World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De komolyan, ha van, aki egy kikúrt pixel pókért kiad 200-1000 eurót 😄 akkor nem a blizzard a pénzéhes, remélem ezt nem kell magyarázni.
A pók meg "csak" 200 euró goldnyi 😄 (legionben meg lesz vagy 600-1000 euronyi ahogy visszaáll a gold ára)
Most nagyon be kell gyűjteni a goldot, hogy aztán legionban 10 euro helyett majd 50 legyen megint a 100k. 😊
(Ezek mellett van 200k goldos dalaran portalos ring is persze.)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mondjuk ezeket is azért helyén kell kezelni, mert nem mindegy hogy hol volt tesztelve a dolog (üres területen a 8 éves laptopomon is 40 fps van, raiden meg összeszarja magát).
Processzorba épített GPU elég WOWnak?
Pentium G4400 http://ark.intel.com/products/88179/Intel-Pentium-Processor-G4400-3M-Cache-3_30-GHz
vagy Core i3 http://ark.intel.com/products/90729/Intel-Core-i3-6100-Processor-3M-Cache-3_70-GHz
esetleg valami AMD APU?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Olvasgattam visszafelé, de érdemleges választ nem találtam kérdésemre. Annyit szeretnék kérdezni, hogy kicsi hazánkban lehet számítani esetleg a Warcraft mozijegy mellé a franciáknál meglebegtetett ajándékcsomagra? (Battlechestet kapnak, Wodot meg transmog itemeket)
Igazából maga a chest és a többi nem izgat, lévén, hogy aktív vagyok így rendelkezem velük, viszont a transmog itemek annál inkább.
+1: ha esetleg lehet számítani a promociora itt is, akkor vajon csak a Cinema Citynél, vagy akkor már az összes moziban, ahol vetítik?
Volt itt valami tört szeró, Nostaluablabla valami. Azt mondják az jó, próbáld ott. Vagy lehet azt már bezárták? <#zavart1>#zavart1>
Én azért kavarodtam be már emlékszem. Lényegében egyedül megoldottam 2 accountal. <#buck>#buck>
De továbbra sem kerül szinte semmibe kipróbálni <#bdead>#bdead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bár már több mint 1 éve próbáltam az biztos hogy akkor működött.
Csak egy kis időbe kerül kipróbálni.
Egyszerű mint a bot.
Booty Bayben és Tanarisban vannak.
A cél karakterrel beraksz valami értéktelen vackot azon az áron amennyit szeretnél küldeni neki.
Majd azzal akinél a pénz van megveszed azt. Ennyi.
DE FONTOS!!!!!! (25 vagy 30%-ot levonnak az összegből a zs|dó goblinok) <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.03. 19:50:30
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Röviden: vannak a goblin aukciósházak amelyeket hordás és alis karaktereknek is közös:itt alis karakterrel is hirdethetsz amit hordás meg tud venni és fordítva
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.03. 19:14:56
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
Valaki esetleg Arathor-on tradelne hordás goldot allis goldra?
,, If you want to be thought a liar, always tell the truth. " - Logan Pearsall Smith
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak az az egyetlen modszer maradt, hogy rekrealjak a szervert valami isten hata mogotti helyen es mindenki jatszik tovabb boldogan. Kar volt ennek ekkora feneket keriteni, sokkal rosszabb lesz innentol, mert egy ideig "figyel a nagy testver".
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2016.05.01. 21:14:51
Swedish people are albino monkeys
Ennel azert tobbet vartam, bar az vesse rajuk az elso kovet, akik voltak mar hasonlo helyzetben. Megprobaltak, a penz gyozott, lehet oszolni.
1. ők mostantól az "Ambassadors of Legacy servers", ami azt jelenti, hogy az ő feladatuk a Blizzard felé közvetíteni a legacy-ra vágyók igényeit
2. mégse adják ki a forráskódot, mert félnek, hogy ezáltal könnyebb dolga lenne a törtszervereken csalni akaróknak
3. kiadtak helyette egy replaykészítő-rendszer forráskódot
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.04.30. 17:27:36
Parasite Eve 2, best game EVER!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Vagy lopja el valaki toluk az "adatbazist", mert hat csuda egy csavar lenne a sztoriban, ha a tolvajtol lopnanak es a vegen ok mennenek perre 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.26. 15:05:06
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.04.26. 15:02:09
Egyszeruen arrol van szo, hogy lelottek a lopott kodokbol (mittomen mi a fasz kell egy szerverhez) osszerakott szervereteket, ami miatt mergesek lettetek, beindult a rage, valamelyik okostoni kitalalta, hogy gyujtsunk alairast (mintha barmikor is mukodott volna az) es szpemeljuk tele a gamer feluleteket ezzel a nagy vilagfajdalommal, mert ugyebar lopott szajrebol epitett hazban lakni kurva jo dolog, csak aztan a tegla gazdaja el ne kezdje bontani a hazat.
Aki meg nem ert veletek egyutt, annak meg nekimentek, vakon, esz nelkul megint, meg akkor is, ha egyebkent egyetert veletek (miert fajna az barkinek, ha egy kulon szerveren jatszanatok es nem itt a topikban vagy a general cseten mantraznatok a "jajj szegeny nosztifiu" melodia), csak epp tisztaban van azzal, hogy letezik egy olyan fogalom, hogy jog es bizony a vilag nagyobbik fele ezzel tisztaban is van. Oke, Mutyisztanban szokatlan ez, de hat nyugatabbra annyira nem.
Tetszett volna megmaradni underground szervernek, tetszett volna titokban tartani ameddig lehet az egeszet, vagy olyan helyen uzemeltetni, ahova meg a putyin keze sem er el, de nem. Ehelyett tudott rola mindenki, ment a promo meg a lofasztudja mi, nana, hogy a Blizzardhoz is eljutott. Legkozelebb majd okosabban csinaljatok, es nincs gond. Uganda vagy Venezuela megfelelo hely lehet, at kell oda koltoztetni a szervert, aztan hadd kuzdjon a Blizzard.
Legyunk oszintek, hazhoz ment a szerver kozossege es az uzelmeltetoje a lofaszert. Remelhetoleg tanulnak belole.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.26. 14:42:11
Mage voltál polyval? Gyere BC-s heroicba. Retri bala, balance druid, stb.? Bocsi, felejtsd el vagy tekerj át másik specre.
Jaaaahogy az rpg-k történelme során mindig voltak ilyesmik? Bocsi, a cavintont elfelejtettem reggel kirakni neked 😄