World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
szerintem több magyar van."
hmm 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
nemtom mit sírtok ennyit
- nem sírásnak szántam, egyszerûen ez a tapasztalatom
- tegnap este nem tudtam játszani, 5 perc próbálkozás után elmentem filmet nézni. A baj az, hogy elmúlt héten szinte minden este inkább filmet néztem, mert 2k-15k latency-vel inkább kiléptem a wow-ból
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
szerintem több magyar van.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Ezt nem érti😄
Mi köze a netednek az fps hez? Semmi?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha nem tetszik, nem kell vele játszani. senki sem szegez pisztolyt a fejedhez, hogy neked most pedig játszanod kell a wow-val, vagy megdöglesz...
én nem panaszkodom, neptulon ahogy elnézem egyike a legstabilabb servereknek. van ugyan 1-2 restart, meg havonta 1-2x összeomlik a blizzard rendszere is, és akkor mivan?
semmi.
lehet csinálni 1000millió más dolgot addig, amig kifixelik, ennyire nem kéne már addiktnak lenni -.-
btw übergáz a human male gun animja a BE-éhez képest <#rolleyes>#rolleyes>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nézzük úgy, hogy ha azzal is 8 millióan játszanának, és nem csak pár (tíz)ezren egyszerre, akkor azzal is elõfordulna
- wow elõtt gw-vel játszottam közel 1 évig napi 2-3 órát, az összes szerver leállás ideje 1 év alatt nem volt 2 nap (és most szerintem sokat mondtam), ebbõl az egyik egy hetekkel elõbb bejelentett hw. karbantartás volt (kb. 8 óra)
- amikor volt egy új, várva várt event, akkor volt bizony tömeg meg lag, esetleg DC de ezt heteken belül megoldották -- ez az a mentalitás beli különbség amit wow-ból hiányolok. Ha wow-ban épp lagzok, gw-vel tesztelem a netem, simán hozza olyankor is a 40-50fps-t (ha meg nem, akkor szar a netem)
- technikailag a gw-t elég jól optimalizálták, nem szükséges tudnod róla mennyi szerver megy éppen. Wow-ban maximalizálva van egy-egy szerver létszáma, tudtommal olyan 10k account körül, innentõl kezdve nem érdekel a másik 8 millió (-10k) account sorsa, és ez itt technikailag nagyon nem jól van megoldva
banner alatt:
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szép😞(( Felkelek, h kicsit nyomjam a karimat, oszt szerver sincs!!! Akkor minek a fizetés?
Lehet, h most páran elátkoztok és kitagadtok, de ennyiben sokkal jobb a gw, amit tesom nyom! Több mint egy éve játszik, és ott ilyet még nem tapasztaltam! Sûrûn szokott itt ez elõfordulni? /A szerdai leállásokat már megszoktam, azzal semmi bajom nem volt, csak az elsõ alkalommal😊))/
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
anti hero
vegul is nem foglalkoztam vele, csak akkor baszott agyon az ideg amikor beloggoltam ^^
anti hero
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
anti hero
😄DDas
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mondanam hogy azert mert warrior a karaktered, de meg kozottuk is ritka a 25 alatti irl iq.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)