World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti valami poen. 😊 Csak mar lejart lemez es kicsit vontatott is. ;<

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Bordapapa
Kíváncsi lennék valamire. Ez az ember mit kíván elérni azzal, hogy ide ír? Unalmas a számtech óra? Vagy mi a rossebb?
Mondjuk én szeretnék akkora király lenni, mint õ, akkor végre az ellenõr sem büntetne meg mindig, és a kukim is felállna...😄😄😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Leotheras the Blind dmg meter😞DnT)

http://www.shadowpriest.com/viewtopic.php?t=1809

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nagrand serveren nem létezik magyar Guild?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pyotr
aha kezdem érteni😛
Tehát nem feltétlenül Citadel lesz az elsõ kulcsos insta!
köszönöm a segitséget

&#9608;&#9608;

Majd csõkujts hanyag elegenciával segít szerintem. Õ az én példaképem és az én hõsöm. Egy a baj sosem leszek, mert nem lehetek olyan mint õ.

Amúgy ha heroic kulcs kell told ki a reveredet thrallmarral, és akkor megvan a kulcs. A reveredet meg shattered hallsban tolod legkönnyebben de mint már írták ahoz is kulcs kell. ( a quest a kulcshoz shadowmoon valleyban kezdõdik black tample környékén kell lenyomni egy orkot)

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

tigeroo
A thetségeknek ki kell menniük külföldre ha jól akarnak élni...

zomg,mire vered magad te egoista barom, ez csak egy játék, senkit nem érdekel hogy a napi 24 órádból mennyit kockultál gép elõtt, éshogy milyen külföldi klánban voltál...legfeljebb jól kiröhögnek majd

amugy meg szánalom amit mûvelsz, nõj fel végre, irigy kecik vagyunk a teljesítményedre és a tengernyi idõdre, tudod ez a magyar mentalitás..

Pyotr
Egy pillanat,nekem nem shattered hallshoz kell a kulcs hanem HC:Citedelhez,amit ha jól tudom Thrallmarban(horda oldal) a Quartermaster-tõl lehet megvenni akkor ha a Thrallmar repu revered státuszu és plusszban van még cirka 1.5g-unk!
ezért kérdeztem h mivel lehet még az adott reput felnyomni?
kulcserrõl a kulcsról beszélek

&#9608;&#9608;

Lynx_TWL
ne mások elõtt:C

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
pwned:sd
ez mr. tökélynek volt címezve

TDC Geronimo
csak a tied forever <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
weapon skillekben volt változtatás ugyebár.... egy szakértõ mesélje már el mi változott plix😊

Majd megnézzük 😊) Sztem azokat is pillanatokon belül kiaakasztom. Mondta a haverom hogy õt is bannolták onnan.

Lynx_TWL
hímringyó lettél?:o

TDC Geronimo
mennymár õ jó faszi. Biztos befenyíti az osztalytarsait Alain Delont is megszégyenítõ nézésével és szónélkül megírják neki azt is ;<

skorpio7
Nagy az isten állatkertje, el férsz lám benne te is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

The Garrett
ilyen hamar hazaértél sulibol? és mi lesz a házival meg a napközivel?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
chat.hu-ra miért nem jársz fel? Ott megtalálnád a veled egyszintû beszélgetõpartnert is. Sok az olyan "jó faszi" ott, mint amilyen te is vagy...najó besírok :SDF

Hiába nem vagyunk egyformák vannak még jó faszik...

Írd be static-ot az még durvább. 😊 Az is én vagyok😊)

a google megtalálja a jó embereket

Hát én írtam érveket. Csak úgy látom a moderátor is homokos és csípte a szemét. 😊 Innentõl kezdve látok egy buzit a haverjaimmal jól megverem õket. Ezt érted el a moderálásoddal.

Lynx_TWL
:asdfsdf

Jockey
no még egy jelszavas idióta...
2havonta nézek be a fórumra, de valami istenbarma mindig itt osztja az észt lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
tard

Persze nem kötelezõ elhinni. Sztem amúgy jó nagy prinyó dolog aláírásba karit rakni. LOL

Hát van egy 60-as warriorom még régrõl. Most pedig 1 hónap alatt csináltam egy 70 es lockot meg van egy lvl 60 priestem full epic és egy lvl60 mage.

A jelszavam lazaság segítõkészség. Ez pedig ná,latok -20 pont. bb.

Oldern the 1st
Hú, öreg, nagyon elvagy tévedve.
EZ egy wow fórum, itt baromira nem érdekel senkit, hogy a való életben miért hogyan állsz ki.

