World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet hülyén hangzik a kérdés de van a wow-hoz magyaritás (legalább 1 icike picike😄)????
Ha netálán van azt honnét tudnám letölteni??
A válaszotok KÖSZI!
ui: ha netalán nincs akkoris irjatok (hogy nincs) +mégegyszer KÖSZ.
elöre is thx
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
annó dominó nekem sikerált megváltoztatni, küldenek egy valag ellenõrzõ levelet.
ha nem férsz hozzá a régi fiókodhoz, akkor szopacs.
ebben az esetben mondjuk fénymásolj egy számlát a WoW-odról, írd le az adataidat, amiket az account management-ben megadtál, írd oda a WoW-od serialját, a régi és új mélcímedet, néhány könyörgõ sort, hogy ugyan változtassák meg a címet, és küldd el mindezt mailben a Blizzard account and billing support-nak.
ha jó napjuk van segítenek.
ha valamit kifelejtettem volna, mea culpa.
😄
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Egyébként ez mi a tököm? Egy koson egy disznó vagy mi? 😊 A biztonságkedvéért azért befogtam petnek 😄

Újra kellett tennem a Wow-ot, az lenne a kérdésem, hogy (az alapjáték 1.11.0.5428 -as verziójú) egybõl feltehetem a BC-t vagy kell elõtte valami patch?
Magyarul milyen verizó kell a BC installhoz, amennyiben nem jó neki egy alap World of Warcraft.
Elõre is köszönöm...
teleportálni nem tud, portált nyitni sem tud (azt mage-ek tudnak)
azelott siman osszelehetett hozni 5k+ -t amikor meg ment egyutt a flask + elixirek aztan mentek a 3k feherek 1 kezessel 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tegnap reggel óta néha kaptam egy WoW Error-t, amikor Vége Letta BG-nek, bejön az eredmény ablak és egybõl WoW Error. Végül este már SW-ben álltam akkor is kivágott. Legvégén odáig elfajult, hogy mikro logolnék be a csík felénél is kib@**ott. Akkor lefuttattam egy repairt.Írt valami damagerõl, tehát valami érte a WoW-omat... Lefuttattam. Mondta, ha okkolom akkor újra kell pakolnom a 2.0.0 vagy 2.0.1 //valamelyik// patchtõl.. Mondom oks. Lefuttatta közben torrentrõl lehúztam a patchet(~1ó 45p). Pakolom fel, erre a patch megáll és errorral abbahagyja a telepítést. Valami Zul'Gurubos részt nemtud patchelni. Felment bennem a pumpa. Registryben kitöröltem a WoW-nak 2 kulcsát(mert nem akarom a C:\-rõl leszedni a WoW-ot), hogy tudjam telepíteni. Pakolom fel.Kéri a 2-es CD-t.Erre tölt 1 ideig a 2-es cd-rõl és puff kiba** errorral. Csináltam 2 képet.
Ha kell akkor csinálok arról a hibáról is, amikor patch közben dob ki...
In-Game kivág:
Telepítés közben(már próbáltam csökkentett módból is telepíteni. --> Kevés sikerrel):
anti hero
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
thx
anti hero
anti hero