World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így van. Én is kipróbáltam egy huntert anno, fel is toltam lvl. 30-ig, kb fele annyi idõ alatt, mint bármelyik más karit. Csak az volt a bibi, hogy ha nem ütöd néha meleevel a mob-ot, akkor meg a fegyver skilled nem fejlõdik és mire észreveszed magad máris lvl. 40 vagy és csak a ranged weapon skilled fejlõdött<#nyes>

picket
"én elöre szoktam küldeni az egyiket harapdálja a másikat ami rá agrozik azt lelövöm mire a másikra megyek akkor már csak pár lövés kell neki és meghal" - Ezt most úgy bogozom ki, hogy a mobra küldöd a petet, te meg b mobot lövöd. Azt lõdd, amit a pet aggróz, vagyis a mobot, majd b-vel foglalkozol amikor azt üti a pet. Vársz pár másodpercet mindegyiknél amikor el kezdi ütni, és már rajta is van a peten úgy, hogy le sem tudod vakarni. Ha nem lõsz multishotot, és nem kell healelned a petet, akkor nem fog rád jönni ezzel a taktikával semmi, mert nem aggrózod. Ha meg mégis gyógyítani kéne, akkor elõször frost trap, aztán ha nincs más megoldás akkor fd. De mindig azt lõdd, amit a pet éppen megdolgozott.

&#3237;_&#3237;

Mighty
Nem is az az egy addon 1-200 kbyte-nyi memóriafoglalása a lényeg, hanem sok ilyen addon 1-5 mbyte foglalása 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

McHaals
énis 540-ért vettem a 150-es ridinget, és csak honored a repum.
úgy tûnik, csökkentették az árát.

MadWolf#11626

PiszkosFred
Frost trap, FD, esetleg visszafogott dps es mend pet? Ezernyi trukkje van, ismerd ki a petedet es magadat eloszor, aztan ra fogsz jonni az idealis megoldasra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

- saját frakciómmal honored voltam (sztem azt 60-ra már illik mindenkinek elérnie)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

shaime01
a petre visszatérve ha nekem egy turtle-m van elég nagy armoral azt ,hogy tudnám megcsinálni ,hogy az összes mob rajta van? én elöre szoktam küldeni az egyiket harapdálja a másikat ami rá agrozik azt lelövöm mire a másikra megyek akkor már csak pár lövés kell neki és meghal . de néha lejönnek rola a mobok egyenesen felém.. ;O én meg nem szeretek sérülni .. rontja az önbecsülésemet ^^ , erre vki megoldás ,hogy végig maradjon rajta minden mob amit megtámadok vele?

- 150-es riding skill 540g (kedden vettem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Lynx_TWL
OHNOES!

elõbb növessz szõrt a kukidra:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Bar lehet hogy en emlexem rosszul, de az epix riding ara csokkent, es mostmar "csak" 600g (minusz 10% Honoredkent).

beérem a BG-s cicával. De nem értem azt a mondatodat, hogy "ahhoz nem kell extra repu és pénz"
A riding skillt ahhoz is csak meg kell vásárolni, arra meg csak kell pénz<#idiota>

PiszkosFred
Detto. Osszeszedtem anno mindig, mit hol es kitol tanulhatok meg, kinyomtattam, aztan ha kellett valami, becserkesztem az adott "joszagot" ;] Nekem egyszerubb volt. Ellentetben W szokasaval, nalam tele van a "kornyek" papirral es cetlivel, legyen az barmi, wow vagy nem wow. Es 99%ban atlatom a kaoszt, mindig megvan a cetli, amit keresek 😄

utálok cetlizni, meg az asztalom környéke is legyen tiszta, ne millió papirfecnivel tele...
azt meg kb. le**arom, hogy az a kis database foglal a memóból +1-200 kbyte-ot -.-

nameg én úgy szinteztem a huntimat, hogy volt 1 fix pet, aztán amint láttam egy állatot, ami tud valami extrát (ja ehhez kellett az addon, mert nem "kb.-ra" szeretem tudni a dolgokat, hanem fixen), akkor pet gyorsan stable-ba, aztán befogtam az újat addig, amig a skill-t el meg nem tanulta a hunti, utána release pet, majd vissza stable-be a jól bevált pet-ért...

igy, most, gyakorlatilag minden állatoktól tanulható skill-je megvan a hunteremnek.

kell az epix riding skill kb. 800g
továbbá kell exalted darna-val, HA a spéci darna-s epix cicákat akarod
ha beéred a BG-s epix macskával is, akkor token elég hozzá, ahhoz nem kell extra repu és pénz, csak a token-ek.

