World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen! 😊 csak egy megerősítésre volt szükségem, mert sokfelől hallottam sokféle verziót 😄
TBTPumpa
Benne van a kérdésedben a válasz is! 😊
"akkor, amikor a kapott serialt aktiválom a bnet holnapján"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.03. 17:26:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hali! Ha most megveszem az akciós Bchestet és Wodot, ahhoz ugye jár 1 hónap gametime. Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy a 30 nap akkor indul, amikor lezárult sikeresen a tranzakció, vagy csak akkor, amikor a kapott serialt aktiválom a bnet holnapján?
TBTPumpa
Az új pet:

skorpio7
Tök mindegy melyik szerveren van a goldod ha gametime/wowtoken-t akarsz venni, mivel az európai szerverek ezügyben össze vannak linkelve, azaz mindehol egyazon árat látod. És ahogy írták, csak boa cuccokat lehet egyik szerverről a másikra küldeni. heirloom-nál ez addig volt lényeges, amíg nem volt külön "fül" nekik. Sajnos (vagy sem) goldot sosem lehetett küldeni egyik szerverről a másikra.
Tanácsolom, hogy vásárolj be eladható petekből és az új szerveren add el őket. Ez a legjobb módja jelenleg egyik szerverről másikra utaztatni goldot a legkisebb veszteséggel (ha van).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

kigyi
Igazából gold támogatásra gondoltam az új karinak, hogy ne legyen gondja 😊 Meg ugye majd goldból akarok venni gametime-ot ilyenkor nem baj, ha lehet küldeni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Szia
Bind on account cuccokat korlátlanul tudsz küldeni (akár alliance/horde között is). Mást csak akkor, ha a két szerver össze van kapcsolva (itt a jelenlegi lista ).
kigyi
Ha másik szerveren készítek karaktert akkor közöttük postán tudok küldözgetni cuccokat vagy az nem lehetséges? (nincs előfizetésem 1 éve és úgy emlékszem ez még régen működött). Csak azért, mert az új karakteremet akkor másik szerveren kezdeném.

A recruit-okat nézve rá kellett jönnöm.
Sajnos egy barátomhoz csatlakoztam, aki nem tudom miért ezt választotta. Akkor még egy ideig így lesz. Köszönöm a válaszokat!
skorpio7
Duplán rossz helyre mentél.
A Draenor szerver horda többségű 98% hordás és 2% allis játszik rajta és ezek után sejthető mennyi magyar guilddal lehet ott találkozni. A következők alapján válassz:
Ha PvE szervert szereted, akkor Arathor ( erős alli többség és rengeteg magyar guild, de van rajta pár hordás is).
Ha meg a PvP szervert preferálod, akkor Ragnaros (erős hordás többség rengeteg magyar guilddel, allin is akad még).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sziasztok!
Sok évig játszottam magyar tört szerveren, majd szintén évek kihagyása után az akciónak nem tudtam ellenállni.
Az élmény sokkal másabb, és szeretnék egy magyar klánt keresni, akikkel játszhatok.
A Draenor realmon vagyok, human paladin (Equem).
Az ingame guild kereső elég kevés lehetőséget ad, ezért próbálom itt.
már "legális" 😄
Köszi!
2 hónap előfizetés után kapsz mountot, és régen nem is volt legális magyarországon, de ha ez változott, akkor igen, lesz mountod
Fpocok
Úgy emlékszem nem új acc kell, hanem azt az accot fel kell töltenie 1-2 hónappal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hm. Akkor ha recuit a friedet ellövöm (csinálok egy új accot), akkor 15€-ból k lesz egy mountom? 5€ alap game + 1 hó előfizu.
TBTPumpa
Yep!

Hexex86
Reális az, hogy Január 4.-ig van ez a leárazás?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

BoneDragon
Várható volt, bár most kicsit korábban jött az akció, mint tavaly.

kigyi
Kösz a választ akkor nincs 1k spórolósdi 😊

TBTPumpa

Nem, a diabloban nincs régió, bárhova mehetsz játszani, de a wowban van
Én régebben megadtam a címemet a hasonló kis csicskáknak..de sosem jött el senki..De Aionban is volt L2ben is hasonló szellemi adottságokkal áldott magyar..Sajnos egyre többen vannak mindenhol..Bár már évek óta kigyógyultam a WoWbol!

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

kigyi
Sziasztok! Új vagyok itt, de rögtön lenne kérdésem. US store-ból vásárolt WOW Draenor kieg aktiválható EU régióban? (GIFT-ként) Anno a Dio kieg simán aktiválható volt idehaza is ezért jött az ötlet most is így megpróbálni.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.11.25. 14:21:09

jazzy
Vagy inkább azért, mert próba jelleggel kirakták a valódi nevét a fórumon lévő blizzeseknek és elkezdték postolni az egész családfájának a nevét, címét, telefonszámát, aztán fényképet amit a háza előtt állva lőttek a házról, ilyenek..
Volt amúgy a Blizzardnak egy olyan kezdeményezése, hogy a Blizzard felületein a valódi, IRL nevünkkel kommunikálunk a jövőben, de végül a hatalmas közfelháborodás miatt elkaszálták.
Tipikus esete annak, mikor a senkiházi kis fiatalok rájönnek a névtelenség és elérhetetlenség adta előnyökre (azaz nem tudod meg, hogy kicsoda és nem vered be az arcát), és elkezdik azt kihasználni.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

