World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Ryanever, 2015.10.30. 21:24:52
Aztán úgy voltam, hogy ok, kapják be, akkor még fél évig szünetelek. De az, hogy töröljék az accot valami miatt, amit szerintem el sem követtem... Ráadásul elég sok játékidő van az accountban 😞
Májusban engem is elragadott a banhullám, és az emailben azt írták, hogy 6 hónapra lett locked az account, november 13-ig.
Ezzel szemben most nézem az account management-ben, hogy "This World of Warcraft account has been permanently closed and is no longer available for use" És olyan emailt nem kaptam, hogy végleg bant kaptam volna...
A hamarosan kieg meg a het poenja 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Akárhogy nézzük ez már túl sok futás neki, főleg hogy már nem is eredeti önmaga. De ha az lenne akkor már rég vége lenne.
Az tudja igazán élvezni aki vagy annyira imádja még mindíg, vagy új neki, esetleg az emlékek kedvéért.
Én már arra lennék kíváncsi mihez fog kezdeni a Blizz ha egyszer nyugdíjazzák a wow-ot. <#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ponthogy olyan könnyű felzárkózni egy alttal még sose volt, mint manapság. Hozzáteszem, hogy mi casual klán vagyunk és a progress az adott tier heroicjának végéig tart, tehát nyilván mythicre más a helyzet, de tegnap minden gond nélkül be tudott ugrani egy olyan srác heroic archira (és nem lógott ki a csapatból, szóval nem boostoltuk), aki kábé 4-5 hete tért vissza és LFRből meg ilyenekből öltözött fel (705 körül volt, nem emlékszem pontosan).
Ennél még extrémebb volt előző tierben egy srác, aki bejött, vett egy csomó goldot (most már ez legálisan is lehetséges tokenből) és kiAH-zott magának egy olyan geart, hogy konkrétan az egész kiegben az első raiden, amire betette a lábát az egész raidelő csapatunkból rajta volt a legjobb felszerelés.
Altos raidünk normálban van (ha van), na oda aztán végképp bármilyen szedett-vedett craftolt pvpgear elég.
De tényleg hozzátenném, hogy nem tudom Ti mit csináltok, nyilván mythic raidelésre ez nem igaz.
A jogos pontok nagyja amúgy szerintem adódik abból, hogy nagyon régi a wow, egyszerűen 10 éve megy és nyilván koncepcionálisan nem tud megújulni, ezért hiába hoznak be valamit, amihez hasonló dolog teszem azt 8 éve még álleejtős csodának számított volna, mára már "same old sh*t" fílingje van bárminek, és ezt őszintén úgy érzem, hogy semmi nem fogja tudni megváltoztatni, egyszerűen mindig ott lesz ez az érzés egy 10+ éves játéknál, elkerülhetetlen.
Az, hogy semmire nincs csapat csak raidelésre sajnos megintcsak abból adódik, hogy a játék öregszik és a játékosokon ez fokozottan látszik. Annó se volt semmi haszna Southshore előtt hentelni egymást a hordával vagy elemental plateau-n 100v100-akat tolni vagy Stranglethornban őrjáratokat szervezni és védeni a szintezőket vagy Goldshire kocsmában üldögélni és anekdotázgatni, de egyszerűen mindenki számára fun volt. Most ilyen egyszerűen nem tud kialakulni, ha nem jár érte megfelelő reward, a játékosok többsége megcsömörlött, belefásult és a mókuskerékben él, lefarmolha a heti kötelező dolgokat, amikből jobb gear/mount eshet akkor is, ha baromira unja, de esze ágában sincs csak úgy mászkálni, csak úgy funolni, nem alakulnak ki spontán fun események. Ez persze nem általános, csak a többség ilyen, nyilván vannak kivételek. De a lényeg az, hogy ma már a wowban csak fasza rewardokkal lehet bármire rávenni az embereket és ez 3-4 kieggel ezelőtt egyáltalán nem így működött.
A rewardra vonatkozó rész amúgy teljesen igaz, de ezen próbáltak változtatni a timewalkingos tokenekkel: gyűjtheted a tokent látástól mikulásig és arra költöd, amire szeretnéd. Persze nem űber gearre ---> innentől kezdve a többség tojik bele.
Mondom mindezt úgy, hogy minden kiegben játszottam és a WoD-ot tartom a leggyengébb kiegnek (és szerintem a raidek is a leggyengébbek voltak az eddigi kiegek közül mind mennyiségre, mind minőségre), de azt fenntartom magamnak, hogy a játékosok hozzáállásán sokkal több múlik amikor arról van szó, hogy mennyire fun a játék és az a játék öregedésével szerintem végleg és visszafordíthatatlanul megváltozott. Megint csak tisztelet a kivételnek, mert persze van, de általánosságban ez a helyzet.
