World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Ha a vezetéknevetek megyegyezik mûködhet a dolog
Tatyla
úgy hogy õ már nem játszik és két accot meg nam akarok fizetni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MrStokes
Ezt hogyan tervezed meglepni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tatyla
ha egy haverom egyik kariját át akarom költöztetni az én accomra,akkor neki is aktiv hónapnak kell lenni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
jól mutatna egy melegbár falán...

pénz beszél 😊) még szép , h megcsinálják 😛

s0n1c
neked hogy áll a transfer? 😛
Barney Tech
Próba cseresznye.

"esetleg segíthet ez is:
/who 70 hellfire penninsula"
Ezt pedig tudom.

utolso mondatod elegge santit..
ez a jatek donto tobbsegeben a single playerrol szol :o

amugy mivel koltoztel hova?
hatha osszefutunk egy kis csihipuhira

anti hero

"Kinek van kedve segiteni ebben a quest ben? 😄
Sajnos nincs közel város ahová behuzhatnám , hogy az õrök leöljék."

van egy baromi egyszerû megoldás a problémádra: úgy hivják, hogy general chat.

benyögöd minden második percben, hogy: LFG/LFM Overlord (elite), s hidd el, hogy pár perc alatt lesz jelentkezõ, akinek szintén meg van a quest és szeretné megcsinálni, vagy éppen unatkozó 70-es aki segít majd neked.

esetleg segíthet ez is:
/who 70 hellfire penninsula

ez kilistázza a 70-es karikat HFP-n, s tõlük is kérhetsz segítséget.
továbbá ott van még az LFG-tool is, érdemes használni...
tod', az MMO játék errõl szól, s ezért nem single player <#vigyor2><#smile>

"Hehh. Pontosan egy hete mar hogy le van blokkolva a karim ket realm kozott. Egy hete hogy megprobaltam fizetni es nem ment...

GG blizzard. Mondtak hogy nem szeretik a Visa Electront.... no de ennyire?"

tegnap csináltam egy fizetõs kari transzfert, egyik serverrõl a másikra, azonnal megtörtént, amint lezártam a folyamatot.
én voltam rajta a legjobban meglepõdve, de amikor utána belogoltam az új serverre, már ott is figyelt a karakter, s egy gyors átnevezés után már játszani is tudtam vele.
azt hittem napokba fog telni, de mégse.
szóval kellemeset csalódtam a blizzardban.

ja igen, mégvalami: cib online lakossági számlacsomag + mastercard net-es társkártya...
szal' ja, a probléma a te kártyáddal van...

mondhattok akármit, de szerintem ez egy qrvajó kép lett <#merges2>

The Garrett
hmmm nincs ma maintenance? be tudtam logolni pedig aztirja 11 ig nincs szerver... 😄

\o/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a maintenance szent, és minden élet alapvetõ eleme ^^
boruljunk le a maintenance nagysága elõtt ^^

Barney Tech
Kinek van kedve segiteni ebben a quest ben? 😄
Sajnos nincs közel város ahová behuzhatnám , hogy az õrök leöljék.

The Garrett
Warriors of Darkness 😮OOOO 😄D😄😄: ennyi

de az durva hogy a tört szerverr is észben tartja a hivatalos maintenance infot 😄

"honnan tudnánk hogy a sanyiék szervere miért nem enged be téged?"<#idiota>ezen fetrengek a röhögéstöl...tetszett.<#eljen><#idiota>
Az én apukám úgyis erõsebb ! hehe 😄DD

nézd
van itt egy felirat a topik tetején
pirossal
nem azért van ott, mert köcsög BSA ügynökök vagyunk
azért van ott, mert tényleg
mi nem azzal a játékkal játszunk amivel te
honnan tudnánk hogy a sanyiék szervere miért nem enged be téged?

PiszkosFred
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CoD23
hali
segíccsen lécci valaki

ezt írja ki mindig (a szerver neve jó , a belépési kód is és a nevem is )
eddig csak 1x tudtam belépni, és utána ezt írta ki
<#help><#help><#help><#help><#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Barney Tech
Mostmár megy , csak Logging in to the game server-nél megáll.

Barney Tech
Mostmár egyis szerver sem megy.

Pyotr
nálam is probléma van szerintem mindenki repült😛

&#9608;&#9608;

Barney Tech
Hmmm...
Neketek megy a BS szerver? Connectingnél nekem megáll.

MrStokes
Nem szeretik?

