World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért csak óvatosan, klánunkban volt 3 srác is, akik kaptak egy-egy surprise kirándulást a Banamákra hasonló forrásból vásárlásért.
aszem a pre-purchaset vettem (azaz két percen belül elküldték a kulcsot az e-mail címemre) 30 euróért, a pre-order lett volna 20 euró, de azt meg megjelenés napján tudtam volna aktiválni. Nem a g2a-n, mert az allkeyshop-on néztem a legolcsóbbat és ott vettem.
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2016.07.26. 18:37:10

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Lópikula
én idén megszívtam a football managerrel keyshopból..aktiváltam fél évig ment majd a steam letiltotta

Az a gyanús, ami nem gyanús!

kigyi
Ez az, hogy mennyi előnyt ad vajon, ha előbb lesz aktivált játéka valakinek?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

devlking
g2a-n is csak olyan van hogy majd megjelenéskor megkapod a kulcsot (vagy nem és várhatsz), és így is csak kb 2500 forintot "nyersz"
Launcherben nagyon drága, boltból is. Ha olcsón akarod venni akkor g2a vagy valamelyik cdkey shopos változata.

Egyszer nekem nem engedte megvenni goldból valamiért, pedig 15k-val több volt összesen, mint amennyibe a token került volna. Vehettem előfizetést :/

Kiegészítőt hogy érdemes most megvenni? Launcherben, vagy boltból jön ki ár szerint és a többit figyelembe véve jobban?

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

PiszkosFred
Inaktiv karakterekkel is tudsz fizetni, tokennel, golddal, stb. Ilyenkor megkerdezi, hogy "lejart az elofizu, de van X db tokened, akarod hasznalni?" vagy "lejart az elofizu, de van penzed ra a karaktereidnel, fizetsz golddal ugy, hogy minden karaktertol aranyaiban egyenlo osszeget szed ossze a rendszer?". Oke, par honapja talalkoztam a szoveggel, lehet nem pontos, de nagyjabol ilyesmiket kerdezett 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.25. 10:48:56

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bocs, tárgytalan: WoWToken in bag reactivate
Sziasztok!
Kérdés: Ha vettem egy WoWTokent és bent van a tatyóban, ha lejár a gametime a tatyóban lévővel tudok hozzáadni 30 napot vagy only gold/vásárlásos opcióval tudok. Csak azért kérdem, mert ha lejár a gametime inactive a kari, ezáltal nem hozzáférhető.
shaba23
a wow51900319 hibával leget valamit kezdeni?
Töltő képernyőn szokott előjönni. UPC van.
Peccs előtt nem csinálta
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2016.07.23. 17:13:43
Fpocok
Position in queue: 2

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem nagyon volt lehetőségem városban lenni, csak a megnévőke nem adódtak hozzá 😊 köszi a választ

skorpio7
Nem tudom melyik szerveren játszol, de most a trade teli van a Tome of illusion hirdetésekkel. Ezeket kell beszerezned, illetve van néhány speciális, ami drop és írja is a tooltip-je a wardrobe-ba, hogy szerezheted meg.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Megtudnátok mondani, hogy echant skint, hogy tudok hozzáadni a wardrobe-hoz?
Köszi

shaba23
szerintem bug, mert a sámánomnál se pajzs se mace
Fpocok
Az normális, hogy a hátamon van a polearm de nem látom. Ha kézbe veszem Z vel akkor meg előkapja és látom. Aztán elrakom és nincs a hátamon? bug vagy feature?

A minap emlegettem Zelse-t, aki ingyenes friendship moose runokat szervezett, hogy segítsen másoknak összeszedni a rénszarvas mountot.
Nos, a patch megjelenése után szépen lereportolták azok, akik pénzért árulták ugyan ezt, hogy ne legyen konkurenciájuk és az automatikus rendszer ki is mute-olta...
PiszkosFred
Ahova mutat a "Playable" felirat.

Mennyit kell letölteni hogy el tudjam indítani? Mert az én lassú netemmel, 23GB van még hátra és még mindig szürke a play gomb.

Ne is mondd, tegnap több mint fél órát vártam, hogy mehessek Northrendre. Azán rákerestem... 😄
Fpocok
Upsz, kisebb hiba került a gépezetbe és eltűntek a zeppelinek 😄 Mehetek hajóval Booty Baybe Orgrimmarból 😄

shaba23
Létezik vmi addon, amivel látom pl a hunteremmel, hogy a lootol boe cloth skinje el van-e már mentve?
Persze, hogy legyen exkluzivitása a kiegnek, legyen valami extra annak, aki megveszi és folyamatában játssza végig, ne lehessen mindent megtapasztalni utólag is.
Valaki nem tudja esetleg azt, hogy miként lehetne visszakapcsolni hogy a bejövő healt mutassa magamon?
Igen.
Van egy kis problémám, elinditom a lauchert, de a play-re nem enged rákattintani. Valamennyit le kell töltenie az új patchből hogy elérhető legyen?

kigyi
Nálam ablakban fut ilyenkor és néha fölé viszem az egeret, hogy bélyegképben megnézzem nem akadt-e el valahol az ügy 😄

PiszkosFred
Follow es alttab a bossig, es csokolom 😊 Ha nem vagy ennyire pofatlan, akkor autoshot mehet.

kigyi
A public szépségei, én meg azon gondolkodok, hogy abbahagyjam-e a Legion előtt, mert a guild-em megszűnt újba meg.... hát nem tudom.

