World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Egyébként ez mi a tököm? Egy koson egy disznó vagy mi? 😊 A biztonságkedvéért azért befogtam petnek 😄

Újra kellett tennem a Wow-ot, az lenne a kérdésem, hogy (az alapjáték 1.11.0.5428 -as verziójú) egybõl feltehetem a BC-t vagy kell elõtte valami patch?
Magyarul milyen verizó kell a BC installhoz, amennyiben nem jó neki egy alap World of Warcraft.
Elõre is köszönöm...
teleportálni nem tud, portált nyitni sem tud (azt mage-ek tudnak)
azelott siman osszelehetett hozni 5k+ -t amikor meg ment egyutt a flask + elixirek aztan mentek a 3k feherek 1 kezessel 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tegnap reggel óta néha kaptam egy WoW Error-t, amikor Vége Letta BG-nek, bejön az eredmény ablak és egybõl WoW Error. Végül este már SW-ben álltam akkor is kivágott. Legvégén odáig elfajult, hogy mikro logolnék be a csík felénél is kib@**ott. Akkor lefuttattam egy repairt.Írt valami damagerõl, tehát valami érte a WoW-omat... Lefuttattam. Mondta, ha okkolom akkor újra kell pakolnom a 2.0.0 vagy 2.0.1 //valamelyik// patchtõl.. Mondom oks. Lefuttatta közben torrentrõl lehúztam a patchet(~1ó 45p). Pakolom fel, erre a patch megáll és errorral abbahagyja a telepítést. Valami Zul'Gurubos részt nemtud patchelni. Felment bennem a pumpa. Registryben kitöröltem a WoW-nak 2 kulcsát(mert nem akarom a C:\-rõl leszedni a WoW-ot), hogy tudjam telepíteni. Pakolom fel.Kéri a 2-es CD-t.Erre tölt 1 ideig a 2-es cd-rõl és puff kiba** errorral. Csináltam 2 képet.
Ha kell akkor csinálok arról a hibáról is, amikor patch közben dob ki...
In-Game kivág:
Telepítés közben(már próbáltam csökkentett módból is telepíteni. --> Kevés sikerrel):
anti hero
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
thx
anti hero
anti hero
Mert ennyi kari mellett nem lehet az tuti 😊 .
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
60 shaman 60 mage 60 hunter 45 rogue 40 warrior és még 30 darabab alt
Amúgy rájöttem mi az a határ amin belül még egészséges a kariddal játszani: Ha mindíg van rested bónuszod, persze ez csak addíg mûködik amíg el nem éred az utolsó szintet <#vigyor2>#vigyor2>
ragnar: mert fun. már 1 hónapja megvan, de még mindig csak lvl 10-es. egy kis lowlvl bohóckodás, duelezgetés goldshire-ben, meg kereskedés az ah-ban vele. néha kell ilyen is. fõleg akkor hasznos 1 ilyen kari, mikor lemész 1-1 újabb SL-re, hogy na most talán kiesik végre a D3 set utolsó hiányzó darabja, a chest, persze újra és újra nem, s ezután mérgedben elpáholhatsz vele pár koboldot a goldhsire-hez közeli bányában 😊
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...