World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
shadow bari?😄 imba
Garf
ja természetesem mint shadowformban.

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Garf
nemfeltétlen tört server... anno ptren volt olyan hogy havert lebariztam(shadowpapot) és felült mounjára mint birka... vicces volt 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

The Garrett
tört szerver. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
Vicc volt, ennyire nem japán a játék -_- Valószínûleg packet loss végterméke, avagy hiba a mátrixban, de azt sem tartom kizártnak hogy tört szerveren játszol <#vigyor2>
LOL, én meg azt hittem bugos 😊 Látszik még nem vok a szakmában 😛 Mondjuk nem azért, de ki az az elmebeteg, aki ilyet kitalál? 😊

Lazarus
Hát egy elder mounted boar, hétköznapi látvány 😊
Csak nem jött be a kép. Megpróbálom még 1x.

Közbe má megtaláltam, de azért thx. 😊

Egyébként ez mi a tököm? Egy koson egy disznó vagy mi? 😊 A biztonságkedvéért azért befogtam petnek 😄

Lazarus
Razorhill
Értem ,köszi mindkettötöknek a választ.Bár engem most kicsit szétvet az ideg mivel nagyba felkeltem olyan 10 kor , kapcsolnám a gépet és nuku áram...az egészbe az a poén , h a kedvenc áramszolgáltatonk (émász) ugye karbantartást végez/végzett ...még májusban jött is tájékoztatás , hogy 18.-án 8-tól 10-ig , 25.-én 8 -tól fél 4-ig nem lesz áram...erre felhivom öket és közli , h még ma se lesz fél 4 ig...Nade kéremszépen errõl már nemvolt szó :@@@ Na mind1 , sry az OFFért , csak muszály volt leirnom , megkönnyebbültem 😊 .

Az lenne a kérdésem, hogy troll hunterrel hol kell felvenni a petszelidítõs questet?

majd kiirja ha szar

HunnernesKonge
Köszi. Mondjuk próba szerencse 😊
Lazarus
Szerintem mehet rá egybõl
HunnernesKonge
Hello!

Újra kellett tennem a Wow-ot, az lenne a kérdésem, hogy (az alapjáték 1.11.0.5428 -as verziójú) egybõl feltehetem a BC-t vagy kell elõtte valami patch?
Magyarul milyen verizó kell a BC installhoz, amennyiben nem jó neki egy alap World of Warcraft.
Elõre is köszönöm...
Fenrir
Warlock-kal ilyet nem lehet, ezt csak mage tud.

A halál csupán a kezdet...

más summonálásához level 20 kell és +2 ember, aki segít benne (ritual of summoning)
teleportálni nem tud, portált nyitni sem tud (azt mage-ek tudnak)

pedig kaja + flask nemis volt fent 😊

azelott siman osszelehetett hozni 5k+ -t amikor meg ment egyutt a flask + elixirek aztan mentek a 3k feherek 1 kezessel 😄

warlocknák milyen szint, milyen training és mi kell még hozzá, h lehetssen teleportálni, és/vagy térkaput nyitni? vagy azzal etgyáltalán lehet???
MrStokes
Dual box-olva farmolgatol? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
fullbuffban nekemis annyi van (4600 druiddal 😛) ha procolnak a trinketek 😄

MrStokes
Huu bazz, most nezem, hogy a banatba lett neked 4400-as AP-d? o_O

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
wahh alig várom hogy nálunk is legyen 1-2 warrnak értelmes fegyvere végre, aztan elkérem az accukat és pörög a ramparts farm 2 wowwal.. mint anno regen tyrshandben. Gudtájmz

MrStokes
Khm hat van egyfajta dmg-ed... 😄

Chrystopher
Sziasztok!

Tegnap reggel óta néha kaptam egy WoW Error-t, amikor Vége Letta BG-nek, bejön az eredmény ablak és egybõl WoW Error. Végül este már SW-ben álltam akkor is kivágott. Legvégén odáig elfajult, hogy mikro logolnék be a csík felénél is kib@**ott. Akkor lefuttattam egy repairt.Írt valami damagerõl, tehát valami érte a WoW-omat... Lefuttattam. Mondta, ha okkolom akkor újra kell pakolnom a 2.0.0 vagy 2.0.1 //valamelyik// patchtõl.. Mondom oks. Lefuttatta közben torrentrõl lehúztam a patchet(~1ó 45p). Pakolom fel, erre a patch megáll és errorral abbahagyja a telepítést. Valami Zul'Gurubos részt nemtud patchelni. Felment bennem a pumpa. Registryben kitöröltem a WoW-nak 2 kulcsát(mert nem akarom a C:\-rõl leszedni a WoW-ot), hogy tudjam telepíteni. Pakolom fel.Kéri a 2-es CD-t.Erre tölt 1 ideig a 2-es cd-rõl és puff kiba** errorral. Csináltam 2 képet.

