World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
nah ez az amit én kerestem, köszönöm nagyon zsir addon😊

██

Kandurex
Légyszíves hagyjátok CsõKujtsit, majd szépen eltûnik a süllyesztõben. Kapott tõlem egy "szeretetpontot", ha nem bír magával, kirakjuk a szûrét.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus

V9ykn8_TZL0

Barney Tech
azigen és dagger 😮

tigeroo
vigyázzatok mert rátokver fekszetek :o
tigeroo
amugy hány éves is vagy? karácsonyra bekötötték a netet mi?
Tatyla
lehetek a szarod?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MrStokes
Te akkor megis mi a fenet keresel ott? Ott is ilyen ertelmes stilusban adod elo magad es a klan forumat is teleszemeteled mint az ittenit ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

csak félsz hogy megver téged is 😞

Fenrir
Ne bántsd, kellenek ide az ilyenek is 😛

A halál csupán a kezdet...

Lynx_TWL
nehogy már kimoderáld, ezt meg kell hagyni az utókornak😄

๏̯͡๏﴿

vazz, meg se próbálom kimoderálni, mert nem bírok rákattintani a röhögéstõl
hát ez kész

na jó, abbahagyhatjátok, melyikõtök regelte ezt a csõkulcsot? 😄 jó volt, felpezsdítette a fórumot, de lassan elég lesz belõle, idiótaságból sem lehet végtelen mennyiségût elviselni egy nap 😄

btw nekem apukám Billy Kapu, ha arról van szó, megveszi nekem a Blizzardot kilóra, és akkor aztán lesz nemulass <#idiota><#idiota>

szucsy89
pff lol<#banplz>
-.-

PiszkosFred
Hat erzodik is a stilusodon a sok bekapott pofon. Lehet inkabb az edzesekre kellene koncentralnod, nem a wowra, mert igy hamar hulyere vernek majd a meccseken. Szemmel lathatoan mar most megsinylette az agyad a sok utest, jobb ha odafigyelsz a tovabbiakban. Jo lenne tudni hogy vajh' ki lehetsz, mert lehet hogy osszefutottunk mar egyket Bocskain, ha sulycsoportod miatt nem meccsen, akkor lehet hogy a felkeszulesi idoszakban, vagy valahol a ring kozeleben. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jólvan Rocky ülj le egyes!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha ez nem egy vicc, akkor eleg felelotlen szuleid vannak, hogy ilyen fiatalon ennyit hagynak jatszani. Eddig is tudtam, hogy milyen kellemetlen hatasai vannak a tulzott szamitogep-hazsnalatnak egy ilyen zsengekoru gyermekre, csak kellemetlen idorol-idore szembesulni vele. :'(

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

És hány unciással vered a lámákat mester? És mennyi pénz a sok? 100 ezer milliárd csilliárd? Jó itt, lehet röhögni és csõkujcs ez fájni fog. Nem veled, rajtad.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

köszi, tehát akkor nincs megállás 😊)

Lynx_TWL
mission failed, abandonold is, mert senkit sem bosszantassz csak rajtad nevetünk:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Oldern the 1st
Annyira isten vagy, taníts mester 😊

QuippeR
az addonokat külön kell beállítani a két gépen, de egyébként simán játszható

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

s0n1c
én bármennyit el tudok képzelni!
Sziasztok, lenne egy roppant izgalmas kérdésem. Felraktam az otthoni gépemre a WOW, de szeretnékjáccani a nõmnél is éjszakánként, mert ugye egy nap (éj) sem maradhat ki. Szóval? Fel lehet rakni 2 gépre és ugyanúgy kell mindent felrakni (pl: addon), vagy eleve nem is lehetséges!?! Köszi a választ

Sugam
esmegcsa ujrek se vagy.. fene, pedig raktam volna magdi nenit 😄q.dwqE:ew.😄....

amugy elhiszem. nemjossz fel ventrire es meseld el a gombokat a mit lenyomsz? meg a nevuket, mint pavi mester? igaz csak kiejtessel voltak gondjai, nemvolt ilyen mentalitasa (sot.)

Oldern the 1st
annyira jó vagy 😊

robotnyk
Mondtam már hogy vérprofi vagyok ergo nem lehet gankelni, még senkinek sem sikerült. Elhúzok majd kb 1 perc múlva visszatérek és hármotokat picsázlak el azt utána egyedül gankellek titeket.

Sugam
csõkujcs, tevagyaza labszag nevu human lock?😄
ha igen necsodalkozz mar hogy gankelnek (nem azert mert itt szolongatsz)csak eredkelne.

Mighty
Mining szakma egyik tulajdonsága, hogy ore-ból tud bar-okat olvasztani. Üllõ szükséges a mûvelethez.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Valaki megtudja mondani hogy ha megtanultam a blacksmithinget hogy kell ore-ból bar-t csinálni?
valószinûleg súlyos kissebbrendûségi komplexusa van, s ezt próbálja kompenzálni azzal, hogy itt nagyokat mond, mert, hogy õt idézzem "a való életben" valószinûleg attól is összefosná magát, ha valaki kicsit csúnyábban nézne rá...

Lynx_TWL
OFF:
:dsf

Kriger
Csõkúcs vegyél fel lécci emesenre, te jó faszi vagy, szeretnék tanulni tõled ilyen moderátorkiakasztós dumákat, bögyömben vannak itten má' néhányan. Van privis oldalad?

Jahogy Cherrie hamar meghalt. 😊 Akkor megiscsak kiveteles shadowpriest boss. :]

Hat igen 9. hely 1300 shadow dmg-el, latszik hogy keves helyen jo igazan a shadow priest. Mondjuk biztos lesz meg gruulhoz hasonlo boss es akkor megint orulhetnek. 😉

Tuti valami poen. 😊 Csak mar lejart lemez es kicsit vontatott is. ;<

Bordapapa
Kíváncsi lennék valamire. Ez az ember mit kíván elérni azzal, hogy ide ír? Unalmas a számtech óra? Vagy mi a rossebb?
Mondjuk én szeretnék akkora király lenni, mint õ, akkor végre az ellenõr sem büntetne meg mindig, és a kukim is felállna...😄😄😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

Leotheras the Blind dmg meter😞DnT)

http://www.shadowpriest.com/viewtopic.php?t=1809

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nagrand serveren nem létezik magyar Guild?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pyotr
aha kezdem érteni😛
Tehát nem feltétlenül Citadel lesz az elsõ kulcsos insta!
köszönöm a segitséget

&#9608;&#9608;

Majd csõkujts hanyag elegenciával segít szerintem. Õ az én példaképem és az én hõsöm. Egy a baj sosem leszek, mert nem lehetek olyan mint õ.

Amúgy ha heroic kulcs kell told ki a reveredet thrallmarral, és akkor megvan a kulcs. A reveredet meg shattered hallsban tolod legkönnyebben de mint már írták ahoz is kulcs kell. ( a quest a kulcshoz shadowmoon valleyban kezdõdik black tample környékén kell lenyomni egy orkot)

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

tigeroo
A thetségeknek ki kell menniük külföldre ha jól akarnak élni...

zomg,mire vered magad te egoista barom, ez csak egy játék, senkit nem érdekel hogy a napi 24 órádból mennyit kockultál gép elõtt, éshogy milyen külföldi klánban voltál...legfeljebb jól kiröhögnek majd

amugy meg szánalom amit mûvelsz, nõj fel végre, irigy kecik vagyunk a teljesítményedre és a tengernyi idõdre, tudod ez a magyar mentalitás..

Pyotr
Egy pillanat,nekem nem shattered hallshoz kell a kulcs hanem HC:Citedelhez,amit ha jól tudom Thrallmarban(horda oldal) a Quartermaster-tõl lehet megvenni akkor ha a Thrallmar repu revered státuszu és plusszban van még cirka 1.5g-unk!
ezért kérdeztem h mivel lehet még az adott reput felnyomni?
kulcserrõl a kulcsról beszélek

&#9608;&#9608;

Lynx_TWL
ne mások elõtt:C

Lynx_TWL
pwned:sd
ez mr. tökélynek volt címezve

TDC Geronimo
csak a tied forever <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
weapon skillekben volt változtatás ugyebár.... egy szakértõ mesélje már el mi változott plix😊

Majd megnézzük 😊) Sztem azokat is pillanatokon belül kiaakasztom. Mondta a haverom hogy õt is bannolták onnan.