World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy abban tudtok segíteni, hogy hol tudom módosítani a realmlistet? és hogy hol találom?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

most szomorú vagyok 😞 2 hónapot nem akartam előfizetni mert kitudja megint mikor unom meg... csak jó lett volna megint kicsit szaladgálni

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Fizess elő. Ne azért játsz, hogy játszhass 😊
A token meg most 47k gold körül volt.
devlking
Sehogy, mert ilyenkor trial accal nem lehet tradelni, se mailt felvenni, de még csak whispelni se senkinek.
Az esetleges vitákat elkerülve inkább valaki azt legyen szíves megmondani, hogy tudok előfizetni egy hónapot goldal, hogy jelenleg csak kiskarival tudok belépni? ja és valahogy kérni kb 25k goldot persze visszaadnám 😊

Mr_no_NaMe
Aha. Te amúgy ilyen kurvajófej emberke vagy igaz?
jazzy
Jólvan azért ez a másik véglet, játszottál vele 2 hetet attól még nem szartad a spanyolviaszt 😊
Majd ha pár hónapod / éved benne van akkor tudsz ilyen kijelentéseket megtenni, az is max részben igaz.

Mr_no_NaMe
Én egésznapos meg egészéjszakás szoktam lenni. Ha otthon vagyok van asszony akivel foglalkozni kéne, meg van házimunka mert ő sincs otthon minding, megaztán a jövőre is kéne gondolni tanulás vagy pénzkereseti gondolkodást tekintve. Ezt a játékot ahogy nézem napi 12 óra kő kemény játékban lehet csak faszán művelni ha pvpbe akar vki sikeres lenni. Az ilyen komoly guild szerű kötődéseket nem is értettem soha. Mintha fizetnének azért, hogy valaki a gép előtt szopjon 12 órát...közben ő fizet hogy játszhasson...ez az igazi üzlet Blizzard :/ Na megyek megcsinálgatom még a 2-3 questemet és odabújok a nőm mellé...picsába xD
jazzy
3 műszakozok 2 éve, guildezni kb esélyed sincs.
Sajnos így is nagyon nehéz, saját bőrömön tapasztalom.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Ezért nincs guildem, mert mindenhova heti x raidet és raid szintű geart kérnek. Nekem egyik sincs. Egyedül pedig rossz játszani. Most keresek egy guildet, ahova esetleg befogadnak, akár transzferelnék is, de nem egyszerű.

Panzeradler
Flexibilis raidek miatt már szerintem tudsz keresni rugalmasabb guildet, akkor nem olyan para szerintem.
LeWyTy
Utállom, mer délelőttös ként még lehet progresselni.
Délutánban már lekéstem mindenről.
Éjszakában meg mennem kell mire akármi elkezdődik.
Marad a hétvége de az meg másra is kell... ezért hagytam abba legutóbb<#zavart1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én folyamatos műszakban ( 6+2 ) dolgozom.

LeWyTy
πcsába
Most megjött a kedvem játszani <#wilting>
Csak nem lenne értelme <#falbav>
Van itt valaki aki 3 műszakos meló mellet játszik?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.07. 21:49:07

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mr_no_NaMe
Igazából teljesen egyedül csinálok mindent. Senkivel nem beszélgetek ingame, benyomok valami 2-3 órás zene összeállítást és ennyi. AHzok, most megint kerestem 300 aranyat. Konkrétan csak elbaszom az időt de elvagyok vele. Igazából lehet végignyomom ezt a pár küldit, felhúzom magam 90re és megyek gankelni, annak legalább van értelme és vicces is 😄 De amúgy komolyan az AH-t élvezem a legjobban.
PiszkosFred
Csakhogy rossz idoben es rossz helyen vagy, egy, masfel eves lemaradasban koveted a jelenegi jatekosokat, ugy aztan persze, hogy nem szorakoztato 😊 Ez most olyan szamodra, mint nyaron vegigjarni a fesztivalokat, de mindenhova csak egy het kesessel erkezel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mr_no_NaMe
Bár őszintén szólva jó játék ez, ha az ember konkrétan semmit nem vár tőle csak 1-2 óra limonádé kikapcsolódást...csak az a baj, hogy a világ elsőszámú mmorpgjtől azért elvárunk dolgokat...amúgy tökre elvagyok vele, csak sokkal többre számítottam és csalódott vagyok 😞
PiszkosFred
Ezert idopocsekolas barki szamara, aki most kezdi es nincs meg a WoD. Azok a koztes tartalmak, amikkel most jatszol, azok voltak az aranykor legjobb pillanatai, de manapsag mar csak egy kihalt terulet, "egy szukseges rossz" a jatekban, amelyre senki sem kivancsi es amelyen mindenki gyorsan tul akar lenni. Ha pedig neadj'sten erdekli, akkor rendszerint valami speci skin utan kajtat, ami miatt megint nincs rad szuksege.

