World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lópikula
Hú nagyon jó lesz!

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Hát WoW intro 9,5/10.
Kieg megvéve. A Demon Hunter miatt főleg (W3 óta várom). Illidan. 😊 Airfact fegyverrendszer és Order Halls tetszetősnek néz ki. Új helyek szépek. Ez már viszi a hátán a kieget nekem 😊 Raidek igy 10 év után nem hoznak lázba, majd RF-be letolom 😊

Warcraft film:
Trailer 10/10
Éjféli premier jövök 😄
Nekem bejött a képi világ és a hangulat, a sztorit módosították az tuti (pl Durotan sose találkozott Lotharral), de ez jó lehet 😊
Travis Fimmel meg mint Sir Anduin Lothar az egy telitalálat 😊 (gondolom nem véletlen, hogy a Warcraft elött "véletlen" 20 részre bővült a Vikings. Tuti igrik egy nagyot a gázsija)
Duncan rendező meg eddig jókat tett le az asztalra.
Szerintem anyagilag rohadt jó kasza lesz és akkor jöhet a Légió és Arthas és Illidan 😊
Random példa, hogy mennyit változhat egy CGI heavy film fél év alatt:

Egyetértek, hogy máshogy is el lehetne készíteni, de látszik a traileren, hogy ez az "art direction", játékszerűen akarták megcsinálni, nyilván aki realisztikusat várt annak ez csalódás, de a netes visszhang határozottan jó (persze sokan vannak vele úgy, ahogy Te is).
Feltételezem, hogy ez egy tudatos döntés eredménye, majd a jegypénztáraknál kiderül, hogy jó döntés volt-e. 😊
Én azért Duncant egy percig se féltem, két olyan filmet letett már az asztalra, hogy meglepne, ha ez a harmadik rossz lenne (még ha totál más jellegű is). Ajánlom, hogy aki nem ismeri a munkásságát pótolja, tuti, hogy nem fogja megbánni.

Végső soron pedig szerintem nem az "art direction" fogja meghatározni a film megítélését, hanem hogy mennyire fogják tudni megoldani azt, hogy fanservice is legyen és egyben egy jól felépített epik mozi is, amit bárki élvezhet.

Az art directionre való panaszkodás mellett (ami szerintem tényleg teljesen jogos, simán nem tetszhet ez sokaknak) viszont sokan panaszkodnak a bugyuta one-linerekre és a ránézésre egyszerű sztorira. De ahogy lentebb írtam a Warcraft 1 sztori azért elég faék egyszerű volt, abba nyilván kevernek most majd egy kicsit a Last Guardianból és a Lord of Clansból, de attól még az egy faék egyszerű sztori tele fantasy klisékkel és one-linerekkel. Arra leszek kíváncsi, hogy majd Arthas sztoriját hogy mutatják be a harmadik filmben (ha megéljük 😊 ).
warcraft film trailerje nekem se nagyon jott be, nekem ami nagyon zavaro, hogy ott a sok full cgi ork aztan Garona meg egy elmaszkirozott szineszno, amivel nem lenne baj, ha nem lenne ilyen nagy a kontraszt. Az egy dolog, hogy felver, de akkor is zavart mar a trailerben is.

Nem gondolom, hogy csak így agyoncgizve lehetne visszaadni a Warcraft hangulatot. Amit a játékban és intrókban eddig láttam, azt szerettem volna megnézni valódi, élő köntösben. Legalábbis olyanban, ami annak tűnik. Mint mondtam, ez a Gyűrűk Urában, Hobbitban nagyon jól meg lett oldva. De ez... ez nem film, hanem animációs film.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Ami még nem az igazi benne számomra az az, hogy az előszereplők nagyon furán mutatnak a teljes CGI környezetben, az Avatarban szerintem jobban beleolvadtak, de szerintem ezen még sokat fognak javítani a hátralevő fél évben.
Azért, mert ez egy videójáték hangulatát, látványvilágát akarja megidézni és egy cseppet sem akar realista lenni, sőt, épp ellenkezőleg.
Ha nem erre gondol az ember és csak úgy az arcába nyomnak egy ilyen trailert igen, ezt érzi, ugyanakkor ha szeretted a warcraft RTS-ek látványvilágát, akkor beülsz a mozira és 5 perc után otthon fogod érezni magad.

Valami ilyesmire gondolj:
Nekem sem tetszett a Warcraft trailer. Mintha egy wow intrót néznék, bevágott, élő Ragnar Lothbrok fejjel. Nekem hatalmas csalódás. Egyszerűen kisüti a szemem a rengeteg cgi. Érdekes, Gyűrűk Urát, Hobbitot is természetesen cgi-vel csinálták, de ott ez nem csap ennyire durván arcon. Borzasztó, hogy még egy fa sincs benne, ami élő volna.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Egyik trailer epikebb, mint a másik, nem kellett csalódnunk.

A warcraft film sztorija még nem teljesen világos, annyi biztos, hogy nagyon el fog térni a warcraft orcs and humanstól, de azért lássuk be, hogy ez nem baj, hisz abban alig volt sztori (vagy csak én nem emlékszem), annyi rémlik, hogy orkként egy hadvezér voltál, aki lenyomta Blackhandet, warchief lett, aztán lenyomta Stormwindet is, humanként talán volt egy kis zúzda deadmines-ban (westfall jelenet a trailerből?), Garona megölte Llane-t, aki az utolsó szavaival rád bízta a sereget, aztán lezúztad az orkokat. Másnak rémlik még valami részlet a warcraft 1 sztoriból? 😊
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nem erdekel mar a wow, de ez a legion intro kibaszott epic!

