World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudtok semmit mondani a problémámra? mer ugye játszanék... gmre meg aztán lehet várni <#nemtudom>

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

boccs már lázom hogy válasz volt.<#szomoru1>

[HUN]Crassus
jáj

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Syron
õ a nemtom.hu-s gép? <#idiota>

mer ha igen akkor gratulálok, ügyes vagy. csak lóf*szt se segítettél ezzel...

ezt most nekem mondtad?!

[HUN]Crassus
te nem is vagy ember baszod......

sziasztok. ma ugye megérkezett egy új patch. azóta vagyok ideges 😄
belépek, kiválasztom a karim, belép a világba. eddig stimm. de nem látom a karim. megnyomom a C-t, nincs semmilyen fegyvere, páncélja, és ugye ott sem látom. nincs talent se. és mindenem az inventoryban egy szép nagy piros kérdõjel.

any idea?

picket
"egyszer összehozzunk egy kis fun duel-t" - Nem szoktam duelezni. Semmit nem mond el, csak azt, hogy aki gyakorloja, annak jól megy, meg hogy Pistike milyen cuccokat szedett össze, és lám azzal lever még engem is. A játék egyfajta idõpocsékolás, de a duel benne a leghaszontalanabb <#unalmas>

"nyuszi vagy mekfláj!😄" - Ha láttad azt a bizonyos filmet, akkor a mondat mögött rejtõzõ mély filozófiai gondolatból is megragadhatott volna valami. Vagy jobb lenne, ha leöntenélek kólával?! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Khaos modot uj patchez honnan tudom leszedni? oldalukon nemtalalom
[HUN]Crassus
nyuszi vagy mekfláj!😄

[HUN]Crassus
Igazán sajnálom,hogy más szerveren játszol pedig az ügyes ,jólképzett playerek ellen mindig jobban szerettem játszani.Egy-egy ilyen reply nagyon felszokta kelteni az érdeklõdésem.....
Picket pucájában hónapok óta egyszer sem volt elég vér,hogy egyszer összehozzunk egy kis fun duel-t/de legalább,hogy felfedje WOW-os önmagát,hogy kicsit jobban megkukkanthassam akció közben/ legnagyobb sajnálatomra😞

picket
"miért nem állja meg,hogy nem ugat bele olyan dolgokba amihez lövése sincs..." - nem tudom, és te? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
Hát igen marad a srác "elméleti okos" sosem udjuk már meg ki volt az a csodálatos karaktere....csak ha nem játszik már a wow-al akkor miért nem állja meg,hogy nem ugat bele olyan dolgokba amihez lövése sincs...

capaszabi
persze be volt

raziel.
menyi memoriád van?

ja meg teszteld Aquamark3on...én pl azon szoktam mindig ha látom hogy akad vagy hasonló szituk vannak. Probálgass más driverokat esetleg

meg nekem olyan is volt hogy vinyot "rosszul ismerte fel alaplap" pio-ba vagy udm-a elvolt állitva...nézd meg állitsd át, esetleg alaplapi driver stb

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

jah máskor bejelenthetnék elõrre a retalentet mert nem egészen 1 hete költöttem rá 10g-t és most meg megtehetem ingyééé
háth nekem inkább login-nél zavaró BG-n abszolut nem pedig nekem csak 9600 pro-m van. Viszont nem tudom miért de mostanában jobban megy mint régen ugyanazokal a beállításokkal...
Guest
9600XT-m van de csak annyit vettem észre, hogy 2.0.1 óta úgy általában véve lassabban fut a game. Hogy zónázáskor eleinte csak a karakterek árnyékát látom az eddig is így volt.
Az ATI videókártyákkal játszóktól kérdeném hogy csak nálam lett egyre rosszabb a késõn kirajzolódás vagy általános? Fél perc mig nem pöttyöket látok hanme ki is rajzolódnak a karakterek nagyon gáz pláne ha új tartományba vagy teszema zt valamelyik bg-ra hív be különösen zavaró wsg-n.A tavaly decemberi driver vant fent eddig is csinállta de ennyire nem volt vészes.A kártya kicsit elavult már még elsõ szériás 9800xt.
Friczy
Én rugóval hozom ugyanezt.. 😄

keep walking... www.artum-inferniti.net

MrStokes
En is hasonlokeppen erzek a DW fury warimmal kapcsolatban mostanaban...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
/confused <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

