World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Értem amit írsz, és igazad igazad is van. Én a paladin miatt lettem allis, azóta is maradtam az 😊
De egy külső szemlélő szemszögéből, még ha tudja is hogy mi a helyzet. Már csak a szokások és a sztereotípiák miatt is az alli a jó oldal.
Már csak a kék-piros ellentétből kiindulva.
Ott vannak az emberek... alapvetően mi is azok vagyunk, nem.mimdenki tud azonosulni azzal a ténnyel hogy egy játékban is a saját faja ellen legyen....
Bla bla bla... ez az én véleményem erről.
De én is szinte végighordáztam a wowos pályafutásom. For the horde! Meg minden.
De most allozni szeretnék.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
BlackDahila: ha gondolod keress meg, és beszéljünk, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle 😉
Főként csak akkor lenne értelme, ha van olyan csapat, baráti társaság, guild ahol jó a hangulat és első sorban szórakozásért lépnek be az emberek. Ha van ilyen szívesen csatlakoznék.
Létszám nem zavar nem kell hogy sokan legyünk.
Az egyetlen kikötésem talán a 18 éves átlag életkor lenne.
Teamspeak- és minden egyébbel rendelkezem.
Mondom én aki edíg csak hordázott kb.
Én is most fogok kezdeni arathoron a semmiből... gyere csináljuk együtt 😉
Ami Arathort illeti, medium pop szerver, de a alliance oldalon itt van a legtöbb magyar - annak minden velejárójával együtt 😄
Jó az Arathor? Alli oldal? Magyarok vannak még?
https://www.twitch.tv/sp1gu
7 éve nem wowoztam, de most úgy gondoltam egy hónapra befizetek.
Keresem hol lehet feltölteni, de mindig csak az automata részét találom meg.
Engem csak egyszeri fizetés érdekelne. (Egyelőre)
Valaki tudna segíteni ? 😊
Arathor Alliance oldalon várjuk guild alapításhoz játékosok jelentkezését.
Célunk egy olyan klán és közösség kialakítása, ahol azok a játékosok is jól érezhetik magukat, kikapcsolódhatnak, és kellemes légkörben eltölthetik a kis szabadidejüket akik:
- dolgozó emberek, akár több műszakban
- nincs több idejük a játékra, csupán napi pár óra
- a legtöbb guild esetében, ahova szívesen csatlakoztak volna el lettek utasítva, mert nem ülnek a gép előtt 0-24-ben, és nem tudnak heti X kötelező raidet vállalni
- nem a raidek miatt játszanak, de szeretnének egy közösség tagjai lenni
- most ismerkednek a játékkal, esetleg első MMO-juk
Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, csatlakozz hozzánk!
Szeretnénk egy érett gondolkodású, kikapcsolódásra vágyó közösséget létrehozni, ahol azok is megtalálhatnák a számításaikat, akik eddig magányosan kóboroltak Azeroth földjén.
Nálunk nincs:
Semmi kötelező progresszív raid, napi minimum óra a játékban, vagy bármilyen kötelezettség CSAK érezd jól magad, kapcsolódj ki, akár pvp-zel, fejlődsz, instázol stb. Röviden: élvezd a játékot! Mindenki annyit játszik, amennyi neki jól esik. Egyetlen a dolog, amit elvárunk, az a normális viselkedés.
Várunk minden jelentkezőt szinttől, fajtól, kaszttól, illetve meglevő kiegészítőktől függetlenül!
Várom officerek jelentkezését is!
Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehet:
Itt privátban
Ingame: Arwenis - Arathor, Alliance
Battle tag: Ejbenjaro#2740
e-mail: [email protected]
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.08.09. 12:04:55
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy visszatérve a tegnapira én egyszerűen olyan makróra gondoltam, ami megoldja azt, hogy 1 gomb lenyomásával 5-6 gombnyi cselekvést végre tudok hajtani. Csalásnak nem nevezném, mert pvpbe teljesen random kell a gombokat nyomogatni, pvebe meg uggggyan azokat a retkes kis gombokat nyomogatom és leszárad az ujjam. Ha erre van valakinek egy jól megírt makrója, azt szívesen fogadnám. Elég sokat olvastam tegnap utána, de elvileg ezt vagy nagyon nehéz megoldani, vagy a blizz lehetetlenné tette.
köszönöm.
-fire/frost/arcane
-marksman/surv/bm
-affli/destro/demo
-shadow
-balance
-elemental
(12)
Melee:
-assa/combat/sub
-feral
-fury/arms
-enhancement
-retri
-frost/unholy
-windwalker
(11)
Fordulni fog a helyzet keményen: -1 ranged spec és +2 melee, tehát 13:12 lesz az arány.
De el tudom képzelni hogy egy rogue specből meg rangedet csinálnak, elvileg a shuriken tossal meg az archimondes class trinket combat specen lehet rangedülni 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
100lvl path el kapunk egy várost aszt miért kapjuk?
Hát ennél nagyobb baromságot ki se tudtak volna találni. Nincs elég melee a játékban? A másik hero class (demon hunter) is melee lesz. Mi a jó fasznak kell a hunterből is melee-t gyártani?
Ha mégis macrozni akarsz googleban rákeresve simán találni fogsz megfelelőt a classodhoz.
Nekem nem esik szarul, csak szimplán nincs igazad. Majd ha felérsz level 100-ra ott fogod látni mennyi a content, a játékok így működnek, a legfrissebb kiegészítő az, ami normálisan játszható, mert az emberek 99%-a azzal játszik. Napi 2-3 óra játék teljesen jó. Én például annyit nem játszok általában, igaz én nem is guildezek, de csak a 3 műszak miatt.
Persze ha raidelni akarsz az mondjuk heti 3 nap 4 órás elfoglaltság, cserébe ha megteheted másik napokon elég 1 órát belogolnod, vagy 10 perc csak a garrison miatt, de ha nincs kedved annyi se. De láttam már olyan guildet aki csak hétvégén raidel, láttam olyat is, aki 3 nap 3 órát raidel, láttam olyat aki késő este, láttam olyat aki délelőtt. Persze ragnaroson, én jobban szeretek magyarokkal játszani, akkor is, ha sokan írnak "tipikus magyar mentalitásról". Szerintem a magyarok nem rosszabbak, igaz nem is jobbak mint bárki más.
Kérdés: a makrózás hogy működik jelenleg? Olvastam, hogy történt valami nagy volumenű módosulás 1-2 éve, de nem egészen tudtam kifejteni a lényegét.
Van 3-4 attackom amit folyamatosan nyomkodnom kéne + még 2-3 dolog ami szintén kéne a harchoz. Ezeket kivétel nélkül mindig egymás után végig kéne nyomogatnom és már nagyon unom, hogy izomláz vanaz ujjaimban 😄
Meg lehet csinálni ezt 1, esetleg 2 billentyűre időzítéssel stb? Anno SWGztem, ott ez nagyon jól működött.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Csak erre szerettem volna rávilágítani, tény, hogy nem csillámpóni stílusban szoktam írni, de azért annyira nem volt sértő szerintem.
\World of Warcraft\Data\enGB\ mappában van, és megnyitod akármilyen szövegszerkesztővel.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak