World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry nagyon off , csak fetrengek még mindig 😄 rofl és mao , gyerek ezzel akarja nekem bizonyitani , h fizetett az accért amit ugye megvenne tölem

jetcoke
lehet h felpatchelte 😄 😄

omfg...

tigeroo
tipp: tört szerverhez az eredeti játékot sem kelett volna megvenned..igy jártál
(amugy én jó 3/4évig törtöztem, de meguntam a bughegyeket és azt hogy bármelyik pillanatban eltünhet a karaktered ,sõt a realm is)
MrStokes
De le sem hul nagyon. 😊

Amugy en mostanaban nem tapasztaltam fagyit, max disconnect-et, de azt sem nagyon.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rezsó

Shongi
Lenne egy kérdésem, nektek mostanában nem fagy ki a gép wowozés közben? Én eddig a melegedésre gondolta, de az elõbb rögöt gép indítás után, elsõ loginnél kifagyott, ennyi idõ alatt semmi nem melegszik fel...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

fasza!
mar cska azt kell megalmodnom melyik karimat vigyem oda ;E

anti hero

köbö

ja, érdemes végignézni mi van ott, mert másik fórumon épp az volt a gubanc, hogy egy csávó kariját árulták, aki egyrészt nem is tudott róla, másrészt esze ágában sincs neki eladni.
szóval jobb végignézni, mi van ott, s el lehet gondolkodni egy kis extra gépvédelmen, ha netán a saját karidat is felfedezed ott 😊

aha-aha p-p-p-p szóval innen van az a sok 70es kari<#integet2>

épp olvasgattam EZT a topic-ot, tök véletlenül akadtam rá egy fórumon, ahol wow acc-okat adnak vesznek.
vannak benne érdekes dolgok...nameg mindenki elkezdhet számolgatni ezalapján, hogy kb. mennyit is érhet az acc-ja 😄

nudge
sorren hunter timers
fizzwidget hunter helpers

curse-gaming.com-on keress rájuk, vagy a files.wowace.com-on.

Count Adyn
Elég ha valaki azt mondja hogy ellopták az accod, már repül is a bann amig kivizsgálják😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Leli , természetesen nem igy fogalmaztam , csak mondom , az a legmeghökkentöbb az egészbe , h email-t se kaptam .Mellesleg sok noob, retard azt hiszi , h ha vkit reportol az már rögtön bannt is kap ->ez a gondolatmenet sztem egy nagy szánalom .Nem ilyen könnyen megy azért , viszont én is arra gyanakszom , de ,h miért lett volna ilyen azt nemtom ...na mind1

ZsuzS
sziasztok 😊
lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok valami hasznos addont ajánlani hunterhez tapasztalat alapján?

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

The Garrett
tuti feljelentett valaki spamelesert es bannoltak jol.

ha pedig ilyen stilusban irtal nekik mint ide, akkor nem is fognak válaszolni. Probalj megfogalmazni valami hivatalosabbnak tuno levelet, ird le reszletesen mikor bannoltak, miert és micsinálhattál (vagy mit nem) + account infodat is ird bele.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Stormscale en jatszik sok volt subos. horda nyer+instant que hordanak...
allinak 5-6-10-felora(csak AVre felora) quek

Count Adyn
Lehet beépítették az IQ tesztet a loginba<#idiota><#idiota>
(csak vicc volt😄)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Help pls ! Jelentkeznék be a gamebe erre a connecting után kidobja az üzit , h felvan függesztve v bannolva van az acc ,WTFFFFFFFFFFFFFFFF , jó irja , h nézzem meg a wow-eu.....blabla , jo megnézem , ott azt irja , h ha nem kaptam emailt , akkor irjak erre a cimre ..Jó nézem emailt , semmi , irok nekik levelet , válaszolni luxus ugye . Dehogy foggalmam sincs ,h mi trtént az biztos , eeeeh :@@@

Hosszú szenvedés árán a poroltós taktikával levertük a fõnixet
on:
jatszik vki lvl70es Stormscale es tsai (cyclone?) cluster BG ?
kivancsi lennek hogy milyen bgken kik nyernek altalaban, queue-k esatobbi

vki ?

anti hero

en megvettem az eredetit es azzal jatszom, ott nem kell varazsolni. nem tudom hogy megy a tortserveres dolog, tehat nem tudok segiteni.
gyanitom 99%a az embereknek ugyanigy lesz.

anti hero

gazdálkodj okosan.,.