Mighty
Szerintem az az addon feleslegesen foglal erõforrást. Beast lore megmondja, hogy tame-elhetõ-e. Egy valamirevaló hunter megtervezi a pet fejlõdését is vagyis körbenéz a neten (a te linked szuper pl.) és felirja magának egy cetlire, hogy pl. Claw8/lvl56/winterspring/maci vagy bagoly <#hehe>

Akkor itt a félreértés, én egyáltalán nem akartam neki segiteni 😊
Csupán kifejtettem az álláspontom a Marksmanos díszpetrõl.
Tulajdonképpen csak beléd akartam kötni na...
picket
"...what abilities the tamed creature has." - Kiírja, csak a rangját nem. De ha lvl70, akkor gondolhatod, hogy nem claw(1) lesz az összes fegyvere ellened <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Némelyek az egyiken, mások valami másikon. Általában amúgy a karaktereink vannak szerveren, mi meg távol tartjuk magunkat a csigazabálóktól, amig valamelyik kockának el nem száll az agya lagtól vagy leállástól és el nem megy az Eiffel-torony tövébe szerverparkot bulldózerezni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

"Beast Lore: Gather information about the target beast. The tooltip will display damage, health, armor, any special resistances, and diet. In addition, Beast Lore will reveal whether or not the creature is tameable and what abilities the tamed creature has." - Meg kell nyomni egy gombot, és minden benne van a tooltipben..."

ja csak épp azt nem irja ki, hogy milyen spec képességekkel rendelkeznek, pl. melyiktõl tudsz claw8-at, dash3-at, prowl2-õt, f. howl 5-öt, stb. tanulni. (hunterhelper meg ezeket irja be a tooltip-be, igy ha ránézel egy animal-ra kapásból tudod, hogy mit tudsz megtanulni tõle, s nem kell állandóan petopiat, meg egyéb site-okat bogarászni infókért)

azt meg én is tudom, mire való a beast lore, elöszeretettel nézegetem vele más hunták pet-jeit...néha jókat is lehet röhögni egyik másik összeállításon...

picket
Az eredeti kérdés az volt, hogy milyen petet fogjon be: nagyobb dps, vagy több hp és armor. Ennek fényében írtam ezt, mindhogy abból indultam ki, hogy te is neki próbálsz segíteni <#fogmosas>

"nem számoltam bele a BM pet passziv 20% atackspeedjét se egyéb gyorsitókat vagy berserket" - Ez meg akkor itt halt meg, mert ez is a dps része.

&#3237;_&#3237;

Skacok, az epic mounthoz már csak BG tokenek kellenek? Úgy értem, hogy ha humánként epic cicát akarnék venni, akkor elég ha csak viszem a tokeneket? Nem kell exalted Darnassussal? (A Jurneyman rideing gondolom pénzbe kerül azt azért nem kérdezem)

Guer
itt a népnek a nagyrésze melyik serveren van?

shaime01
nekem msot jelenleg egy turtle-m van és tetszik kinézetre is meg ugy egy az egyben mondjuk én mm hunter vagyok beastre nem igazán talentelk

