World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja ahogy mondod, dot is kéne neki meg fear is, sot stealth. Minden mast mar ugyis megtanult az evek hosszu soran 😄

k O T T A
pala is jó csak nincs ranged attackja ami idegesít...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

robotnyk
conjure food? <#idiota>
kajaprobléma already solved 😊

ja tényleg:

pala/mage/hunter/rugó/wlock?

hunter, priest van, rugós settenkedés nem az én mûfajom, beast-tel nem kell foglalkozni, mindig össze-vissza beszél <#zavart1>, szóval marad a:

pala/mage/warlock

na asszem meg is van.

...

hunter lesz <#idiota>

robotnyk
na, kaja helyett inkább bc? 😊
Mighty
lock

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
pala nem lehetsz mert mesz ignore-ra vagy gkick 😄 ... magenek ratyi vagy <#idiota> ... rugo nem lehetsz mert Lynx kickel 😄 ... a hunterrrel viszont jo gyorsan lehet haladni :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

na a hónap kérdése.
mi legyen a BE-m?

pala/mage/hunter/rugó?

van rá 3-4 órám, hogy eldöntsem...

ez az én hunterem pet-jének a neve és detail-je:

- pet fajtája: cat
- pet nevenek nyelve: angol
- pet nevenek max. hossza: Nerfed
- pet nevere vonatkozo temakorok: WoW humor,Szovicc.

hol volt, hol nem volt, volt (van) egyszer Badlands-on egy ritka (rare) állat, ami minden (najó, legtöbb) hunter álma volt.
1.00-ás alap attackspeed, durva dps, nameg emellé minden mágiahasználó rémálma volt.
aztán jött a nagy Blizzard Nerfbat és Broken Tooth most már csak simán Broken.
na ezért lett az én BT-m neve Nerfed. mert ugye azt kapott.
le is cserélem asszem, keresek valami szebbet -.-

engem az érdekelne, hogy ezek tényleg meg is adják azt a kiirt stat-ot?
mert akkor need 😊)

picket
i <3

&#3237;_&#3237;

igen, neked 30 nap van ajándékba, a 10 napos kártya arra való, hogy egy ismerõsnek meg tudd mutatni a játékot

picket
Egy új accountot kell regisztrálni a 10 napos kulccsal, ott is meg kell adni kártyaszámot, és akkor kistesó, haver, akárki 10 napon keresztül kipróbálhatja a játékot.

&#3237;_&#3237;

Nyomom folyamatosan csak depi vagyok asok meló miatt. Néztem bombert tolod megin? Ez most a régi vagy az új? Fire builden is szar imo az AB. (egyet mondjuk megéri ellõni de ott annyi is)

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Sziasztok

Azt kérdezném , hogy én még csak most vetem meg a játékot adtak hozzá egy tiz napos ajándék elöfezetési kártyát ezt , hogy tudom aktiválni én bankártyával fizetem elõ a játékra.Elöre is köszönöm a segitségeteket.
awww apa 1000 eve nem lattalak.

Legalabb is frost builden maradon a FB nél.

Arcane blast szar.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Elso ranezesre full szar 😄

Ahhh mágusoktól kérdezem, hogy lvl. 64-en megkapják az Arcane blast nevû spellt. Mennyire hasznos? Úgy értem mennyire hatékony mana/kill ügyileg?

Kár, hogy a sertéseket nem szereted, mert akkor lehetne a neve Csülök<#hehe>

Nálunk a klánban van egy hunter, akinek valami szárnyas gyíkja volt a petje a neve pedig az volt, hogy Kondenzátor<#idiota>

ja akkor az ne legyen

akkor legyen " Vagdalthus"

Pari
***Modositas
Pet fajtaja: Cat,Owl,Carrion Bird
Temakor: Politikus=Hires Ember

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Koszonom, a tegnapi valaszokat a petes kerdeseimre,most mar meg annyira se tudom eldonteni milyen petem legyen...de mivel screetch ugy lv30ig nem tanulhato,igy nem is izgat😊

Pályázatot hidetek, leendo petem nevere😊

Feltetelek:
- Pet tulaj neve: RedRidingPoo (gyk. Pifoska)
- Leendo pet fajtája: cat,wolf,owl,carrion bird,scorpid,bear
- Leendõ pet nevenek nyelve: Angol-szász(elso sorban,de magyart is elfogadok)
- Leendo pet nevenek max. hossza: 12 karakter
- Leendo pet nevere vonatkozo temakorok: Humor,Mesefigura(humorral..Bagira es tsi kizarva),Politikus,WoW humor,Szovicc.

