World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
A token meg most 47k gold körül volt.
Majd ha pár hónapod / éved benne van akkor tudsz ilyen kijelentéseket megtenni, az is max részben igaz.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Délutánban már lekéstem mindenről.
Éjszakában meg mennem kell mire akármi elkezdődik.
Marad a hétvége de az meg másra is kell... ezért hagytam abba legutóbb<#zavart1>#zavart1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most megjött a kedvem játszani <#wilting>#wilting>
Csak nem lenne értelme <#falbav>#falbav>
Van itt valaki aki 3 műszakos meló mellet játszik?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.07. 21:49:07
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na jo, talan pet battlevel el lehet szorakozni, de gondolom arra meg jon a "nothxpokemonbaibai" valasz, szal nem is mondom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(B*zdki!... kicseszett!... marketing!...) Ezért csesződik el minden ami sokáig tart. Könnyíteni kell és egyszerűsíteni hogy bármelyik hülye elboldoguljon vele.
A "forever alone" játékos.... *def.*:Végigquestel amit talál majd nyom 20 dungeonfindert vagy 30 bg-t és nem játszik tovább, mert nem találta meg a közösségét mert a játék már lassan kinyalja a segged más segítsége nélkül. (szerintem)
Azon meg inkább ne vitázzunk melyik a rosszabb... hogyha nem segít a játék és nem találsz senkit, vagy hogy kinyalja a segged a játék és ismerkedned sem kell. Ja csak az utóbbinál, ha eljut odáig az illető ahol már kellene segítség megunja mert mindenki magával van elfoglalva.
((((((MAGÁNVÉLEMÉNY)))))))
Ha nem "szarkazmus" volt akkor el se olvasd!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.07. 16:14:42
most már csak keresnem kell egy jó fej emberkét aki 1 hónapra kölcsön ad 25k goldot 😊 kiskarival be tudok lépni szerencsére.
Havidíjas a játék.... "Dat logic"
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.07. 15:06:01
Dat logic!
DE, ami az eloadast illeti, hat... ha valakinek nincs kepessege/stilusa/tehetsege ahhoz, hogy eloadast tartson, akkor az baszdmeg NE TARTSON! Biztos, hogy nagy szakik az emberek, de egy oran keresztul hallgatni ezt a lelektelen eloadasmodot, egyszeruen bortalmas elmeny. Sok nyomorult eloadast vegigultem mar az eletemben nagyon sok temakorben, de ennel rosszabbat keveset lattam...
Nemhogy minden kasztnak, minden specnek egyedi content? Na ez már valami.
Színes-szagos "akció" mmo, mondhatnám, hogy a mai generációnak ez kell, de sajnos már én sem tudnék annyit grindelni, mint annak idején.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát én max csak akkor térek vissza, ha a warlock újra játszható lesz kardal. <#banplz>#banplz>
Tehát soha 😛
Mi lesz benne? Néhány quest meg dungeon? Legalább teljes árat kérnek majd érte?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.06. 21:45:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ragna pedig bukott mert napokig senki sem irt a topikba, tehat olyan szerora mentem ami tele van, es aranyosan vannak allisok es bordasok is.
tehat az instazason a kuldizesen es craftolason kivul nincs mas tennivalo? hordaskent jo erzes duskwoodban az allisokat pufolni mondjuk de azt hamar megunom xd