166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Chris #121644 Én volnék a legboldogabb ha fixen meg tudnám mondani mikor tudok felmenni játszani. Ezért mondtam, hogy az msn vívmányait kihasználva kiválóan meg lehetne kommunikálni ezeket a dolgokat. :)
-
WiLDoR #121643 de azt se irja, 3 hónapja 1 új post se volt benne, csak az észt ossza itt master picket :x -
#121642 Én is olyan 20-as szint körül beraktam AH-ra flash powdert és simán megvették. xD -
#121641 TE IRJAD A BLOGOT, ne okoskodj -
WiLDoR #121640 nem nub te nub, hanem tapasztalatlan.
a kettő baromira nem ugyanaz -.- -
WiLDoR #121639 leginkább most időhiány miatt nem/vagy alig wow-ozok, van irl is épp elég gondom.
a másik meg hogy vagy te vagy shala sose online (vagy épp kara-zik, za-zik, vagy mittudomén), én meg eléggé beleuntam, hogy ott ba***am a rezet shattrah-ban napokon, meg órákon át várakozva...annál tudok kreatívabb elfoglaltságot is találni...
mondtam már, hogy beszéljünk meg egy fix időpontot, amikor mindenki online lesz 1 óra erejéig, de falra hányt borsó volt kb.
/drama off -
#121638 akkor ne alakiron csináljátok ennyi ^^ -
#121637 ez érdekes, mert mi meg alakiron kezdtünk, és eladhatatlan a jc cucc. kurvára attol függ éppen hányan huznak az adott szerver oldalon JCt
nem te vagy ekkora überpro. meg hiába receptezik az ember 20s recepteket 5-10g-ért, ha retardált pistike beteszi 50s-ért. -
#121636 24-esen full szürke... te még noobnak is noob voltál -
#121635 helyzetjelentés? O.o -
#121634 2 órája = 2 órakor .. -
#121633 mivel jewelcraftingot szépen felhuztam még jó pár gyürüt és nyakláncot beraktam AHba igy 2 órája sikerült átlépnem a 700G-s álomhatárt nem értem régebbi karijaimal mért nem gondoltam erre? lehet csak lustaságágból nem akar az ember lv70en copper tin és silver veineket farmolni ^^
viszont ha igy folytatom mire 70en leszek meglesz a pénz epic flyingra :) Jewelcraftingbol ROHADTUL jön a pénz. band of ringekból egyeduralmat állitotam fel :) -
Chris #121632 Mostmár értem miért nem jársz arénázni. Újabb alt. -
WiLDoR #121631 én sose felejtem el, mikor első karimmal (2005 márciusa, ne rugó volt) eldöntöttük a másik rugóval, hogy na meg kéne látogatni az emberek városát.
azt se tudtuk, mi merre hogyan, vagy merre induljunk el.
aztán nekivágtunk át a pusztán, erdőn, kérdezgettük az embereket akik jöttek szembe, hogy merre kell menni, mert teljesen el voltunk veszve :)
utazás közben végig tátottuk a szánk, hogy hűbazzeg, ilyen nincs, ez valami hihetetlen jól néz ki, iszonyat feeling volt :)
dun morogh-nál szintén keresgéltük az állunkat, annyira jól meg van csinálva, ironforgeba beérve meg a metrót használva, na ott lettünk kész, mondtuk, nem, ilyen nincs.
rohangáltunk ott a kis szürke cuccainkkal lvl24-esként, s még emlékszem rá, hogy milyen qrva büszke voltam magamra, mikor megvettem a fegyverboltosnál kemény pénzekért az első kommersz fehér, nemzüd' szablyát a rugómnak. gecipronak is éreztem akkor magam, hol tudtam én még akkor, hogy mi az az aukciós ház, meg nem értettem, hogy IF-ben is miért ácsorog 3 kupac ember egy kis teremben :)
qrva nagy feeling volt :) -
WiLDoR #121630 nekem pihenget már szép lassan 2 hete egy 55-ös ne druidám ragnaroson (nincs időm, meg kedvem se foglalkozni vele), lvl45 környékén már több, mint 1600g-vel rohangált...
szép lassan rá is kéne már újra nézni hogy mi van vele, mert szerintem a postaládában megint benn figyel párszáz g-nyi eladott motyó...