Legtöbbünknek ott a karakternév az aláírásában, Armoryban bárki rákereshet. Te meg idejösz, osztod az észt 13 éves stílusban (így van), aztán csodálkozol, hogy senki nem vesz komolyan. Azok, akik kicsit is konyítanak ehhez a játékhoz, nem titkolgatják a karakternevüket, mert miért is kéne?

Gyanítom, még karaktered sincs.

Ember te ennyire netben gondolkozol pffúj. Megvédeni barátodat barátnõdet irl-in real life. Több emberrel verekedni megbosszulni ha ártottak neked stb. Na ehez kell vér... és ez mind valõ élet. Kicsit nézz ki a monitor mögül ember.

nem estem le, sõt csak röhögök rajta, hogy mekkora egy b***asz... <#vigyor3>

Lynx_TWL
úgysem veszíthetsz semmit, itt mindenki gyökér rajtad kívül, szóval légyszíves mond meg a karaktered és klánod nevét:d

a feral combat skill annyit ér mint a +weapon skill (sword, dagger, etc) azaz semmit

robotnyk
sõt, ha rugó van elvileg kulcs sem kell
Fenrir
Ne ess le a szintjére, ezek imádják ha szidják õket 😊

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
shattered hallshoz nem kell repu
kiváncsi lennék, hogy te ingame kiaf*sz vagy, hogy ekkora arcot tudtál növeszteni, de arra azért vigyázz, hogy az ego szinted egy bizonyos határt ne lépjen át, mert még akkorára nõ a fejed, hogy csak oldalazva tudsz majd bemenni az ajtókon...

bár ahhoz úgysincs elég vér a pucádban, hogy felfedd itt a wow-os karaktered nevét, csak a pofád nagy.

komolyan mondom, sajnállak téged <#lama>

Kriger
Btw ezt a csõkúcsot nem akarod bannolni? <#banplz>

Kriger
Köszi, én ezzel tankolok, de a második kicsit szimpatikusabbnak tûnik. Csak nem tudom a gyakorlatban az a 22 feral combat skill mennyit ér. Mindegy, itt pihen a zsákomban még ez is.

Most olvasgatom visszamenõleg a hozzászólásokat a hétvégén egyébb elfoglaltság miatt nem volt idõm sem játszani sem fórumot olvasgatni, hááát nem vesztettem sokat legalábbis a fórummal😊
A shattered hall-os kulcshoz (sima bejárati kulcs) nem kell repu szint az egy quest sorozat ami shadowmoon valleyben kezdõdik a black templ bal oldalán egy kovácsnál.
Nem tudom hogy a Horda oldalon hogy van a repu szint, de nagy eltérés nem lehet akét oldal közt és a revered ha anno jártál eleget a kis instákba hellfire-n, ill végig questelted akkor meg van pillanatok alatt a shattered hallban.Célszerû más shadowmoonos questel együtt csinálni ami szintén a kovácsnál kezdõdik (legalábbis alli oldalon).
Onnan meg kb 4 shattered hall run és már revered is vagy veheted a kulcsot ill bosszankodhatsz hogy miért mindig ugyanazt a szart dobja az összes boss<#vigyor2>
he?
ha HR és BF nem ad már reput, akkor irány Shattered Halls.
ott exalted-ig ellehetsz, nekem is ott lett meg a revered, azt farmoltuk guild-del, 1 óra alatt simán ki lehet pucolni, körönként kb. 1800 repu. de még revered-en is adnak reput ott a mobok...

ahhoz meg csak 1 shattered halls kulcs kell, hogy oda be tudj menni (vagy legalább 1 embernek kell, hogy legyen, aki a többiek elött kinyitja a kaput)

Count Adyn
Gondolom ennek a vérprofi külföldi guild nek is titkos a neve<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
"A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

retyótszer elek inkább

k O T T A
kitalálom: balogh tibi a neved és kõkemény vagy

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

használj ezek mellett X-Perl-t.

The Garrett
nem ovodás, ott még nincs sz.tech óra ahol lehet netezni...

7.45- 8.30
80.40 - 9.25
9.35 - 10.20
10.30 - 11.45

asszem valahogy igy volt a csengetési rend anno... 😄 (kisbaratunknak ugynezki a 3. órája sztech volt és mivel ilyen gecipro ezert az órai feladat mellett forumozni is volt ideje ^^)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hülye ovodás fasz....
a kettõ közül a második, de méginkább ez
a zöld szimpatikus darab, ne dobd ki, ki tudja hogy alakul a dolog, én is eltettem a magas armor miatt... de egyelõre nem az armoron múlik a dolog, úgyhogy inkább ezt hordom

Majd biztos gépeléssel töltöm a drága idõmet. Ma rosz kedvem volt beköszöntem ennyi. Isten ments, hogy én veletek fórumozzak néha kicsit rontom itt a hangulatot mert utálom az sg-s embereket azt ennyi. bb.