World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"mutatja a minimap-om h kaptam massage-t" -fogalmát, esetleg mellékelj szkrínsotot
Destiny. The design is clearly ancient.
Axe fegyverskillt Ironforge-ban tanítanak.
Ha mutatja a minimap-om h kaptam massage-t akkor azt hogy tudom elolvasni?
Hol tudok megtanulni axe-t használni?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha az új game az kiegészítõ, akkor kell hozzá az eredeti játék?
biztos volt már ez a kérdés de nem találom sehol.alap wowom van(kb fél éve nem fizetem) a bc-t egy-két hónap múlva tervezem megvenni.addig tudok játszani ha most elõfizetek?humant szeretnék kezdeni és elvinni 60ig amíg meg nem lesz a bc.
csak 40-45ös õrök vannak azt egy hatvanas simán legyakja
aztán jöhet a jól megérdemelt fincsi hordás ifjoncok serege😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
duplakérdõjeles nightelf hunter 37-es dwarf pala 40es mage, mennek be barrensbe...ez csak a legutóbbi eset, és a legnagyobb baj, h nem unják meg 10-20-30percekig szart se lehet csinálni és általában nem csak õk ilyenek hanem sokan mások
már kb 10en legyaktak duplakérdõjelesek...
éjjen a pvp😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
btw arathor world server down - épp mikor pöttyet pvpztünk penszilvániában, kell 15 markért a libram of zeal. :-)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
van-e valami ami húzva van a gépben? ha van, akkor tegyél vissza mindent alapra
meg hát nem lenne baj, ha le tudnád írni a hibát
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Kaptam haveromtól egy papírt amivel elvileg 10 napig ingyen tudnék wow-ozni, jó lenne ha tudnék accountot csinálni hozzá, de nem sikerül, accountot szeretnék csinálni s hiába írom be a papíron levõ 10-Day Free Trial Key-t mégis kéri a bankkártyám számát..
Esetleg tudna vki segíteni ezügyben?Megköszönném.
További szép napot!
elõre is thx
nekem van egy olyan problémám hogy mikor telepíteném akkor kiir egy hibát
de akárhányszór kezdem ujra a telepítést mindig máshol irja ki tehát 1xer megpróbálom telepíteni kiirja a hibát a speech.mpq nál és mikor megint megpróbálom akkor meg már a terrain.mpq nál irja ki
nemtudnátok rá megoldást?
Amugy meg igen, a kezdetek ota jatszom, de ez nem az elso karim am, azt tudod 😊 Ezzel csak nyaron kezdtem raidelni a mostani guildemmel 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Viszont mokaztam warrior + shaman komboval 60 ason tyrshandben ésháttazaranyos tud lenni...nem láttam a kepernyon a sok extra attack felirattol :o
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.