World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Ezek a pvp world questek akkora failek lettek, hogy csak na. Senki nem fog odamászni amikor nem nekik megy éppen a quest. 😄
BoneDragon
Erre válaszolj nekem, köszi.

Hülye 😄DD
PiszkosFred
Jo, elhiszem. Olyasmi ez, hogy en is "siman" fel tudok menni pestre pokjarasban Debrecenbol, csak hat minek... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

devlking
Mondok jobbat, régi celeron/2gb-os laptopomon is simán megy a win10. (és még wow is megy)
kigyi
Windows 7/8.1 vissza a notira nekem ez az ötletem. Ha azzal sem megy akkor valószínű tényleg a HW hiba. Ha megy akkor csak windows 10 inkompatibilitási hiba lesz.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

PiszkosFred
Nem ertek hozza, de 4 gigara win10 64 bitet rakni bator dolog(nak tunik) 😊

Kliensnel repairt probaljatok meg, illetve minimalisra butitva az osszes opciot (grafika, hang kikapcs, stb.). Hatha...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.06. 14:22:31

Próbálkoztunk még sok órán át regeditekkel meg hasonlókkal, a legjobb amit el tudtunk érni hogy 1-2 indításig jó volt csak kicsit akadozott, aztán újra kifagy karakterválsztásnál. Szóval akkor újraraktuk a Windows 10-et, de ismét, első indításnál jó volt, másodikra már fagy. Gondolom ez már csak hardware hiba lehet, de semmi hardware teszt nem jelez hibát, minden más simán fut. Szervizbe is azt mondták, hogy hát ők is csak újraraknák a gépet és frissítenék a drivereket tehát azzal se lennénk előrébb. Valószínűleg akkor ezzel a laptoppal nem lesz wowozás 😞

Valakinek esetleg lenne még ötlete? :/ Indítás után karakterválasztónál kifagy a játék és búgó hangot ad ki. Mindent megpróbáltunk amit interneten fel lehetett lelni, regedit engedélyek, driverek, windows újrarakás... Dell Inspiron 5558 laptop, i3 2 Ghz proci, nVidia 920M 2 GB videokártya, 4 GB RAM, Win10 64 bit

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

TBTPumpa
Szerintem erre gondolnak:

Holnap érkezik még egy Legion CE a Blizzardtól, de azt már ki sem bontom. <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.05. 22:29:42

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
ott is kerestem.egy képet kérhetnék?nem találom sehol
BoneDragon
Ez hol van és hogyan kell?

kigyi
Gyönyörű egy acc Banned, Locked... 😄 Amúgy nem nem jó helyen vagy. a Battlenet kliensben keresd.

Myselor
bocsánat a képekért de tényleg tanácstalan vagyok nem engedi átváltani az 5re vagy én nemvagyok jó helyen nemtudom :c
Myselor
srácok ez lenne az?miért nem tudom választani az 5?aktív megnéztem az 1 és az 5 aktív

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.09.05. 21:17:58
Myselor
mondjatok bármilyen hülyének srácok esküszöm itt nézem 20perce de nem találom?hogyan kell átállítanom?valaki képpel megmutatná?nagyon hálás lennék 😊
devlking
Loot! (legközelebb be tudok menni utolsó két ládához is 😊)
Panzeradler
Battleneten play gomb fölött van egy legördülő menü(region/account), ott is tudsz váltani.
Szia!

Amikor elindítod a batlle.net klienst, a Play gomb felett van a Regio /account rész. Ott egy legördülő menüben láthatod, az adott fiókhoz milyen account-ok tartoznak ( pl wow1, wow2 stb ). Ott válaszd ki azt az account-ot, amelyikre szeretnél belépni ( esetedben wow5 ).
Megjegyzem, azzal hogy megkaptad a fiókot, az összes azon lévő ( és nem csak WoW ) accounthoz hozzáférsz .

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Myselor
sziasztok kellene egy kis segítség letöltöttem a játékot és kaptam hozzá egy accountot a srác azt mondta hogy a wow5re állítsam át account bejelentkezéskor a játékot.na de most ha beírtam az accountot egyből bead egy random realmra és csak menübe visszalépéskor tudnám választani.a probléma itt van hogy csak wow1 van nincs több pedig le lehet nyitni azt a szarságot most hogy csináljam meg?van karakter rajta battleneten megnéztem mivel tudnám át állítani?előre is köszönöm a segítséget
Fpocok
Ott a videó.
Tudsz csinálni mobilról class hall küldiket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De most akkor az app-on belül is tudok csinálni a companion küldiket? Vagy ezzel csak nézelödni tudsz? Pontosan milyen funkciók is jönnek?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kigyi
Nekem jól jönnek a funkciók, mindenképpen kipróbálom. A régi appot használom folyamatosan AH-ra.

MrStokes
Itt keddet irnak.
Kivancsian varom. Nem olyan nagy hulyeseg, mint amennyire igy elsore hangzik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kigyi
Szerdán jön ki?

Felvettelek !
Keressetek bátran 😊 Aláírásomban ott a battle tag-em.
Utoljára szerkesztette: Ashyn, 2016.09.04. 15:31:52

Köszönöm, El is kezdtem, véglis az Argend Dawn szerot válaszottam, illetve majd felveszem Ashynnel a kapcsolatot guild ügyben 😊
Fpocok
Igen. Kivéve hogy a trial verzió nem időkorlátos, hanem lvl20ig bármennyi.

Ha a hivatalos Blizzard honlaprol leszedem a ingyenek 30 napos 40 gigás cuccot, és pl felhuzom lvl 20 ra a karimat. Lejár a 30. nap akkor siman meg tudom venni 6 ezerért az alap gamet kiegekkel együtt, és ha elérem a lvl 90(?) et elég akkor megvenni a Legiont? 😊
Zuppa! Köszi, jelentkezem hamarosan! 😊
TBTPumpa
És Ragnaros-on van valami Hordás klán, ahová csatlakozni tudok? <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.04. 09:43:14

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy event keretén belül egy történetet játszanak el. Van egy Mesélő, Kaland Mester, aki vezeti az Eventet. Gyakran vad idegenek között spontán is alakulnak ki RP-s jelenetek. Vannak bizonyos szabályok - pl név választás, viselkedési formák - amelyeket be kell / érdemes tartani, de nem vészes a dolog.

Koszonom a felvilagositast , errol az RP rol mar hallottam , / ne nevess ki / ez azt takarja , hogy az adott jatekos jobban beleeli magad a karakterebe stb . Nem?
Szia! Igen, most Legion kijövetelekor alapítottunk páran egy guildet Alliance oldalon Guardians of Freedom néven. Casual RP guildként aposztrofáljuk magunkat, a fő hangsúly a társaságon, a játék élvezetén van. Szívesen látunk mindenkit, akinek a fentiek megfelelnek. A main karakterem neve Toodwarth, a leaderünk Annamária, írj bátran ránk, vagy bármelyik tagra. Hivatkozz rám.
Softcore44: Argent Dawn RP ( RolePlay, azaz szerepjátékos ) szerver. Emiatt kicsit komolyabb a szerver közössége, gyakran futni bele épp RP eventező játékosokba. Annyit tudnod kell, hogy itt viszonylag kevés magyar játékos van, mi viszont szívesen látunk. Az oldal Alliance.

Ez az argent dawn jol hangzik , mar csak a neve miatt is 😄 es frakcio?
Én is Argent Dawn-on tolom. Csak ott. Tudsz esetleg magyar guildet? Frakció mindegy, mindkét oldalon jelen vagyok.
Az alapjáték 30 napot tartalmaz, ha mellé veszel egy game card-ot, akkor az úgy valóban 90 nap. Ami a szerver kérdést illeti: lentebb már írtam, kb mi a helyzet. A felsorolt szervereken biztosan fogsz találni magyarokat. Az itt fórumozók nevében nem tudok nyilatkozni, én főként Argent Dawn szerveren játszom, illetve Arathoron van még karakterem.

Koszo a korrekciot. Szerintem azis eleg lesz kb a lvl 30 hoz
jazzy
30 napos.
Nemtudok sajnos .. Jovoheten kezdem majd el veszek egy battlechestet ahogy javasoltak , abba amugy is van azthiszem 90 napos tesztidoszak ( nem biztos h jol emlekszek ) azalatt ugyis kiderul , hogy komolyan gondolom -e ha igen megveszem a legiont . Olyan szerverre mennék ahol vannak magyarok persze 😊 Illetve egy olyan klan aki befogad es nem full egyedul kellene tolnom 😄
Ismerős az érzés 😊 Már casualban tolom, nincs heti 3-4 raid, csak kikapcsolódásért játszom. Igazad van, anno Outland, majd Northrend esetén is ámultam a zónákon. Melyik szerverre mész?

Ezen nottel fel mondhatni , szoval elegge bugyiuta kerdes volt tolem na :/. Azshara .. Outland , northrend .. Mind mind kellemes emlek .. Mivel ratalaltam erre a wow os forumra itt az sg-n igy batorkodok is elkezdeni mivel lesz tarsasagom . A barataim mar nem toljak , melo / gyerek illetve felnek , hogy beszippantana oket. Ettol picit enis tartok de hianyzik na ..
Fpocok
Na faszom. Insta közben egyszer csak kidobott ugyanazzal az üzivel. Remek. Be sem tudok menni megint.

BoneDragon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor Ysera meghalt... az elég epic volt na, akármennyire is szomorú.

Ebben teljesen egyetértek veled. Mindig elszomorít, ha egy általam kedvelt szereplő meghal, és egyre többször van ilyen 😞

PiszkosFred
Egyetlen negativum (szamomra), hogy rengeteg olyan szereplo meghal, akik bar nem foszereplok vagy nagy "hosok", de 10-12 eve jelen voltak a jatekban, es bar nem sok vizet zavartak, de kedveltem oket annyira, hogy meglepjen a halalul/ami tortent veluk.

Behind the Scene of WoW Legion
40 perces, így várjatok a lag és DC időszakig 😄
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.09.03. 12:07:22
Az, hogy megéri-e, egyén függő. A saját személyes véleményemet tudom elmondani: megéri. 😊 A Blizz nagyon jól megcsinálta a fejlődést, a zónák a te szintedhez skálázódnak, így szabadon dönthetsz, épp hol quest-elsz. A zónák nagyon hangulatosak, gyönyörűek, a questek között van egy-két igazán epic, és ( számomra ) megdöbbentő kimenetelű, szóval eddig nagyon rendben van. Nem értem még el a lvl 110-et, illetve még el se indult az End Content, így arról nem tudok nyilatkozni.