World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
palánál rep, hoj, bof
hunter vs hunterben az nyer aki többet critel hamarabb.
fire mage ha arcodba blinkel dbvel bwvel fbvel gyoran megbaszhat
warriort ugyanúgy lehet kiteolni kb mint rugót kivéve amikor nem:d ekkor történik az, hogy rádchargeol kapsz egy 1500as pofont, meg beléd rug kettõt és meghalsz
nem duelrõl beszélek az a buziknak van:o
dot lockokat ha meg is ölöd dot megöl.
rugók stun lock alatt elintéznek sokszor
druida macska formban csúnyákat harap a medve stun meg gecire idegesítõ, és néha olyat csap medve, hogy csak nézek.

๏̯͡๏﴿

de minden shadowpriestet 😛

May the force serve you well!

az a legjobb amikor ráadásul duel-es példákat hoznak fel mikor éles pvp szituációhoz köze nincs. pl a harcosnak charge-olnia kell, a rugónak stealth, stb. duelben nem engedik mert felvannak rá készülve.
a válasz kb mint a rampage
Aki itt van a forumon az mindegy milyen kaszttal jatszik, imba es kesz, lever akarkit. Aki meg nincs itt arra ugyanez vonatkozik, csak o noob, akarmilyen kaszttal is jatszik es mindenki leveri. Ez ilyen egyszeru :-) En meg a full resto druidammal is leverik mindenkit, nem hiszitek-e? (en sem)

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

pvp-ben szinte felesleges, impale jobban megéri, pve-ben imba.
lvl70-en még nemtom 😊
Másik kérdés a dw specialization volna. Erõsen javallott dw-hez, esetleg csak nagyduzzogva érdemes?

Pyotr
velem (priest) szemben nincs esélye egyettlen egy AFK-s classnak sem😛

██

Na ahelyett, hogy Háry Jánosként egymásra licitálva méregetnétek össze a farkatokat, inkább segítsetek abban, hogy mennyire használható a dw fury pvpben, vagyis inkább mennyire "felesleges" a rampage?

FCH kari
hy.szeretném kérni tapasztalt rugo segitségét

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

kb 70k honort farmoltam össze úgy, h 1 hunter nem vert el 1v1-ben. namost ez lehet, h faszmák de lehet, h csak azt bizonyítja semmi értelme ilyeneket beirogatni, hogy kinek ki ellen nincs semmi esélye mert "én mindig bealázom, stb stb"

amúgy a bm-es hunter a kedvencem, tenger rage (és enrage) van míg karmolászik az állata és lehet nukeolni 😊
(fury warri)

ja tenyleg mana szivasrol meg tenyleg gaz valami csoda folyan tul is lehet elni a stunokat, akkor meg mar leszivta a mannat.
A hunter a legtaposabb siman tavoltartja a melee classokat, +elfut elolluk, casterekre manna szivas,silence,stun es iszonyatos sebzes.
Nem nagyon ertem hogy melyik lenne a huntert olo class. Pala sem jo mert nem eri utol csak percenkent 1x ha lestunolja, a mannajat is leszivja igy nem tud annyit gyogyitani sem.

eh es most nem tok mind1 hogy ki tamad elobb? ha a pyroblast/fireball nem oli meg egybol akkor ugyan ott vagyunk jonnek a ranged stunok/silence es nem lehet csinalni semmint najo igazad vagy silence allat akar lohetem wandal is. Attol tuti nagyon megilyed es talan elszalad ez egyetlen esely 😛

"Blessing of Might" now also increases ranged attack power." , hunter dps buff

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

BM warrior = BM hunter bocs közbe melózok
zero the hero
azt nemtom h a legtöbb lámae, de én akivel találkozom mageként, annak kb 3 lövés vok, egy serpent egy silence, és egy 2,5k-s aimed... ez a 2,5k ez átlag, t3ban jóval nagyobbakat lõnek,na mondjuk ehhez nem kell nagy skill, volt h egy lövést kaptam és elmentem kapálni az örök vadászmezõkre =/

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

[negativ] Cirek
akkor a 10 szembejövõ hunter közül te vagy az 1 aki meg tud verni így örülsz? <#buck>
amúgy meg én nem duelezek hanem pvpzek ahol néha kialakul 1v1 is, és ezeknek a túlnyomó többségét hozom hunter ellen. ettõl függetlenül elhiszem hogy neked nem gond a warrior hunterrel, mert nekem sem az hunterrel <#idiota>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