BoneDragon
Egyet kell értenem... Ásítottam rajta egy nagyot.

TBTPumpa

TBTPumpa
Nyáron jön, viszont ezzel a Cinematic videóval a maradék előfizetőt is elveszítették. <#idiota>

TBTPumpa
LOL Legion Cinematic lesz. Metzen pls.

TBTPumpa
Végre Metzen, beszél a Legionról.

Egyébként igen, ismerem ezt a CGI-s érzést. 😄 De szvsz most megnéztem mégegyszer full hd-ban itt amit linkeltetek (FB-n elég rossz minőségű volt) és gyönyörű.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Túl sok a cgi+1
Fpocok
Nyilván csak így. Akkor is hánynom kell. Sok mindent utálok, de talán a túltolt CGI-t a legjobban. Ennek ellenére várom, de akkor is szar ez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerinted, hogy lehetett volna megoldani az orkok aránytalan hatalmas testét? Nálam is n1.

Fpocok
CGI FEST. Hánynom kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

n1

the world is mine

BoneDragon

TBTPumpa
2016 szeptemberéig meg fog jelenni a Legion (tippre július-augusztus)!

Jó pofa volt megnézni újra 😊
Elő is kerestem a sajátjainkat is youtube-n (Alliance of Destiny, Arathor).
Tiszta retro 😊
A warriornak is megvan az eredeti Quell'serrar és szerencsére a régi pvp setet is transmogolhatom 😊
Jó öreg vanill idők. 12-15 órás AV-k, meg hajnal 3ig MC 😊
Manapság meg kb 1-2 órát ha játszom egy héten a DK-mal (LK óta a main). Bár nem is vágyom többre.
Legionba meg végre Demon Hunter. Ezt régvàrtam, mer W3-ban is a DH volt a kedvenc hős. Meg a Night Elfek 😊
TBTPumpa
Úgy tűnik nálunk korábban kerül vetítésre a film:

Caliph
<#taps>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Igen, volt olyan, a HONLAPON LETÖLTHETŐ még az első, a felső URL él még rá (a második rész sajnos már csak offline van meg), illetve időközben youtube-ra is felkerültek. De azért a DVD jobb, van rajta menü, extrák meg ilyenek. 😊

Elnézést, hogy ilyennel terhelem a topikot, de ha valakinek van valamilyen tárhelye, amire felmehetne ez a 2 DVD (~2×2 G😎 és az a néhány ember, aki a honlapunkon keresztül rátalál letölthetné, azt nagyon, nagyon megköszönném. Úgy gondolom, sikerült velük méltó emléket állítani a WoW hőskorának és kár lenne, ha végleg elvesznének az internetről.

Itt a youtube verzió:

Nekem mèg a Vanilla/BC dvd is rémlik tőletek a hőskorból 😄
Huhh, ez most meglepett, hogy valaki még olvassa a warcraft történelem fordításunkat. 😊 Örülök, hogy olvastad, már megérte dolgozni vele! 😊
Szerintem arról, hogy egy csomó fullgeares pvphuszár hordás elmegy westfallba lvl15ös allisokat genkelni, aztán a végén megcsinálják a deadmines acsikat. De lehet, hogy nem... 😄
Caliph
itt van egy elég jól összefoglalt warcraft történelem magyarul a mítoszok könyvétől egészen a warcraft 3 ig bezárólag.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
warcraft lore,történetesen a szereplők alapján a warcraft 1 történetére számíthatunk. Nagy lutri nincs benne 😊
(a képen Durotan,egyik farkasa(Nightstalker vagy Sharptooth) és legjobb cimbije Orgrim Doomhammer látható)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.11.04. 10:38:32

LeWyTy
Nem vagy egyedül<#idiota>
Pio #160354 - Ez az egy kép alapján van egy nagyon erős tippem hogy miről fog szólni<#buck> Vagy lehet tudni róla hogy miről szól majd?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Direkt nem követtem sehogy sem a film adaptációját, de számomra hatalmas öröm, hogy Travis Fimmel is ott lesz a főszereplők között. Mondjuk a Vikingek után nem csodálom és ezt is csak a borítóképről ismertem fel. Jó lesz ez! 😊

Nem vagy egyedül vele, ezzel a kis harvest golem easter eggel megvettek kilóra (és az nem kevés kilót jelent 😊 ):

TBTPumpa
Valószínűleg egyedül vagyok vele, de ezt sokkal jobban várnom, mint eddig bármilyen filmet - igen a mostani Star Wars sem érdekel annyira, mint ez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.03. 18:26:18

BoneDragon

LeWyTy
Basszus... lehet én is<#falbav>
Sw. meg kicsit jobban is hasonlíthatna<#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.03. 17:55:59

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

csak 99.997 esett mert 3-an megyünk vissza 8)
Na, megvannak a számok, mindössze 100ezret esett az előfizetők száma (most 5,5 millió), én jóval nagyobb esést vártam.

Itt pedig SW a filmből:

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lópikula
kiba...tt jó lesz!

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Najó, ennél picit jobb felbontásúak a leakek:

Nézd az Avatarban is milyen gagyi volt a CGI <#banplz>

devlking
Igen, mert az változni fog 4k-n hogy ilyen gagyin néz ki a cgi. Hát biztosan. 😄
Teljesen reális félig kitakart, 200×100-as felbontású, homályos képek alapján megítélni egy látványfilmet. Gondolom a végső termékről is majd camrip alapján mondasz véleményt. 😄
LeWyTy
De legalább full ingame engine rendered.<#banplz>