Na jo, talan pet battlevel el lehet szorakozni, de gondolom arra meg jon a "nothxpokemonbaibai" valasz, szal nem is mondom.

Mr_no_NaMe
A pvp is elég szánalamas amúgy, mindenki heirloomba tolja vagy pvp gearba. Honnan szüljek én ki ezer pvp pontokat ha senkit nem birok megölni? Honnan szüljek én ki tízezer aranyakat a gearre?
Mr_no_NaMe
Érdekes. Pedig talán 4 kiegészítő van fenn az alapjáték mellett és csak e a draenor nincs meg...akkor ezekben csak textúrák vannak meg sárga felkiáltójelek? omfgwtfhax...
PiszkosFred
Szamodra a kieg nelkul nem nagyon van (ertsd: idopocseklas az egesz). Par regi szolozhato raid transmog miatt, esetleg pvp, ahol elkenik a szadat a twinkek, rakas quest, rakas zona (amelyekbol nagyjabol mindenki csak az elsot csinalja es megy is tovabb a kovetkezo kiegre), dungeon runok, amelyek 5 perc alatt takarithato, es.... es ennyi.

Mr_no_NaMe
Annyit fűznék ehhez hozzá ezekhez a "falon átlátva ellenségeket láthat meg" és "magasabbra ugorhat" és "szarvak, tetkót szárnyak amik nem kötelezők", hogy konkrétan most mindenki megcsinálja a saját illidanját és ennyi? Még mindig lvl 60 vagyok, semmi gearem, vendor nincs amiből vehetnék de már farmoltam 1,5k goldot legalább a semmiből. Egyáltalán micsodát adnak ezek a kiegészítők? Outlandon csinálom az egyik unalmasabb küldetést a másik után és ennyi. Van ebben a játékban a Warlords of Draenort leszámítva (mer az nincs meg) content a küldizésen kívül? De most komolyan.
LeWyTy
Ha ez "szarkazmus" volt abban az esetben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor vedd magadra ha úgy érzed -.-
(B*zdki!... kicseszett!... marketing!...) Ezért csesződik el minden ami sokáig tart. Könnyíteni kell és egyszerűsíteni hogy bármelyik hülye elboldoguljon vele.
A "forever alone" játékos.... *def.*:Végigquestel amit talál majd nyom 20 dungeonfindert vagy 30 bg-t és nem játszik tovább, mert nem találta meg a közösségét mert a játék már lassan kinyalja a segged más segítsége nélkül. (szerintem)
Azon meg inkább ne vitázzunk melyik a rosszabb... hogyha nem segít a játék és nem találsz senkit, vagy hogy kinyalja a segged a játék és ismerkedned sem kell. Ja csak az utóbbinál, ha eljut odáig az illető ahol már kellene segítség megunja mert mindenki magával van elfoglalva.
((((((MAGÁNVÉLEMÉNY)))))))

Ha nem "szarkazmus" volt akkor el se olvasd!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.07. 16:14:42

Hja, igaz. Én se fogok előfizetni akármennyire is tetszik, mert nem akarom, hogy az sg-n le forever alone-ozzanak 😞
Február óta nem fizettem a wowot, most, hogy működik ez a tokenes fizetés? bejelentkezek megkérdi mivel akarok fizetni, kártyával vagy goldal, de csa 23-24k gold van az egyik karinál. A Goldnak egy karakternél kell lenni vagy ha 3 karinál van összesen annyi azt is le tudja vonni?
most már csak keresnem kell egy jó fej emberkét aki 1 hónapra kölcsön ad 25k goldot 😊 kiskarival be tudok lépni szerencsére.

LeWyTy
Mindig is az volt nem? Ha több az újrajátszhatóság... tovább játszanak mielőtt megunják... itt a forever alone játékosoknak a több "story"... nem véletlenül jött létre a dungeon meg a raid finder sem.... hátha még eljátszanak vele kicsit.
Havidíjas a játék.... "Dat logic"
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.07. 15:06:01

Most már az is "lehúzás" ha több a content, mert többet akarsz vele játszani?
Dat logic!
LeWyTy
Minden specnek? Hehehahaha... nyomd végig mindet hülye... így talán 1 hónappal többet fizetsz xD

PiszkosFred
Vegigneztem a kozvetitest... Most hagyjuk a kontentet, ugyis megveszi mindenki, egy honapig jatszik vele, a tobbit meg kifizeti aranybol, es kesz - ennyit meger.
DE, ami az eloadast illeti, hat... ha valakinek nincs kepessege/stilusa/tehetsege ahhoz, hogy eloadast tartson, akkor az baszdmeg NE TARTSON! Biztos, hogy nagy szakik az emberek, de egy oran keresztul hallgatni ezt a lelektelen eloadasmodot, egyszeruen bortalmas elmeny. Sok nyomorult eloadast vegigultem mar az eletemben nagyon sok temakorben, de ennel rosszabbat keveset lattam...

devlking
Közvetítés közben én is így éreztem. 😄
devlking
Kijavítják a pvpt. Full geares emberek túl erősek voltak az új kezdő geresek ellen. Remek megoldást találtak ki erre. Mostmár nem csak ugyanúgy erősebbek lesznek a gearben levők, de még több fontos skilljük is lesz. Értelmes 😄
Kikúrt jó.
Nemhogy minden kasztnak, minden specnek egyedi content? Na ez már valami.
Színes-szagos "akció" mmo, mondhatnám, hogy a mai generációnak ez kell, de sajnos már én sem tudnék annyit grindelni, mint annak idején.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LeWyTy
Gondolták "Ha kétszer bejőtt akkor már mért ne jönne be egy harmadszor."
Hát én max csak akkor térek vissza, ha a warlock újra játszható lesz kardal. <#banplz>

Tehát soha 😛

Mi lesz benne? Néhány quest meg dungeon? Legalább teljes árat kérnek majd érte?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.06. 21:45:09

expansion of the recycle

devlking
2 expansion után végre buffolják a monkot demon hunter néven. Szinte ugyanaz a két class, nem kicsit vicces...
TBTPumpa
Bejelentve a kiegészítő!

Hivatalos weboldal!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.06. 20:11:03

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
OMG WoW going to F2P! <#hehe>

A tendencia a lényeg nem az értékek : )
devlking
Haldoklik a wow!
Duskwoodban max addig jó érzés míg valami lvl 100 veled csinálja majd
Full heirloomban a 60 1 nap, persze tudom ő nincs abban, de nevetséges hogy meg lehet tolni a fejlődést
jazzy
Most nem belepofázás de lvl60-ig 1 hét alatt eljutsz. Ha akarsz magyarokkal raidelni, illetve helpet kapni a topicból még most sem késő servert váltani. Ha nem.. akkor.. whatever. Questelhetsz, instázhatsz, craftolhatsz, igen, erről szól a gold megszerzése.
Leggyorsabban csak az RDF használatával kb. 1 hét alatt el lehet érni lvl 90-et! És nem kell 1-2 óránál többet ráfordítani. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mr_no_NaMe
Nem is ertem minek írok, ha el se olvassatok. Igen a teljesen legelso karakterem es fingom nincs a jatekrol, raadasul azt is leirtam, hogy nem szeretnek a havidijon túl még valos penzt belefektetni.

Ragna pedig bukott mert napokig senki sem irt a topikba, tehat olyan szerora mentem ami tele van, es aranyosan vannak allisok es bordasok is.

tehat az instazason a kuldizesen es craftolason kivul nincs mas tennivalo? hordaskent jo erzes duskwoodban az allisokat pufolni mondjuk de azt hamar megunom xd
TBTPumpa

jazzy
Vagy adnánk egy ezres kezdő goldot ragnaroson, de mivel annak ellenére, hogy javasolták nem jöttél át, így nem (:
MrPredator
Vagy vegyél wow tokent valós pénzért és add el AH-ban.