"Tegyél egy mightot a petre esetleg battle shout, mancs, és küld rá egy felsunderezett mobra..." - Bármelyik petet felbuffolod az AP-je nõ, tehát ha elõtte 10 dps volt a különbség 2 pet között, akkor utána is annyi lesz. Szerintem a petek között dps-ben nincs akkora különbség, hogy ez különösebben számítana.
Köszönöm hogy ennyire egyszerünek gondolsz 😊 Ez nem a két pet közötti különbségrõl szóló mondat volt, hanem az elhanyagolható DPS-hez.
Természetesen nem számoltam bele a BM pet passziv 20% atackspeedjét se egyéb gyorsitókat vagy berserket, csupán a lecsupaszitott sebzésrõl beszélek.
Tehát a BM hunternek egyetlen talentje van a pet sebzésére ami 15 pontot igényel BM talentfán, nos ez nekem megvan, erre jön a saját AP bónuszom aminek ugyebár egy részét a pet is kapja, mint Marksman ez lényegesen nagyobb. Van a trueshot ami 100 AP, aztán ott a hunter markom ami szintén 100 AP bónusz, tehát összesen amit kap a petem, az a BM 20% talent, +200 AP trueshot és huntermark, + a megnövekedett AP-m bónusza. Tegnap teszteltem, átlagos mobba 200-230-at üt a petem nyilván nem a legerõsebb armorúba, crittel 360-400 között, + szinte nonstop killing command, ami nekem talentelten krittel, azaz 600-650 dmg 5 secenként
Ha ez nem számitt jelentõs sebzésnek instába, elnézést kérek. És ez csak selfbuffal, számold rá a raid buffokat.
robotnyk
válaszolnék mint szintén n00b pve hunter. sokan esküsznek mindenre, de én az elsõ mulgorei farkassal lettem 60as, úgy hogy semmi mást nem fogtam be. most tbc elõtt újítottam be egy 60as disznót EPn. tényleg csak szimpátia kérdése. a disznó azért jó, mert bár dpsben kevés, hpje, meg armorja van bõséggel, még instában is el van offtankként, plusz chargeol is. egyedül talán a caster petekkel nem érdemes foglalkozni.
btw, itt mindent megtudhatsz a petekrõl. szerk: látom már linkelték
Mighty
Még egy-két másik macsek is ismeri claw-t, sry. (ghost saberek és king bangalash)

Hyder
szupi, erre voltam kiváncsi...köszi

és unlearn -ölni kell, vagy ha befogtam akkor "én" már tudom és taníthatom?

Steam: [HUN]Feriggno

Mighty
Macsekoknál egyedül a Springmaw családba tartozók ismerik a claw-t, bite3-at ismeri a Ghostclaw Ravager. A többi rankot más és más petektõl tudod megtanulni.

Nézd meg azt a linket, amit Wildor írt. Minden pet és az esetlegesen tõle tanulható skill fel van sorolva.

Hyder
egy hülye noob kérdés...ne röhögjetek ki =)

nem emlékszem, hogy pet trainernél lehetett-e tanulni Bite és Claw -ot és melóban vok nem is tom megnézni...

a kérdésem az lenne, ha nem lehet, akkor a mostani cicus megy STable-ba, és be kell fognom egy olyan állatot aki alapból tudja a Bite/Claw -ot, azt elküldöm és megmarad a skill amit meg tok tanítani a cicusnak?

vagy a macsek alapból tudja ezeket?

bocsi, de nem emlékszem miket is tanítottam neki és miket tud alapból

picket
"Beast Lore: Gather information about the target beast. The tooltip will display damage, health, armor, any special resistances, and diet. In addition, Beast Lore will reveal whether or not the creature is tameable and what abilities the tamed creature has." - Meg kell nyomni egy gombot, és minden benne van a tooltipben... /sigh

&#3237;_&#3237;

nem kötözködés, de kiváncsi lennék, mire alapoztad, hogy az MM spec hunter pet-je durvább dps-t tud tolni, mint a BM spec hunteré, mivel utóbbinál elvileg pont az volna a lényeg, hogy az erõsebb pet kompenzálja azt a dps hiányt, ami az MM spec-cel ellentétben fenn áll.
szal' csoadálkoznék, ha olyan 20-25% hunter crit mellett, egy Ferocity+Frenzy+Freocious Insp+Focused Fire-es, Bestial Disc-es (+100% focus regen), GftT-s pet kevesebbet sebezne, mint egy MM spec hunter pet-je.
(BM pet extra cca. +2500 armor-ja sem éppen lebecsülendõ szvsz, s akkor még endurance training-je nem is volt)

számokra leforditva ENNEK a spec-nek a pet-jérõl beszéltem. s itt csodálkoznék, ha ezt egy MM huntáé felülmúlná dps-ben.

bár aztán lehet, hogy én néztem be valamit nagyon csúnyán, de akkor kiváncsi lennék az ellenvéleményre is ofcoz...

Hyder
azt csak a malac

Guer
sry
chargra gondoltam
azt csak malac tudja?
vagy van olyan beast ami rendelkezik hasonló tulajdonsággal?

Mighty
Growl-t minden pet megtanulhatja. Training pont nélkül.

Hyder
igen, Humar is pl Rare Elite

Guer
thx
elite dögöket is össze lehet szedni?

szerk: most nézem lehet growl-t tanitani farkasoknak?
nekem csak a malacnak lehetett az elején....

