World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
én Mind visionnal ugrasztottam le hordás társamat hajóról...poénból ráraktam...megiett v nem tudom aztán UC elött belevetette magát a mélybe😄
utánna 5 percel wisperelt rám sürün anyázva mikor megtalált /who-val😄D

██

aki ennyit arénázik, mint te, annak már logikusan ki kellett volna tudnia számolni/következtetni, hogy hány hetet kell kockulnia arénában, hogy 1-1 itemhez hozzájuthasson...

character sheep pvp rovatában kicsit nézz körül, aztán kalkulálgass...
nem nehéz, kis gyakorlással menni fog, hidd el 😊

- hellfire citadel,
- blood furnace,
- shattered halls

instázással lehet még növelni a thrallmar reput.

Jaj te szegény. Engem kb 10 szer öltek le a bb-ratchet járaton. Természetesen halálfejesek általában vadászok rougok de a legaranyosabb egy pap volt aki elõször integetett majd egy mind coöntollal levezetett a hajóról. Fatigue...

Na lámák külföldi haverommal 50 arénából kb egyet vesztek szóval valaki légyszi mondja el, hogy van ez az aréna pontozás mennyit kell nyerni a meg játszani kb. az egyes cuccokhoz. Thx. Természetesen aki válaszol az nem láma. <#nyes>

Pyotr
még 1 kérdés :
Thrallmar repuját mivel lehet még növelni a pvp tornyok farmolásán kivül?
Quest nem sok van ehhez a repuhoz😞

&#9608;&#9608;

Kriger
Hát nekem is szereztek az ifjak pár vidám percet a melóhelyen a hétvégi hozzászólásokat elolvasva. <#vigyor>

Tafaya
Lehet már volt, de nekem rögtön ez jutott az eszembe 😄DDDD

"De nincs itt szó semmi pvp-rõl,utazni akartam,ez köcsög allis meg megölt a hajón.Na majd csinálok egy 10 napost,megkeresem,és beszélek neki egy keveset az anyjáról és az õ munkájáról,és hogy kikkel csinálja ezt."

<#hehe><#hehe><#hehe><#nyes><#nyes><#nyes>

Harcosbika, Szijjas <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

köszi, már jól indult a napom, nem tudtam eddig mi hiányzott <#hehe>

Pyotr
köszi

&#9608;&#9608;

Kriger
Szerintetek melyik jobb druidnak tankolni:
ez vagy ez ?

Elõbbi sokkal több armor, a másikon jobbak a statok, meg több dmg-t lehet tolni. Ez a feral sombat dolog ez mennyire effektív?

Bongos + FuBar kollekció ha jól látom, de azokkal is el lehet érni ezt. Magát az UIt viszont passzolom.

Pyotr
Sziasztok,jó reggelt!
segitenétek h a képen a karakterek kinézetét(interface) melyik addonnal tudom elérni?
kép

&#9608;&#9608;

Sugam
1 kicsinyke off😄, kedvederitokent, gondolom a gatvedert mar mindenki ismeri..ime enektudasa!szándokáán

Fenrir
Szokják a lowbie-k a pvp szerver életét a contested területeken 😊

A halál csupán a kezdet...

sharpwrz
Azt írták az egyik oldalon, hogy az utolsó patch amit letöltött hibás volt!
Akkor most töltsem le innen jól?
Amugy köszike

...

tudsz olvasni, le van írva mit tegyél, a linket csak megismered.
egyebek iránt: Mi a link neve? 😊

sharpwrz
http://www.image4you.org/images/2527815.jpg

...

sharpwrz

sziasztok!
Egy ilyen hibaüzenet mit jelent? elõre is köszike

...

The Garrett
geez mi megy itt XD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nemchat

Barney Tech
Te Crazy Matte nekem fel vagy véve msnre.

Barney Tech
Én a wow-os vagyok 😊

Barney Tech
Jahjah.

Barney Tech
Beszéltem Szijjassal ,azt mondja bocsánatot kér a testvére nevében nem õ volt a hibás.

Count Adyn
Huh, még kéne a név/lakcím ide és durva kis fejvadász oldallá válna az armory😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Barney Tech
Õ volt az aki megölt nem?De.

Fenrir
Te az Eve Online-os Barney vagy? 😊

Barney Tech
VAlaki erre ??