Havidij fizetesehez mar hasznalhato. Par napja egy Visa Electron kartyaval egyenlitettem a havidijam.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sephi
Hehh. Pontosan egy hete mar hogy le van blokkolva a karim ket realm kozott. Egy hete hogy megprobaltam fizetni es nem ment...

GG blizzard. Mondtak hogy nem szeretik a Visa Electront.... no de ennyire?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
a játék maga ingyenes (trialnál is kell az egész játék..)
az account (és fenntartása) kerül sok pézbe
Rip
A kód teszi lehetõvé, hogy játsz, a feltelepítés önmagában nem elég.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Unknow
Hm...ha odaadom valakinek a Burningemet akkor neki nem kell megvenni csak felupgadelni az accountot vagy mi a franc? 😊
s0n1c
1. www.patchitbaby.com
2. boltban a polcról/haver dvdrõl
Sziasztok. Kéne nekem 1 kis segítség.Hogy lehet a wow-ot patch-elni egyszerûen 2.0.12-re mert találtam 1 csomó patchet, de mindegyik az elõzõt kéri. Van valami olyan amihez nem kellenek az elõzõek? Légyszi küldjetek már valami linket.
Még1: Hol lehet leszedni a leg1szerûbben a Burning Crusade-t
Köszi
Mighty
Tudom én azt, csak rosszul kérdezted 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

s0n1c
köszi 😛
s0n1c
az alattira gondoltam 😊 de már megtaláltam közben Elkano's Buffbar
Mighty
FuBar_MoneyFU

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ja, bocs, nem növelni hanem csökkenteni. az mennyivel csökkeni e.k.?
s0n1c

bal felsõ sarokban lévõ addonnak mi a neve?
10 pontos megállapítás volt azért ez is. 😄

Azt nem mondtam , h nem tetszik <#idiota> .

nekem jó(?) szokásom, hogy néha storyzgatok itt, akárcsak crassus mester, amibõl aztán jó kis flame-ek szoktak kerekedni, amiken anyázunk egy sort egymásra, de valójában mindenki jól szórakozik rajta (én legalábbis), meg a fórum is felpörög tõle egy idõre 😊 amúgy akinek meg nem tetszik, ne olvassa el, ennyi :x
amúgy találtam még egy cuccot, amivel qrvajó pénzt lehet keresni (lowbie karinak), tegnap beraktam belõle ah-ba pár darabot valami eszetlenül magas áron, s megvették mind, +30g gyakorlatilag a semmiért 😄

frc0032: destruction ágon a Bane talenttel tudod 0,5 sec-cel csökkenteni a casttime-ot. meg elvileg spellhaste-s cuccokkal is tudod csökkenteni...
bár ha warlock-ot szintezel, akkor ne pöcsölj shadowboltozással, felesleges. affliction spec javasolt. dots ftw. még több infóért katt ide: warlock guide

Count Adyn
növelni?<#idiota> van rá talent destro ágon, egy jópár dolog cast time ját csökkenti.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

warlocknál a shadow bolt sebességét(mert ugye 3 sec elég lassú) lehet e talenttel v valamivel növelni? vagy mikor és milyen egyéb shadow bolthoz hasonló varázslata lehet még?
Nagyon gyerek vagy még te is 😊)-max nem vallod be- de a stilusodból ez jön le <#nezze><#hehe><#idiota>amúgy jó .

Botond
Csak vigyázz, nehogy a gatyádba hányjon. -.- Múltkor Õ is óvatlan volt és a mellékhelyiségben belehánytak a nacijába és büszkén mutogatta, mint life time achievement.
lécci :x

Na megvan mivolt a gond. Azért volt -14 skillpontja, mert a két skillje közül az egyik 10-be, a másik 4-be kerülne ha tanítatnám, de mivel alapból megvan neki, ezért levonódik a a nullából.Idáig ez az érték azért nem növekedett, mert a kedve mindig sárga volt (igyekeztem mindig ezen tartani, én hülye nem tudtam hogy minden ezen múlik) és a lázadó kategóriában volt (I.). Most hogy kicsit több kaját adtam neki, ugye zöld lett a kedve és egybõl 9 skillpintja lett és még egy szintel jobb lett a viszonyunk => (II.)

The Garrett
ott van az oldalon a megoldás:
"
Kossuth Lajos azt üzente:
Elfogyott a regimentje. "

tuti regimenteket ad el ingame a wanabee kossuth lajosoknak!!!4

Vagy szinesfémet árul nekik, amikbol nehéz rézágyú készül, ami aztán felszántja a hegyet- volgyet.

Sound
megérinthetlek?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

biztos pénzt kap a klattyintások után, de a cég wowgoldban fizet, haha