A palyazatok ertekelese: vasarnap
A palyazat nyertesenek jutalma: /hug

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

picket
De ügyes, ismeri a fotocsoppot! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ja tegnap esett nekunk oz a nagy varazslobol 😄

Nem éri meg. Outlands úgy kezdõdik hogy legalapabb insta 70 DPS-es 2kezes (R14 az 77.4), lvl65-ös questbõl meg már jobb kéket is kapsz.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

bence45
Oks, legalább ha most nem lesz wow egy darabig (mert most még egy BC-re tuti nincs pénzem) egy kicsit tudok tanulni is 😛
Vagy lehet csak veszek egy GC-t az eredeti accountomhoz és összeszedem rank 14 2h-t, szerintetek megéri így BC elõtt? (palának akarom)

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Sound
neharagudj, de jól ki fognak röhögni 😊 Ugyanis le van írva, hogy senkinek ne add meg az accountod adataid, és nem igazán tudom elképzelni, milyen körítéssel tudnád ezt elõadni, hogy hihetõ is legyen, és szabályos is egyben. Mindig megmosolyogtatnak az arcok, akik IF-be rádviszperelnek, hogy "wannatradeaccount????". Így jártál ^^ Imo az account eredeti tulajdonosát kérd meg, hogy ha van egy kis gerince, akkor az általa vett BC aktiváló kulcsát adja már oda. Bár ha nem adja, akkor se lehet ár fújolni.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

bence45
sziasztok, itt egy kis történet:
Körülbelül két hete elcseréltem az accountomat egy 60-as warlock accontjára. A csávó akié a lock azt mondta, hogy az egyik haverjáé alapból az account, de a haverja megunta lvl 20-on, õ megvette tõle, és felvitte 60-ra. Elcseréltük rendben, de még egyikünknek sem volt pénze game-card-ra, ugyhogy csak vártunk, nem történt semmi. Aztán nekem összegyült egy kis pénzem, és gondoltam GC helyett inkább BC-t veszek, amíg még lehet kapni a boltokban. Elmentem, megvettem, upgrade-eltem az accountom. Aztán másnap account management-be be akartam nézni, de nem fogadta el a passwordot. Kapásból arra gondoltam, hogy visszanyulta a gyerek az accountot a titkos kérdéssel. Tök ideg voltam, aztán beléptem a szomszédom accountján a warlock szerverére, és online volt. Rákérdeztem, hogy most akkor mi a fasz van, adja vissza az acc.-ot, vagy legalább a 10.000 ft-ot amit a BC-re költöttem. Erre visszaírta, hogy õ nem ért semmit, meg hogy magyarázzam el neki, hogy mirõl beszélek... Végül kiderült, hogy az a gyerek volt vele online, akié alapból az account volt, és kiderült, hogy nem lvl20-ig, hanem lvl 56-ig vitte, és õ nemis adta el az acc.-ot a haverjának, csak megengedte neki, hogy vigye egy kicsit, õ is kiakadt, énis, aztán rákérdeztem a BC-re, hogy most ugye akkor neki én vettem egy BC-t ingyen. Kiderült, hogy õ is vett egy BC-t, és amikor fel akarta upgrade-elni az accountját, neki is ugye kiirta, hogy nemjó a password (ez már a kedves haverjával való acc. csere után történt) és írt a blizzardnak, hogy szerinte meghackelték az accountot. A blizzard küldött neki uj passwordot, ugye ezért nem tudtam én aznap belépni az account manage-mentbe. De én a saját BC-met még az elõtt felraktam az accountra mielõtt a blizz-nek szólt... és mikor a blizz adott neki új pass-t, õ is felrakta a BC-t, mert nem tudott rólam semmit. Lehetséges ez, hogy 1 acc.-ra 2 BC-t tegyünk? Szerintetek a blizzardnak ha írok visszaadják az én BC-met?

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

roviden es tomoren ahany ember annyi szintje az addiktcionak 😊

ha soha nem jatszottal, akkor halvany lila hozod

ha pedig valami felresikerult nalad, az nem feltetlenul altalanos

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Tombi
röviden, tömören: http://wowdetox.com/

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Laza
Ujabb csodaloot 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

már cska 40 k xp és 39 , ott lekell állnom bg re 😄 kell a trinket , meg pár ruhadarab ,utánna nincs megállás 😄

ja és a pethez annyit hogy STV be nagyon jó pet van , pl a 43 as Bangharas , vagy a Shadow Panther fekete macsekok , akik stealth -et tudnak használni .

np.

PiszkosFred
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

/cheers

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

császtok! sztetek megy egy bc nélküli szerveren a játék ha felrakom a bc-t is az alaphoz? köszike😊
olyannyira hogy nekem be sem jön

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

shaime01
és ugy hallotam van turtle mount is.. elég cukee ez is 😛
oan cukee vaok :o

shaime01
mert cukin néz ki.. 😊
kb ezért csak macska meg van itthon 2 darab.. azokbol most egy ideig elég igy is nyagatnak még ha wowban is elkezdenek.. 😊)

amúgy miért pont turtle?
azt ok, hogy fun, meg nagy az armor, de dps-e meg gyakorlatilag nulla...

keress inkább egy macskát, szintezéshez 1000x jobb választás 😉

PiszkosFred
A fene sem nezte a szintjet, sorry ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezt úgy lehet a legkönyebben elkerülni, hogy mikor új pet-et befogsz, hogy eltanuld tõle a képességeit, melee-vel ütöd mellette a mobot.
igy egyrészt fejlõdik a melee weap skill is, meg gyorsabban el is tanulod az ideiglenese pet-tõl a skill-jeit.
ha nagyon nehezen akarna lemenni a mob, akkor kicsit visszafutsz, aztán belesegítesz egy serpent sting-gel...
amúgy nekem egy karival se ment olyan gyorsan a lvlup - még az spriest-tel sem - mint a hunter-rel...

MaDFoX
Juniorral meg pláne...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

shaime01
még 2 szint .. a freezing trapig 😊
csak nem updateltem 😛

lvl 25-ösként aligha van FD-je, az 30-as skill...