World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ha tört szerveren játszol, akkor nem fetétlenül mûködnek az ilyen dolgok.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
a kettõt az különbözteti meg egymástól, hogy ki üt elõször.
ha két vad találkozik, akkor szoktak menni az ilyen szeresd az ellséget, segíts neki a questekben stb stb történetek; ha két vadász találkozik, akkor a címet csak a jobb tartja meg csata végén, a vesztes arra az idõre vaddá lényegül át. a két csoport között az átjárás így folyamatos, meghatározhatja a pillanatnyi lelkiállapot is, ki hová tartozik éppen.
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
a. Megöl
b. Megvárja mig mobozni kezdesz és megöl
c. Hímja a haverját, megölnek
2. Találkozol egy nállad alacsonyabb szintüvel
a. Elfut és c pont
b. Megvárja mig mobozni kezdesz és megöl
c. Hívja a haverját, megölnek
😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
- közös területen solozva 3x annyi idõ elvégezni a questeket
- STV felejtõs
- Ha valakinek rossz napja van az gondoskodik róla hogy neked is az legyen
- Minden kaszt kap egy /spit nevû racial skillt, amit naponta 300x meg kell nyomni különben esik a reputációd és többé nem léphetsz be a fõvárosba
pvp-n belül, kisebb szinten (mondjuk stv): questelgetek, ölöm a tigriseket az expedition camp körül, lootolgatok stb...jön 2 magyar(!!)
folyamatosan ks-eznek, segitünk egymásnak (1-1 sting a másik fél mobjára /ty /salute stb-t elnyomtuk) jön a 60-as haverja és leöl...
vagy még kisebb...tarren millbõl jövök kifele, megyek a K fele...elkezd valami barom rugó commont befele röfögni nekem...persze nem láttam hogy merrõl...stealth-ben volt... menet közbe flare elnyomtam magam mögé, talált-süllyedt pet ráküldve, intimidation, aspect of cheetah elsüt, 27 11 11 (~mu ha ha)
igaz nemvagyok valami nagy szadista hogy kissebbeket öljek, ha szórakozni akartam mentem BG-re , inkább questelgettem(talán tört szerver miatt - ha ott 10szintel kisebbet öltél meg 1nap jail volt a meglepi)
annyira nagy raideket csak x-roadsban láttam, sok allis 60-as ment hátha néhány kis noob megüti õket és betudják kempelni a 10-20as szintû karaktert...de amúgy voltak egészen normális emberkék is (pl. BB-tõl északra gorillákat nyúztam, pala jött../wave , vette a lapot...rámutattam egy gorillára elkezte ölni én rásegitettem, övé a loot enyém a skin..) vagy westfallba pár allisnak kitakaritottam moonbrookot (hasonló stratégiával, elõbb õk ütnek)
amúgy a rugókal és a cicás druidákból lesz majd eleged...talán a warlockok dotjaiból de mondom ember függõ hogy neked ront-e de vannak kúltúrált egyének is (Bloodscalp)
mondjuk PVE szeróra sose mennék...így legalább "él a környezet", pezseg az élet!
duelre pedig egyáltalán nem hasonlít a pvp...itt az van elõnyben aki gerinctelenebb,pl. 200hp-n öl meg mobölés közepén... vagy megvárja míg a mannádat szivatod le (ugyancsak grindelés közben)
riszpekt
A fõ kérdésem az lenne, hogy pvp szerverek mennyivel szervezettebbek, mint a pve, a guild-ek mennyire segítik az alacsony lvl-û karakterek zökkenõmentes fejlõdését, pl. van-e olyan, hogy mondjuk az egyik oldal lerohanja stv-t, vagy arathi-t, hogy addig az alacsony tagok nyugodtan questelhessenek, vagy nincsenek ilyen nagyon szervezett cálzatos támadások? A másik pedig, hogy egy pvp realm inkább sok egyedi harcban eredményes class-ú és build-û karakter egyvelege, és inkább egy arénára, vagy sok duel-re hasonlít a harc, vagy pedig csapatorientált, és inkább a battleground-ra hasonlít az egész?
elõre is köszönöm
V9ykn8_TZL0
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
Amikor ugyanis telepítettem pont nem jött be az oldal és mostmár, ha beteszem a cd-t csak uninstall vagy play van.
Hivatalos oldalon sem találtam acc upgrade lehetõséget.
Tehát akkor ilyenkor mi is van?
Telepítsem újra vagy tud valaki egy linket?
lazulás 😄 I'm a Scatman<#vigyor2>#vigyor2><#hawaii>#hawaii>
np😄 have fun
remélem nem baj ha megosztom a nézeteimet.. ^^
a Blood elf nem illik a hordához.. tul.. allys ^^ meg a tánca...és még a humorérzéke sem jó (/silly) ;(
és ez a totemezés a shamánál.. huh.. azt hiszem mégsem rugo lesz a köv.. 😊
no comment
ezen befogtok szarni szó szerint , kérem szépen mondjon le <#wink>#wink><#pias>#pias><#idiota>#idiota>
kösz
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
* Flask of the Fortification
* Flask of Mighty Restoration
* Flask of Relentless Assault
* Flask of Arcane Fortificaton
* Flask of Shadow Fortification
* Transmute Primal Earth to Life
* Transmute Primal Life to Earth
Van egy guide, majd utánanézek, amiben le van írva, hogy melyik poti hozza elõ - az Adept's Elixir ebbõl a szempontból kiváló, mert asszem két vagy három ilyet elõhozhat 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
tényleg rohatt jó 😛
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk