World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ICU (PvP) is ilyesmi.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Hehe ne reménykedj. Rúgjatok ki nyugodtan már úgyis unom ezt a nevet. 😊)

nem emlékszik valaki annak az addonnak a nevére ami csinál egy listát a körülötted levõ enemykbõl (meg mouseover esetén) és ott látod a nevüket/hpjuk meg targetelhetõk a listából
tudom jó a leírás, de jobban nem tudom elmagyarázni <#idiota>

rakj fel régi catalystot, az 5.x széria bõven jó ahhoz a kártyához
vagy omega / ngo tweakelt drivert

hali radeon 9800 am van most telepitettem uj windowst és az uj catalystot tettem fel. sajnos erös fps csökenésem lett. valakinek van 5lete mi lehet a gond?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

azért normal szerver ^^
az egyik lehetõség hogy beírod hogy /pvp és máris meg tud tégedni minden lelkes hordás, majd te vissza õket
a másik meg hogy bemész battlegroundra, és halomra irtod a zösszeset

zero the hero
pvp serverre kellett volna menned 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!
A Normal szerveren miért nem lehet harcolni hordások ellen?vagy ott hogy van ez?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lord Nomak
WOW alap játék + BC + májusig érvényes account eladó. 10.000 pénz, akit érdekel pm thx. Eredeti, dobozos, aranyos, szép stb.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

http://www.thottbot.com/?i=54718

Most például valamiféle inaktivitásról zagyvál, nem akarom belinkelni, pontosabban mit kell tegyek hogy láthtó legyen mindig?

PiszkosFred
Az armory mellett nem felesleges a procedura?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi !
(akkor sem tudok kibékülni a puskával ..😊 )
nagyon nem idegen, ha úgy vesszük annó a w2 tiszta high tech középkor volt. A puska volt a legkevesebb, a tengeralattjáró, helikopter is szokvány. És hát a wow Dranei ürhajó mellet nehogymár a puskán döbbenjünk le.
Bár az is igaz, hogy nekem is jobban tetszett a w1 világa, ahol ezek még nem voltak jellemzõek.
Miért nem tudom uploadolni a karakter profilomat az rpg outfitternél ? Mindig azt írja, hogy sorban állok, és majd majd majd...

tigeroo
ogrimmar íj, puskát azt thunderbluff

amugy nem idegen a warcraft világában a puska (kalózok, human rifleman-ek a w3-ban stb)
Índítottam egy tauren huntert, de olyan "idegen" a puska a WoW világában .. mi a legközelebbi hely, ahol meg lehet tanulni az íjat vagy a nyílpuskát ?

És hányas szint kell hozzá ...?
tigeroo
minden alkalommal más effekt
MrStokes
az utolso mondat igazsagtartalma. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ez a noggenfogger elixir hogy mûködik? minden darab különbözõ, vagy egy stack egyforma?

És miért nem? Vajon miért játszanak ezzel a játékkal a világon csaknem 8 millióan? Mert az ázsiai farmerek jól ki tudják használni? Miért játszunk mi is órákat vele? Miért megyünk vissza nap mint nap BG-kre és ugyanarra a helyre repu itemekért, ahol már csukott szemmel is meg tudjuk mondani, hogy a patrol 12 sec múlva ér ide és addig ezt le tudom nyomni?
Sztem azért mert jó és akármilyen unalmas is idõnként az istennek sem bírják sokan abbahagyni, mert hajtanak arra a nyomorúlt Exaltedre (vagy honor esetleg aréna pont mennyiségre) amikor/amibõl meg lehet venni egy faszagányos kis polearmot vagy ruhát.
Ez van "sajnos" élvezzük ki Blizzard bácsi szarháziságát addig, amíg lehet<#idiota>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pl outfitter
TVelvet
Jaja, mondhatni legdurvább a craftolás..

Tier 3mas 1h macenál nincs nagyobbat sebzõ fegyver a játékban.
Melyik az az addon amelyikben 1 gombnyomással lehet átvenni a healer geart, dpst, tank geart ésatöbbi. (és ugyanúgy beállítani, hogy melyik tank gear, healer, etc...)

Mighty
Igen, craftolós szakmákat kicsit megturbózták, de nagyságrendekkel jobb cuccokat is lehet gyártani, mint anno max szinten. Ezzel szerintem nincs probléma, küzdjünk meg a craft-ból gyártható set itemekért.
A random droppal viszont tényleg csinálhatnának valamit. pl ne essen már paladin cucc, ha nincs paladin a csapatban. Ettõl függetlenül kieshet persze a 20. mage cucc is, míg neked nem esik a hunter fegyó.

Tegnapelõtt pl. Botanicában nekünk dupla Revenger esett...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

s0n1c
melyik része? 😊
TDC Geronimo
Csaknem erre gondolsz? <#hehe>

MrStokes
Ez mar igy ebben a formaban nem allja meg a helyet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

s0n1c
A random loot rendszer, a csilliómillió dbszámos farm quest mind uaazt a célt szolgálják, ülj a kibaszott monitor elõtt és játsz, mer ebbõl jön a pénz a blizznek. De az összes hibájával együtt a WoW atm magasan a legjobb (fantasy) mmorpg a piacon, ez van 😊
Kriger
Hát ja ez a random rendszer nagyon gáz, a kinézett pre-raid cumóimból összesen egyetlenegyet birtokolok, pedig mentem már pár instát...

rájöttem, egyre kevesebb kedvem is van játszani, pont az ilyenek miatt (questek már elfogytak) <#rolleyes>

leatherwork skill fejlesztés is nem szól másról, mint, hogy farmolj ki 100ezermilliárcsillió mote of izébigyót, meg 300milliárdcsillió ilyen-olyat leathert, hogy 1 nyamvadt ponttal feljebb tudd tolni azt a qrva skillt <#szomoru2>

a fantasztikus randomrollfos loot rendszerrõl nem is beszélve. tegnap enyhén tele lett a f***om, kb. 20-25. shadowlab run-on vagyok szép lassan túl, hogy végre kiessen az a nyomorék sonic spear, de neem bazmeg', az sose esik...
viszont healer cloth, meg sámán healer mail cucc az esik dögivel, mikor egyik kaszt sincs a party-ban... <#gonosz3>

TDC Geronimo
Hát pedig a wow nem szól másról :d

Mighty
Miért ne? Elõfordulhat, hogy valaki rosszul választott...

persze a visszafordítás egyenes következménye, hogy farmolhatsz XYZ, meg YZX mûtyûrkéket látástól-vakulásig, hogy a nemszeretõ frakció újra megkedveljen...

farmolás = broáááf <#ijedt> részemrõl...
ha van valami, amit utálok ebben a game-ban, az pont ez -.-

Mighty
Mikor eldöntöd, hogy melyik frakciónál szeretnél kikötni, akkor automatikusan friendly leszel annál, míg a másik utálni fog. Ebbõl következik, hogy amelyik utál, azzal beszélni sem tudsz, pláne nem questet felvenni tõlük.

Van lehetõség a választást visszafordítani.
Ha Srcyerst választottad, ezzel az ismételhetõ questtel lehet visszafordítani: http://70.85.133.66/?qu=10017
Ha Aldoros vagy és Scryreses akarsz lenni inkább, akkor meg ezzel lehet: http://70.85.133.66/?qu=10024

Oldern the 1st
Miután aldor utál, aldoros questgiverekkel nem is beszélhetsz.

Srácok, ha valaki választ frakciót (Scryers, Aldor), jelen esetben Scryers. Akkor a késõbbiekben kaphat olyan kveszteket, amelyekkel pl. az Aldor-os reputáció nõ?
Kicsit érthetõbben: Scryer-es vagyok és Netherstorm-ban felvettem már pár kvesztet, amiben (mint ahogy azt késõbb elolvastam<#wilting>) meg van említve, hogy a kveszt teljesítésével a Scryer repu nõ míg az Aldor-é csökken. Kicsit elhûltem, mert bele gondoltam mi lett volna akkor, ha pont Aldor-os lennék és én meg ész nélkül csinálgatom a kveszteket és leadva azt látnám, hogy 300-asával csökken a repum Aldoréknál.
Na szóval automatikusan a választott frakciónak megfelelõ kveszteket lehet csak felvenni (jelen esetben Netherstorm) vagy akkor nekem most baromi nagy mákom volt?

Elõre is köszi

akkor ezek szerint csak én gondolom azt, hogy ez nem normális dolog.
bár ízlések és pofonok, vagymiaszösz... <#gonosz3>

k O T T A
off can't touch this! off
nekem azért kéne😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Count Adyn
Hja, ha jó távolságba állsz 1xre érnek be, ugyhogy beér mind2 mielõtt törhetne^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Annyira nem sírok, mert a frostbolt+icelance kombo az esetek többségében még így is critelni fog (remélem).

most miért mondod ezt neki Wildor, ez teljesen normális módja a GF+WOW összeegyeztetésének 😄 én is így oldom meg az itthoni békét, miután asszony elaludt, még simán tudok farmolni 3-4 órát hajnalig 😄

nembaj, nézd a jó oldalát is...
most legalább megtanulhatsz majd játszani is a karaktereddel <#bee1><#beka3><#vigyor1>

mirõl maradtam le? <#merges2>

"de szeretnékjáccani a nõmnél is éjszakánként, mert ugye egy nap (éj) sem maradhat ki"

neked nem mondták még, hogy beteg vagy? <#ijedt><#guluszem1><#wilting>

Mighty
Ez szopacs. Kedvenc mûveletem, frozen targetekbe lõdözni a frostbolt, icelance, icelance kombót.

Count Adyn
90% ról 95% ra?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zomg mage nerf!
Mages

* Increased the chance Frozen effects are broken when the target is critically struck by a spell.