World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként szerintetek a pre-eventes petet (Felbat Pup)-ot érdemes megtartani 1-2évig és utána eladni? Biztos sokat fog érni.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Valaki találkozott már azzal a buggal hogy az új Felshroud szettet nem engedi megjavítani?

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mert a történetvezetés bugyuta, a vágás szörnyű össze-visszaság, a történet átmenet nélkül ide-oda ugrál. A színészek erősen közepesek, "Ragnar" ugyan olyan, mint a Vikingekben, még a mimikája és a mozdulatai is, Garonára pedig akárhányszor ránéztem, sírva fakadtam. A többi szereplő olyan jelentős volt, hogy a nevükre sem emlékszem. A CGI részek iszonyatosan profik és hangualtosak, de ami nem az, az olyan mint egy Film+ os ZS kategóriás kosztümös film, iszonyatosan gagyik a díszletek, a ruhák és a páncélok. Egyszerűen látni rajtuk, hogy műanyag, vagy a franc tudja mi. Persze értem én, drága a CGI. Ha nem lennék 10+ éve Warcraft rajongó, akkor szeppukut követtem volna el a megnézése után (hálistennek nem moziban láttam).

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Illidan lelkét guldan elküldte a twisting netherbe, nem tudni róla semmit, viszont van egy jóslat, hogy ő fogja elhozni a démonok korának végét.
Thrallt elhagyták az elemek a Garroshal való harca után, ezért odaadja a Doomhammert a játékosoknak és elvonul családi életet élni.
Maiev elment üldözni a démonokat, a többi warden pedig őt keresi. Az egyik 5fős instában rá is akadunk majd... ;-)
Viszont jó hír hogy a démon inváziós pre-eventet kis karakterrel is meg lehet csinálni.

jazzy
Miért nevetségesen szar a cgi részeken kívül?
Jó lesz ez az új kieg? Hülye kérdés na még meg sem jelent, de qrva nagy hype-ban vagyok, mióta láttam a várkráft filmet (ami amúgy a CGI részeken kívül nevetségesen szar), és ezeket a harbringeres videókat. WoD-dal sem játszottam már, Pandába belement egy fél év. De a wod negatív kritikái után nem is bánom, hogy nem vettem meg akkor. Ennek a hagyományait viszi tovább a köv kieg is, pl garrisonban csücsülés egész nap, üres világ és fővárosok, rng, stb, vagy inkább a régebbi kiegekhez nyúlnak vissza? A háttér sztorin kívül semmit nem tudok az egészről.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Arathor(pve) és Ragnaros(pvp).
Ragnán elég sok magyar allys guild van.

Sziasztok! úgy tervezem, hogy a legion megjelenésekor visszatérek wowba tudtok adni tippet melyik szerveren látnának szivesen magyar ally guildba?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

A broken shore scenario elérhető lesz megjelenés után is?

Borzasztóan jók, bőven megütik nálam az "epic" faktort. Jézusom, borsódzik a hátam 😄
Blizz papa még mindig nagyon tud és egyre jobbak a Cinematicok.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.10. 10:58:37
Sziasztok,kéne egy kis segítség,bármikor elindítom Bnetet folyton valami süket dumával nem akar felengedni.

devlking
Nincs benne betaban egyik video se. Ezek most jöttek ki (nyilván tegnap usaban).
TBTPumpa

Ja, én is meglepődtem, hogy Varian-t kinyírják. Eléggé megrázó videó lett, oldaltól függően változik (Alliance oldalon a hajó a távolba megy és mindenki szomorú, Hordás oldalon pedig Sylvanas tekint vissza).
Blizzard itt is hűvösre tesz szinte mindenkit, ahogy a Diablo 3-ban vagy a StarCraft 2-ben.
Kíváncsi leszek ki lesz a Király, a szövetség oldalán. Anduin esélyes lehet?
Meg, hogy mi történt Illidannal, Thrallal és Maievvel.
És, hogy Sylvanas lesz a Horda vezére wtf, a kis hataloméhes csajnak összejöttek a számításai (az egyik videóból kiderül, hogy nem azért hívta vissza Sylvanas a Windrunner-eket, hogy átbassza a Szövetséget, hanem, hogy a Hordát megmentsék - Vol'jin kérésére). De Sylvanasnál nehéz megállapítani, hogy mit, milyen érdekből tesz.
Mindegy, majd jön Jaina és megb@sz mindenkit szárazon. <#idiota>

Ellenben a Blizzard igazán tanulhatna abból, hogy a béta verzióiba ne tegye bele az átvezetőket, mert az adathalászok (most is és 2014-ben a WoD-nál is) idő előtt felnyomják a netre (bár a StarCraft 2-nél is volt ilyen).

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.10. 09:08:06

Világ életemben hordás voltam, de ez epic
Keresem az állam O_o Ez is spoileres:

TBTPumpa
Sylvanas! <#szeret>

devlking
Én azt nem értem, hogy ilyen jól megírt cinematicokat csinálnak ÁLLANDÓAN, erre kijött egy 'ilyen' film.
Spoileres ingame videók:

Lópikula
Mikor is loggoltál be utoljára?

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Na megnéztem végre a filmet! Nos a kritikám: Mmmrrrggglll
Már azért a 2mp-ért megérte! 😄
Murlock for Warchief!
Fpocok
OKÉ... legalább tudom, hogy nem én kúrtam el valamit.
Másoknak is ez a baja a mai nap. Már majdnem 20 oldal van.

SZERK: Cache mappát törölve jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.06. 10:42:38

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ma reggel akartam indítani a wowot, erre ez fogadott. Lefutottam egy javítást launcherből, ugyanez. Mi a fene ez? Mellesleg nem is pvpzek, soha lol

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.06. 10:23:58

Fpocok
Ez jó hír. Healer dudu leszek (ettől a videótól függetlenül)

Elvileg így van, igen, még raidelni is tudtok együtt, kivéve mythic, az server only szokott lenni amíg releváns.
Fpocok
És azt jól tudom, hogy ha haver tök másik szerveren van, partizunk, akkor tudunk menni dungeont, illetve a rendes zónákban is látjuk egymást?

Fpocok
igen, hallom páran odamentek.

Na és egy jó kis disney rajzfilm? Valami ilyesmi? 😊
Ragnán felteszem sok a magyar hordás. Azt tudom, hogy a szerveren sok a magyar és azt is, hogy sok a hordás, ebből gondolom.
Fpocok
MÁS: Úgy néz ki, hogy amíg inaktív voltam, a guildből (Blackravevns-TN) a raiderek továbbléptek és már raid sem lesz Legionban?!?!
Szóval úgy néz ki, új csapatot kell keresnem, ahol kiélhetem hardcore raidelési szándékaimat. Van 24 napom. Mint mondtatok, hol van sok magyar? Horda oldal érdekel (Horda-Alli arány nem szempont).

Fpocok
Jah, valamennyire igen, bár nem teljesen erre gondoltam. De amúgy igazad van.

"Lassan már szebb mint a valóság. "
<#szomoru2>

LeWyTy
Saját magadnak mondasz ellent <#idiota>
"ruhával és maszkokkal" vs. "2016-ot írunk" pont hogy a cgi-a normális.
Nem hiszem hogy meg tudták volna oldani az orkokat, de ha jól rémlik hogy olvastam valamit hogy eredetileg úgy akarták.
Mi a probléma a cgi-al? Lassan már szebb mint a valóság. <#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az emberek jobban kilógtak a filmből mint a CGI karakterek 😄

Fpocok
Mondjuk meg lehetett volna oldani ruhával és maszkokkal? 2016ot írunk.

Nagyon kilógott... minden jelenetnél.

picket
Rockopera! A háttérben kartonból emelt kő kapu, a mellette álló táncosok felhúznak benne - és ezzel a földre roskadnak -egy zöld függönyt és elkezdik a függönyt rázni. A tenor a szívfacsaró gitárszóló után félig a közönség, félig a zöldre pingált, bőrszerkós táncosok felé izgatottan: "A Dark Portal! Nézzétek! Végre megnyííííííílt"... Szerintem simán rottentomatoes 85% <#idiota>

&#3237;_&#3237;

kigyi
Áh ok, mert a wow-hoz még 2 kiegészítőt prognosztizáltak, már megijedtem, hogy a Legion-al vége 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Lesz még kiegészítő, az utolsó részt a Legion felvezetéséül szolgáló kisfilmekre értettem.

kigyi
Nem úgy volt, hogy lesz még 1 kieg ezen kívül? Vagy már azóta az is változott 1-re? 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Szuper volt, ellenben a WoD-ot anno jobban felvezették. Kár, hogy ez az utolsó rész, azt hittem még Maiev és Sylvanas is kap külön részt.

CE ügyben jelzett már valakinek a CD Galaxis?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.05. 11:11:00

LeWyTy
Azért én megnézném full reálban egy bábműsort vagy egy színdarabot, de akkor már minimum musical legyen<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket
"-túl sok CGI"

&#3237;_&#3237;

Igen sokan panaszkodtak, hogy kevés az elf, de alapvetően a Warcraft I-t dolgozza fel ami igazán az ember vs orc témára volt kihegyezve. A WoW film az majd totál más lesz, ha lesz. Sokan szerintem ezt egy WoW filmnek titulálják, és itt kezdődik a probléma. Nagyon későn jött a film sajnos.
Fpocok
Most fejeztem be a filmet. WOW. Mármint a world of warcraft filmet 😄DD

+Karazhan
+polymorph
+kecskenyársalás
+ninjas cutting onions

-túl sok CGI
-túl kevés sexy nyálelf

8/10

És itt az usolsó epizód is:

Ragnán ally odlalon játszok és elmondhatom hogy tele van magyarokkal. Szóval ez tévhit hogy ragnán csak a horda oldalon van élet 😄

TVelvet
Sziasztok!

Jelenleg melyik szerver a legaktívabb magyar szempontból?😊 Arathort tudom meg a Ragnarost. Raidelés miatt kérdem. Az a gond outland allyban van minden karim, és vanilla óta allis vagyok, most átállni a hordába... 😄
A film elég jó lett szerintem, kár hogy az a plusz 40perc anyag kb soha nem fog kikerülni.

Fpocok
Kint van a Warcraft film amúgy. Akit érdekel.