World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(amugy én jó 3/4évig törtöztem, de meguntam a bughegyeket és azt hogy bármelyik pillanatban eltünhet a karaktered ,sõt a realm is)
Amugy en mostanaban nem tapasztaltam fagyit, max disconnect-et, de azt sem nagyon.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
mar cska azt kell megalmodnom melyik karimat vigyem oda ;E
anti hero
szóval jobb végignézni, mi van ott, s el lehet gondolkodni egy kis extra gépvédelmen, ha netán a saját karidat is felfedezed ott 😊
vannak benne érdekes dolgok...nameg mindenki elkezdhet számolgatni ezalapján, hogy kb. mennyit is érhet az acc-ja 😄
sorren hunter timers
fizzwidget hunter helpers
curse-gaming.com-on keress rájuk, vagy a files.wowace.com-on.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok valami hasznos addont ajánlani hunterhez tapasztalat alapján?
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
ha pedig ilyen stilusban irtal nekik mint ide, akkor nem is fognak válaszolni. Probalj megfogalmazni valami hivatalosabbnak tuno levelet, ird le reszletesen mikor bannoltak, miert és micsinálhattál (vagy mit nem) + account infodat is ird bele.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
allinak 5-6-10-felora(csak AVre felora) quek
(csak vicc volt😄)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
jatszik vki lvl70es Stormscale es tsai (cyclone?) cluster BG ?
kivancsi lennek hogy milyen bgken kik nyernek altalaban, queue-k esatobbi
vki ?
anti hero
gyanitom 99%a az embereknek ugyanigy lesz.
anti hero
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Az lenne a kérdésem hogy véleményetek szerint 1,2mbit/s-es sávszélességgel érdemes-e wowoznom?
Nem kell megijedni, nõnemû lény rajzolta mind a kettõt
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA