World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
pala/mage/hunter/rugó/wlock?
hunter, priest van, rugós settenkedés nem az én mûfajom, beast-tel nem kell foglalkozni, mindig össze-vissza beszél <#zavart1>#zavart1>, szóval marad a:
pala/mage/warlock
na asszem meg is van.
...
hunter lesz <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mi legyen a BE-m?
pala/mage/hunter/rugó?
van rá 3-4 órám, hogy eldöntsem...
- pet fajtája: cat
- pet nevenek nyelve: angol
- pet nevenek max. hossza: Nerfed
- pet nevere vonatkozo temakorok: WoW humor,Szovicc.
hol volt, hol nem volt, volt (van) egyszer Badlands-on egy ritka (rare) állat, ami minden (najó, legtöbb) hunter álma volt.
1.00-ás alap attackspeed, durva dps, nameg emellé minden mágiahasználó rémálma volt.
aztán jött a nagy Blizzard Nerfbat és Broken Tooth most már csak simán Broken.
na ezért lett az én BT-m neve Nerfed. mert ugye azt kapott.
le is cserélem asszem, keresek valami szebbet -.-
mert akkor need 😊)
ಥ_ಥ
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Azt kérdezném , hogy én még csak most vetem meg a játékot adtak hozzá egy tiz napos ajándék elöfezetési kártyát ezt , hogy tudom aktiválni én bankártyával fizetem elõ a játékra.Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
Pet fajtaja: Cat,Owl,Carrion Bird
Temakor: Politikus=Hires Ember
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Pályázatot hidetek, leendo petem nevere😊
Feltetelek:
- Pet tulaj neve: RedRidingPoo (gyk. Pifoska)
- Leendo pet fajtája: cat,wolf,owl,carrion bird,scorpid,bear
- Leendõ pet nevenek nyelve: Angol-szász(elso sorban,de magyart is elfogadok)
- Leendo pet nevenek max. hossza: 12 karakter
- Leendo pet nevere vonatkozo temakorok: Humor,Mesefigura(humorral..Bagira es tsi kizarva),Politikus,WoW humor,Szovicc.
A palyazatok ertekelese: vasarnap
A palyazat nyertesenek jutalma: /hug
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
Vagy lehet csak veszek egy GC-t az eredeti accountomhoz és összeszedem rank 14 2h-t, szerintetek megéri így BC elõtt? (palának akarom)
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Körülbelül két hete elcseréltem az accountomat egy 60-as warlock accontjára. A csávó akié a lock azt mondta, hogy az egyik haverjáé alapból az account, de a haverja megunta lvl 20-on, õ megvette tõle, és felvitte 60-ra. Elcseréltük rendben, de még egyikünknek sem volt pénze game-card-ra, ugyhogy csak vártunk, nem történt semmi. Aztán nekem összegyült egy kis pénzem, és gondoltam GC helyett inkább BC-t veszek, amíg még lehet kapni a boltokban. Elmentem, megvettem, upgrade-eltem az accountom. Aztán másnap account management-be be akartam nézni, de nem fogadta el a passwordot. Kapásból arra gondoltam, hogy visszanyulta a gyerek az accountot a titkos kérdéssel. Tök ideg voltam, aztán beléptem a szomszédom accountján a warlock szerverére, és online volt. Rákérdeztem, hogy most akkor mi a fasz van, adja vissza az acc.-ot, vagy legalább a 10.000 ft-ot amit a BC-re költöttem. Erre visszaírta, hogy õ nem ért semmit, meg hogy magyarázzam el neki, hogy mirõl beszélek... Végül kiderült, hogy az a gyerek volt vele online, akié alapból az account volt, és kiderült, hogy nem lvl20-ig, hanem lvl 56-ig vitte, és õ nemis adta el az acc.-ot a haverjának, csak megengedte neki, hogy vigye egy kicsit, õ is kiakadt, énis, aztán rákérdeztem a BC-re, hogy most ugye akkor neki én vettem egy BC-t ingyen. Kiderült, hogy õ is vett egy BC-t, és amikor fel akarta upgrade-elni az accountját, neki is ugye kiirta, hogy nemjó a password (ez már a kedves haverjával való acc. csere után történt) és írt a blizzardnak, hogy szerinte meghackelték az accountot. A blizzard küldött neki uj passwordot, ugye ezért nem tudtam én aznap belépni az account manage-mentbe. De én a saját BC-met még az elõtt felraktam az accountra mielõtt a blizz-nek szólt... és mikor a blizz adott neki új pass-t, õ is felrakta a BC-t, mert nem tudott rólam semmit. Lehetséges ez, hogy 1 acc.-ra 2 BC-t tegyünk? Szerintetek a blizzardnak ha írok visszaadják az én BC-met?
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
ha soha nem jatszottal, akkor halvany lila hozod
ha pedig valami felresikerult nalad, az nem feltetlenul altalanos
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ja és a pethez annyit hogy STV be nagyon jó pet van , pl a 43 as Bangharas , vagy a Shadow Panther fekete macsekok , akik stealth -et tudnak használni .
np.
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
/cheers
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A halál csupán a kezdet...
kb ezért csak macska meg van itthon 2 darab.. azokbol most egy ideig elég igy is nyagatnak még ha wowban is elkezdenek.. 😊)
azt ok, hogy fun, meg nagy az armor, de dps-e meg gyakorlatilag nulla...
keress inkább egy macskát, szintezéshez 1000x jobb választás 😉
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
igy egyrészt fejlõdik a melee weap skill is, meg gyorsabban el is tanulod az ideiglenese pet-tõl a skill-jeit.
ha nagyon nehezen akarna lemenni a mob, akkor kicsit visszafutsz, aztán belesegítesz egy serpent sting-gel...
amúgy nekem egy karival se ment olyan gyorsan a lvlup - még az spriest-tel sem - mint a hunter-rel...