Ha kell akkor csinálok arról a hibáról is, amikor patch közben dob ki...

In-Game kivág:

Telepítés közben(már próbáltam csökkentett módból is telepíteni. --> Kevés sikerrel):

egy kis fury zuzas 😊

pár*

anti hero

beirsz meg lvl3as altot es lassan nem marad hely sigben a karijaidnak >:-) errol egyik daocos guildim jut eszembe akinek 17 db lvl50es karija volt :o (ott az a maxlevel) hat van ilyen <#idiota>

anti hero

ha a lemegyek néha kara-ba, vagy belogolok néha bg-kbe wipe-olgatni egyet progresselésnek számít, akkor igen, csinálom.

Count Adyn
Hát ja kiöregedtem😄 Igazából az elsõ karimmal elértem mindent, amire csak vágyhattam a játékban, és másfél év játék után úgy voltam vele, hogy nem jó móka, ha a BC megint visszadob 0-ra😄 Na meg úgy alakult a irl, hogy nem értem rá minden este raidelgetni😊 Úghogy elsõ accom eladtam, aztán BC után kiváncsiságból felhuztam egy karit 70 re egy haverom accán, aki már abbahagyta régebben a játékot😊 Az egyetlen dolog, amit lehet csinálni, úgy hogy akkor játszol és annyit amennyit akarsz az a karihúzás, úgyhogy ezzel szórakoznak sokan😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az lenne a kérdésem, hogy troll hunterrel hol kell felvenni a petszelidítõs questet?

thx

haverod

anti hero

IRLben progresselnek

anti hero

Lehetséges. 😊

MrStokes
Sztem 2-2,5 ev raideles utan nem fogsz mar te sem nagyon progresselni, jo ha meg jatszani fogsz vele <#hehe>

Lynx_TWL
omgeztorma klántársam volt... szal:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Amúgy , Wildor , Adyn... és társai , ti nem progresseltek v. a játék másik része vonz , esetleg "kiöregedtetek" már 😄DDD ?😛
Mert ennyi kari mellett nem lehet az tuti 😊 .

Fejedre ejtettek ?^^<#banplz>

[HUN]Crassus
aranyos....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
Jajah ez van, nekemis volt 60 mage 60 priest 60 warri aztan 70 mage 0-ról😄 Lvl 20 ig olyan hangulatos minden...😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
Szerintem jobb kipróbálni mindenféle kasztot mint egyetlen karival szenvedni... legalábbis vannak olyan emberek akiket nem köt le a játék miután elérik az utolsó szintet maximum 1-2 hónapra. Én is ugyan így csináltam mint Wildor csak én hamrabb abba tudtam hagyni ^^

60 shaman 60 mage 60 hunter 45 rogue 40 warrior és még 30 darabab alt

Amúgy rájöttem mi az a határ amin belül még egészséges a kariddal játszani: Ha mindíg van rested bónuszod, persze ez csak addíg mûködik amíg el nem éred az utolsó szintet <#vigyor2>
naná 😊

ragnar: mert fun. már 1 hónapja megvan, de még mindig csak lvl 10-es. egy kis lowlvl bohóckodás, duelezgetés goldshire-ben, meg kereskedés az ah-ban vele. néha kell ilyen is. fõleg akkor hasznos 1 ilyen kari, mikor lemész 1-1 újabb SL-re, hogy na most talán kiesik végre a D3 set utolsó hiányzó darabja, a chest, persze újra és újra nem, s ezután mérgedben elpáholhatsz vele pár koboldot a goldhsire-hez közeli bányában 😊

te tényleg megvagy szédülve 😊) minek ennyi kari , összevissza?

Barney Tech
Nekem van egy gyüjteményem ilyenbõl..
Jöhetnek a képek? 😄

thx

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Oldern the 1st
Igen.

Ha most elõször a regisztrációnál a kártyás fizetést választom, utána át lehet váltani banki fizetésre?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Botond
Kész a quested,add le nup. -.-