BEAST
van egy jol modszer az ilyen karakterek ellen 😄 ... official forumra fel , siras on , kb fel ev es nerfelik neked oket ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
na és mit csináltok a bubladinnal amelyik reppel elkap aztán stun alatt elver?;o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sephi
Lehet tudni egy mai KB-et a szerve indulassal kapcs?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

biztos mind über pvp tapasztalatokkal rendelkeztek, úgyhogy elnézést az eltérõ véleményemért, de BM warrior jelenlegi talentek mellett a healelõs pala és sámán ellen kap ki a többi kasztot bármilyen specializációval meg tudja verni elég könnyen. A marksman hunter jó clothosok ellen 1v1 ben, de más kasztok ellen csak csapatban tud érvényesülni. Még egy apró hozzáfüznivaló a warrior duelhez, lerakom a kitalentelt frost trapet, benyomom a berserket, és 18 másodpercig azt csinálok a warrival amitt akarok, amig õ vagy egyhelyben áll vagy próbál totyogni utánnam. 18 sec alatt aki nem öli meg az ellenfelet az ássa el magát...
picket
Ja értem, nyakára ugrott a hunter, és most semmit nem tud tenni. Rugóért most nem akarsz még sírni? Vagy bárki másért, aki meg tud akadályozni a varázslásban? Töröljék a taurent, mert imba aoe stun? Vagy a blizz rinya fórumra raktak egy redierct-et ide? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

capaszabi
hát tényleg kellemetlen hogy vizet/kaját se konzsúrolhatsz közben :/

capaszabi
"most vagy ennyi béna hunter van, vagy nem tudom"

igy igaz. a huntik tulnyomo többsége faszláma.

zero the hero
persze, fütyörészni lehet...

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

lol concussive shoot,scatter shoot, silencig shoot alatt vagy trapben csinaljon valamit a magus addig?

picket
Olvad az az arcane shot, már csak 1,5k, nem 2 mint a sírás elején <#idiota>. Amúgy meg gondolom eközben a mage semmit nem csinál, mert kivárásra játszik <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[negativ] Cirek
szerintem, meg nem mond nagyot mert én is warriorral a huntereket szeretem a legjobban. a BMesek viszonylag nehezek de azokat is általában verem. eddig ami a legizgibb volt és kb 50hp-n éltem túl az egy t3-as hunter volt.
a vicc az egészben hogy van egy t2es hunterem is és nem értem hogy tudom megverni warrival a huntereket, mert elképesztõen imba amit egy hunter tud... most vagy ennyi béna hunter van, vagy nem tudom, de 10bõl 9szer nyerek warrival.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

picket
Áh, kiabálni, general csatit spamelni nem szoktam (fent sem vagyok rajta), meg elvbõl nem szólok Cséplõfurkó meg Dotolospicsa nevû karakterekhez. Nem kell félni tehát, hogy megtalállak <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"Igaz most 1v1 talenten vagyok BM" - megjött a reggelim <#finom>
"Nem csak azért mert jól játszom hanem mert..." szerény vagyok, és szép, és... <#idiota>
"HA a hunter nem lámázik nagyot össze vissza veri a warriort." - "Megszoktuk hogy nagyot mondasz, de ez azért erõs volt 😊" 😊 Amúgy minden kasztról ezt állítod ha jól emlékszem. Jól emlékszem? <#wave>

&#3237;_&#3237;

hat nem tudom, magnek a 3,5khpjet par masodperc alatt leszedi a hunter,1,5k arcain shoot, multi shoot, meg egy atuto shoot es mar halott is a mage.
concussive shoot,scatter shoot, silencig shoot boven eleg idot ad a magus megolesere. De scatter shoot allat meg siman be lehet trapelnei a meget es nyomni ra egy aimed shoot ot. Nagyon nagy szuksege volt ra a huntereknek, hogy combatba is tudjanak csapdazi :S

capaszabi
sztem crassus kihagyta (nem véletlenül) mindig is, hogy mennyi a felhasznált poti/nap rátája...

capaszabi
szerencsére MINDEN warrior rendelkezik full tank és full dd gearrel egyaránt, hiszen MINDENKI lootkurva.

A gyakorlat azt mutatja, hogy veled ellentétben a., vagy tankolt eddig és van jó tank gearje és egy jó 2h amit amire a tisztelet jeleként nem dkpzott más (ergo 6.5-7k hp, 5%!!! öt százalék crit, 1000 körüli ap, kb 0% hit) b., van jó dps gearje, amivel a büdös életben nem lesz 6000 unbuffed hp-ja, nem bszeélve LGG és más "tank" kiegészitõk hiányáról. (nekem van 5.5k hp, 1000ap, 24 crit 10hit - ezen lehet még hozni kb 100-150AP-t) és ez alatt a napi 4 napot raidelõ embert értjük, nem azt akin 6/7naxxban campel.

szal a 6k-dd-leverekmindenkitmertprovagyok az eléggé theorycraft.

