World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát én írtam érveket. Csak úgy látom a moderátor is homokos és csípte a szemét. 😊 Innentõl kezdve látok egy buzit a haverjaimmal jól megverem õket. Ezt érted el a moderálásoddal.
2havonta nézek be a fórumra, de valami istenbarma mindig itt osztja az észt lol
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
EZ egy wow fórum, itt baromira nem érdekel senkit, hogy a való életben miért hogyan állsz ki.
Legtöbbünknek ott a karakternév az aláírásában, Armoryban bárki rákereshet. Te meg idejösz, osztod az észt 13 éves stílusban (így van), aztán csodálkozol, hogy senki nem vesz komolyan. Azok, akik kicsit is konyítanak ehhez a játékhoz, nem titkolgatják a karakternevüket, mert miért is kéne?
Gyanítom, még karaktered sincs.
๏̯͡๏﴿
bár ahhoz úgysincs elég vér a pucádban, hogy felfedd itt a wow-os karaktered nevét, csak a pofád nagy.
komolyan mondom, sajnállak téged <#lama>#lama>
Nem tudom hogy a Horda oldalon hogy van a repu szint, de nagy eltérés nem lehet akét oldal közt és a revered ha anno jártál eleget a kis instákba hellfire-n, ill végig questelted akkor meg van pillanatok alatt a shattered hallban.Célszerû más shadowmoonos questel együtt csinálni ami szintén a kovácsnál kezdõdik (legalábbis alli oldalon).
Onnan meg kb 4 shattered hall run és már revered is vagy veheted a kulcsot ill bosszankodhatsz hogy miért mindig ugyanazt a szart dobja az összes boss<#vigyor2>#vigyor2>
ha HR és BF nem ad már reput, akkor irány Shattered Halls.
ott exalted-ig ellehetsz, nekem is ott lett meg a revered, azt farmoltuk guild-del, 1 óra alatt simán ki lehet pucolni, körönként kb. 1800 repu. de még revered-en is adnak reput ott a mobok...
ahhoz meg csak 1 shattered halls kulcs kell, hogy oda be tudj menni (vagy legalább 1 embernek kell, hogy legyen, aki a többiek elött kinyitja a kaput)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
7.45- 8.30
80.40 - 9.25
9.35 - 10.20
10.30 - 11.45
asszem valahogy igy volt a csengetési rend anno... 😄 (kisbaratunknak ugynezki a 3. órája sztech volt és mivel ilyen gecipro ezert az órai feladat mellett forumozni is volt ideje ^^)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a zöld szimpatikus darab, ne dobd ki, ki tudja hogy alakul a dolog, én is eltettem a magas armor miatt... de egyelõre nem az armoron múlik a dolog, úgyhogy inkább ezt hordom
Voltam régen Arx pannóniába hát gyerekek nem tudom ti azt hogy tudtátok klánnak nevezni. De egy szégyen a mostani vérprofi külföldi klánomhoz képest.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
igazából 3 szint mulva leszek 70 de érdekelne a dolog a kulcs miatt is.
██