World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hunter vs hunterben az nyer aki többet critel hamarabb.
fire mage ha arcodba blinkel dbvel bwvel fbvel gyoran megbaszhat
warriort ugyanúgy lehet kiteolni kb mint rugót kivéve amikor nem:d ekkor történik az, hogy rádchargeol kapsz egy 1500as pofont, meg beléd rug kettõt és meghalsz
nem duelrõl beszélek az a buziknak van:o
dot lockokat ha meg is ölöd dot megöl.
rugók stun lock alatt elintéznek sokszor
druida macska formban csúnyákat harap a medve stun meg gecire idegesítõ, és néha olyat csap medve, hogy csak nézek.
๏̯͡๏﴿
May the force serve you well!
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
lvl70-en még nemtom 😊
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
amúgy a bm-es hunter a kedvencem, tenger rage (és enrage) van míg karmolászik az állata és lehet nukeolni 😊
(fury warri)
A hunter a legtaposabb siman tavoltartja a melee classokat, +elfut elolluk, casterekre manna szivas,silence,stun es iszonyatos sebzes.
Nem nagyon ertem hogy melyik lenne a huntert olo class. Pala sem jo mert nem eri utol csak percenkent 1x ha lestunolja, a mannajat is leszivja igy nem tud annyit gyogyitani sem.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
amúgy meg én nem duelezek hanem pvpzek ahol néha kialakul 1v1 is, és ezeknek a túlnyomó többségét hozom hunter ellen. ettõl függetlenül elhiszem hogy neked nem gond a warrior hunterrel, mert nekem sem az hunterrel <#idiota>#idiota>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
igy igaz. a huntik tulnyomo többsége faszláma.
ಥ_ಥ
a vicc az egészben hogy van egy t2es hunterem is és nem értem hogy tudom megverni warrival a huntereket, mert elképesztõen imba amit egy hunter tud... most vagy ennyi béna hunter van, vagy nem tudom, de 10bõl 9szer nyerek warrival.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ಥ_ಥ
"Nem csak azért mert jól játszom hanem mert..." szerény vagyok, és szép, és... <#idiota>#idiota>
"HA a hunter nem lámázik nagyot össze vissza veri a warriort." - "Megszoktuk hogy nagyot mondasz, de ez azért erõs volt 😊" 😊 Amúgy minden kasztról ezt állítod ha jól emlékszem. Jól emlékszem? <#wave>#wave>
ಥ_ಥ
concussive shoot,scatter shoot, silencig shoot boven eleg idot ad a magus megolesere. De scatter shoot allat meg siman be lehet trapelnei a meget es nyomni ra egy aimed shoot ot. Nagyon nagy szuksege volt ra a huntereknek, hogy combatba is tudjanak csapdazi :S
A gyakorlat azt mutatja, hogy veled ellentétben a., vagy tankolt eddig és van jó tank gearje és egy jó 2h amit amire a tisztelet jeleként nem dkpzott más (ergo 6.5-7k hp, 5%!!! öt százalék crit, 1000 körüli ap, kb 0% hit) b., van jó dps gearje, amivel a büdös életben nem lesz 6000 unbuffed hp-ja, nem bszeélve LGG és más "tank" kiegészitõk hiányáról. (nekem van 5.5k hp, 1000ap, 24 crit 10hit - ezen lehet még hozni kb 100-150AP-t) és ez alatt a napi 4 napot raidelõ embert értjük, nem azt akin 6/7naxxban campel.
szal a 6k-dd-leverekmindenkitmertprovagyok az eléggé theorycraft.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hunter nem okoz gondot 😊
Hát nekem meg egy warrior. Igaz most 1v1 talenten vagyok BM, de warrrinak a leghalványabb esélye sincs. Semilyen gearban, semilyen skillel. Nem csak azért mert jól játszom hanem mert ezt teszik lehetõvé a tálentek és a skillek. HA a hunter nem lámázik nagyot össze vissza veri a warriort.
Megszoktuk hogy nagyot mondasz, de ez azért erõs volt 😊
(Amúgy nem is játszom a wow-al <#idiota>#idiota> <#crazya>#crazya>)
A peccsnótszra meg csak annyit (mindenkinek), hogy nerf plz! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Elastic An-usZ Boys
"Osszesegeben nagy HP poolra kell menni viszonylag magas krit/hit % es AP osszehangolasaval." - Nem mondod?! Sok HP kell, kritikus, meg nagyot üss. Ennyit még egy mage is tud <#idiota>#idiota>
"Rugok+warriorok/foleg fury-s/+hunterek +DW saman+paladin+druidak Fearl is ezeket meg duelben is/ami ugye a legszoposabb warriornak/ 10 bol 9x lazan verem.LOkkokat is jo esellyel tudom olni" - noobok még mindig egyedül játszanak, 1v1-rõl regélnek, és duelben elért dicsõ gyõzelmekrõl mesélnek a cimboráiknak, vagy ami még rosszabb: nekünk <#idiota>#idiota> Bár megjegyzem, hogy én meg kettesével ölöm a bm huntereket, pedig õk a legnehezebbek, és nem overpowered a kasztom, csak pro vagyok! Sõt, megoldom 4 gomnyomással! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én pl rendszeresen csinálom duelekben és bg-ken, imádja az ellenséges armsos harcos (vagy 2 kezes fury).
A halál csupán a kezdet...
Rugok+warriorok/foleg fury-s/+hunterek +DW saman+paladin+druidak Fearl is ezeket meg duelben is/ami ugye a legszoposabb warriornak/ 10 bol 9x lazan verem.LOkkokat is jo esellyel tudom olni igaz ha BG-ben van a csata a dotok miatt szinte 100%,hogy en is dolok kombat utan😛😊
Mageket duelben nehez verni foleg,hogy a legtobb nem enged chargeolni😛 Ami egy mage ellen MUST HAVE😊
VaLamint a 3. legkemenyebb ellenfel a shokk spemmer elemntal saman.
Osszesegeben nagy HP poolra kell menni viszonylag magas krit/hit % es AP osszehangolasaval.
Es a clothosokat sem irnam le, igaz naluk nagy kerdes az,hogy pl BG-n a hunti kezd 41 yardrol egy aimeddel veluk szemben avagy forditva miszerint egy pyrot kap a hunti az arcaba elsonek....
Ha teszem azt egy mage ul mondjuk AB-n az egyik zaszlonal es egy hunti jon eltekerni akkor sok mulik a mage ugyessegen.Mivel ilyen esetben a hunternek a helyzeti elonye sokkal nagyobb egy mage-el szemben.
A rugoknak viszont valoban nehez falat egy hunter kiiktatasa.