166745
  • capaszabi
    nemtom mit kérdezett, de bc nélkül exodarba sem tud, és JCt sem tud tanulni, és 2 uj fajjal sem játszhat.
  • bujdy4
    Outlandon kívül bárhova tudsz vele menni
  • capaszabi
    szerda van karbantartás, amugy kivan irva bazi nagy keretes szövegben login képernyön...
  • bujdy4
    Nem tudom hol játszottál mert nem mindenhol van így és vitatkoznék veled sok mindenben.Én játszok eredetin és törtön is és van összehasonlítási alapom.Az IQ-t emlegeted?Tudod a törtön bárkinek köszönök vissza köszön ami az eredeti szerveren nem igen jellemző.ez is hozzá tartozik az IQ-hoz gondolom.Tehát mikor ilyet mondasz kicsit gondolkodj mit beszélsz.A 13 éves átlag életkort illeti azt kimutatta statisztika hogy a világon szinte mindenhol ez a korosztály a hordás.Meg is látszik rajtuk mert míg a törtön nem fog leölni egy lvl 70-es egy lvl 20-ast addig az eredetin nagy kedvvel teszik ezt tapasztalatom szerint.Sőt élvezettel kempeli,gondolom az ilyen ember visszajár az oviba és veri az ovodásokat.Úgyhogy erről ennyit
  • Wixi
    csak nekem nicsenek realmok?:S
  • zbundy
    Helló! az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem a wow-ot, de a kiegészítőt még nem, attól még tudunk együtt menni haverommal, akinek viszont megvan a kiegészítő?
    Előrre is köszi! :D
  • Davidus
    jobban hangzik mint az eredeti:D
  • Chris
    Tamásunk egy riport kedvéért még 2 óránál többet is képes játszani törtszerón. :D
  • WiLDoR
  • Foglaltnick
    Darkmoon faire hotfix
    There was a "bug" with the Darkmoon Faire this month and it spawned one week early. According to the calendar on the official site, it should have been this week but it seems that
    Quote from: Kisirani (Source)
    I apologize greatly for the miscommunication between my team and the web team who maintains the event calendar. The March Darkmoon Faire was listed a week later than it actually occurred.
    However, after a very long talk on the official forums, Blizzard decided to hotfix it and the Darkmoon faire will be active for one more week, starting after the next maintenance.

mmo-champion.com
  • heesh
    A Darkmoon Faireről pont lecsúsztál, 2 napja mentek el Elwynnből. :>
  • sector512
    Grat :)
  • Tatyla
    Ilidari Council DOWN!
  • Lazarus
    Kipróbáltam "törtszerót", meglehetősen... érdekes. A játékosok mennyiségével nincs probléma 2000 körüli, de a minőségével már annál inkább, az átlag életkor 11-13 körüli lehet, az IQ úgyszintén. a LFG csati tele van floodolva capslockolt retardságokkal.

a mobok 10x annyi lootot dobnak, és 100x-os xp jár értük így 2 óra alatt lett egy lvl70-esem, ez után jöhet egyből Black Temple, "ili fight" annyiból áll hogy üti(tankolja) az oom moonkin a bosst és mindenki csapkodja, lövi 30 percen keresztül, 1 pap meg healeli akinek sohasem fogy el a manája mert gyorsabban regenerálódik mint ahogy fogy, fight közben sokan elmennek AFKzni egyet aztán jönnek vissza lootolni. Kill után a masterlooter elninjázza ami kell neki, majd jöhet a group loot, ja és kb 6-7 ember elég hozzá, nem szeretnek 20an menni mert kevés loot jut. kb ez a játék. BGk közül csak WSG van, az is lvl1-70ig, mountot mindenhol lehet használni és duelezni is lehet ha kevesen vannak a pályán.

Ezt csak azért osztottam meg veletek, hogy tudjátok mit fikáztok le, a széles látókör kötelező :P
  • burki6
    hi! a darkmoon faire elvileg nem ezen a héten van elwyn-ben? mert a wow-europe.com-on ezt irják, de se hire se hamva a sátraknak goldshire-nél..A zért érdekel ennyire mert a lunacy deck-em már az előző faire utáni nap óta pihen a táskámban :(
  • sector512
    Ha összeraktad a card-ot meg kell várnod amíg lesz darkmoon faire és ott tudod leadni, valamint felvenni a trinketet. Wowwiki.com-on szokták írni.
  • tibi206
    cs a darkmoon trinketekhez hol és melyik questet kell felvenni hozzá?
  • Lynx_TWL
    azért nem játszom már wowwal, mert blizz kibanolt. (100 yardos körzetemben minden alis instant meghalt)
  • picket
    mi az, neked nem menne nub? :p
  • Nauron
    de te vagy köztük a legnagyobb!:)
  • pite man
    eladnám accountom.70BE WLOCK.wow doboz kieg doboz cd key titkos kérdés email cim adok mindent.pvp szeron van transferolhato mindenuvé.akit érdekelne irjon privibe küldök linket.
  • TDC Geronimo
    nubok :y
  • [HUN]Crassus
    WOW ez kemény! lehet bekéne iratkoznom egy L2P tanfolyamra báááááz'e!?:D

