World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben az esetben fejtsd ki bõvebben a
"mutatja a minimap-om h kaptam massage-t" -fogalmát, esetleg mellékelj szkrínsotot

Oldern the 1st
Akkor bizony nincs leveled.

kisfigi
kösz, viszont én a postaládákban nem találok semmiféle levelet

Destiny. The design is clearly ancient.

a leveleket a postaládáknál tudod felvenni, ez van minden fogadó elõtt, illetve nagyvárosokban (Ironforge például) találsz máshol is.
Axe fegyverskillt Ironforge-ban tanítanak.

kisfigi
hajrá alli, csak így tovább <#mf1><#hehe><#idiota>

kisfigi
lenne 2 kérdésem:
Ha mutatja a minimap-om h kaptam massage-t akkor azt hogy tudom elolvasni?
Hol tudok megtanulni axe-t használni?

Hyder
kell

Steam: [HUN]Feriggno

Tatyla
gyanitom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!
Ha az új game az kiegészítõ, akkor kell hozzá az eredeti játék?
Garyskillz
Igen, egyértelmû, hogy tudsz játszani, a különbség csak annyi lesz, hogy nem mehetsz lvl58on át pl a dark portalon, nem mehetsz el exodarba és a többi kiegészítõt igénylõ helyekre, így mint mondtam outlandre sem. Szal a lényeg h tudsz játszani ha elõfizetsz.

bowden
üdv!
biztos volt már ez a kérdés de nem találom sehol.alap wowom van(kb fél éve nem fizetem) a bc-t egy-két hónap múlva tervezem megvenni.addig tudok játszani ha most elõfizetek?humant szeretnék kezdeni és elvinni 60ig amíg meg nem lesz a bc.

Oldern the 1st
...vagy véletlenül bebuffolnak valakit, aki késõbb hõsködni akar. Vele meg megtámadtatják a csalinak odavitt 15-ös gnóm mágust 😛

Guest
Ezzel arra akartam célozni hogy ott a hordásoknak alapból nincs PvP-flagjuk, vagyis az allisok csak akkor nyúlhatnak hozzájuk ha a hordások kezdeményeznek 😉
Oldern the 1st
Reroll PVE 😄
Vagy takarodó instákba szintezni 😛

k O T T A
10-20ig igen idejönnek kinyírni
csak 40-45ös õrök vannak azt egy hatvanas simán legyakja
aztán jöhet a jól megérdemelt fincsi hordás ifjoncok serege😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Guest
Ööööö a Barrens tudtommal Horde Territory...
Guest
Majd körülnézek, lehet, hogy még maradt pár darabom, végül is valóban nem lenne utolsó látvány amint Rudolf hasít az égen 😊
PiszkosFred
De nincs mar meg egyik sem, ez a baj, ezert batorkodtam megkerdezni itt, hogy probalta e valaki. Egyedul a tavalyi kinai ujevkor szerezheto ruhat tartottam meg (tetszett a szine, meg az egesz olyan elegans volt), minden tobb szezonalis cuccot dobtam a fenebe. Talan van egy telapo sipkam is valahol, mas nem nagyon.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

k O T T A
nálunk a szövisek hobbija a náluknál 10-20-30-akár 40 szinttel kissebb hordások módszeres gyilkolgatása
duplakérdõjeles nightelf hunter 37-es dwarf pala 40es mage, mennek be barrensbe...ez csak a legutóbbi eset, és a legnagyobb baj, h nem unják meg 10-20-30percekig szart se lehet csinálni és általában nem csak õk ilyenek hanem sokan mások
már kb 10en legyaktak duplakérdõjelesek...
éjjen a pvp😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Botond
Mi ma a guild stealther szekciójával egy Linkz nevû human palát(+haverjai) tettünk vízszintesbe nagy kitartással. -.- Névbitorlás sukka. -.-
Guest
Tavaly is, idén is (illetve tavalyelõtt és tavaly 😄) kétféle cuccot szerezhettél, a Fresh Holly-nak (amit a kocsmás puszilgatásért kaptál) volt 7 napos durationje, a Preserved Holly (a questreward) bármeddig eláll, tehát az utóbbid még simán lehet.
cba szetvagdosni a sst de ha mar igy megkerdezed az volt hogy ez a hunter meg a pala haverja eloszor elkezdtek ugralni a macskamon (ez is milyen mar vaz) utana meg elkezdtek kopdosni. utana meg meghaltak -.-