LeWyTy
Üdv aa 10éves magyarok közt 😊

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

devlking
Reportold ticketben, azt majd kap a seggébe.
BoneDragon
<#pias><#idiota>

Fpocok
Egy hónap szünet után újra befizettem, hogy húzzam az új karakteremet, amivel majd Legionban megyek. Azsharában questelek, questelek... 0 cset, semmi, csak ölöm a mobokat, aztán hirtelen ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jamélia a Twisting Nether ről. Ügyes gyerek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaba23
Szerintem a Pandás kurva jó volt 😊
Hát, mivel én nem játszok, ezért nekem marad a cinematic 😊

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Mert ezek olyan dolgok, hogy megjelenésig kitudja mit variálnak 😊 ellenben a cinematic meg egy kész dolog.
Senki nem beszél a class change-ekről, a world questekről, a CM átalakításáról, a szakmákról (pedig azt hittem a craftolós item, ami 1 resetre +10% DPS-t ad 1 adott bossra átlépi az ingerküszöböt 😊 ) úgyhogy jobb híján marad a trailer, mint téma... 😄
Elnézést, talán egy kissé nyers voltam, de sajnos ezt hozta elő belőlem az intro. Nekem csalódás. Egyébként valóban nem ismerem úgy Varian életét, mint Arthasét és az se baj, hogy nem üti a Lich Kinges into szintjét. A baj nálam az volt, hogy csak kicsit volt jobb, mint a pandás. Az egészet Varian monológja emeli elfogadható szintre, minden egyéb körítés nagyon gyenge lett. Például: csak ketten szerepelnek a filmben, holott elvileg csatahajóval indulnak csatába. Hiányzik a valódi háború feeling. A majdnem meghalós, de mégis életre kelős és megküzdős klisétől már nevetnem kellett. Meg azt azért megnézném, ahogy majdnem teljes páncélban úgy hopp kiugrik a vízből, na de legyen, mégis csak egy játék intrója 😊 Bocs, ha már sok a témából.

Caliph
hát sok kisgyerek nincs a trailerben szal nehéz mellé lőni 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Még azt tudom elképzelni esetleg, hogy nem vagy tisztában Varian életpályájával és ezért nincs súlya annak, amit a levélben ír. Érdemes utánanézni, nem semmi karakter, csak ugye a wowban mindenki "accept--complete-loot" stílusban játszik (tisztelet a kivételnek) és eleve az élete nagyját a regényekből lehet megismerni.

ITT VAN egy részletes leírás.

Szerintem sokat elárul a karakter fontosságáról/ismeretlenségéről, hogy Nobbel legelső "Story of..." videója róla készült még 2012-ben...

Fun fact: Varian története olyan régre nyúlik vissza, hogy még a warcraft film trailerében is látható pár képkocka erejéig, aki megtalálja segítség nélkül az kap egy pirospontot. 😊
Némítva nézted esetleg? Hasonló jellegű beszéd van ám alatta (pontosabban egy levél van elnarrálva), mint a WOTLK trailer alatt, csak itt akciójeleneteket is pakoltak mellé.

Persze az ízlésről kár vitázni, ha Neked nem jön át hát nem jön át, de azért a "szégyen" és a "kritikán aluli" jelzők szerintem erősek, ha rószaszín pónikról raknának össze egy hasonlóan színvonalas trailert arra se használnék ilyen jelzőket, legfeljebb konstatálnám, hogy nem az én ízlésvilágomnak való.
Egyetértek, a legion trailer egyszerűen kritikán aluli. Én szeretem, ha nincs benne sok akció, pl az Arthasos intro után libabőrös lettem, de ez.... hát szégyen.

Neeem a Többiek lent voltak már a csatában! 8)
Szerintem ez eddig a leggyengébb WoW trailer az eddigiek közül, kifejezetten unalmas volt számomra.

A film bemutatóján sem ájultam el, furán elütnek az emberi szereplők a CGI háttértől, gagyi hatást kelt 😞

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TBTPumpa
Blizzard logic: No balance, only mounts and pets for Battle.net shop. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.09. 11:22:32

LeWyTy
Má amúgy nem azé... de a világ tele van kemény harcosokkal (players) de Varian tényleg egyedüli harcosként indult el? Már hogy csak Sylvanas tudott volna segíteni neki? Ugyan már blizzz PLS!<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nekem tetszett. Igazán undeades és karakteres. Ez a hotsos nekem olyan semmilyen, geekeknek való cybercicababa.

szerintem baromi jó lett a film bemutatója és a legion-é is.
a game annyira már nem érdekel (bár lehet, hogy a ma esti blizzcon infók felkeltik az érdeklődésem), de a filmre tuti elsők között fogok jegyet váltani 😊
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2015.11.07. 22:01:02

TBTPumpa
Sylvanast kicsit semmilyennek érzem benne. Azt hittem CGI-ben jobban fog kinézni, de sajnos nem, úgyhogy maradok ennél:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.07. 19:34:15

Hát a legion intro jobban sikerült mint a filmbemutató : q
shaba23
Mindenki sír, évek óta, hogy megnézne a cinematic-okból egy egész estés filmet, és most hogy itt van, az a baj...