World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt
belépek, kiválasztom a karim, belép a világba. eddig stimm. de nem látom a karim. megnyomom a C-t, nincs semmilyen fegyvere, páncélja, és ugye ott sem látom. nincs talent se. és mindenem az inventoryban egy szép nagy piros kérdõjel.
any idea?
"nyuszi vagy mekfláj!😄" - Ha láttad azt a bizonyos filmet, akkor a mondat mögött rejtõzõ mély filozófiai gondolatból is megragadhatott volna valami. Vagy jobb lenne, ha leöntenélek kólával?! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Picket pucájában hónapok óta egyszer sem volt elég vér,hogy egyszer összehozzunk egy kis fun duel-t/de legalább,hogy felfedje WOW-os önmagát,hogy kicsit jobban megkukkanthassam akció közben/ legnagyobb sajnálatomra😞
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ja meg teszteld Aquamark3on...én pl azon szoktam mindig ha látom hogy akad vagy hasonló szituk vannak. Probálgass más driverokat esetleg
meg nekem olyan is volt hogy vinyot "rosszul ismerte fel alaplap" pio-ba vagy udm-a elvolt állitva...nézd meg állitsd át, esetleg alaplapi driver stb
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I LOVE DEEP
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a kiejtése ugyanaz nem? meg a jelentése is
██
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahogy néztem a lockból kicsit visszavettek a druid erõsödött a többi nem releváns szinte vagy legalábbis számomra nem😊
A hunteres kis eszmefuttatás érdekes de ahogy elhangzott ha a közelében tudsz maradni akkor nagyon sok dolog nincs vele.
hmm melyiknek is? en most neztem es nem igazan vettem eszere
May the force serve you well!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I LOVE DEEP
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."