a régi szervereken iszonyat könnyű főleg low szinten tonnányi pénzt előállítani. vannak majdhogynem nulla utánajárással megszerezhető dolgok, amiket hihetetlen irreális árakon képesek egyesek megvenni... -
#121629 Fusd at a kezikonyvet, amit majd kapsz (vagy addig letoltesz pdfben vhonnan). Krealj egy karaktert, mindegy melyik oldalon, es jatssz. Ha most adunk tippeket, egy: annak a felet sem fogod erteni, ketto: ha nem magadtol jossz ra a dolgokra, sokkal nehezebb. Fedezd fel a vilagot, a kezdozonat, a kezelofeluletet, menj be a legkozelebbi fovarosba, nezd meg hogy mukodik a bank, az aukcios haz, stb. A lenyeg, hogy magadtol. Hogy oszinte legyek, ez az elso nap a wowos eleted legszebb napja lesz, amikor racsodalkozol mindenre, amikor nem tudod mi merre, es egyedul bolyongsz egy vadidegen vilagban. Hasznald ki :) (legalabbis reszemrol maig elottem a kep, ahogy betaban lekrealtam a rugomat, es megjelentem egy rakas farkas kozott, egy templom toveben, es csak neztem ki a fejembol, hogy most akkor mi, merre, hany meter - asszem az akkor csinalt screenek meg most is megvannak, bo harom evvel kesobb is...)
Aztan ha megismerkedtel az alapokkal, majd kivalasztod a neked kedves karaktert, es azzal ujrakezded, majd feltehetoen vegig is viszed 70ig. -
#121628 kapcsold be a "display beginner tools" -t interface menuben -
Vincentcloud #121627 Üdvözletem Mindenkinek!
Megrendeltem a Galaxisnettről a WoW Battlechestet, meg egy 60 napos feltöltőkártyát. Mivel teljesen új lesz nekem a Wow, ezért titeket szeretnélek megkérni, hogy mint teljesen kezdőnek néhány tippet adjatok, a játék kezdéséhez. Előre is köszi. -
#121626 mm kezdtem egy uj karit ultrapvp pro stromscale serveren ^^ mivel az AH-ban nem találtam egy db Bronze band of Force gyürüt igy gondoltam keresek egy kis pénzt nagyából 2 / 3 órán át farmoltam tin veint és coppert veint majd beraktam az Ah-ba 20db gyürüt 35g-s áron 48 órára igy most van eddig 560 goldom lv20on ^^ és még 4db gyürü bent van AH-ban azért ehez tehetség kell :) -
-
#121624 értene belőle ha még kinyilvántja hogy a fenti szöveget is elolvasta?
-
#121623 egy szó: google -
maniac001 #121622 Nem elég, mert annyi ilyen idióta van hogy olvasni sem tud, hogy kell néha a vulgaritás. -
#121621 Elég lett volna neki egy egyszerű "NEM" is nem gondoljátok?AS:DSDDDD -
#121620 ez olyan mintha bemennél egy mobilkészülékeket viszonteladó boltba és vezetékest szeretnél mert azzal is úgy kell tárcsázni..
akkor most ki a hülye? -
maniac001 #121619 "És csak egy szót kérek."
Tessék:
TŰNÉS!!! -
maniac001 #121618 Menj el a www.túlhülyevagyoknagypirosfeliratotolvasni.com-ra. Ott van egy patch aminek letöltése közben ha káposztás tésztát eszel, nő a karakterednek még 2 keze és kap 4 azzinoth pengét. -
#121617 Nem ott sokkal újabb patchek vannak. -
#121616 Láttam ''A tört verzióról ne itt keress infót!'' de hol máshol keresnék.
És csak egy szót kérek.
A nem eredeti verziónál is csak ennyi? -
#121615 alapjatek feltelepit. aztan kiegeszito feltelepit. aztan jatek elindit, és felpeccsel magától.
Ennyi :) -
#121614 Az előttük lévők nemkellenek?
És megvan a kiegészítő is.
Szóval csak ennyi?
-
#121613 a jatekot ha elinditod, az updatel a legujabb verziora. -
#121612 Tudnátok adni egy listát hogy mien patchok kellenek?
Meg honnan lehet leszedni mindet?
-
#121611 379$-ért előrendelhető ha jól láttam az oldalon -
#121610 Akkor elnéztem -
#121609 inkább war3-azz SP helyett :D -
Gumbo #121608 nem -
#121607 Nem tudom, hogy ki látta itt a South Park WoW-os részét, de nem ez a kard volt a "Sword of Thousend Thruth"? -
YakHead #121606 Hmmm. Mennyibe fog ez kerülni? -
#121605 Crassus nem halt volna -.-