anti hero

Köszönöm a segítséget!
kisfigi
-.-

TDC Geronimo
BS-en tolod, megérdemled -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
reroll pve -.- avagy l2p -.-
Henmór és Eládir nevu retardaltakat csokoltatom -.-

anti hero

tigeroo
nemtom nekem még mindig megvan az a szarvassá változtató izé, és nemnagyon akar elévülni😄
😄
btw arathor world server down - épp mikor pöttyet pvpztünk penszilvániában, kell 15 markért a libram of zeal. :-)

PiszkosFred
A reputation-od.

kisfigi
mi van akkor ha a reputationom átmegy friendly-be? mi változik meg?

PiszkosFred
Well, tenyleg (/homlokracsap), a kerdesem innentol csak elmeleti ;] Koszonom a valaszt, teljesen elfelejtettem az idolimitet. Tavaly meg nem volt, iden mar tenyleg volt egy rakas cuccon (x napig hasznalhato) korlat. Thx.

Count Adyn
A tárgytól függ, egyedi 1-10% közt általában

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

van-e elég hely? olyan 4GB kell kb.
van-e valami ami húzva van a gépben? ha van, akkor tegyél vissza mindent alapra
meg hát nem lenne baj, ha le tudnád írni a hibát

mindenképp kell bankkártyaszám

azon a cuccon volt vmi idõkorlát, h meddig lehet használni 😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Srácok, lenne egy kérdésem. Pár skillnél van olyan, h "gives a chance to..". Na ezalatt a "chance" alatt hány %-ot értenek?

shaime01
Üdv

Kaptam haveromtól egy papírt amivel elvileg 10 napig ingyen tudnék wow-ozni, jó lenne ha tudnék accountot csinálni hozzá, de nem sikerül, accountot szeretnék csinálni s hiába írom be a papíron levõ 10-Day Free Trial Key-t mégis kéri a bankkártyám számát..
Esetleg tudna vki segíteni ezügyben?Megköszönném.
További szép napot!
PiszkosFred
A repulo mounton ulve ha hasznalom azt a karacsonyi mountotrenszarvassaatlvaltoztatobizbaszt, akkor kapok egy repulo Rudolfot? ;] Vagy ezekre nem ervenyes? Probalta valaki?

szucsy89
hi az lenne a kérdésem hogy szerintetek talentoljak e át holyra?most van egy 62es paladinom és retribution vagyok.nem igazán tom hogy jó lenne e, de instanceokban is egybõl az az elsõ kérdés h holy vok e...viszont sztem a fejlõdés 70re retrivel gyorsabban menne...meg pvp-ben melyik a jobb?
elõre is thx
robotnyk
xD
Oldern the 1st

Lord Oswal
hali
nekem van egy olyan problémám hogy mikor telepíteném akkor kiir egy hibát
de akárhányszór kezdem ujra a telepítést mindig máshol irja ki tehát 1xer megpróbálom telepíteni kiirja a hibát a speech.mpq nál és mikor megint megpróbálom akkor meg már a terrain.mpq nál irja ki
nemtudnátok rá megoldást?

Laza
Yup ... mondjuk mar nem is ezt hasznalom azota, hanem a Mana Tombos q rewardot 😊

Amugy meg igen, a kezdetek ota jatszom, de ez nem az elso karim am, azt tudod 😊 Ezzel csak nyaron kezdtem raidelni a mostani guildemmel 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tigeroo
hmm nektek csinált már olyat hogy átlátsz a textúrákon és csak a talajt meg az npc-ket látjátok?? nekem kb. tegnap óta rosszalkodik

Count Adyn
Nem, a permafrost a lassító effekt idejét növeli, amit a frostbolt okoz.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
en csalodtam benne, feral formaba nem procol a windfüry :S

Viszont mokaztam warrior + shaman komboval 60 ason tyrshandben ésháttazaranyos tud lenni...nem láttam a kepernyon a sok extra attack felirattol :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TLD Robi

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Magenél frost ágon a frostbitera kihat a permafrost idõtartamban?