Egész jó válaszok születtek, egy párat felsorolok
-régen kb. akármit csináltál, egy felkészülés volt a "nagy gonosz" ellen, most meg úgy lóg az egész a levegőben
-a gold elértéktelenedett, pontosabban, a goldcsinálás totál passzív lett; nem lehet már csak repkedni-beszélgetni-bányászni-halászni, egyszerűen nem éri meg ahhoz képest, hogy garrisonban kattintgass
-nincsenek értelmes dailyk - repuk, nincsenek rewardok, kapsz 1-2 lófasz petet meg 1-2 lófasz toy-t, átszínezett közömbös mountokat, vagy max 1 retardáltan kinéző transmog fejest
-mindezekhez nem az van, hogy megcsinálsz napi 3-4 questet, hanem agyatlan módon grindelj grindelj grindelj
-5fős heroicban nincs kihívás, mythicre általában nincs csapat, dps-ként életben nem találsz tankot/healert, pont azért, mert a reward rendszer egy szar, mindenhol csak a KONKRÉT itemek esnek, ha azok nem kellenek, semmi értelme menni, időpazarlás, hacsak nem a haver 40. altját geareled
-noha a raidek totálisan jók, egy normálisan, raid nélkül "rendben tartott" alt nem raidképes
-ismét a reward rendszer miatt a raidre nem tudsz kívül felkészülni, ha HFC Heroicot akarsz, akkor max tanaan baleful -> hfc normal -> hfc heroic, persze hetekig szopás a legendary miatt ezek mellett
-annak idején nekem pl. volt 3-4 altom, akikkel letoltam a dailyket, valor cap, kiszedtem pár tier-t, és mehettem altos raidekre
-valszeg azért égnek ki sokan, mert én pl. mainnel raideltem, altokkal 5fősöztem / dailyztem, és ez elég volt ahhoz, hogy normal fokozatra mehessek velük, manapság pedig mainnel raidelsz, alttal raidelsz, és semmi mást nem csinálsz, ha "szinten" akarod tartani a geart, mert ha nem raidelsz, akkor pár óra alatt tanaanból felöltözöl, és csak a raid marad, nincs fejlődés semmilyen formában.
Viszont amíg van a klán, addig szerintem úgyis töltve lesz az accom, ha csak havonta egyszer 10 percre loggolnék fel chatelni. 😊
De a warcraft univerzum iránti lelkesedésem töretlen, gyermeki lelkesedéssel várom a jövő heti trailert, aztán a filmet magát és titkon abban reménykedem, hogy a starcraft 2 után egy warcraft 4-et fogunk kapni, ahogy a hearthstone-t is nagyon szeretem és amúgy wowozok is még, de mostanában már kis túlzással csak klános raidekre és beszélgetni járok ingame.
Én A Legion után még 2 kieget tippelnék és vége.
Utoljára szerkesztette: Ryanever, 2015.10.28. 16:43:12
#160316 Attól hogy eladod még meg tudod jegyezni mindet nem?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.27. 15:40:42
én már jártam így csak azért tudom 😊
Bár nem tudom a blizz mit reagálna erre a helyzetre.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ha nincs semmi különleges érték a cuccban akkor én inkább kifizetem azzal jár a garancia is.
Persze nekem sem folyik pénz a zsebemből, de mint írtam: "Ki hogy áll hozzá az ilyesmihez." szvsz
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.26. 21:42:54
Szerintem még magyarként is igazán csórónak kell lenni hogy használt accountot vegyél egy idegentől.
Az meg más hogy havernak eladom egy doboz cigié meg egy happymeal menüé.
Nem vitának szántam!!!
(De akkor az én accountom is eladó. Érdeklődni ugyanitt.)<#idiota>#idiota>
Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
Add el egy ismerősödnek más úgy sem veszi meg.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.25. 17:10:41
Az a gyanús, ami nem gyanús!
egy rövid kérdés, hol a legolcsóbb jelenleg a 60 napos GC?
2-4 hónapra előfizetném a lányomnak.
Előre is köszi!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.09.28. 15:13:15
https://www.twitch.tv/sp1gu
De én nem találkoztam ilyennel.
A szervereden másnál is van? Vagy csak nálad?
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
http://youtu.be/C2qrpwplkGI