MrStokes
Azzal kb semmit. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

sharamboy18
azaz igazság hogy már 1 éve játszom vele és nem a tudja a tök... milyen turista csoportal jöttem....csak nem vágtam hogy mivan...amúgy akkor már nem volt karbantartás

I LOVE DEEP

MrStokes
Nem is rolam volt szo. Mondom NC.

Lynx_TWL
tanully meg hejesen írni ennyi.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SinClaiR
így is van, köss bele abba, aki a helyes nyelvtanra tanít 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Syron
orkban nincs is "jé" betû 😛

Sztem csak dísznek van kétfajta. Tök szemétség, hogy összezavarják szerencsétlen gyerekeket ezzel a sok tudománnyal, mikor annyi sok dolguk van, hogy majd meg szakadnak....<#wilting><#banplz>
PiszkosFred
Az ork nyelvtanban...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
No igen, de melyik ragban ban "ly"? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Pyotr
hát igen a legnagyobb baromság h most milyen "j"vel irunk:/
a kiejtése ugyanaz nem? meg a jelentése is

&#9608;&#9608;

Syron
nehéz szó.. 😛

kapujánál<#sir>

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

PiszkosFred
Valoszinuleg a karacsonyi turistacsoporttal erkeztel te is. Ezert kerlek, hogy elkerulendo a felesleges idegeskedest, jegyezd meg egyszer s mindenkorra, hogy midnen SZERDAN karbantartas van. Ha pedig nagyobb peccs erkezik, mint most is, akkor a karbantartas TOVABB TART. De hogy ez ne erjen meglepeteskent, a Blizzard kb egy nappal korabban JELZI a nepnek, hogy mikorra varhatoak a serverek. A csavar az, hogy ezt nem kell keszpenznek venni, erre nyugodtan raszamlhatsz meg 1-2 oracskat. Ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pyotr
Highlord Kruul Orgi kapulyánál nullázza a tagokat😄DDDD

&#9608;&#9608;

Kiváncsi leszek hogy mennyire változik az aura kezelés most a patch után ha indul a szarver de egyenlõre offlány ahogy elég sok szarver az.
Ahogy néztem a lockból kicsit visszavettek a druid erõsödött a többi nem releváns szinte vagy legalábbis számomra nem😊

A hunteres kis eszmefuttatás érdekes de ahogy elhangzott ha a közelében tudsz maradni akkor nagyon sok dolog nincs vele.
- Reduced the cost of some battleground rewards.
hmm melyiknek is? en most neztem es nem igazan vettem eszere

May the force serve you well!

picket
Ahogy én sem. <#fejvakaras>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Varjal azt nem mondtam hogy rugo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Egy fél vödör ajzószer, 2 centisre tágult pupillák, 50% feletti adrenalinszint. Néha enyhe izomrángások, arc a monitortól 2 centire. Biztos nyer, csak jól szórakozik-e közben. Inkább az autoshotafk <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
És mindez azért van, mert noob vagy. Nem értik meg, hogy egyszer nyersz, egyszer veszítesz. Néha tehetsz ellene, de nem jött össze, néha meg nem. De a lényeg, hogy noob vagy <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Sephi
Ja ja az is meglehet!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

capaszabi
dw fury pvpben annyira jó, hogy én eddig az voltam, most inkább áttalenteltem protra. asszem ez elég kimeritö válasz...

Syron
hát mert még nincs online szerver talán..

FCH kari
nekem is detto

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

sharamboy18
miért van hogy nekem nem hozza be a karakter listát?pathelt 1-et és utána ha belépek azt írja hogy retrieving character list...és nem történik semmi

I LOVE DEEP

BEAST
hax <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Van a Ciderx ismerosom. Full T2 es van par T3 set iteme... ugy veri le a nepet hogy meg sem birjak erinteni... na azt hogy csinalja?