World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit AH-ból vesztek valamit azt nem vehetik el.
Na persze ha trade chaten vette az ismerősöd az már más tészta, akkor tényleg így járt...
Mondjuk én a kieg legelején megvettem 2 kivételével az összeset , mert az hogy Arathoron bent legyen ah-ban mind (elfogadható áron), olyan "baleset" sem előtte sem azóta nem volt... és persze mind egy eladótól. Azóta is megvannak szerencsére.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
(Nem, nem én jártam így szerencsére)
köszi Plata neki kezdtem
Utoljára szerkesztette: Vincentcloud, 2015.08.29. 14:46:08
Ragnaroson keresnénk hordás guild-et, ahol sok a magyar és viszonylag aktívak . Tudtok nekem ilyet mondani?
Köszi!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Akkor ez még heti 20k.
Héten végre már az összes karakter megkapja a heti rare missiont is, ami ezen a héten eddig: 2 void satchel, 2 cinder puppy, 1 medal, 1 frozen arms, 1 gronnling, 1 champions (3 kari hétfőn kapja a questet majd). Ez így 35k gold eddig.
Kazzakból a felblight kb heti 15k.
Ez így kb csak afkolásból heti 75k gold.
Ha lenne erőm mindegyik karin kifarmolni havi 180 work ordert barnhoz(ami kb karakterenként 1 óra farm), akkor az még heti 66k gold lenne.
Ez azt jelenti hogy 1 karakterrel gyakorlatilag csak blood farmolással, meg garrison napi 2szer csekkolásával összejön a havi előfizetés, és a craftolást még csak bele se számoltam.
Aki ezek után is sír a gold miatt az csak magát okolhatja. :p
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Kezdtem egy undead-et, és nagyon tetszik ez a Sylvanas story. Többi fajjal miért nincs ilyen?
(Többi 1-2k körül megy)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.13. 19:03:37
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Utoljára szerkesztette: Vincentcloud, 2015.08.13. 16:10:15
Jó társaságot keresek Arathoron, Alli oldalon. Aki gondolja az vegyen fel battle-net en 😊 Nem harapok.
Anno én Mist of Pandariaval játszottam de mielőtt megjelent volna a draenor.
Draenor megjelenésekor megvettem a kiegészítőt de a játék teljesen játszhatatlan volt egy hétig így vissza kértem a pénzem. A kiegészítőt levették az accountról és a pénzt vissza fizették. Azt írták supporton, hogy ha megint befizetek a kiegészitőre akkor nem kapom vissza a character boost-ot hanem a már előre fel boostolt karaktert oldják csak vissza.
Most kb 50 euroba kerűl a draenor.
Most nézem hogy ugyan ennyiért van egy 'Complete Collection' (ami állítólag az összes előző +draenor) Wtf?
Most akkor ugyan annyiba kerülne draenorig az egész játék mint ha a régi accountomra venném meg csak a 'draenor'-t ??!
Mert akkor ilyen alapon már új accountra célszerűbb lenne így feltudnám használni a boostot.
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2015.08.13. 11:26:47
Legkozelebb inkább meg se szólalok.
Lehet nem árt tájékozódni mielőtt "segítesz" <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.08.13. 06:16:10
span-nak már van régről accja, én most regeltem újat, hogy tudjon refelni.
(btw guildet keresünk, GW, GW2, WoW privát háttérrel. ragna horde)
Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2015.08.13. 00:13:54
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dehát félévente minden kifordul magából ebben a játékban... én így emlékeztem.
Szerk: Raf még van, azt meg mindenképp nyomjátok be ha együtt(megvárjátok egymást) fejlődtök.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.08.12. 22:52:27
Goldért csak nagy guildben fullos repuval tudsz heirloomot venni, de azt sem kis szinten.
Mondom! Ha újak vagytok nem lehetséges.
Volt régen a RAF (recuit a friend!?) de ha jól tudom már nem működik a rendszer. Az adott volna boostot ha együtt játszotok. De ha még működne a rendszer sem érne semmit ha már van accountotok.
Szerintem tokent semmiképpen nem éri meg venni.
Bár ha jól rémlik van valami megszerezhetetlen xp poti a játékban... annak sincs sok értelme.
Játszatok... minek akartok ennyire kapkodni vele? Csak hamarabb értek a végére.
szerintetek van értelme venni tokent, eladni, venni heirloom-ot, bármit ami segít a fejlődésben, hogy hamarabb elérjük azt a szintet ahol visszafarmolhatjuk?
Ha van nagyszintű karid tudsz venni és oda adhatod a kiskariaidnak. Veled lép szintet, nől a statja meg +xp... Kb ennyi.
elkezdenénk a játékot egy barátommal. ez a heirloom dolog hogyan működik? látjuk mindenki abban mozog.
Wikin amúgy azt írják, hogy valójában nem is halt meg a black temple harc közben, és maiev visszahozta es bebörtönözte, és majd onnan szabadítja ki az alternatív guldan aki atjon a jelenkori azerothra 😊 szóval gyak egy olcsó szar lore lépés ez megint...