Na akkor így világos
chopin42
Az mi, hogy lfr-ből kickelnek utolsó boss előtt a trasnál, mert meghaltam , (hozzáteszem, hogy a tankok bénázása/halála miatt), és azt mertem kérdezni, hogy res-t kaphatok-e? a válasz az volt, hogy run, majd kickeltek (Tyrant). top 4 dps-ben benne voltam (tudom , nem nagy szám de ennyi telt). Ja , még annyi, hogy nem először haltam, mindannyiszor aggro miatt volt (béna tank nem tauntolt). Tisztára, mint valami fos privát szerveren, néha úgy érzem magam...

skorpio7
Nem egészen. Wod-ban már a heroic is flexibilis, annyiszor mész neki amennyiszer akarsz "másik" grouppal, csak nem lesz lootod belőle, de akinek csinálták a runt annak igen.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

azt nem értem hogy tudta letolni ennyiszer? régóta kint van a content, de a 8 évet kicsit sokallom, hiszen heti egyszer tolod le a lock miatt és karakterenként külön számolja tudtommal
devlking
Holnapi peccsel biztos hogy fel fog menni a token ára. Aztán esni fog, mert mindenki rájön hogy nincs többé ingyen gold (legionig...).
Oks, kösz srácok. Szerintem maradok az eredeti tervnél. Most vettem 1 hónapot golddal. Veszek még 1-t. ATudnék +1, de azt azt hiszem félreteszem szűkösebb időkre.
Más: Van valami magyarázat vagy logika a "contentek" törlésére? Én WoD alatt kezdtem el tolni "eredetin", így a MoP Legend Cloak-ot ki sem tudtam próbálni (így lore szempontból max youtube marad, ha valaki felvette a questchaint). Ha új karit akarok indítani, akkor a Legend Ringet el sem tudom szintúgy kezdeni. Vanilla-WotLK-ig viszont a Legend weaponok viszont elérhetőek. (A Grove Warden mountot is tegnap sikerólt csak megszereznem egy streamer nézői boostolt.) +most néztem, hogy Dungi silver challengel szerehettem volna egy Yeti mountot, de annak is kanyec. Nincs meg a 100%-os végigvitel érzése nekem. Faja lenne, ha meglenne az összes mount (még ha nem is használnám)/pet/küldi/achi etc. Vagy én vagyok ennyire ökör?! 😊
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.19. 22:24:47
kigyi
Én drágulásra számítok.

Még sose volt olyan kieg release, hogy lenne wow token, ezért megjósolhatatlan, de nyilvánvalóan némi növekedés azért várható, hisz nőni fog a kereslet. Azért olyan hirtelen drasztikus változásokra nem számítanék egyáltalán, alapvetően az árfolyam eléggé stabil, több hetes periódusokban mozdul el pár százalékokat. De a lényeg, hogy pontos jóslatot nem igazán lehet adni.
Fpocok
Igen.

Egy apró kis kérdés: szerintetek mennyire lesz hatással a WoW Tokenre az elkövetkezendő időszak, pre-patch + majd a kieg release. Drágulni fog vagy inkább csökkenni az ára?
Nem az, friendship moose runokat szervezett a srác, vagyis olyanokat boostolt rénszarvas mountért, akiknek amúgy nem állt módjukban megszerezni, mindezt ingyen, jófejségből, 467-szer. Főleg US szervereken nagyon ment ez a projekt, de azért EUban, sőt Magyarországon is volt 1-2 run.

Nem ő amúgy a rekorder, van egy srác jóval 1000 fölött, de ő pénzért szervezte, állítólag ~20 millió goldot termelt vele.
Mintha kicsit bugos lenne
Ez úton is emelem kalapom a WoD névtelen hősei előtt. Vagyis ő nem névtelen, ő Zelse, US Alliance:

Hali

Lenne itt olyan akit érdekelne Twisting Nether / Arathor serveren gold , Ragnás goldért cserébe?
Utoljára szerkesztette: fabercastel, 2016.07.19. 16:03:46
Az egész eventet nem hiszem.
A pre legion eventeket meg tudom majd csinálni 20-as szintű karival is? Nem akarok 1-2 acsiért előfizetni, de érdekelne.

Nagy ritkán ki lehet szúrni olyan pugot, ahol a közös játék és az együtt tapasztalás a cél, egy normális leader írja ki, taktikát mond, ilyenek, de alapvetően a pugolás a wowban, pláne a tier végefelé a legkevésbé sem a közösségi élményre megy ki, unott gearfarmerek megpróbálják lényegileg minél hatékonyabb botok társaságában minél gyorsabban lefarmolni az adott resetet. És ez nem csak a raid kiírójára igaz, kár velük vitatkozni, a többség így áll hozzá, ez az elvárás, ha olyan csapatot szervez, ahol van 1-2 wipe, akkor a elkezdenek kilépkedni az emberek és lehet újakat vadászni.

Természetesen mindig akadnak kivételek, de azért ha nagy segítőkészségre, nagyvonalúságra ne számíts a group finderben. Előfordulhat, nagyon pozitív élményekkel is lehet gazdagodni de az esetek döntő többségében egy lélektelen, hatékonyságra törekvő single player az egész.
Ha 700-al 18k-t csinált, lehet aludt közben 😊 Olyan 30 - 50 közöttit lehet tolni annyiban helyzetfüggően. A DPS-t sokminden befolyásolhatja.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

kigyi
Én is csak azt tudom javasolni altozz, nekem is az van terítéken húzom a következő karimat és majd a Legion-ban úgy is lesz 1db 100-as upgradem ami egy "régi" karim újraaktiválását teszi lehetővé 😊