World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.13. 23:46:25
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ettől függetlenül a film meg lesz nézve, moziban az első napokban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.08. 20:15:42
Szerk.: egyébként miért érzem úgy, hogy Magyarország ebből is valami hülye jogszabály miatt ki fog maradni, mint például a RAFból...
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.08. 20:05:15

Herbalism-et ha kihúzom 700-ra, akkor lehet vele jól goldot keresni? Mármint van valamilyen cucc amit érdemes vele farmolni, és AH-n viszonylag jó áron veszik?
Egyéb: mivel nemrég kezdtem el újra játszani, kissé új nekem még ez a Garrison. Esetleg ha valakinek van egy kis ideje, elmagyarázhatná, hogy milyen épületeket érdemes építeni, amivel jól lehet goldot keresni, illetve ugyanez a followerekre vonatkozóan is.
Előre is köszi
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.03. 08:29:40
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ehhez még jönne a warlords of draenor kieg, ami a jelenlegi. Aztán majd "nyáron" a Legion.
Ajánlom figyelmetekbe az ipari mennyiségű easter egget a képeken.
Néhány példa:
Denman Family Jewelers
Darkmoon faire
Deadmines
Kobold invázió
Brewfest
Hogger wanted
STV fishing extravaganza
Fragran Flowers
Slaugthered Lamb
Még a leatherworker cégére is ugyan az, mint a játékban... 😄
Külön megjegyezném, hogy szépen megépítették az egészet (kivéve persze a parkot... 😞 ) és nem CGI, páran tartottak itt attól korábban, hogy minden CGI lesz.
Fun fact: az egyetlen dolog, ami kicsit kilóg a Woadside inn, ilyen nincs SW-ben, ez pedig Duncan WoW-os klánjára (ClanWoad) referencia.
(Szerk: FAQ-t olvastam, ezek szerint nincs más "magyar" realm?)
Utoljára szerkesztette: plu604, 2016.01.03. 18:01:22
Viszont azt tudni kell, hogy az alli oldal eléggé kihalt, a játékosarány azt hiszem 15-85 a horda javára, így bár ragna allin játszom én is, egy kezdőnek nem feltétlenül javasolnám ezt a szervert. Allisként semmiképp, de hordásként se, ha szeretsz értelmes outdoor pvp-t játszani, viszont klánt hordán tuti találsz dögivel (allin is akad pár).
Úgy tudom pvp esetén az aréna meccs elején ingyen lehet talentelgetni és az a talent csak az adott meccsre lesz érvényes.
PvE esetén pedig a maximalisták bossonként/trashre talenteket cserélgetnek.
Utoljára szerkesztette: plu604, 2016.01.03. 13:05:48
látom hogy lényegesen le lettek butítva a talentfák, de a dual talent még megvan.
én pvp orientált vagyok, de érdekelne a pve content is. tegyük fel, hogy indítok egy priestet, amivel összeállítanék egy pvp-s shadow, meg egy pvp-s discipline talentet. kérdés, hogy pl. a pvp-s shadow-t használhatnám raideken dps-elésre?
emlékszem hogy régen (pl. wotlk) még lényegesen eltért egy pvp-s és egy pve-s talent, ma mi a helyzet?
Sylvanas a warcraft iii-ban hal meg és halála után azonnal fel is támasztja a Lich King, igaz banshee alakban, de feltételezem, hogy ez a testére is hatott, mert a játékban amikor megszerzi a testét akkor sincs elbomolva a húsa.
Úgy rémlik, hogy a lich kinges regényben valami olyan is van, hogy a testét valami hermetikus ládában őrizte a lich king azért, hogy a banshee formában levő sylvanasnak mindig mutogathassa a saját hulláját. Elég rideg.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
https://www.twitch.tv/sp1gu