"warrior majdhogynem duplán skálázódik, mert ahogy egyre jobb a geared egyre nagyobbakat ütsz, tehát egyre több raged lesz, ezért többet tudod használni az abilityket (igen, tudom hogy a legtöbb CD-s), vagyis még többet sebzel - ergo pusztán attól, hogy több dmg-et tolsz, még több dmg-et fogsz tolni"
  • BEAST #121376
    Igazabol aki azt elvezi hogy om 3k-t criteltem es tizcsillio killing blowom volt, annak nagyon nem fog tetszeni a jatek, szoval Crassusnak nem ajanlom xD ... az elso par napon, amig nem vettem ujabb skilleket killing blowom sem volt, mondjuk destiny pontokat igyis kapom mint a tobbiek :p
  • Lynx_TWL
    autohittel platet... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Chris
    Na menj te a fenébe, most elültetted az érdeklődés magvát, ami attól tartok egy trial kulcsban fog kicsírázni...
    Attól tartottam amit írtam lent, de ha élvezetes a pvp akkor jövök.
  • BEAST #121373
    A gonoszrosszak alap gearben kezdenek, amit kesobb sem cserelhetsz le, a kasztjuk legalapabb skilljeit kapjak meg csak lvl50re erositve. Szoval gyengebbek mint a hasonlo szintu jok, viszont Destiny pontokert lehet kulonbozo traiteket venni (talent szeruseg), meg uj skilleket es kinezetet, lehet rankban fejlodni questekkel es jofiubelezessel is. Viszont hogy megerje normal karakter mellett is gonoszrosszkodni, a destiny pontokat koltheted a jo karaktereidre is, pl rested xpt lehet "venni" meg hasonlo dolgokat. Igazabol ebben az egeszben csak az a jo hogy hiaba gyengebb a rossz oldal, leginkabb mindig tobben is vannak :) es amikor nem nub ossze vissza utok vagok csapatok allnak egymassal szemben, hanem fokuszalva tamadnak egy egy targetet, akkor viszonylag hamar eldol ki nyert :D
  • picket
    Tehát nem veszélyes, csak cc-zik, mert van felesleges idejük, manájuk, és egyéb erőforrásuk, hogy egy amúgy jelentéktelen és használhatatlan kasztot (aki resi óta már sebezni sem tud) cc-zgessenek, és közben fröcsögő nyállal röhögjenek rajta. Véletlenül sem azért cc-zik, hogy ne csapkodja a mortal strike-okat mint lágy északi orkán a rozsdás ólajtót, meg a casterek között pörögve csépelje, szakítgassa a healert. Tényleg már-már katasztrofális a helyzet. A nagy görög drámaírok könnyes szemekkel kelnek ki a sírjaikból, hogy újra tollat ragadva emlékezzenek meg egy halhatatlan tragédiában a sok-sok szenvedésről, kitaszíttatásról (hisz szinte nincs arénacsapat, amibe egy warrior beférne), és használhatatlanság-érzésről ami a warriorokat sújtja..... na jó, elmész a fenébe te núb

-Mindenkit lehet cc-zni, csak tudni kell hogyan. (Na erre majd jönnek a mesék, hogy melyik kasztot nem lehet. A lock a warrior miatt sír majd, a mage a druida miatt, a rugó meg bubble manre köpköd. Előre várom )
    -Fearről hallottál már? Asszem cc, nem? Warrior tud vele kezdeni valamit, nem? kkhtxaufwiedersehen
    -l2play

Rajzoltam neked társakat, hogy ne unatkozz:

QQ QQ QQ QQ
  • picket
    "A warrior x százalékkal kevesebbet sebez, de emiatt kevesebb rage is jön neki, tehát ritkábban használhat skilleket, tehát még kevesebbet sebez." - Ami mit sem számít, hiszen mint tudjuk végig cc-zve van
  • Guest
    Ő nem értette, amit én írtam :)

A warriornak nem "rossz", hanem "kevésbé jó". Nagyon nem ugyanaz.
  • Dr DeViLKiNG
    Jaj mindjárt elkezdek sírni, hogy milyen szar a top classnak mind3 bracketben, ja mégsem.
  • s0n1c
    elég sokan úgy játszanak, hogy lvl10ig feltolják a karijukat aztán mennek pvmpzni, többet rá se néznek a "main" karijukra :D
  • Chris
    Köszi szépen. Elsőre azt hittem, hogy a "monster fight" a pve-t jelöli, de aztán rájöttem. Így viszont úgy tűnik, hogy az a csapat nyer aki később unja meg a másik csépelését. Amúgy a nagyonrosszgonosz oldal hogy van ellátva gearelt emberekkel? Érvényes a teóriám, miszerint addig lesz monster oldal amíg az új játékosok özönlenek a játékba, elérik a lvl20-at indítanak 50-es monstert, játszanak vele 1-2 órát, oneshotoltatják magukat 20-30-szor, utánna örökre hagyják és az eredeti karijukat fejlesztik tovább? Érthető, mert én sem hagynám ki a játék háromnegyedét kitevő 20-50 közötti xpzést.
  • Oldern the 1st
    A kedvedért: a többi kasztnak "rossz", a warriornak "rossz-rossz".
    A mage ugyanannyi spellt lőhet el az ellenfélre, csak x százalékkal kevesebbet sebez velük.
    A warrior x százalékkal kevesebbet sebez, de emiatt kevesebb rage is jön neki, tehát ritkábban használhat skilleket, tehát még kevesebbet sebez.
  • BEAST #121365
    Latom nem sikerul felfogni amit irt xD
  • Guest
    Mondj még egy kasztot akinek jó, ha az ellenfelén van :P
  • Oldern the 1st
    Bocs, de próbáld már meg OBJEKTÍVEN nézni a kibaszott tényeket :D

Van egy stat (resi) ami MINDENKINEK jó, a Warrior az egyetlen, aki szop, akár magán, akár az ellenfelén van.
  • BEAST #121362
    hatooo... van egy eleg nagy terulet, kisebb nagyobb taborokkal, erodokkel meg hasonlok es ezeket lehet elfoglalni az ott tartozkodo elit npck legyilkolasaval. 5 nagy erod van, ezek olyan elrendezesben mint ABn a zaszlok es ezekert verik egymast a gonoszrosszak meg a denagyonjok. A jo oldal normal karakterekbol all, akiket felszinteztek, geareztek,stb... a rossz oldal meg premade lvl50es(max. szint) karakterekbol. Igazabol nem is ez az "izgalmas" resze, mert ez fura meg minden, igazabol annyibol "jobb" mint egy AV wowban, hogy viszonylag tenyleg harcolni kell, mert mindket oldalon sokan vannak, a karaktereknek 5k hpja van alapjaraton, viszont a sebzesek meg ilyen 50 70 korul mozognak, crit nelkul. Ezert irtam hogy nincs 1v1 es hasonlok, mert wow utan, eveknek tunik amig 2 ember uti egymast. Viszont az ostromok eleg izgalmasak tudnak lenni, leginkabb az l2 var ostromaihoz tudnam hasonlitani, csak mint emlitettem, itt nincsenek omg1shot1kill alap kasztok :) ... vannak viszont unique kasztok, 2, mindket oldalnak egy, ezek egy pvp kuldetes es sok sok destiny(honor) pont utan lehet unlockolni x idore, es csak 2 lehet egyszerre a palyan mindket kasztbol.

Kb ennyit sikerult felfognom idaig, de irtam hogy nem eppen etalon, viszont annyira lekot mint egy AV vagy egy l2 siege + ujdonsag varazsa, igy egy ideig lekot meg :) Igazabol a lotro is inkabb pve jatek egy kis pvp adalekkal, a pve resze elsore izgalmas, mar akit valamennyire erdekel a lotr vilag, a konyv szerint is :)
  • s0n1c
    javasolnék egy uninstallt, hidd el sokkal jobb érzés :D nem idegeskedek a fasz arena meg unbalance fos pvp miatt, alternatíva? na az mondjuk nincs, bár most van ket beta test azzal elvagyok :P
  • WiLDoR
    warrior veszélyes?
    na hagyjál...tudod mi a veszélyes? a rugó, na az veszélyes. millió escape ability, millió cc, brutálisan jó túlélő képességek, és emellé veszettdurva dps is (amikor plate-est simán szétkap pár sec alatt majdhogynem pure autohit-ekkel, na ott azért valami elég erősen hibádzik ám).
    próbáltál már root-olni pl. shadowstep-es rugót?
    és akkor még nem beszéltem a cuki bugos kis cheath death-ről (meg nem tudom számolni, hány meccset buktunk be emiatt a szar bugos talent miatt)
    ezek mellett lenne veszélyes egy warrior? hmm...a nézőpontod érdekes, de tapasztalat nem áll mögötte sajna...