Sziasztok!!! Ezt a tört topicba akartam írni de oda nem lehet. Szal arról lenne szó hogy az eredeti játékot megvettem 1 hete és van ez az 1 hónap ingyen gém. Na de én nem vok nagykorú nincsen pénzem, a szüleimen lógok... Nem az hogy nem tudnánk kifizetni a havidíjat de hülyeségnek tartják és hát a zsebpénzembõl csak minden 2. hónapban tudnék játszani... Tehát tört szerverre akarok menni ahol nincs havidíj és tom hogy ezt nem ide kell szégyellem is magam de muszály megtdnom hogyan állhatok át tört szerverre... Hogy tom azt megcsinálni hogy tört szervereket látok szépen kapcsolódom megcsinálom a karakterem és játszom ? IP-t kell beírnom vhova ? Hova ? Át kell írnom vmit ? Mit ? Mire ? Kössz a választ és sry hogy csak ide tudtam beírni.<#szomoru1>
Rip
Hehe!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mi van srácok, törtön most a 2.0.12 a legújabb pecs?

rhazid
okkés köszi szépen 😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

s0n1c
Rip
Volt már pár link erre, meg a Google is a barátod, de ezen az oldalon is találsz linket lejjebb, próbáld meg azt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

de nekem 2.0.12kel nem a legujabb.!kikell irnom cd-re öket, többi patch már megvan.plz help

Rip
Forintba rakod be, neked nincs vele dolgod, a bank intézi a többit (na meg a Blizzard! 😄 )

Rip
Ugyan, a WoW telepítõje leszedi magának, ami kell <#zavart1>

Lynx_TWL
<#wow3><#wilting>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

rhazid
Sziasztok lenne egy kérdésem leginkább azoktól akik kártyáról fizetnek. Szóval azt szeretném megtudni h ti a pénzt a bankszámlára forintban rakjátok be vagy euroba vagy mibe?Szóval ha berakom a Ft-ot a fizetéskor átvált vagy h müködik ez?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

tud valaki egy linket adni ahol megtalálom az összes patchet?2.0.0ás wowo kéne 2.0.12re felpatchelnem!köszi szépen elöre is.

MrStokes
Hagyd, biztos a szôrôs testuekre gerjed. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ezert kerdeztem.

The Garrett
de csak sose nezem 😄 valahogy nincs szemelott, valaszoltam is 😊

Count Adyn
Cseréld vissza szopjon vele õ😄 Amugy blizzel való hosszas leveleezés árán talán...

Fehercsoki
HELP!Elcseréltem az accom a tesóméra,meg akartam változtatni az e-mail címet,de amikor beléptem volna a régi e-mailre kiderült,hogy a tesóm nem emlékszik rá,és a secret answerre sem emlékszik amivel a passwordom megtudhatnám.Hogy lehet megváltoztatni az e-mail címet és secret answer?

Privátot nem kaptad meg vagy ne erõltessem?
s0n1c
b+ gusztustalan vagy 😊
The Garrett
:EDDDDDDDDDDDDD
Megneznek egy ilyet törpében is 😄

Lazarus
10-20kbps fölött mind1, a lényeg hogy folyamatos legyen a vonal, sose szakadjon
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy véleményetek szerint 1,2mbit/s-es sávszélességgel érdemes-e wowoznom?
s0n1c
lol
Lazarus
Az említett helyre inkább ez illene o_O

Nem kell megijedni, nõnemû lény rajzolta mind a kettõt
biztos igazad van, én még nem jártam ilyen helyen, de ebbõl következtetve te már valószinûleg igen, ha tudod, hogy ott jól mutatna <#hehe><#mf2>

Tatyla
basszus akkor nem jó 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

70 warr : BS -> Ragna