World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyenkor jogtalanul veszik el, nyugodtan írjatok ticketet és vissza fogják adni.

Amit AH-ból vesztek valamit azt nem vehetik el.

Na persze ha trade chaten vette az ismerősöd az már más tészta, akkor tényleg így járt...
skorpio7
Akkor már értem, hogy az elmúlt 2-3 hónapnyi szünet után, hogy tünt fel a semmiből egy adag tcg mount. 😊
Mondjuk én a kieg legelején megvettem 2 kivételével az összeset , mert az hogy Arathoron bent legyen ah-ban mind (elfogadható áron), olyan "baleset" sem előtte sem azóta nem volt... és persze mind egy eladótól. Azóta is megvannak szerencsére.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

devlking
Kedves a blizzard, hogy a dupeolt mountokat/peteket törli szó nélkül, aztán a goldot meg baszik visszaadni érte. Legújabb baleset a tigert megvenni ahból 1 milka goldért. gg 😄
(Nem, nem én jártam így szerencsére)
csak azért szerettem volna, mert láttam hogy a cuccokból sokkal többet ki lehet árulni ha bontom őket.
köszi Plata neki kezdtem
Vagy simán felhúzod a karaktert 90-re és a draenori crafting rendszerig hagyod az egészet

Utoljára szerkesztette: Vincentcloud, 2015.08.29. 14:46:08
Felveszed mellé a tailoringet,elkezded gyártani a cuccokat és disenchantolod.Tailoringhez nem kell semmi,csak cloth meg egy két marhaság.Cloth-ot tudsz farmolni könnyen.Vagy alt karival gyártasz neki kis szintű cuccokat.

sajnos 50esen jutott eszembe hogy kéne enchantolni, hogyan érdemes elkezdeni? mert amik most esnek mindhez 125-ös enchi kell.
Hali!

Ragnaroson keresnénk hordás guild-et, ahol sok a magyar és viszonylag aktívak . Tudtok nekem ilyet mondani?

Köszi!
LeWyTy
Alliban elvileg az Arathor, Hordában pedig a Ragnaros.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

devlking
Hopp, az kimaradt hogy egy hónap alatt összejön 10k garrison resource is, amit blackrock ore-al 0.75:1 arányban lehet goldra váltani (server függő, de 0.5:1 nél biztos nem rosszabb).
Akkor ez még heti 20k.
jazzy
2 karakterem van 100on, ha még egyet fel kéne húznom tarkón lőném magam.
devlking
Patch óta garrison missionok 208k goldot termeltek 11 lvl100-as karakterrel(ebből kb 5 aminek normális treasure hunter followerjei vannak). ~25k gold hetente. (És szerintem az addon nem számolja azt ami shipyardból jön)
Héten végre már az összes karakter megkapja a heti rare missiont is, ami ezen a héten eddig: 2 void satchel, 2 cinder puppy, 1 medal, 1 frozen arms, 1 gronnling, 1 champions (3 kari hétfőn kapja a questet majd). Ez így 35k gold eddig.
Kazzakból a felblight kb heti 15k.
Ez így kb csak afkolásból heti 75k gold.
Ha lenne erőm mindegyik karin kifarmolni havi 180 work ordert barnhoz(ami kb karakterenként 1 óra farm), akkor az még heti 66k gold lenne.
Ez azt jelenti hogy 1 karakterrel gyakorlatilag csak blood farmolással, meg garrison napi 2szer csekkolásával összejön a havi előfizetés, és a craftolást még csak bele se számoltam.
Aki ezek után is sír a gold miatt az csak magát okolhatja. :p
TVelvet
Melyik a legnépesebb magyar szerver jelenleg?

Tökmindegy, hogy ally, vagy horda.

Köszi!
Eddig fél évig semmi nem volt de a kiegészítőknél mindig "felpörög" 😄
LeWyTy
Most mért? Az elmúlt pár napban elég élénk volt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mindenki tud mindent és játszik. Nincs miről beszélni 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Kicsit kihalt a topic nem ?😄
Az ingyen gold jó, bár hiába van 200k+ goldom, semmi hangulatom belogolni, ahhoz meg hogy direktbe farmoljam pláne nincs
Még dobják az elitek, csak szerencse kell hozzá
LeWyTy
Mivel felújították az egészet asszem a Cataclsym idejében. Sokat változott a többi is de azon a környéken a leg látványosabb.

Arathoron nincs ah-ban Sealed Tome of the Lost Legion , de ragnán is ez van? vagy csak arathoron ilyen szegényes az ah-kínálat.
Srácok.

Kezdtem egy undead-et, és nagyon tetszik ez a Sylvanas story. Többi fajjal miért nincs ilyen?
devlking
Én még mindig 5k goldért adom az egyik 100 matos craftot. Szeressük az ingyen goldot. 😊
(Többi 1-2k körül megy)
Savage blood? Annyira nem foglalkoztam semmiféle crafttal hogy az leírhatatlan
LeWyTy
Amint lesz gépem én is jövök arathor alliba.... Lewyty#2366
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.13. 19:03:37

Ja ezért írtam le a battletag-em 😊
Vagyunk, akik észrevettük 😊

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

LeWyTy
Ez elmúlt pár napban csak 3-4en keresünk jó társaságot arathor alliban... akár észre is vehetnénk egymást.

devlking
Lvl3 barn 180 elit megölése groupban (kb 1 óráig tart) legrosszabb esetben 22k gold (de inkább 30k+). 2 karakterrel már plusszban is vagyunk.
Havi kb 10-12 óra farmmal ki lehet szedni a havidíjjat, 3 lvl 100 tank karakter, persze van más módja is, de ezekkel működik
Csak tipp szóval lehet hogy tévedek, de elvileg starter accountra megveszed a WoD-ot, és kész. úgy meg 5 eurot sporolsz rajta
Utoljára szerkesztette: Vincentcloud, 2015.08.13. 16:10:15
BlackDahila#2907
Jó társaságot keresek Arathoron, Alli oldalon. Aki gondolja az vegyen fel battle-net en 😊 Nem harapok.
Srácok egy nagyon furcsa troll kérdéssel fogok most hozzátok fordulni.
Anno én Mist of Pandariaval játszottam de mielőtt megjelent volna a draenor.
Draenor megjelenésekor megvettem a kiegészítőt de a játék teljesen játszhatatlan volt egy hétig így vissza kértem a pénzem. A kiegészítőt levették az accountról és a pénzt vissza fizették. Azt írták supporton, hogy ha megint befizetek a kiegészitőre akkor nem kapom vissza a character boost-ot hanem a már előre fel boostolt karaktert oldják csak vissza.
Most kb 50 euroba kerűl a draenor.
Most nézem hogy ugyan ennyiért van egy 'Complete Collection' (ami állítólag az összes előző +draenor) Wtf?
Most akkor ugyan annyiba kerülne draenorig az egész játék mint ha a régi accountomra venném meg csak a 'draenor'-t ??!
Mert akkor ilyen alapon már új accountra célszerűbb lenne így feltudnám használni a boostot.
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2015.08.13. 11:26:47
jazzy
Csak ugratunk ne szívd mellre <#hehe>
LeWyTy
Hát rohadjak meg hogy szeretnék másnak segíteni, de tényleg.
Legkozelebb inkább meg se szólalok.

BoneDragon
Az, hogy próbálsz segíteni.<#ravasz1>

LeWyTy
Hát bocs. Nem tehetek róla hogy ennyit változtatják ezt a "pos" játéko. Mellesleg mi a harmadik fail? A heirloom meg a raf... mi van még?

jazzy
Ez 3 postból 3 fail <#idiota>

Lehet nem árt tájékozódni mielőtt "segítesz" <#hehe>
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.08.13. 06:16:10
rendben akkor felejtős 😊 csak a 3-4 havidíjat akartuk minimalizálni 1-2re, elérjük a magasabb szintet és kifarmolni a kövi sub-okat. (garrison, lowlvl insták)
span-nak már van régről accja, én most regeltem újat, hogy tudjon refelni.

(btw guildet keresünk, GW, GW2, WoW privát háttérrel. ragna horde)
Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2015.08.13. 00:13:54
PiszkosFred
Tobb az mar, mint fel eve 😊 Mar mindent megvehetsz aranyert, es annyira nem is veszes az ara. Az mar mas kerdes, hogy frissen kezdve semmi ertelme megvenni, igy is baszott gyors a leveling, zona feleig sem er az ember, es mar kinotte a kovetkezot is, foleg ha kozben leszalad 1-1 instance runra is, ami megint majdnem egy, masfel szint mindennel egyutt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LeWyTy
Hát mikor utoljára heirloomot akartam venni akkor még justice, honor pont meg hasonlókért volt minden. Kivéve a guildosak az goldér volt.
Dehát félévente minden kifordul magából ebben a játékban... én így emlékeztem.

Ha most kezded a játékot akkor nem terveznék arra hogy egyhamar visszafarmolod az árát
Te miről beszélsz? Heirloomok és az upgradek is goldba kerülnek csak néhányhoz kell guild repu, ráadásul mindegy mekkora szinten vagy
Panzeradler
Szerintem így is elég gyors, de draenorhoz jár 1db 90es boost btw.

Szerk: Raf még van, azt meg mindenképp nyomjátok be ha együtt(megvárjátok egymást) fejlődtök.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.08.12. 22:52:27
LeWyTy
Heirloomot nem tudsz goldért venni, csak magasabb szinten elérhető pontokból. Mivel nem emlékszem mikből ezért nem is mondom.
Goldért csak nagy guildben fullos repuval tudsz heirloomot venni, de azt sem kis szinten.
Mondom! Ha újak vagytok nem lehetséges.
Volt régen a RAF (recuit a friend!?) de ha jól tudom már nem működik a rendszer. Az adott volna boostot ha együtt játszotok. De ha még működne a rendszer sem érne semmit ha már van accountotok.
Szerintem tokent semmiképpen nem éri meg venni.
Bár ha jól rémlik van valami megszerezhetetlen xp poti a játékban... annak sincs sok értelme.
Játszatok... minek akartok ennyire kapkodni vele? Csak hamarabb értek a végére.

értem köszönöm.

szerintetek van értelme venni tokent, eladni, venni heirloom-ot, bármit ami segít a fejlődésben, hogy hamarabb elérjük azt a szintet ahol visszafarmolhatjuk?
LeWyTy
Hogyha most kezditek a játékot akkor neketek ez egyáltalán nem számít.
Ha van nagyszintű karid tudsz venni és oda adhatod a kiskariaidnak. Veled lép szintet, nől a statja meg +xp... Kb ennyi.

hi!

elkezdenénk a játékot egy barátommal. ez a heirloom dolog hogyan működik? látjuk mindenki abban mozog.
csak éppen az outlandi világban nyílt egy alternatív idősík, azeroth maga nem került vissza a múltba. Illidan meg Azerothról ment át annó outlandre. Tehát Azerothon nincs Illidan már, aki át tudna menni az új outlandi idősikra. Mivel Garrosh még jóval Illidan érkezése előtti időkbe ment vissza outlanden (miközben azeroth maradt a jelenben).

Wikin amúgy azt írják, hogy valójában nem is halt meg a black temple harc közben, és maiev visszahozta es bebörtönözte, és majd onnan szabadítja ki az alternatív guldan aki atjon a jelenkori azerothra 😊 szóval gyak egy olcsó szar lore lépés ez megint...