MrStokes
Sztem inkabb csak tudni szeretne, arra az estre, ha netan az altalad latogatott szerverre tevedne, hogy kit kell alapbol ignore-ra tennie. NC.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Crassus ugyanmár...
Hunter nem okoz gondot 😊
Hát nekem meg egy warrior. Igaz most 1v1 talenten vagyok BM, de warrrinak a leghalványabb esélye sincs. Semilyen gearban, semilyen skillel. Nem csak azért mert jól játszom hanem mert ezt teszik lehetõvé a tálentek és a skillek. HA a hunter nem lámázik nagyot össze vissza veri a warriort.
Megszoktuk hogy nagyot mondasz, de ez azért erõs volt 😊
capaszabi
hát igen. a rage-et megkaptam charge-ból, de a stun már nem jelent meg rajta...

picket
Gyõzedelmes csatáimról screenshotokat szeretnétek? Crassus-ból szerintem egy is elég.
(Amúgy nem is játszom a wow-al <#idiota> <#crazya>)

A peccsnótszra meg csak annyit (mindenkinek), hogy nerf plz! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Friczy
Még mindíg nem tudjuk a karineved.

keep walking... www.artum-inferniti.net

Hatt
Egyetértek veled, így kell ezt. Elkeserítõ volt nálunk hogy nem volt raid a patch óta. Mindenki PVP mint állat.

Elastic An-usZ Boys

picket
"6079 unbuffed HP" - hiányolni fogjuk a screenshotokat a 4200 hp-s papír Crassusról <#rinya>

"Osszesegeben nagy HP poolra kell menni viszonylag magas krit/hit % es AP osszehangolasaval." - Nem mondod?! Sok HP kell, kritikus, meg nagyot üss. Ennyit még egy mage is tud <#idiota>

"Rugok+warriorok/foleg fury-s/+hunterek +DW saman+paladin+druidak Fearl is ezeket meg duelben is/ami ugye a legszoposabb warriornak/ 10 bol 9x lazan verem.LOkkokat is jo esellyel tudom olni" - noobok még mindig egyedül játszanak, 1v1-rõl regélnek, és duelben elért dicsõ gyõzelmekrõl mesélnek a cimboráiknak, vagy ami még rosszabb: nekünk <#idiota> Bár megjegyzem, hogy én meg kettesével ölöm a bm huntereket, pedig õk a legnehezebbek, és nem overpowered a kasztom, csak pro vagyok! Sõt, megoldom 4 gomnyomással! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

McHaals
na 220 megás peccs letöltés indul...

MadWolf#11626

[HUN]Crassus
weapon mastery óta NEM disarmolnak.....kombat rugók szarrá szopattak a disarm-al anno😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fenrir
Ez mind szép csak akkor van gáz ha disarmolnak 😊

Én pl rendszeresen csinálom duelekben és bg-ken, imádja az ellenséges armsos harcos (vagy 2 kezes fury).

A halál csupán a kezdet...

Botond
[HUN]Crassus
hmmm az #98562 meg hogy?😛😊

[HUN]Crassus
Battlegroup 1-ben varom nagy szeretettel a ketelkedoket!😄

[HUN]Crassus
Battlegroup 1-ben varom a ketelkedoket!😄

[HUN]Crassus
Foleg a rugok szoktak megrokonyodni mikor duel utan megkerdezik mennyi HP-m van.....

[HUN]Crassus
A legutobbi talentezes ota en is mashogy rendeztem at a ruhataramat ami jobban kedvez a 2nd windnek hiszen jelen pillanatban ez a legnagyobb adu asza a pvp-s warriornak.6079 unbuffed HP melett 24%-os kritet es 5% chance to hit-et 1200-as AP-t pakoltam ossze.Ehhez jon majndem 6000-es AC.Egyetlen stun es maris 670 hp-t gyogyulok tehat 6800 at kell leszedni es meg egy nagyon fontos targy van a tarsolyban a life giving gem ami szinten nagyon megneheziti az ellenfel munkajat hiszen meg ha csak az alap HP-t nezzuk ez is egy 1000-res a Hp poolhoz 20 secre ami hosszu ido am 1v1 nel es ha erre a 7k-ra kapom a stunt mar majd 8k-hp nal jarok.
Rugok+warriorok/foleg fury-s/+hunterek +DW saman+paladin+druidak Fearl is ezeket meg duelben is/ami ugye a legszoposabb warriornak/ 10 bol 9x lazan verem.LOkkokat is jo esellyel tudom olni igaz ha BG-ben van a csata a dotok miatt szinte 100%,hogy en is dolok kombat utan😛😊
Mageket duelben nehez verni foleg,hogy a legtobb nem enged chargeolni😛 Ami egy mage ellen MUST HAVE😊
VaLamint a 3. legkemenyebb ellenfel a shokk spemmer elemntal saman.
Osszesegeben nagy HP poolra kell menni viszonylag magas krit/hit % es AP osszehangolasaval.

[HUN]Crassus
"warrior biztos nem" ezt erosen cafolnam....sem BG-n sem duelben nem okoz gondot egy hunter😛
Es a clothosokat sem irnam le, igaz naluk nagy kerdes az,hogy pl BG-n a hunti kezd 41 yardrol egy aimeddel veluk szemben avagy forditva miszerint egy pyrot kap a hunti az arcaba elsonek....
Ha teszem azt egy mage ul mondjuk AB-n az egyik zaszlonal es egy hunti jon eltekerni akkor sok mulik a mage ugyessegen.Mivel ilyen esetben a hunternek a helyzeti elonye sokkal nagyobb egy mage-el szemben.
A rugoknak viszont valoban nehez falat egy hunter kiiktatasa.