Barney Tech
Tegnap nagyon kibaszott velem egy tauren,nem engedte hogy felkeljek,a szarházi és a petemet sem tudtam ujraéleszteni.

Barney Tech
Igen nekem is ez van ,ésilyenkor én anyázok ,ésha tehetem akkor szólok egy nagyobb havernak az leüti és utána õ is sózl egy nagyobbnak és leüt mindkettönk szóval ebbõl áll....
De azt megfogadtam ha elérem az lvl70et és bootyban-en felül meglátok egy kisseb hordást azt megölöm.

Barney Tech
Jah ebbõl áll a pvp meg a bloodsclap sok köcsögbõl 😄
Én azt vezsem észre hogy csak a bloodelfek támadnak meg mindig....

tigeroo
..majd megszokja (/beletörõdik)

a karija szintjét +25lvl-re tippelem, már kicsit benne van a témában, de a pvp-vel még csak most ismerkedik😊
ha lesznek sikerélményei is ,akkor már csak hümmögni fog az ilyen eseteknél😄
PiszkosFred
Azzal ugye tisztaban vagy, hogy mostmar KOS listara kerultel az Ally oldalon jopar embernel, es ezentul "csakazertis" agyon fognak utni azok, akik meglatnak. Maskor szamolj el 10ig, szivj el egy cigit, aztan jatssz tovabb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
A világ kegyetlen. Nõj fel<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tigeroo
hagyd...de most komolyan.. amugy a pvp nagyjából ezekbõl a közhelyekbõl fog állni, ritka lesz a /wave /respect /dance-es "párbeszéd" allis és hordás között (bár én a tökös játékosok ellen szeretek sportszerûen küzdeni, és igenis merje az ember beismerni a vereségét,ne nyavajogjon hogy jaj mana, jaj crit, jaj petgeci, ne csõdítse maga köré a fél klánt...bár arra is van sok példa, hogy tényleg 20szintel nagyobb karik gankelik a kicsiket..ilyenkor nincs mit tenni, vagy elmész,vagy hívod az erõsebb társaidat...akkor pedig ha leölitek õ elkönyveli az egészet úgy, hogy csaló malac horda amíg lesz lehetõség arra hogy páran más kisebb karikat leöljenek addig ugyis lefogják gyilkolni fél kezdõt/stv-t. ördögi kör😊 ne foglalkozz velük, questelj, segíts felebarátaidnak😊 majd ha fejletebb leszel, majd visszavágsz nekik, ha ráérsz segíts a kisebb kariknak a genkelõk ellen... a pvp realmon egy a biztos: hogy nincs igazság.

<ez amolyan félfáradt bölcselet volt<#smile>>
De nincs itt szó semmi pvp-rõl,utazni akartam,ez köcsög allis meg megölt a hajón.Na majd csinálok egy 10 napost,megkeresem,és beszélek neki egy keveset az anyjáról és az õ munkájáról,és hogy kikkel csinálja ezt.

The Garrett
ezt felesleges volt hozzátenni, már az elso #103090 hszedböl levágtuk hol játszol, hidd el 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
lehet berágott rád a pc-d, amiért a konzolokat többre nézed😄
tigeroo
részvétem 😞 amúgy mire stv-be érsz már megfogod tapasztalni a pvp (keserû) ízét... majd ha feltöltöm az accom megütöm!😄
Barney Tech
Hi.
Van egy kis gondom a játékkal.
Amint elinditom eltellik 10perc és nincs hang,csak ha ujrainditom a játékok..ez a hibát ma kezdte el csinálni.....
Tudtok ez ügyben segíteni?

Fenrir
Reroll pve 😊

ez mive. nyom 4000+ damage-t??😮
-->Mage PvP<--

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

jó, ezt szerintem nem kell reklámozni😄

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Ja és Bloodscalp szerveren.

Csá!Nincs itt véletlenül egy olyan player akinek van egy Szíjjas nevû human warlock karaktere?Na neki üzenem hogy a kurva anyját amiért megölt a hajón!Fõleg úgy hogy hozzám képest halál szintû.Ja és hogy tudja mirõl beszélek egy Harcosbika nevû tauren druidomat ölte meg!

tailor csinál

teaser.wow-europe.com

Sziasztok

Meg tudná mondani valaki, hogy hol és hogy lehet aktíválni a 10 napos triált? Hol kell megcsinálni az account-ot?