Hyder
oh, ezt nem ismertem...

thx a linket

én ezt javaslom és használom: Petopia
BC compatible

van 1 addon, ha jól emlékszem, GFW_HuntersHelper névre hallgat, elvileg curse-gaming.com-ról le is tölthetõ, az csinál olyat, hogy tooltip-be kiirja, hogy adott állatok a wow-ban milyen képességeket birtokolnak, melyiket tanultad te már meg abból, meg be lehet-e fogni.

Hyder
akkor EZT az oldalt ajánlom

képességek, lelõhelyek, etc...

lvl up-hoz hunterként BM spec és cat.
attack speed ugye normalizálva lett, szóval szvsz skin alapján érdemes választani...Eyechakee, Humar FTW szerintem.
az extra focus regen miatt meg mehet neki egyszerre a bite+claw is, nemigen fog kifogyni a focus-ból.

elsõ huntimnál 37-ig humar-ral mentem, utána cseréltem broken tooth-ra, aki 60-ig kisért.
bite+claw+growl volt neki aktiv, farmolni baromi könnyû volt velük, s ritkán is tudtam csak patch után leszedni róla a mobot. famolni olyan szinten lehet igy velük, hogy amig kilootolod a mobot, a macsek már 50%-ra leverte a következõt, minimál hp veszteség melett...nonstop kényelmes farmolás.

szal szerintem lvlup-ra bm spec és cat.
de a malac és a farkas is jó választás szerintem...

BC-s petekre kiváncsi leszek, még csak olvastam róluk...
köv. héten befogok párat 😊

MI az a ct, illetve melyik serveren vannak sg sek? Le kell aláznom titeket duelbe meg minden lehetséges módon. 😊

Guer
ezen az oldalon honnan lehet tudni hogy a beastsek közül melyik tameable?

nemtudom 35-n milyen petet szedjek össze wolf van régóta de annyira nem jó talán mint amennyire tetszik 😊

<#mf2> menj inkább vissza szintezni...
nameg örülj neki, hogy van 2 hét elõnyöd (bár még igy is lehagylak majd lup-ban, mint a borravalót), meg légy boldog, hogy nem 1 szerveren vagyunk <#mf1><#duhos2><#vigyor>

/szájkarate off, hijjááááhádzsime <#idiota>

Irni fogok erre egy kifejtõs-bizonyitósat rövidesen, de most meló van 😊
picket
"41 pont marksmanom van, lényegesen erõsebb mint a BM pet legalábbis DPS ben" <#wow2> Trueshot biztos dob rajta, meg a saját AP-dbõl is kap valamennyit, de nincsenek erre egy BM hunternek talentjei?

"jelentõs sebzést várok el a pettõl is HLI ban is." - Szintezésrõl volt szó, nem HLI-rõl. A "jelentõs" sebzésrõl még vitázhatnánk, de az tény, hogy számokat ír ki a mobra pirosan, tehát sebez <#idiota>

"Tegyél egy mightot a petre esetleg battle shout, mancs, és küld rá egy felsunderezett mobra..." - Bármelyik petet felbuffolod az AP-je nõ, tehát ha elõtte 10 dps volt a különbség 2 pet között, akkor utána is annyi lesz. Szerintem a petek között dps-ben nincs akkora különbség, hogy ez különösebben számítana. Inkább akkor van a petre szükség, amikor egyedül vagy. Instance-ben eltankolgat, pve-ben eltankolgat. Ilyenkor nincs szükség a dps-ére. Van neki, de ha nem lenne is jó lenne. Miattam piros szivecskéket is lõhet a mobra, ha megtartja. Erre van. Pvp-ben meg arra van, hogy idegesítse a gaz ellent. Varázsolnál: nesze egy pet! Persze egy BM hunter máshogy látná. Ez az én véleményem.

"Szerintem nem elhanyagolható amit müvel." - Nem is állítottam, hogy csak dísz. De azt is tudom rólad, hogy mindenhez úgy állsz hozzá, hogy "húdejó", én meg nem. Hogy melyik a reálisabb, arról megint felesleges vitatkozni, mert te úgy látod, én meg így. A pet sebzése a saját sebzésem töredéke. Hogy ez a töredék most 3% vagy 4%... Engem nem igazán érdekel. <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Guest
Szerintem az etherealoknál (Consortium és fajtársaik) rontottak el valamit, legalábbis én csak Mana Tombs-ban illetve etherealok ûltal sûrûn lakott környezetben vettem észre a jelenséget.
Az nem egyedi problema, mana tombs-ban nalam mindig igy van es a tobbieknek is van ilyen hang gondjuk ott.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)