlenül elhiszem hogy neked nem gond a warrior hunterrel, mert nekem sem az hunterrel <#idiota>#idiota>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
ಥ_ಥ
igy igaz. a huntik tulnyomo többsége faszláma.
ಥ_ಥ
a vicc az egészben hogy van egy t2es hunterem is és nem értem hogy tudom megverni warrival a huntereket, mert elképesztõen imba amit egy hunter tud... most vagy ennyi béna hunter van, vagy nem tudom, de 10bõl 9szer nyerek warrival.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ಥ_ಥ
"Nem csak azért mert jól játszom hanem mert..." szerény vagyok, és szép, és... <#idiota>#idiota>
"HA a hunter nem lámázik nagyot össze vissza veri a warriort." - "Megszoktuk hogy nagyot mondasz, de ez azért erõs volt 😊" 😊 Amúgy minden kasztról ezt állítod ha jól emlékszem. Jól emlékszem? <#wave>#wave>
ಥ_ಥ
concussive shoot,scatter shoot, silencig shoot boven eleg idot ad a magus megolesere. De scatter shoot allat meg siman be lehet trapelnei a meget es nyomni ra egy aimed shoot ot. Nagyon nagy szuksege volt ra a huntereknek, hogy combatba is tudjanak csapdazi :S
A gyakorlat azt mutatja, hogy veled ellentétben a., vagy tankolt eddig és van jó tank gearje és egy jó 2h amit amire a tisztelet jeleként nem dkpzott más (ergo 6.5-7k hp, 5%!!! öt százalék crit, 1000 körüli ap, kb 0% hit) b., van jó dps gearje, amivel a büdös életben nem lesz 6000 unbuffed hp-ja, nem bszeélve LGG és más "tank" kiegészitõk hiányáról. (nekem van 5.5k hp, 1000ap, 24 crit 10hit - ezen lehet még hozni kb 100-150AP-t) és ez alatt a napi 4 napot raidelõ embert értjük, nem azt akin 6/7naxxban campel.
szal a 6k-dd-leverekmindenkitmertprovagyok az eléggé theorycraft.