World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kieg megvéve. A Demon Hunter miatt főleg (W3 óta várom). Illidan. 😊 Airfact fegyverrendszer és Order Halls tetszetősnek néz ki. Új helyek szépek. Ez már viszi a hátán a kieget nekem 😊 Raidek igy 10 év után nem hoznak lázba, majd RF-be letolom 😊
Warcraft film:
Trailer 10/10
Éjféli premier jövök 😄
Nekem bejött a képi világ és a hangulat, a sztorit módosították az tuti (pl Durotan sose találkozott Lotharral), de ez jó lehet 😊
Travis Fimmel meg mint Sir Anduin Lothar az egy telitalálat 😊 (gondolom nem véletlen, hogy a Warcraft elött "véletlen" 20 részre bővült a Vikings. Tuti igrik egy nagyot a gázsija)
Duncan rendező meg eddig jókat tett le az asztalra.
Szerintem anyagilag rohadt jó kasza lesz és akkor jöhet a Légió és Arthas és Illidan 😊

Feltételezem, hogy ez egy tudatos döntés eredménye, majd a jegypénztáraknál kiderül, hogy jó döntés volt-e. 😊
Én azért Duncant egy percig se féltem, két olyan filmet letett már az asztalra, hogy meglepne, ha ez a harmadik rossz lenne (még ha totál más jellegű is). Ajánlom, hogy aki nem ismeri a munkásságát pótolja, tuti, hogy nem fogja megbánni.
Végső soron pedig szerintem nem az "art direction" fogja meghatározni a film megítélését, hanem hogy mennyire fogják tudni megoldani azt, hogy fanservice is legyen és egyben egy jól felépített epik mozi is, amit bárki élvezhet.
Az art directionre való panaszkodás mellett (ami szerintem tényleg teljesen jogos, simán nem tetszhet ez sokaknak) viszont sokan panaszkodnak a bugyuta one-linerekre és a ránézésre egyszerű sztorira. De ahogy lentebb írtam a Warcraft 1 sztori azért elég faék egyszerű volt, abba nyilván kevernek most majd egy kicsit a Last Guardianból és a Lord of Clansból, de attól még az egy faék egyszerű sztori tele fantasy klisékkel és one-linerekkel. Arra leszek kíváncsi, hogy majd Arthas sztoriját hogy mutatják be a harmadik filmben (ha megéljük 😊 ).
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ha nem erre gondol az ember és csak úgy az arcába nyomnak egy ilyen trailert igen, ezt érzi, ugyanakkor ha szeretted a warcraft RTS-ek látványvilágát, akkor beülsz a mozira és 5 perc után otthon fogod érezni magad.
Valami ilyesmire gondolj:
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
A warcraft film sztorija még nem teljesen világos, annyi biztos, hogy nagyon el fog térni a warcraft orcs and humanstól, de azért lássuk be, hogy ez nem baj, hisz abban alig volt sztori (vagy csak én nem emlékszem), annyi rémlik, hogy orkként egy hadvezér voltál, aki lenyomta Blackhandet, warchief lett, aztán lenyomta Stormwindet is, humanként talán volt egy kis zúzda deadmines-ban (westfall jelenet a trailerből?), Garona megölte Llane-t, aki az utolsó szavaival rád bízta a sereget, aztán lezúztad az orkokat. Másnak rémlik még valami részlet a warcraft 1 sztoriból? 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
https://www.twitch.tv/sp1gu
Parasite Eve 2, best game EVER!
the world is mine

Elő is kerestem a sajátjainkat is youtube-n (Alliance of Destiny, Arathor).
Tiszta retro 😊
A warriornak is megvan az eredeti Quell'serrar és szerencsére a régi pvp setet is transmogolhatom 😊
Jó öreg vanill idők. 12-15 órás AV-k, meg hajnal 3ig MC 😊
Manapság meg kb 1-2 órát ha játszom egy héten a DK-mal (LK óta a main). Bár nem is vágyom többre.
Legionba meg végre Demon Hunter. Ezt régvàrtam, mer W3-ban is a DH volt a kedvenc hős. Meg a Night Elfek 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Elnézést, hogy ilyennel terhelem a topikot, de ha valakinek van valamilyen tárhelye, amire felmehetne ez a 2 DVD (~2×2 G😎 és az a néhány ember, aki a honlapunkon keresztül rátalál letölthetné, azt nagyon, nagyon megköszönném. Úgy gondolom, sikerült velük méltó emléket állítani a WoW hőskorának és kár lenne, ha végleg elvesznének az internetről.
Itt a youtube verzió:
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
(a képen Durotan,egyik farkasa(Nightstalker vagy Sharptooth) és legjobb cimbije Orgrim Doomhammer látható)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.11.04. 10:38:32
Pio #160354 - Ez az egy kép alapján van egy nagyon erős tippem hogy miről fog szólni<#buck>#buck> Vagy lehet tudni róla hogy miről szól majd?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.03. 18:26:18

Sw. meg kicsit jobban is hasonlíthatna<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.03. 17:55:59
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Itt pedig SW a filmből: