166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Somi1 #121604 konnyed is reggeli ab daily crassus modra :) -
#121603 ahhhahaha :D -
#121602 nálunk olyan volt, hogyha beírta valaki hogy "ding", akkor zsigerből jött tőle a válasz hogy "gratz"
volt 1-2 érdekes flood :DD -
Foglaltnick #121600 régebben egy guildtársam használt egy ilyet két napig... mindig köszöngetett szépen mindenkinek, sőt azt is tudta ha valaki volt már aznap online, annak welcome backet tolt...
iszonyatosan idegesítő... de valami kegyetlenül
-
#121599 -
#121598 heh Frostmourne
pár hónap múlva meg köv. hív: újabb gyilkosság a "híres" pengével.. :D -
#121597 elég ha valami gyakran szpemmelt spell mellé rakja be
/cast Mortal Strike
/g csá -
#121596 -
#121595 Aztán bindeld be space-re és állítsd oda a forgó ventilátort ami 10 másodpercenként megnyomja, kész az addon -
#121594 csinálj köszönő macrot -
#121593 /agree:P -
#121592 /spit -
nesztek háttérkép -
#121590 ha lusta vagy erre is akkor baszdmeg:D -
#121589 arra vigyáz ,hogyha nagyképernyös lcd tvn játszol a grafika legyen maxon különben egy sima monitoral jobban jársz ^^
én 1x probáltam igaz nem 110cmes volt.. amig monitorom szervizben volt tv-re rákötni én fél méteről voltam addig engedte a kábel ^^ viszont nagyon rosszul átlátható igy az egész pl ha chatet olvastam nem tudtam mi történik a képernyö többi részén :) -
#121588 mi a kukinak? -
#121587 Sziasztok. nem tudtok olyan addont ami auto köszön ha valaki online lesz a guildban? -
#121586 Szerintem minimum 3 méter. Egyébként elég kicsi a felbontása egy lcd tv-nek, nem? Sokkal barátibb képet kapsz egy 24 colos lcd monitorral. :) -
#121585 ha olyan vastag a szaruhártyád mint a pénztárcád akkor nemlesz baj :d -
#121584 filozok hogy a 110cm -s lcd tv-men kellene wowoznom, szerintetek milyen kozel/tavol illik lenni egy ekkora tv-tol ?(hogy ne fojjon ki a szemem) -
#121583 Grat Frici!
Mi van veletek? Kéne megint egy új gépet összerakni nekem :) -
#121582 Hali! Nemtom voltmá'?
Kicsit későn de még időben.. ;) -
#121581 alszotok?:) -
#121580 nemtudja vki,hogy palanal a resilience krit negusza tenyleg nem adodik a divine purpose -10%-hoz? -
Foglaltnick #121579 grouploot ott lehet jó szerintem ahol fix a raidre járó közönség, és mindenkinek van elképzelése arról hogy hogyan szereli fel a karakterét... én személy szerint nem szeretem, de lehet hogy csak azért, mert nem voltam még olyan környezetben, ahol a fenti két dolog teljesült volna ^^ -
#121578 szerintem grouploot jobb hogyha megbiztok egymásba mint dkp azért gondolom itt is van korlátozás ,hogy 1 raidben max 2 lootot vihetsz passz -
#121577 azóta le lett oltva a srác rendesen
de mondjuk minden héten farmolunk tkban meg patch után 3 token is jön majd szóval elbírjuk.. bár lootot jódarabig nem fog kapni az tuti:D -
Foglaltnick #121576 okos dolog 25 fős instában rollal meghatározni a loot-osztás menetét? azt gondolnám, hogy boldog-boldogtalan dob mindenre amit fel tud venni, az meg nem biztos hogy a legjobb -
#121575 ha nem is /gkick ,de egy honapig pihenopalyara raknam......
-
#121574 mai szösszenet
leverjük reavert lootosztás roll midenki - srác nyer
5 perc múlva már deleted a t5 vállvértje mert h szarabb mint ami most van neki (5 másik embert igencsak megszivatva ezzel)
:D thats life :D -
#121573 codhoz több skill kell mint egy warriorhoz sry -
Foglaltnick #121572 meg kell venni a játékot, azzal tudsz accountot csinálni. Az account a lényeg, nem a kliens. Megveszed, a weboldalon beregisztrálod a kulcsot, megcsinálod az accountot, feltelepíted a klienst, felpecseled, és go.
kelleni fog a regisztrációhoz egy bankkártyaszám, vagy egy gamecard-szám is -
#121571 inkább COD-oz pls..... -
hulcsigerg #121570 szisztok! pls help me! letöltöttem w wow-ot meg a kieget(BC). Msot nekem elég megvennem a game cardot h játszasak? pls segitsetek -
Jerro77 #121569 Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni. Már pár éve játszom a WOW-val de eddig mindig csak tört szervereken toltam, és most eldöntöttem, hogy előfizetek az eredetire. Evvel kapcs kérdezném, hogy ahhoz hogy felmehessek eredeti szervora meg kell vennem az eredeti játékot, vagy pedig a már meglévő letöltött kliensemmel is játszhatok-e. Illetve emellett érdekelne, hogy van a folyamata az előfizetnek, hogy lehet igényelni, stb...
segítségeteket előre is köszönöm
[email protected] -
Foglaltnick #121568 ha a chat-ablakban egy fülre be van állítva a whisper megjelenítés, de nem az a fül az aktív, akkor az a fül elkezd villogni. Le lehet erről a villogásról szoktatni valahogy?
arra lenne szükségem, hogy a whispereket egy második, külön fülön is gyűjtse, amin csak a whisper fut... esetenként a "main" fülön elfut a whisper, és vissza kellene nézzem hogy ki mit mikor miért, viszont ez elég ritkán fordul elő, ezért nem akarom kirakni külön ablakra, elég egy fül neki amit visszatekerek ha kell
viszont a villogás... eh... zavaró
valami addon, vagy egyéb ötlet esetleg? -
#121567 Sziasztok nézegettem a thottbotot és találtam valamit amire szeretném ha válaszolnátok: ha egy fegyver vagy pajzs adatlapjára rá van írva hogy "use reagent" akkor az miféle anyagot használ és hogyan? -
Vercetti 1 #121566 Naxxramas belépéséhez a "The Dread Citadel" q-et kell levinni, más nem kell? -
#121565 vagy egy taliga aprómajmot. delikvens megkérdezte, hogy miért pont aprómajmot... hát mert abból több fér egy taligára.... NC -
#121564 "Tibus szopjál le egy konténer LOVAT" ez de kemény